- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.681
normal adet döngün nasıl, böyle öne gelir mi hep,Daha 6 gün vardı ama dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu benim de ya regl oldum erkenden, normal mi bu sizce kizlarbide rahmim düşecek gibi ağrıyor regl olduğumda arada,sizlerde de oluyo mu yaa
Normalde hep 28 günde olurum düzenlidir aslında ama bu ay 6 gün erken geldi.Her zmn olmasa da ara sıra ağrı oluyor orda, bel ağrısı karın ağrısı falan hiç bişe yok amanormal adet döngün nasıl, böyle öne gelir mi hep,
normaldir bence,
bazı kişiler ağrılı geçiriyor, ben de öyle ağrı pek olmuyor, bel ağrısı falan oluyor
YaRın gece 11 de gelmeyecekmiydi yaaaKızlar merhaba..
Diloş Şimdi bana WhatsApp'tan yazdı Kızlara haber ver pazar günü gelecegimi söyle dedibir şey yazamıyorum ama takip ediyorum onları okuyorum dedi haberiniz olsun
Hayır ayın 29'unda gece 11'de açılacak ama gelmem 2'yi bulur sanırım dediYaRın gece 11 de gelmeyecekmiydi yaaa
O zaman diloşla pazartesi sabah görüşeceğizHayır ayın 29'unda gece 11'de açılacak ama gelmem 2'yi bulur sanırım dedi
Büyük ihtimalleO zaman diloşla pazartesi sabah görüşeceğiz
hangi konuBDV de bir konu var girdim çıkamıyorum
Aşırı Sİnirliyim !!! diye bir konuhangi konu
ay bırak ya cahil cühale cevaplar varsın ban olsun insanı çileden çıkarır bunlarBan yiyebilirim
Beni merek etmeyin
Kendinize iyi bakın hoccagalın gidiyom ben
Ya ben karameli de kendim yapiyorm ama her defa istedgm gbi susleyemiyorum ustunu iste sekerden sekere degisiyor karamel yapmak daSaol mehlikamvalla YouTube'da Bera tatlı dünyası diye bı kanal var orda ki trileçe tarifini yaparım hep ben canım tarife ordan bı bak yapacaksan.
Karameli hazır aldım yapmadım ya,evi aşırı yanmış şeker kokusu sarıyor,onu eritip karamelize olmasını beklerken,aynı balık gibi uzun süre de gitmiyor evden :) onun için hazır almayı tercih ediyorum canım
Cicim noluyo sana yineinşallah biseyiniz yoktur canım,acile gitmissindir umarim.
Naptinn yaa bi rahat duraydinBan yiyebilirim
Beni merek etmeyin
Kendinize iyi bakın hoccagalın gidiyom ben
Ya ben hayatım da böyle cahillik görmedim çayımNaptinn yaa bi rahat duraydin
Naptin kuzu yaaa sayfani inceleyip bakamadim nerde konu bakiimYa ben hayatım da böyle cahillik görmedim çayım
Yemin ederim bunlr evlenilecek yaşta değil yani
Akıl fakirleri ya
Ben de 27 sii diyee hatırlamışım ohoo 2 gün varmışşş.Hayır ayın 29'unda gece 11'de açılacak ama gelmem 2'yi bulur sanırım dedi
Canm iliski sonrasi geliyo bazen adete yakn ama adet baslamiyor devami geldimi seninNormalde hep 28 günde olurum düzenlidir aslında ama bu ay 6 gün erken geldi.Her zmn olmasa da ara sıra ağrı oluyor orda, bel ağrısı karın ağrısı falan hiç bişe yok ama
Allah akıl fikir versinay bırak ya cahil cühale cevaplar varsın ban olsun insanı çileden çıkarır bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?