Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 6 gün vardı ama dün gece ilişkiden sonra kanamam oldu benim de ya regl oldum erkenden, normal mi bu sizce kizlar bide rahmim düşecek gibi ağrıyor regl olduğumda arada,sizlerde de oluyo mu yaa
normal adet döngün nasıl, böyle öne gelir mi hep,
normaldir bence,
bazı kişiler ağrılı geçiriyor, ben de öyle ağrı pek olmuyor, bel ağrısı falan oluyor

normal adet döngün nasıl, böyle öne gelir mi hep,
normaldir bence,
bazı kişiler ağrılı geçiriyor, ben de öyle ağrı pek olmuyor, bel ağrısı falan oluyor
Normalde hep 28 günde olurum düzenlidir aslında ama bu ay 6 gün erken geldi.Her zmn olmasa da ara sıra ağrı oluyor orda, bel ağrısı karın ağrısı falan hiç bişe yok ama

Kızlar merhaba..
Diloş Şimdi bana WhatsApp'tan yazdı Kızlara haber ver pazar günü gelecegimi söyle dedi bir şey yazamıyorum ama takip ediyorum onları okuyorum dedi haberiniz olsun
YaRın gece 11 de gelmeyecekmiydi yaaa

Ya ben karameli de kendim yapiyorm ama her defa istedgm gbi susleyemiyorum ustunu iste sekerden sekere degisiyor karamel yapmak da

Kizlarrr bugun kendimi cok simarttimmm cok guzel seyler oldu bugun maddi manevi acidan bin sukur mutluyum...simdi annemlerdeyim kizimi anneme birakip gratis e gittim kendime ciciler aldim nickisonrasoylesem HayatSevinceGuzel

Annemin yemeklerinden yedim tatile gelms gbiyim

Normalde hep 28 günde olurum düzenlidir aslında ama bu ay 6 gün erken geldi.Her zmn olmasa da ara sıra ağrı oluyor orda, bel ağrısı karın ağrısı falan hiç bişe yok ama
Canm iliski sonrasi geliyo bazen adete yakn ama adet baslamiyor devami geldimi senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…