- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.701
Hayııırrr yiiaaaaBan yiyebilirim
Beni merek etmeyin
Kendinize iyi bakın hoccagalın gidiyom ben
Soyledgnde mutlaka hize de anlat beni etiketle bak merakliyimdir bilirsinBenim de göbeğim aslında çıktıfarkediyorum ama geniş giyiniyorum
akşam elbise giyeceğim o elbise de kesin fark edilir mesela
ama söylemiyorum :) 2 hafta daha beklesinler
Kizlarrr bugun kendimi cok simarttimmm cok guzel seyler oldu bugun maddi manevi acidan bin sukur mutluyum...simdi annemlerdeyim kizimi anneme birakip gratis e gittim kendime ciciler aldim @Artemis-HayatSevinceGuzel
Annemin yemeklerinden yedim tatile gelms gbiyimEki Görüntüle 2569845 Eki Görüntüle 2569846
Yaaaa daim olsuuun çayım hep öyle olsun inşallaahhKizlarrr bugun kendimi cok simarttimmm cok guzel seyler oldu bugun maddi manevi acidan bin sukur mutluyum...simdi annemlerdeyim kizimi anneme birakip gratis e gittim kendime ciciler aldim @Artemis-HayatSevinceGuzel
Annemin yemeklerinden yedim tatile gelms gbiyimEki Görüntüle 2569845 Eki Görüntüle 2569846
Üzülme telatabikimHayııırrr yiiaaaa
Ayy, ben heyecanlandııımm dımdıım dımdıımmmBenim de göbeğim aslında çıktıfarkediyorum ama geniş giyiniyorum
akşam elbise giyeceğim o elbise de kesin fark edilir mesela
ama söylemiyorum :) 2 hafta daha beklesinler
Ne yazdın Patilim yiaa ben görmedim bakiciiimmÜzülme telatabikim
Mapus damları beni bekler
Herkes gidiyorÜzülme telatabikim
Mapus damları beni bekler
Ya mehlika 2 dir gene bensiz resim atiyorsun yaaa M mehlika nurkız mehloşum kaşın gözün ne güzel he maşallah
Aslında ağır bir şey yapmadım ama polemik olduğu için muhtemelen o topikte çoğu kişi banlanacak bende dahilNe yazdın Patilim yiaa ben görmedim bakiciiimm
Bende elseve sampuanimdan alacaktim kiz bunu onerdi arada 2 tl fark vardi gerci diger sampuan fazla gramajdi ama bunun sac kremi de var diye onarici dedi aldim gitti deneyeym de yazarm insallah kuzumm...Yaaaa daim olsuuun çayım hep öyle olsun inşallaahh❤❤ nelerr olduu bakiiim
Cicişler de almışsın kendiineeegüle güle kullan canııım. Merak ediyorum yaz sonucunu, ikisini de kullanmadım ben hiçç daha öncee
BakiimAslında ağır bir şey yapmadım ama polemik olduğu için muhtemelen o topikte çoğu kişi banlanacak bende dahil
Bdv aşırı sinirliyimmm diye bir konu
Timam caaanım şimdi gördüüm.Aslında ağır bir şey yapmadım ama polemik olduğu için muhtemelen o topikte çoğu kişi banlanacak bende dahil
Bdv aşırı sinirliyimmm diye bir konu
Epeydir ban yemiyordum özledim demek kiTimam caaanım şimdi gördüüm.
Üfff tamam ziyarete gelirizama doğru yazmışsın Patilim.
Dene bakalım kuzumm bn hiç görmemişim denk gelmedi heralde eeBende elseve sampuanimdan alacaktim kiz bunu onerdi arada 2 tl fark vardi gerci diger sampuan fazla gramajdi ama bunun sac kremi de var diye onarici dedi aldim gitti deneyeym de yazarm insallah kuzumm...
Kaç gün ban yiyorsuumEpeydir ban yemiyordum özledim demek ki
Valla bilmiyorumKaç gün ban yiyorsuum
Napalııımm artıkkkValla bilmiyorum
Ama 4-5 olur herhalde yersem
Ben 6 Ocak’ta bir polemik yaratayım daNapalııımm artıkkkPatilim Amaaan 6 ocakta banlı olayım filan demeee tam filmin en güzel yerinde elektrik gider gibi
Yaaa yor umlarini okudum biraz dogrusun da iste dogruyu pek sevmeyiz milletce biliyosnEpeydir ban yemiyordum özledim demek ki
baaak baaakkBen 6 Ocak’ta bir polemik yaratayım da
4-5 gün meraktan çıldırın teletabisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?