- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.721
Aynen öyle canım,ama benim dolabımda hazır soslar hep var kolaylık oluyor öyle sende al bı gün aklına gelirse markette çok iyi oluyor.Ya ben karameli de kendim yapiyorm ama her defa istedgm gbi susleyemiyorum ustunu iste sekerden sekere degisiyor karamel yapmak da
Yok canım ilişki sonrası da hiç kanama olmazdı bende dün akşam duştan bı süre sonra lavaboya girdim,bı baktım kanama olmuş hiç ağrı sızı bişey de olmadı adet belirtisi olarak yani.Canm iliski sonrasi geliyo bazen adete yakn ama adet baslamiyor devami geldimi senin
Kız patiliii geçen bı konu vardı sevgilisiyle sürtüşüp sevismisler mi eline şey mi bulaşmış ne hamile miyim diye soruyoduÜzülme telatabikim
Mapus damları beni bekler
Naptın gittin mi partiyeYokkk söylemedimmm
ekşın yaratıyorum kendi çapımda
kayınvalidemler de bilmiyor
3-4 arkaadaşımız biliyor işte6 ocak tan sonra söyleyeceğiz nasipse
İlk hamileliğimde bende annemi görüntülü arayıp anneeeağğğğğğ hamileyim diye bağırmıştım
uyuyalım mı diyorsunaslında uykum çok, ama partiye de gidesim var
gene gitmekle gitmemek arasında bir yerdeyim araftayımhep böyle oluyor ya
Sen olmuyorsun ki bacım ne yapayımYa mehlika 2 dir gene bensiz resim atiyorsun yaaa M mehlika nur
Canım çok geçmiş olsun bizim de vardı ateş ateşten korkar oldukOksurugu cok kalmadi. Cocugun derdi ates. Hastaliktan sanjyordum sabaha karsi bi baktim dis geliyo yine. Hastalik arasi dis mi olur ya
Ay benim son reglim tee martti bu yılı erken kapattım benAnladım canım,neyse bu ayda böyle oldu, bu yılın son reglsi
O göbek miElimde ile yanlış anlaşılmasın sadece elma suyu
Göbekime bakın
Çocuğummm orda benimmm benim cocugummmO göbek miminnak gobus
Masaallah canim çok güzelsinizÇocuğummm orda benimmm benim cocugummm
Sadece benimmm
Tut tutMasaallah canim çok güzelsiniz
Bu arada dediğin konuya baktım da gerçekten banlik bir konu ama kendimi tutacağım
Kiz o gobekmiElimde ile yanlış anlaşılmasın sadece elma suyu
Göbekime bakın
Ben senden daha hamileyim nedir yaKiz o gobekmibenimkini atsam ben senden dha hamileyimm
Gulerim aglanacak halime off
Bilmemkine guru guruya bi baktm guru olmusumBen senden daha hamileyim nedir yaya çayımmm
Aaa bu arada Guru olmuşsun ne yaptın da oldun kız
Nasıl olduğundan da haberi yok hatununBilmemkine guru guruya bi baktm guru olmusum
Ah nihalim inşallah benimde bu son olurda 9 ay boyunca görmem kırmızılarıAy benim son reglim tee martti bu yılı erken kapattım ben
Benziyor muyuzponcikvegece kız patilim ne güzellik bu böyle herifin kiskanmiyor mu seni gıı bu arada o yanında ki diğer siyah giyinmiş hanım sana benziyor ya kardeşin gibi kız o göbüşün bebiş olduğunu çakmadı mi kimse bu gece cidden ❤
İnşaallah yeni yıla bebisle baslarsinAh nihalim inşallah benimde bu son olurda 9 ay boyunca görmem kırmızıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?