Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben karameli de kendim yapiyorm ama her defa istedgm gbi susleyemiyorum ustunu iste sekerden sekere degisiyor karamel yapmak da
Aynen öyle canım,ama benim dolabımda hazır soslar hep var kolaylık oluyor öyle sende al bı gün aklına gelirse markette çok iyi oluyor.
Canm iliski sonrasi geliyo bazen adete yakn ama adet baslamiyor devami geldimi senin
Yok canım ilişki sonrası da hiç kanama olmazdı bende dün akşam duştan bı süre sonra lavaboya girdim,bı baktım kanama olmuş hiç ağrı sızı bişey de olmadı adet belirtisi olarak yani.
Evet devamı geldi oldum baya bugün de
Üzülme telatabikim
Mapus damları beni bekler
Kız patiliii geçen bı konu vardı sevgilisiyle sürtüşüp sevismisler mi eline şey mi bulaşmış ne hamile miyim diye soruyodueline bulaşan şeyden hemde oyle bi geyik döndü ki o konuda bende kesin ondan giderim diyodum da maşallah mune uğramadı şükür belki sende yirtarsin du bakalım

Naptın gittin mi partiye
Anaa iyi dayanmissin ben tutamiorm hiç kendimi :)
Valla birazdan uyucam heralde ben

Merhaba tatlıslar nasilsiniz
B Brunello Cicinelli okudum ilk başta çok üzüldüm yüreğim ağzımda sayfalar ilerlerken neyseki güzel haberi aldım rahatladım çok geçmiş olsun kahverengi lekelenmekerde korkma ve panik yapma doktor a git sorun olmaz inşaallah. Benim de olmustu oluyor cogumuzda napalim hamileligin cilveleri
Oksurugu cok kalmadi. Cocugun derdi ates. Hastaliktan sanjyordum sabaha karsi bi baktim dis geliyo yine. Hastalik arasi dis mi olur ya
Canım çok geçmiş olsun bizim de vardı ateş ateşten korkar olduk
Anladım canım,neyse bu ayda böyle oldu, bu yılın son reglsi
Ay benim son reglim tee martti bu yılı erken kapattım ben

poncikvegece kız patilim ne güzellik bu böyle herifin kiskanmiyor mu seni gıı bu arada o yanında ki diğer siyah giyinmiş hanım sana benziyor ya kardeşin gibi kız o göbüşün bebiş olduğunu çakmadı mi kimse bu gece cidden

Benziyor muyuz
Kuzenim o benim amcamın kızı

Valla kıskanıyor biraz akşam bırakırken bir sürü laf söyledi de tek cevap verdim
Bulaşma bana eğlenmeye gidiyorum sus dedim
Peki dedi

Hamile göbeği olduğu belli dimi tek bir nokta da toplanmış çünkü
İşyerinden 2 arkadaş biliyor 2 kişi de patili hanım hamile misinz diye sorunca evet demek zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…