Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyamam kuzum ya mide yanması çok kötü baharatlı şeylere biraz yüksek yastıkta yatmaya ve mideni sıkacak şeyler giymemeye özen göster cicim.

Valla çay içiyorum çocukları uyuttum az oturayım dedim. Sen nasılsın canım
B BUSR4 balım nerdesin gel cay içelim
Oh afiyet olsun ben bugun annemlerdeydim sabah ve ikindi cayi ictik eve geldik esime demledim 1 koca bardakta onla ictim girtlagma kadr cay doluyum
Soda icecegm minik kusum uyursa
Kaynvalden gttmi

HayatSevinceGuzel aldgm fondoteni yarin degistirwcegim icime sinmedi rengi koyu baya ben acik twnliyim orda denedm de emn olamamstm zaten maybelline affintone kullaniyirdm memnundum ondan mi alsam gene yoksa golden rose 2 in 1 consailer ve fondotn olanin acik tonunu mu alsam ya golden rose ikisi bi arada iyi de kullanmadgm icin bilemiyorum bildgmi mi alsam diye

Boşa benzetmemisim işte bak kuzenin çıktı kocanın yerinde olsam yanından bı yere ayrılmam senin anasını satiyim
Kız göbüşün baya gebelik göbüşü olduğu belli olmuş anlayıp sormalarina şaşırmadım ben
İnşaallah yeni yıla bebisle baslarsin
Amiinn nihalim inşallah

Oh afiyet olsun ben bugun annemlerdeydim sabah ve ikindi cayi ictik eve geldik esime demledim 1 koca bardakta onla ictim girtlagma kadr cay doluyum
Soda icecegm minik kusum uyursa
Kaynvalden gttmi
Oh oh afiyet olsun yok daha var gitmesine

Golden rose o aldığın fondöteni kullanmadım çayım ama bi video izledim onun uygulandığı güzel gibi görünüyor. Ama maybelline biliyorum güzel
Eğer golden rose deneyim dersen açık tonunu all

Golden rose o aldığın fondöteni kullanmadım çayım ama bi video izledim onun uygulandığı güzel gibi görünüyor. Ama maybelline biliyorum güzel
Eğer golden rose deneyim dersen açık tonunu all
Aslnda deneyesim var ama oksitleniyor filan yazilmis cok yazik yani ucuz sayilmaz bana gore kullanamayacaksam da uzulurum . Acigiyla mi degissem bilemedim kapaticiligi cok guzel denilmis internette bana satan kizda onerdi zten ondan aldm degisiklikte istiyor cnm maybelljne guzel de

aa evet şimdi bende gördüm oksitlenmesinii. Bilemedm kii çayım. Açığıyla değiştirsen çok sorun olmaz sanki ama

aa evet şimdi bende gördüm oksitlenmesinii. Bilemedm kii çayım. Açığıyla değiştirsen çok sorun olmaz sanki ama
Yaaa oksitlenme olayni soracagm bakalm maybelline mi bunun acgni mi artk ona gore karar veririm

Canim cok sagol. Cok sukur bugun iyi. Insallah uyurken falan yukselmez. Su oksuruk gecse bi de sesi yerine gelse tamamdir. Agir zamanlarini atlattik sukur. 1 haftadan fazladir cekiyorduk.

Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)

Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
kk birinci noteri kuzun nasıl oldu şamdanım?
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas

Günaydın geçmiş olsun canım. Proluton depot iğne başlamadı mı? O kesiyor lekelenmeyi. Kanama alanı görmemiş o yüzden endişelenme.
Ben ve hastalıklar uğraşıyorum, küçük oğlum hasta bugün de, mide bulantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…