- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.761
Progestanı 3 e çıkardı negom. Daha da fazla yapabileceğim en fazla iğne başlamak olabilir dedi. Ama iğne vermedi.Günaydın geçmiş olsun canım. Proluton depot iğne başlamadı mı? O kesiyor lekelenmeyi. Kanama alanı görmemiş o yüzden endişelenme.
Ben ve hastalıklar uğraşıyorum, küçük oğlum hasta bugün de, mide bulantısı
Hadi inşaallah iyi gelir ilaç bu sefer. İğneyi haftada bir oluyorsun zaten verirse ama ağır bir iğne bir kaç gün ağrıyor yeri, umarım gerek kalmaz.Progestanı 3 e çıkardı negom. Daha da fazla yapabileceğim en fazla iğne başlamak olabilir dedi. Ama iğne vermedi.
Zaten 6 sında randevum var. O zamana kadar da devam ederse belki verir.
Çok geçmiş olsun. Herkesin yavrusu hasta bugünlerde, salgın mı var nedir
Gunaydin canm cok gecmis olsn uzan dinlen bol bol.Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Düşün işte nasıl dengesiz ve densiz insanlar. Bunlara tahammül etmeye çalışıyorum.Hadi inşaallah iyi gelir ilaç bu sefer. İğneyi haftada bir oluyorsun zaten verirse ama ağır bir iğne bir kaç gün ağrıyor yeri, umarım gerek kalmaz.
O anane de sezeryan a laf etmiş atar oldum da neyse sabah sabah dellenmiyim
Maalesef salgın çok fena hem boğaz ağrısı hem mide bulantısı. Birde okulda su çiçeği ve kızıl başlamışkarın çok yağması lazım yoksa daha kötü olacak
İnşallahhhh kuzum.Gunaydin canm cok gecmis olsn uzan dinlen bol bol.
Insallah biter lekelenmelerin.
Kurban olurum sana canım ablammm korkma doktorun dediği dogurudur kisten geliyor bir zamn sonra düzelir bide ablacım sen başka bir doktora daha gözük bunun için dogumda bişey olmasın diye seni korkutmak için asla söylemiyrm başka bir doktora da gözük bak onlar ne diyorGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Ugrasaybike TikTok'ta
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Bende iyim canm nasl oliyimİnşallahhhh kuzum.
Sen nasılsın?
Ne kadar pozitif bir mesaj attın asyam benim çok teşekkür ederim duaların içinKurban olurum sana canım ablammm korkma doktorun dediği dogurudur kisten geliyor bir zamn sonra düzelir bide ablacım sen başka bir doktora daha gözük bunun için dogumda bişey olmasın diye seni korkutmak için asla söylemiyrm başka bir doktora da gözük bak onlar ne diyor
Seniiii çoookkk seviiiiyooruumm canmmm ablammm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tontişini
Günaydın canimGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Söylemleri bir duysanız;
Ugrasaybike TikTok'ta
Neyseki çok durmadık.
@ByNkoaLa
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Karın darısı bizlerin başına gülparem. Kar yağdığı zaman çocuklar gibi mutlu oluyorumGünaydın millet karlı bir konya sabahından merhaba. Kar şimdilik azıcık yağsa da umudumuz var
B Brunello Cicinelli canım geçmiş olsun inşaallah bir an evvel biter lekeler dinlen kendine iyi bak ☺
Malak gibi yatıyorum zaten, yatak yaraları çıkacak yakında vücudumdaGünaydın canim
EE canim zaten kanaman fazlaysa igne veriyolar kani durdurmak icin ama sana hap vermişler
İnşallah lekelenmelerin devam etmez
Bol bol dinlen
Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Söylemleri bir duysanız;
Ugrasaybike TikTok'ta
Neyseki çok durmadık.
@ByNkoaLa
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Sağol kuzum.çok geçmiş olsun cici
Sağol kuzum.
Senin transfer ne zamandı?
Patilim ne kadar guzel sin boyleElimde ile yanlış anlaşılmasın sadece elma suyu
Göbekime bakın
Olsun sonucu güzel olacak yolda beklemek kutsaldırkız daha çok var sanırımiğnelere yeni başladım :)
Ooohhooo daha cok var dogurmanaMalak gibi yatıyorum zaten, yatak yaraları çıkacak yakında vücudumda
Daha 10.haftada şu çocuk doğsa da kurtulsam demeye başladım işim çok zor
Sen nasılsın kuzum
Sorma kuzumOoohhooo daha cok var dogurmana
Şimdiden belli annasina neler çektirerek
Bende durumlar ayni bugun adettim bitiyo ilac kullaniyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?