Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Progestanı 3 e çıkardı negom. Daha da fazla yapabileceğim en fazla iğne başlamak olabilir dedi. Ama iğne vermedi.
Zaten 6 sında randevum var. O zamana kadar da devam ederse belki verir.
Çok geçmiş olsun. Herkesin yavrusu hasta bugünlerde, salgın mı var nedir

Hadi inşaallah iyi gelir ilaç bu sefer. İğneyi haftada bir oluyorsun zaten verirse ama ağır bir iğne bir kaç gün ağrıyor yeri, umarım gerek kalmaz.
O anane de sezeryan a laf etmiş atar oldum da neyse sabah sabah dellenmiyim
Maalesef salgın çok fena hem boğaz ağrısı hem mide bulantısı. Birde okulda su çiçeği ve kızıl başlamış karın çok yağması lazım yoksa daha kötü olacak

Gunaydin canm cok gecmis olsn uzan dinlen bol bol.
Insallah biter lekelenmelerin.

Düşün işte nasıl dengesiz ve densiz insanlar. Bunlara tahammül etmeye çalışıyorum.
Boşuna mı sinir hastası ettiler beni
Sezaryen olmak zorunda kalsam analığıma demediklerini bırakmayacaklar demekki. Sonra ver elini Müge anlı
Burda 31 ini karlı gösteriyor.
Orda nasıl gösteriyor hava durumunu?

Kurban olurum sana canım ablammm korkma doktorun dediği dogurudur kisten geliyor bir zamn sonra düzelir bide ablacım sen başka bir doktora daha gözük bunun için dogumda bişey olmasın diye seni korkutmak için asla söylemiyrm başka bir doktora da gözük bak onlar ne diyor
Seniiii çoookkk seviiiiyooruumm canmmm ablammm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tontişini

Ne kadar pozitif bir mesaj attın asyam benim çok teşekkür ederim duaların için
Dün ultrasonda iyi olduğunu gördük, kalbini duyduk ya içim ferahladı. Ama yine de endişe ediyorum tabi. Her an birşey olacak korkusu.. Tuvalete gitmekten nefret eder oldum.
Ne zormuş ya hamilelik. Allahım herkesin yardımcısı olsun.

Günaydın canim
EE canim zaten kanaman fazlaysa igne veriyolar kani durdurmak icin ama sana hap vermişler
İnşallah lekelenmelerin devam etmez
Bol bol dinlen

Günaydın millet karlı bir konya sabahından merhaba. Kar şimdilik azıcık yağsa da umudumuz var
B Brunello Cicinelli canım geçmiş olsun inşaallah bir an evvel biter lekeler dinlen kendine iyi bak ☺
Karın darısı bizlerin başına gülparem. Kar yağdığı zaman çocuklar gibi mutlu oluyorum düğünüm bile karlı bir gündeydi
İnşaallah bizde de 31 ini karlı gösteriyor ama bakalım.
Tadını çıkar az olsa bile

Günaydın canim
EE canim zaten kanaman fazlaysa igne veriyolar kani durdurmak icin ama sana hap vermişler
İnşallah lekelenmelerin devam etmez
Bol bol dinlen
Malak gibi yatıyorum zaten, yatak yaraları çıkacak yakında vücudumda
Daha 10.haftada şu çocuk doğsa da kurtulsam demeye başladım işim çok zor
Sen nasılsın kuzum

çok geçmiş olsun cici

Malak gibi yatıyorum zaten, yatak yaraları çıkacak yakında vücudumda
Daha 10.haftada şu çocuk doğsa da kurtulsam demeye başladım işim çok zor
Sen nasılsın kuzum
Ooohhooo daha cok var dogurmana
Şimdiden belli annasina neler çektirerek
Bende durumlar ayni bugun adettim bitiyo ilac kullaniyorum bakalim

Ooohhooo daha cok var dogurmana
Şimdiden belli annasina neler çektirerek
Bende durumlar ayni bugun adettim bitiyo ilac kullaniyorum bakalim
Sorma kuzum özellikle babası yokken bunlar başıma geliyor. Babası yokken ağrım, kanamam, lekelenmem başlıyor. Adam gelince daha iyi oluyorum hatta kesiliyor. Gidince yine başlıyor.
Bu nasıl bir babaya düşkünlüktür şimdiden
Cici bebe dedik dedik terminatör bebe doğacak herhalde şimdiden kafa fena çalışıyor
Ne ilacı kuzum o?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…