- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.781
Olsun sonucu güzel olacak yolda beklemek kutsaldır
Şimdiden babasına düşkünSorma kuzumözellikle babası yokken bunlar başıma geliyor. Babası yokken ağrım, kanamam, lekelenmem başlıyor. Adam gelince daha iyi oluyorum hatta kesiliyor. Gidince yine başlıyor.
Bu nasıl bir babaya düşkünlüktür şimdiden
Cici bebe dedik dedik terminatör bebe doğacak herhalde şimdiden kafa fena çalışıyor
Ne ilacı kuzum o?
Aminn cnm sağlıkla gelsin bebişin annesi kötü düşünme tuvalette gidcm yıne görecem deme takıntı yapama kendiniNe kadar pozitif bir mesaj attın asyam benim çok teşekkür ederim duaların için
Dün ultrasonda iyi olduğunu gördük, kalbini duyduk ya içim ferahladı. Ama yine de endişe ediyorum tabi. Her an birşey olacak korkusu.. Tuvalete gitmekten nefret eder oldum.
Ne zormuş ya hamilelik. Allahım herkesin yardımcısı olsun.
Tammam çayımYaaa oksitlenme olayni soracagm bakalm maybelline mi bunun acgni mi artk ona gore karar veririm
Geçecek cicimm yeterki sen ihmal kendini, doktorun dediklerini unutmaGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Babasına benden düşkün olmasın kırarım bacaklarını zaten enteresan bir şekilde arada kıskanma geliyorŞimdiden babasına düşkün
Gören de babasi doğurmuş
Letu diye bilac adetin 5 günü basladim bitince kontrolle gidecem
Külot indirmek kabusum oldu asyam bildiğin gibi değilAminn cnm sağlıkla gelsin bebişin annesi kötü düşünme tuvalette gidcm yıne görecem deme takıntı yapama kendini
İnşallahhhh miniğimGeçecek cicimm yeterki sen ihmal kendini, doktorun dediklerini unutma ❤
Ben bugün evdeyim
İnşallahhhh miniğim ❤
Neler yapacaksın evde
Umursamamaktan başka çaren yok, onlar değişmez, sen yıprandığınla kalırsın.Düşün işte nasıl dengesiz ve densiz insanlar. Bunlara tahammül etmeye çalışıyorum.
Boşuna mı sinir hastası ettiler beni
Sezaryen olmak zorunda kalsam analığıma demediklerini bırakmayacaklar demekki. Sonra ver elini Müge anlı⚰
Burda 31 ini karlı gösteriyor.
Orda nasıl gösteriyor hava durumunu?
O sen olmayasınBabasına benden düşkün olmasın kırarım bacaklarını zaten enteresan bir şekilde arada kıskanma geliyor
Eşime benden çok sevmeyeceksin beni daha çok seveceksin dimi diyorum tabiki diyor ama şüphelerim var
Adama diyorum bu çocuk sana düşkün sen yokken kanama geliyor o senin düşkünlüğünden olmasın diyor attığı mesaja bak ya:
Eki Görüntüle 2570121
Yunurtlama için mi o ilaç?
Nasıl bir düşkunlugun varsa adam inanmıyorBabasına benden düşkün olmasın kırarım bacaklarını zaten enteresan bir şekilde arada kıskanma geliyor
Eşime benden çok sevmeyeceksin beni daha çok seveceksin dimi diyorum tabiki diyor ama şüphelerim var
Adama diyorum bu çocuk sana düşkün sen yokken kanama geliyor o senin düşkünlüğünden olmasın diyor attığı mesaja bak ya:
Eki Görüntüle 2570121
Yunurtlama için mi o ilaç?
Bende malak gibin camış gibin yatacağım❤❤
Yaaa temizlik miii hayırrcanım hiç istemiyor bugün
Bugün pek bir işim yok Cicimm, daha yeni kahvaltı yapıcamsonra ders cicim.
Günaydın kasabın karısıGünaydın
günaydın çiçimGünaydın kasabın karısı
Diyorum bu kız etiketlerde neden çıkmıyor yine adını değiştirmiş. Ne oynak adlarınız var
Kadına yok devenin hörekesi demediysem umursamadığım içindir zaten negomUmursamamaktan başka çaren yok, onlar değişmez, sen yıprandığınla kalırsın.
Buraya perşembe yağdı akşama kadar geri eridi
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine nasibi varsa inan nolursa olsun tutunur o minnakGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
O sen olmayasın
Evet yumurtlama ilaci
Benim burdaki kertenkelelerim de bilir aşırıdır eşime düşkünlüğümNasıl bir düşkunlugun varsa adam inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?