Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın çiçim
nabim değişmek istiyom orjinal bişey de bulamıyom ,ikisi arasında sıkıştım kaldım
Malii daha iyi ona alıştık diye belki
Bende profil resmimi değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım

Bende malak gibin camış gibin yatacağım
Evi puk götürüyor. Canım anam gelecek birazdan hızır gibi yetişmeye, yoksa bu evde tifodan öleceğiz
Saat 4'e kadar da elektrik yokmuş işin kötüsü
2 kişisiniz ciciim ya bence o kadar daa şeeetmemiştiir sankiii
Elektrik niye yokmuş kii o kadar saatt, enn sevmediğim onca iş arasında elektriksiz kalmak

2 kişisiniz ciciim ya bence o kadar daa şeeetmemiştiir sankiii
Elektrik niye yokmuş kii o kadar saatt, enn sevmediğim onca iş arasında elektriksiz kalmak
Geyşam yapıyor az buçuk ama yapma benle ilgilen dediğim için kalıyor ev işleri. Zaten adamı az görüyorum onda da ev işi mi yapsın
İlgi açlığım tifodan gitmeme sebep olacak
Şimdi canım anam gelince çekip çevirir beni.
Çalışma varmış elektrik şeylerinde
Şarjım dayanır umarım.

Ben de aynı eşin gibi düşündüm, sen eşini çok seviyorsun ve o gelince psikolojikmen bir rahatlama oluyor ağrı sızı lekelenme kalmıyor

bundan daha güzeli yoktur ya değişme
Bende diyorum değişsem bu güzellikten daha güzelini nereden bulacağım ama işte gebe gebe bakmak zorunda kalıyoruz olur da benzer de böyle ultra güzel bebelerimiz olursa önünü alıp sahip çıkamayız korkum o anlıyor musun

Ben de aynı eşin gibi düşündüm, sen eşini çok seviyorsun ve o gelince psikolojikmen bir rahatlama oluyor ağrı sızı lekelenme kalmıyor
Adam artık o yokken gelsin diye bilerek kanama getirdiğimi düşünmeye başladı
Karşıdan bakınca baya baya ruh hastasıyım

ze
Günaydın
Sezeryani sanki isteyerek yaptık, hem sezeryanin de riskleri sıkıntılari çok,
O videoya çok güldüm cici ya
Nerden buluyorsun böyle şeyleri

ze
Günaydın
Sezeryani sanki isteyerek yaptık, hem sezeryanin de riskleri sıkıntılari çok,
O videoya çok güldüm cici ya
Nerden buluyorsun böyle şeyleri
Çok video izlerim mehlikam olaylarda da hemen aklıma geliyor izlediğim şeyler
Dün yakuzanın anası konuştukça içimden nerden geldim ben buraya okudunuz üflediniz mi beni diyip diyip durdum
İşte görüyorsun cahilliği.
Sezaryenle doğurunca ana olunmaz diyor kadın açık açık. Bırak sezaryeni karnına düştüğünde anasın. Ben kaç gündür boşuna mı gözyaşı döküyorum kanama geliyor diye. Daha 10 haftalık gebeyim.
Görün işte nelerle kimlerle sınanıyorum

ay parçası bebeler

Vayyy nasil aşkmiş
Bende oyleyim eşime karsi cok düşkünüdür
İnşallah canim dua et bana

Aynen katılıyorum canım, patavatsız insan çok malesef

Bebegimmm çok geçmiş olsun tekrardan ins bu ilaç keser kanamayı lekenmeyi
Kötü bişey olmadan doğurursun artık :)
Neden ben iki sezeryanliyim çok mu kötü ana oldum şimdi ananenin gözünde hey Allahım
Beni gidi kötü anne beni

Bizim akros evde ben evde delircez galiba bugün
Her zamanki gbi dövüşerek geçebilir günümüz

Gunaydinn cici aneyyy iyi olmaniza sevindim demekki onemsiz leke ama keske gelmese .
Bende sabah regl oldm karnm belim agriyordu cok ev midemi bulandirdi disari ciktik kahvalti yapcaz kizimla iyi geldi hava almak bide dun gratisten fondoten almstm onu degstrcem acik tonuyla oyle iste bugun esim mesaide yarnda mesaide olacak

Vayyy nasil aşkmiş
Bende oyleyim eşime karsi cok düşkünüdür
İnşallah canim dua et bana
Aşık olduğun adamın bebeğini taşımak o kadar güzel ki morganam. Yaşayınca anlayacaksın. Ondan ve senden bir parça..
Tarifsiz birşey.
İnşallahhhh benim gibi kanamalı lekelenmeli geçirmezsin de mutluluğun kursağında kalıp durmaz. Rabbim nasip etsin tez zamanda ki ben hissediyorum. 1 2 denemeye olacağını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…