- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.801
Malii daha iyi ona alıştık diye belkigünaydın çiçim
nabim değişmek istiyom orjinal bişey de bulamıyom ,ikisi arasında sıkıştım kaldım
2 kişisiniz ciciim ya bence o kadar daa şeeetmemiştiir sankiiiBende malak gibin camış gibin yatacağım
Evi puk götürüyor. Canım anam gelecek birazdan hızır gibi yetişmeye, yoksa bu evde tifodan öleceğiz
Saat 4'e kadar da elektrik yokmuş işin kötüsü
İnşallahhhh kuzumGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine nasibi varsa inan nolursa olsun tutunur o minnak ❣
Geyşam yapıyor az buçuk ama yapma benle ilgilen dediğim için kalıyor ev işleri. Zaten adamı az görüyorum onda da ev işi mi yapsın2 kişisiniz ciciim ya bence o kadar daa şeeetmemiştiir sankiii
Elektrik niye yokmuş kii o kadar saatt, enn sevmediğim onca iş arasında elektriksiz kalmak
bundan daha güzeli yoktur ya değişmeMalii daha iyi ona alıştık diye belki
Bende profil resmimi değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım
İyidir herhlde cnm şükür idare ediyorum bklmİnşallahhhh kuzum
Senin minnak nasıl
Ben de aynı eşin gibi düşündüm, sen eşini çok seviyorsun ve o gelince psikolojikmen bir rahatlama oluyor ağrı sızı lekelenme kalmıyorBabasına benden düşkün olmasın kırarım bacaklarını zaten enteresan bir şekilde arada kıskanma geliyor
Eşime benden çok sevmeyeceksin beni daha çok seveceksin dimi diyorum tabiki diyor ama şüphelerim var
Adama diyorum bu çocuk sana düşkün sen yokken kanama geliyor o senin düşkünlüğünden olmasın diyor attığı mesaja bak ya:
Eki Görüntüle 2570121
Yunurtlama için mi o ilaç?
Bende diyorum değişsem bu güzellikten daha güzelini nereden bulacağım ama iştebundan daha güzeli yoktur ya değişme
Adam artık o yokken gelsin diye bilerek kanama getirdiğimi düşünmeye başladıBen de aynı eşin gibi düşündüm, sen eşini çok seviyorsun ve o gelince psikolojikmen bir rahatlama oluyor ağrı sızı lekelenme kalmıyor
zeGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas
Çok video izlerim mehlikam olaylarda da hemen aklıma geliyor izlediğim şeylerze
Günaydın
Sezeryani sanki isteyerek yaptık, hem sezeryanin de riskleri sıkıntılari çok,
O videoya çok güldüm cici ya
Nerden buluyorsun böyle şeyleri
ay parçası bebelerBende diyorum değişsem bu güzellikten daha güzelini nereden bulacağım ama iştegebe gebe bakmak zorunda kalıyoruz olur da benzer de böyle ultra güzel bebelerimiz olursa önünü alıp sahip çıkamayız korkum o anlıyor musun
Ruh hastası demeyelim de eşinin hastasısınAdam artık o yokken gelsin diye bilerek kanama getirdiğimi düşünmeye başladı
Karşıdan bakınca baya baya ruh hastasıyım
Vayyy nasil aşkmişBenim burdaki kertenkelelerim de bilir aşırıdır eşime düşkünlüğüm
Hamile kalmadan önce o yokken yemek bile yemiyordum. Evin köşesine pısıp gelsin diye dakika sayıyordum. Şimdi yine aynıyım ama yemek yemek zorunda olduğum için yiyorum
Dün akşam canım domates istedi. Gitti pantolonunu giymeye başladı markete gitmek için. Hayır saçmalama gitme dedim. E canın istemedi mi dedi. Yok o kadar istemedi dedim. Ben senin neden aşermediğini biliyorum ben yanından markete kadar bile gitmeyeyim diye di mi diyor
Böyle bir psikopatım işte
İnşaallah boooool booool organik yumurtaların olsun o yumurtalar da bebe olsun
Aynen katılıyorum canım, patavatsız insan çok malesefÇok video izlerim mehlikam olaylarda da hemen aklıma geliyor izlediğim şeyler
Dün yakuzanın anası konuştukça içimden nerden geldim ben buraya okudunuz üflediniz mi beni diyip diyip durdum
İşte görüyorsun cahilliği.
Sezaryenle doğurunca ana olunmaz diyor kadın açık açık. Bırak sezaryeni karnına düştüğünde anasın. Ben kaç gündür boşuna mı gözyaşı döküyorum kanama geliyor diye. Daha 10 haftalık gebeyim.
Görün işte nelerle kimlerle sınanıyorum
Bebegimmm çok geçmiş olsun tekrardan ins bu ilaç keser kanamayı lekenmeyiGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Ugrasaybike TikTok'ta
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas
Gunaydinn cici aneyyy iyi olmaniza sevindim demekki onemsiz leke ama keske gelmese .Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Söylemleri bir duysanız;
Ugrasaybike TikTok'ta
Neyseki çok durmadık.
ByNkoaLa
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas
Çok seviyorum napayım mehlikam cınım o benimRuh hastası demeyelim de eşinin hastasısın
Aşık olduğun adamın bebeğini taşımak o kadar güzel ki morganam. Yaşayınca anlayacaksın. Ondan ve senden bir parça..Vayyy nasil aşkmiş
Bende oyleyim eşime karsi cok düşkünüdür
İnşallah canim dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?