- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.821
HahahAhahhahahahahaKoptummmmmm
Eki Görüntüle 2570135
Eki Görüntüle 2570136
Eki Görüntüle 2570137
Hepsinin sebebi profil resmim
@poncikvegece
M mehlika nur
@diloyloy1
ByNkoaLa
Üzgünüm
İyi gezmeler ana kıza, afiyyet olsun,Gunaydinn cici aneyyy iyi olmaniza sevindim demekki onemsiz leke ama keske gelmese .
Bende sabah regl oldm karnm belim agriyordu cok ev midemi bulandirdi disari ciktik kahvalti yapcaz kizimla iyi geldi hava almak bide dun gratisten fondoten almstm onu degstrcem acik tonuyla oyle iste bugun esim mesaide yarnda mesaide olacak
Aminnn insallahAşık olduğun adamın bebeğini taşımak o kadar güzel ki morganam. Yaşayınca anlayacaksın. Ondan ve senden bir parça..
Tarifsiz birşey.
İnşallahhhh benim gibi kanamalı lekelenmeli geçirmezsin de mutluluğun kursağında kalıp durmaz. Rabbim nasip etsin tez zamandaki ben hissediyorum. 1 2 denemeye olacağını
Henüz kesmedi ama inşallah keser gülomBebegimmm çok geçmiş olsun tekrardan ins bu ilaç keser kanamayı lekenmeyi
Kötü bişey olmadan doğurursun artık :)
Neden ben iki sezeryanliyim çok mu kötü ana oldum şimdi ananenin gözünde hey Allahım
Beni gidi kötü anne beni
Bizim akros evde ben evde delircez galiba bugün
Her zamanki gbi dövüşerek geçebilir günümüz
Gördüm fondotenini çayımGunaydinn cici aneyyy iyi olmaniza sevindim demekki onemsiz leke ama keske gelmese .
Bende sabah regl oldm karnm belim agriyordu cok ev midemi bulandirdi disari ciktik kahvalti yapcaz kizimla iyi geldi hava almak bide dun gratisten fondoten almstm onu degstrcem acik tonuyla oyle iste bugun esim mesaide yarnda mesaide olacak
Fotonu mu paylaşıyorsun mehlikam bende görmedim
Napalım evlat evlattırHahahAhahhahahahaha
Senin profilim gbi olur zaten cocuklarimiz
İyi gezmeler ana kıza, afiyyet olsun,
Benim de eşim bugün yarın çalışıyor sabah 7 akşam 7 eve 8,5 ta gelir ☹
Sagolasinnn yagmur yagiyor simdi izleyerek yemek yemek cok guzell huzur doldum kendimi eve atabilirsem benden iyisi yk smdi usendm cok karnm ve belimde kopuyor ben hala gezme pesinde
Daha yeni sezaryen oldum. Çok kolaysa o ameliyathaneye bir girseler ya. Yatsalar o masaya. Hatim indirirler. Ben kaç gün öncesinden stresini yaşadım. Normal doğum yapanlar o an çok sancı çekiyor evet gözlerimle gördüm o anları ama sonra bebeklerini yanlarına alıp odalarına çıktılar biz de öyle yattık orda. Çok cahillermis gerçekten. Cahal yakuzaÇok video izlerim mehlikam olaylarda da hemen aklıma geliyor izlediğim şeyler
Dün yakuzanın anası konuştukça içimden nerden geldim ben buraya okudunuz üflediniz mi beni diyip diyip durdum
İşte görüyorsun cahilliği.
Sezaryenle doğurunca ana olunmaz diyor kadın açık açık. Bırak sezaryeni karnına düştüğünde anasın. Ben kaç gündür boşuna mı gözyaşı döküyorum kanama geliyor diye. Daha 10 haftalık gebeyim.
Görün işte nelerle kimlerle sınanıyorum
İyim bende cnm oturmşm popoyu büyüt yorumKülot indirmek kabusum oldu asyam bildiğin gibi değil
Sen neler yapıyorsun balım?
Cicim bebeğin kap atisini duymak paha biçilmez biseydir eminim tadını çıkar bu zamanların kanamaya odaklanıp zehir etme en güzel zamanlarini canım,her şey cokguzel olacak elbetGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Paçalardan akıyor cahillik.Daha yeni sezaryen oldum. Çok kolaysa o ameliyathaneye bir girseler ya. Yatsalar o masaya. Hatim indirirler. Ben kaç gün öncesinden stresini yaşadım. Normal doğum yapanlar o an çok sancı çekiyor evet gözlerimle gördüm o anları ama sonra bebeklerini yanlarına alıp odalarına çıktılar biz de öyle yattık orda. Çok cahillermis gerçekten. Cahal yakuza
Hoşgeldin pamuğumCicim bebeğin kap atisini duymak paha biçilmez biseydir eminim tadını çıkar bu zamanların kanamaya odaklanıp zehir etme en güzel zamanlarini canım,her şey cokguzel olacak elbet❤ama inşallah o iğneye gerek kalmadan kesilir kanama,valla beni perişan etmişti progestan iğne kaç gün hep beze oluşmuştu vurdukları yerlerde
Benim kanama normal adet kanaması canım hala da oluyorum bir iki güne biter işte artık sanırım,bu ay da böyle oldu
Şimdi çarşıya cikicaz eşimle bizde biraz gezelim dedik bunaldık, akşam da nöbete gidecek zaten gidip geliriz bı kaç saat,bı bakiyim dedim size çıkmadan
Oyyy maşallah sana mehlikam. Dedikleri gibi çok güzelmişsin
Teşekkürler canım o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği, hemsire değilim masabasi memuruyum, öğretmen olacum bu yaştan sonraOyyy maşallah sana mehlikam. Dedikleri gibi çok güzelmişsin
Nedense hemşire tipi gördüm sende, hemşirelik yakıştırdım
Hastaligi gecmese de hafifledi en azindan canim. Birkac gune tamamen toparlar diye umit ediyorum.Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Eneee foti mi atildi? Ben gormedim. Hemen atip siler misin mehlika nuffenTeşekkürler canım o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği, hemsire değilim masabasi memuruyum, öğretmen olacum bu yaştan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?