Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi gezmeler ana kıza, afiyyet olsun,
Benim de eşim bugün yarın çalışıyor sabah 7 akşam 7 eve 8,5 ta gelir

Aminnn insallah

Henüz kesmedi ama inşallah keser gülom
Tabi sezaryenle doğurduğun için anayım dememen lazım. Bak mesela ben sezaryenle doğurursam çocuğu direkt sosyal hizmetlere vericem benden ana olmaz diye yazık heba olmasın çocuk
Yüce anane böyle buyurdu aksi düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemez

Gördüm fondotenini çayım
Güle güle kullan
Ben ilk 3 ay makyaj yapmayacağım kendime yasakladım. Şampuanı bile bitkisel aldım. Parfüm falan tenime sıkmıyorum. Sadece ruj sürüyorum aslında onu da sürmemem lazım ama hepten ölü gibi duruyorum saçlar da sarı olunca. Zaten kaldı 2 haftam.
Özledim makyaj yapmayı ama yapmamak da rahatlıkmış
Regl olmamak çok güzel bir duygu demek isterdim ama malum bende kanıyorum

İyi gezmeler ana kıza, afiyyet olsun,
Benim de eşim bugün yarın çalışıyor sabah 7 akşam 7 eve 8,5 ta gelir ☹
C Cay6 kaldıracağım hemen bak
Zalım gene görmedi
Sagolasinnn yagmur yagiyor simdi izleyerek yemek yemek cok guzell huzur doldum kendimi eve atabilirsem benden iyisi yk smdi usendm cok karnm ve belimde kopuyor ben hala gezme pesinde
Esime dedm suraya gidiyoruz diye sacmalama hava soguk dedi ciktik mnbs bekliyoruz dedm saka yapiyosun dedi resim attim inanamiyorum sana diyoo

Mehlikaaa resimmmm

Daha yeni sezaryen oldum. Çok kolaysa o ameliyathaneye bir girseler ya. Yatsalar o masaya. Hatim indirirler. Ben kaç gün öncesinden stresini yaşadım. Normal doğum yapanlar o an çok sancı çekiyor evet gözlerimle gördüm o anları ama sonra bebeklerini yanlarına alıp odalarına çıktılar biz de öyle yattık orda. Çok cahillermis gerçekten. Cahal yakuza

Cicim bebeğin kap atisini duymak paha biçilmez biseydir eminim tadını çıkar bu zamanların kanamaya odaklanıp zehir etme en güzel zamanlarini canım,her şey cokguzel olacak elbetama inşallah o iğneye gerek kalmadan kesilir kanama,valla beni perişan etmişti progestan iğne kaç gün hep beze oluşmuştu vurdukları yerlerde

Benim kanama normal adet kanaması canım hala da oluyorum bir iki güne biter işte artık sanırım,bu ay da böyle oldu
Şimdi çarşıya cikicaz eşimle bizde biraz gezelim dedik bunaldık, akşam da nöbete gidecek zaten gidip geliriz bı kaç saat,bı bakiyim dedim size çıkmadan

Paçalardan akıyor cahillik.

Zaten yakuza ve çetesinin oldum olası tek problemi kendi gibi olmayan insanları dışlamaları. Beni de onlar gibi değilim diye sevmediler.
Onlarla aynı ırktan olmak zorundasın, onların güldüklerine gülmek zorundasın, onların beğenmediklerini beğenmemek zorundasın, onlar normal doğurduğu için sende normal doğurmak zorundasın..
Bende %100 zıt gittiğim için aramız böyle.
Her 10 konuştuklarından 9u cahilce. Ve ben cahilce dilini bilmiyorum

Hoşgeldin pamuğum
Yerleşme kanaması falan olabilir mi dedim fakat sen yoğunluğundan, parçalı olup olmamasından falan anlarsın zaten.
İğne fobim var inşallah gerek kalmaz ya çok korkuyorum
Çocuk düşmesin diye iğne olurken iğne fobisi yaşayarak çocuğu düşürebilirim o derece
Kız seksü şempazem siz ne yapıyorsunuz o kadar çarşıda yav

Oyyy maşallah sana mehlikam. Dedikleri gibi çok güzelmişsin
Nedense hemşire tipi gördüm sende, hemşirelik yakıştırdım
Teşekkürler canım o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği, hemsire değilim masabasi memuruyum, öğretmen olacum bu yaştan sonra

Hastaligi gecmese de hafifledi en azindan canim. Birkac gune tamamen toparlar diye umit ediyorum.
Sana da cok gecmis olsun. Bu sekilde riskin varsa sen calisma bence yavrum. Rapor versinler sana. Calisma bir sure bence.

Teşekkürler canım o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği, hemsire değilim masabasi memuruyum, öğretmen olacum bu yaştan sonra
Eneee foti mi atildi? Ben gormedim. Hemen atip siler misin mehlika nuffen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…