Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler canım o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği, hemsire değilim masabasi memuruyum, öğretmen olacum bu yaştan sonra
Ne öğretmeni kız boşver delirme. Ben oldum da ne oldu sinir sistemimi kaybettim. Kal masa başında

Sank
Sanki biraz abartmış mısın acaba poğaça yanakcım
Teşekkür ederim minnoş yüzlüm o senin güzelliğin, Allah razı olsun

Hastaligi gecmese de hafifledi en azindan canim. Birkac gune tamamen toparlar diye umit ediyorum.
Sana da cok gecmis olsun. Bu sekilde riskin varsa sen calisma bence yavrum. Rapor versinler sana. Calisma bir sure bence.
Doktora kalsa rapor üstüne rapor verecek ama ben istemiyorum kespırım. Geride bırakamam çocukları içim huzursuz oluyor gitmeyince. Anca böyle ara sıra 1 günlük 2 günlük raporlarla idare ederim.
Sömestr a ne kaldı zaten..

Nasıl minnoş ve çocuklarını düşünen bir öğretmen

Oyle de kuzum karnindakine de yazik neyse dedigin gibi idare et bakalim 15 tatile kadar. Duruma gore davranirsin. Dikkat et kuzum.

Ay ben stresliyim. Bugun adet olmam lazim. Hala gelen giden yok. Insallah kaza kursunu olmamistir. Korkuyorum
Hayatta varsa .... neye yarar üzülmek caspercim

Olursun ya onun gerginliğindende bazen strese giriyor insan gecikiyor falan..
eli kuLağındadır gelir

Yani inşallah

Nasıl minnoş ve çocuklarını düşünen bir öğretmen
Yaaa yerim
Oyle de kuzum karnindakine de yazik neyse dedigin gibi idare et bakalim 15 tatile kadar. Duruma gore davranirsin. Dikkat et kuzum.
Sömestr dan sonra 4. Ayımda oluyorum kespırım sanırım bu rahatsız edici belirtiler o zaman yok olacak herkes ilk 3 aydan sonra daha rahat olacaksın diyor..

Hayatta varsa .... neye yarar üzülmek caspercim

Olursun ya onun gerginliğindende bazen strese giriyor insan gecikiyor falan..
eli kuLağındadır gelir

Yani inşallah
Kiz cok da dikkat ediyoruz ama insan korkuyor ya

Insallah gelir kiz. Bebem daha 1 yasinda

Hepimiz risk grubundayız

Mal gibiyim. Farklı türlü ifade edemem en uygunu bu
Sen nasılsın Patilim?
Çok açıklayıcı ve net oldu
Bundan iyisi olamazdı bacım

İyiyim aşkımm bende ballı çöreğim benimm yorgunum biraz dün gece geç geldim saat 3 ü geçiyordu uyuduğumda.. sabah 12de kalktım annem gelmiş ablam gelmiş yeğenler gelmiş ve ben hiçbirini duymamışım güya kahvaltıya gelmişlerdi kahvaltıyı hazırlamışlar.. beni uyandırdılar
Kahvaltımızı yaptık, kahvemizi içtik. Şimdi oturuyorum ne yapayım aşk böceğim.
Nasıl hssediyorsun kendini? Daha iyi misin kanama vs bir şey yok değil mi?

Yaaa yerim

Sömestr dan sonra 4. Ayımda oluyorum kespırım sanırım bu rahatsız edici belirtiler o zaman yok olacak herkes ilk 3 aydan sonra daha rahat olacaksın diyor..
Iyi o zaman kuzum. Insallah hersey iyi olur

Yaaa yerim

Böyle öğretmenimiz oldu da biz mi okumadık diyesim geldi ama maalesef okuduk
Bizim öğretmen de anca kara tren gecikir ey yavrum ey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…