Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz cok da dikkat ediyoruz ama insan korkuyor ya

Insallah gelir kiz. Bebem daha 1 yasinda
Birlikte büyürler
Ben mesela 2. Düşünsem ki düşünmüyorum ama oldu ki düşündüm .. maksimum 1,5 sene düşünürüm aralarında

Ahahahahahha
Keşke beni de uyarsaydi anane bende smdi hakolmauan analigimla çocuk büyüttüm anayım diye geziniyorm ajajsjshshsjsjjs

Kahvaltıya çağırıp kahvaltı mı hazırlattın fıstıkım müthişsin
Afiyet olsun miden bayram etmiştir
Bende boyna yatıyorum. Kalkıp birşeyler yiyecek halim gücüm bile yok.
Sendeki enerjinin zerresi yok bende Patilim ya. Ne bir yere gitmek istiyorum ne saçımı taramak istiyorum ne yataktan kalkmak istiyorum.
Sen orda burda süslü püslü fotolar atıyorsun ya inan zerresini yapacak enerjim yok ☹
Hastalıklı gibiyim kısacası
Kanama şuanlık yok ama kahverengi lekelenme tam gaz devam ediyor.
Progestan beni mahvetti. Vücudumu 100 kg gibi hissediyorum. Bacağımı kaldırmak bile halter kaldırma hissi veriyor.
Allahım neyim normal ki gebeliğim normal olsun

Son düzenleme:
Birlikte büyürler
Ben mesela 2. Düşünsem ki düşünmüyorum ama oldu ki düşündüm .. maksimum 1,5 sene düşünürüm aralarında
Deli cesareti
Yanimda kimsem yok. Gurbette nasil bakarik 2 cocugq bi basima. Kafayi yerim kiz

Ahahahahahha
Keşke beni de uyarsaydi anane bende smdi hakolmauan analigimla çocuk büyüttüm anayım diye geziniyorm ajajsjshshsjsjjs
Sosyal hizmetlere vermek için geç kalmış sayılmazsın gülom
Dur bakalım bende sezaryen olursam birlikte veririz

Iyilessin cektircez kuzum. Insallah toparlanirsa su bebem
Oyy yerim onu toparlanmadı mı daha
Onca kanamadan kramptan korkudan endişeden kaçan uykularımdan ve daha başıma gelecek bir dizi şeyden sonra bidaha nasıl cesaret ederim
Zaten cici bebeme cesaret etmek 5 yılımı aldı. 2.ye en aşağı 15 yıl alır sonra istesem de olmaz artık

Aslında kahvaltıyı ben hazırlayacaktım yani öyle düşünmüştüm ama gece 3te yatınca sabah 9da kalkmam gerekliydi 10da geleceklerdi kalkamamışım annemler de beni aramış aramış duymamışım en sonunda benim minnoşu aramışlar benimki de işe gitti mesaideler bugün, sabahta konusunca demiş patili biraz rahatsız siz gelin anne bend cıkıcam bekliyorum sizi demiş anneleri o karşılamış yani bunlardan benim hiçççç haberim yok yemin olsun ki nasıl uyumuşsam
12de gözümü bir açtım benim yeğenler tepemde onlar bile ses etmemiş enişteleri teyzeniz hasta çok ses yapmayın dedi diye

Valla midem bayram etti anne kahvaltısı ben
Abla kahvesi gene ben

Enerji kısmınıda gelecek olursak, herkesin gebeliği bir değil brom bunun daha öncede muhabbeti olmuştu.
Ben hafif geçirebilirim her işimi kendim yapabilirim ama sen daha farklısındır bu yüzden kafana takma bunu aşk böceğim.. ben kendimi bildim bileli hep hareketli hiperaktif biriydim ufakken yani emekleme çağlarında evde emeklerken evin kapısını açıp merdivenlerden 1 kat aşağı yuvarlanmış bir insan ile konuşuyorsun sen Suan yani yerimde durma anlayışım yok.. bu da iyi değil aslında bakma ben bazen hamile olduğumu unutup saçma sapan şeyler yapmaya kalkıyorum KESK’e bir stop tuşum olsa

Lekelenme de kesilir inşallah ama bunun nedeni nedir keşke onu da bilsek neden oluyor yani bu.. ama sana ve bebeğimize zarar verecek bir şey değilse gerisi teferruat ve o progestanı mutlaka ama mutlaka aksatma lütfen balım.. sana iyi gelecek bebeğe iyi gelecek herşeyi zor da olsa yapmak zorundasın balım

çok geçmiş olsun cici ya doktorun söyledikleri icimi rahatlatti ta burdan. rapor alcak misin pazartesi ve sonrası için. Allah beterinden korusun inşallah tez zamanda geçer

biz de ateşi dusuremedik dün gece. soyduk kompres yaptik dus aldirdik komprese dev ettik ama 39 da kaldı ateş. hemen acile gittik serum verdi nöbetçi çocuk doktoru. üç yerinden deldiler kolunu elini. iğne damardan çıktı serum deri altına gitti falan çok şükür sabah eve geldik. uyudu öğlene kadar şu an mizmiz ama ateşi normal çok şükür

Suraya kizimi atip ne kadar minnak gostermek isterdim ancak nedense foto atamiyorum
Kiz daha minnacik bebem var. Cok rahat hamilelik ve dogum gecirdim ama sonrasi felaket bizde Uykusuz geceler, hasta kislar, gazlar falanlar filanlar Hamile kalip dogururum ama bakamam galiba

Ah ah nerde o eski analar çatır çatır doğuranlar
Tabi
Hastahanede bile değil evde doğurdu bu kadınlar. Bidahaki gidişte sorayım bakayım hastahanede normal doğursam evde normal doğuran kadar ana olabilir miyim. Analığın ne kadarını karşılıyor

Oy canim yaaa bi iyilesemedi kuzucuk cok cok gecmisler olsun yaa Allah sifaalar versin

Yaaa çok güzel olmuş Patilim
Benim de enerjim fena sayılmazdı ama şuan sıfırın altında eksi bilmemkaçlarda
Olan enerjimi yemek yerken çiğnemeye ve wc yapmaya kullanıyorum
Geçen haftalarda olan kanamadan sonra 3 gün kullanıp kesildi diye bırakmıştım. Ama bu sefer bırakmam Patilim. Beni ne kadar kötü yapsa da devam edeceğim çünkü geçenki gibi değil daha yoğun birşey yaşıyorum.
Ruh halim de çok dengesizleşti.
Bitsin şu 3 ay bitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…