- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.861
Birlikte büyürlerKiz cok da dikkat ediyoruz ama insan korkuyor ya
Insallah gelir kiz. Bebem daha 1 yasinda
AhahahahahhaHenüz kesmedi ama inşallah keser gülom
Tabi sezaryenle doğurduğun için anayım dememen lazım.Bak mesela ben sezaryenle doğurursam çocuğu direkt sosyal hizmetlere vericem benden ana olmaz diye yazık heba olmasın çocuk
Yüce anane böyle buyurdu aksi düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemez
Evladimizi bagrimiza basicaz artık napalimNapalım evlat evlattır
Kahvaltıya çağırıp kahvaltı mı hazırlattın fıstıkım müthişsinÇok açıklayıcı ve net oldu
Bundan iyisi olamazdı bacım
İyiyim aşkımm bende ballı çöreğim benimmyorgunum biraz dün gece geç geldim saat 3 ü geçiyordu uyuduğumda.. sabah 12de kalktım annem gelmiş ablam gelmiş yeğenler gelmiş ve ben hiçbirini duymamışım güya kahvaltıya gelmişlerdi kahvaltıyı hazırlamışlar.. beni uyandırdılar
Kahvaltımızı yaptık, kahvemizi içtik. Şimdi oturuyorum ne yapayım aşk böceğim.
Nasıl hssediyorsun kendini? Daha iyi misin kanama vs bir şey yok değil mi?
Deli cesaretiBirlikte büyürler
Ben mesela 2. Düşünsem ki düşünmüyorum amaoldu ki düşündüm .. maksimum 1,5 sene düşünürüm aralarında
İnşallahhhh kespırım.Iyi o zaman kuzum. Insallah hersey iyi olur
Ay hatırlatma gülesim geliyor aklıma geldikçeBöyle öğretmenimiz oldu da biz mi okumadık diyesim geldi ama maalesef okuduk
Bizim öğretmen de anca kara tren gecikir ey yavrum ey
Iyilessin cektircez kuzum. Insallah toparlanirsa su bebemİnşallahhhh kespırım.
Siz nr yaptınız fotoğraf meselesini?
Ay hatırlatma gülesim geliyor aklıma geldikçe
Birlikte büyürler
Ben mesela 2. Düşünsem ki düşünmüyorum amaoldu ki düşündüm .. maksimum 1,5 sene düşünürüm aralarında
Sosyal hizmetlere vermek için geç kalmış sayılmazsın gülomAhahahahahha
Keşke beni de uyarsaydi anane bende smdi hakolmauan analigimla çocuk büyüttüm anayım diye geziniyorm ajajsjshshsjsjjs
Ah ah nerde o eski analar çatır çatır doğuranlarSosyal hizmetlere vermek için geç kalmış sayılmazsın gülom
Dur bakalım bende sezaryen olursam birlikte veririz
Oyy yerim onu toparlanmadı mı dahaIyilessin cektircez kuzum. Insallah toparlanirsa su bebem
Onca kanamadan kramptan korkudan endişeden kaçan uykularımdan ve daha başıma gelecek bir dizi şeyden sonra bidaha nasıl cesaret ederimAhhaha ben iste
Aslında kahvaltıyı ben hazırlayacaktım yani öyle düşünmüştümKahvaltıya çağırıp kahvaltı mı hazırlattın fıstıkım müthişsin
Afiyet olsun miden bayram etmiştir
Bende boyna yatıyorum. Kalkıp birşeyler yiyecek halim gücüm bile yok.
Sendeki enerjinin zerresi yok bende Patilim ya. Ne bir yere gitmek istiyorum ne saçımı taramak istiyorum ne yataktan kalkmak istiyorum.
Sen orda burda süslü püslü fotolar atıyorsun ya inan zerresini yapacak enerjim yok ☹
Hastalıklı gibiyim kısacası
Kanama puanlık yok ama kahverengi lekelenme tam gaz devam ediyor.
Progestan beni mahvetti. Vücudumu 100 kg gibi hissediyorum. Bacağımı kaldırmak bile halter kaldırma hissi veriyor.
Allahım neyim normal ki gebeliğim normal olsun
Günün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
kk birinci noteri kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Yakuza bakar diyesim geldiBidaha mı
Suraya kizimi atip ne kadar minnak gostermek isterdim ancak nedense foto atamiyorumOyy yerim onu toparlanmadı mı daha
Onca kanamadan kramptan korkudan endişeden kaçan uykularımdan ve daha başıma gelecek bir dizi şeyden sonra bidaha nasıl cesaret ederim
Zaten cici bebeme cesaret etmek 5 yılımı aldı. 2.ye en aşağı 15 yıl alır sonra istesem de olmaz artık
TabiAh ah nerde o eski analar çatır çatır doğuranlar
Oy canim yaaa bi iyilesemedi kuzucuk cok cok gecmisler olsun yaa Allah sifaalar versinçok geçmiş olsun cici yadoktorun söyledikleri icimi rahatlatti ta burdan. rapor alcak misin pazartesi ve sonrası için. Allah beterinden korusun inşallah tez zamanda geçer
biz de ateşi dusuremedik dün gece. soyduk kompres yaptik dus aldirdik komprese dev ettik ama 39 da kaldı ateş. hemen acile gittik serum verdi nöbetçi çocuk doktoru. üç yerinden deldiler kolunu elini. iğne damardan çıktı serum deri altına gitti falançok şükür sabah eve geldik. uyudu öğlene kadar şu an mizmiz ama ateşi normal çok şükür
Yaaa çok güzel olmuş PatilimAslında kahvaltıyı ben hazırlayacaktım yani öyle düşünmüştümama gece 3te yatınca sabah 9da kalkmam gerekliydi 10da geleceklerdi kalkamamışım annemler de beni aramış aramış duymamışım en sonunda benim minnoşu aramışlar benimki de işe gitti mesaideler bugün, sabahta konusunca demiş patili biraz rahatsız siz gelin anne bend cıkıcam bekliyorum sizi demiş anneleri o karşılamış yani bunlardan benim hiçççç haberim yok yemin olsun ki nasıl uyumuşsam
12de gözümü bir açtım benim yeğenler tepemde onlar bile ses etmemiş enişteleri teyzeniz hasta çok ses yapmayın dedi diye
Valla midem bayram etti anne kahvaltısıben
Abla kahvesigene ben
Enerji kısmınıda gelecek olursak, herkesin gebeliği bir değil brom bunun daha öncede muhabbeti olmuştu.
Ben hafif geçirebilirim her işimi kendim yapabilirim ama sen daha farklısındır bu yüzden kafana takma bunu aşk böceğim.. ben kendimi bildim bileli hep hareketli hiperaktif biriydim ufakken yani emekleme çağlarında evde emeklerken evin kapısını açıp merdivenlerden 1 kat aşağı yuvarlanmış bir insan ile konuşuyorsun sen Suanyani yerimde durma anlayışım yok.. bu da iyi değil aslında bakma ben bazen hamile olduğumu unutup saçma sapan şeyler yapmaya kalkıyorum KESK’e bir stop tuşum olsa
Lekelenme de kesilir inşallah ama bunun nedeni nedir keşke onu da bilsekneden oluyor yani bu.. ama sana ve bebeğimize zarar verecek bir şey değilse gerisi teferruat ve o progestanı mutlaka ama mutlaka aksatma lütfen balım.. sana iyi gelecek bebeğe iyi gelecek herşeyi zor da olsa yapmak zorundasın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?