Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bırakma benim bildiğim öyle bir durumda verilen progestan 3 ay 4 ay kullanılıyor..
ben 2 gebelikte de kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı . Bir arkadaşım 18. Haftasına kadar kullandı doktor bırak dedikten sonra bıraktı.

Daha bırakmak yok

Ayyyyyy şamdanım kabus gibi bir gece yaşamışsınız
Ama ateşinin düşmesine sevindim.
İnan çoğu çocuk böyle. Benim sınıfımda son 1 2 haftadır her gün 6 7 çocuk devamsız.
Yeğenlerim öyle hasta..
Allahım şifa versin herkese
Rapor almayacağım şamdanım. Cuma raporluydum. Pazartesi giderim. Salı zaten yarım gün olur diye umuyorum. Çarşamba tatil. Perşembe cuma sıkarım dişimi sonra hop haftasonu.
Okula gitmeyince içim huzursuz oluyor.

Oy canim yaaa bi iyilesemedi kuzucuk cok cok gecmisler olsun yaa Allah sifaalar versin

kk birinci noteri tekrar geçmiş olsun samdanım

Çocuk bir düzelemedi

sağolun kızlar Allah razı olsun neyseki bugün iyi ama ben hiç iyi değilim

Casper25 e katılıyorum:) hamileliğim doğumum çok rahatti sonraki iki sene aman Allahım ben hamile kalip doğurduktan sonrası için kendimi başarısız buluyorum bazen

Geçmiş olsun canım bende geçen hafta bıraktım progestanı şimdilik sıkıntım kalmadı şükür 3. Ayım da bitti halsizlik falanda geçti benim tek sıkıntım şuan iştahsızlık o nasıl geçicek bilmiyorum

Yakuza bakar diyesim geldi

Neden bilmiyorum ama bu bebekten sonra yakuzanın değişeceğini düşünüyorum
Şu yakuza bakar cümlenden sonra progestan her an 4 doza çıkabilir Patilim
Allah korusun. Sokaktaki yabancı baksın da yakuza bakmasın.
Nesi değişecek Patilim. Daha beter olacak bilmiyor muyum ben.
Dün yakuzanın anasına gittik ya oradayken tesadüfen anasını aradı telefonda kanamamı öğrendi. Arayıp geçmiş olsun bile demedi.
Ama paylaşımları bir görsen.. Aşırı sabırsız babanne imajı çizmeye çalışıyor.
Allahın samimiyetsiz yakuzası

Yaaaa yerim onu
Ben 10.haftada hamilelik konusunda fikrimi tamamen değiştirmiş vaziyetteyim.
İlk haftalarım çok rahattı ne olduysa 8. haftadan beridir oluyor
Muhtemelen hem hamile kalamam hem doğuramam hem de bakamam deyip 2.yi yapmayacağım

Ne değişik kadın ya ..
babaannesin sen ya aslında baktığın zaman benden çok senin kanın canın neyin derdi neyin savaşı bu ya ..
bir de şu samimiyetsiz paylaşımlar zaten olay.

Allah akıl fikir versin bize de bol para

Boşver brom, Allah ne verirse hayırlısını versin

Kesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim

Yok yok bırakmam artık
Ben Progestan

Ay ben stresliyim. Bugun adet olmam lazim. Hala gelen giden yok. Insallah kaza kursunu olmamistir. Korkuyorum
Korkma cnm ya Allah isteyenlere versin insallah ben bile hala korkuyorum 2 gun lekeleme oldu sonra adet basladi bu sabah ... kizim 3 yasini gecti ama istemiyorum o yuzden Rabbim isteyenlere nasip etsin

Aşerdiğin gıdalar yok mu kuzum?

Kesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim
Benimde dogumdan beri pek sasmaz gecenlerde bi defa 13 gun gecikmisti senede 2 kez gecikebiliyor normalmis bu da oyledir sennde insallah

Benimde oyle durumum kizlar hamilelik harika ya sonra berbat berbatovvv

orası öyle cicim de dikkat et sen. olmadi Perşembe cumaya tekrar rapor al. dinlenmek çok önemli hamilelikte.

fredinin kabusu gibi bir geceydi cidden bı sürü yapacak işim var ama bende gram enerji yok

Kendi evladına ne kadar sahip çıkmış ne kadar sevmiş ki torununu sevsin Patilim..
Bu dünyada kendisinden başka kimseyi sevebilecek biri değil inan bana.
Ben artık Allah akıl fikir versin demekten de vazgeçtim. 8 yıldır diyorum vermiyor. Demekki vermeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…