- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.881
Yaa aaaaKoptummmmmm
Eki Görüntüle 2570135
Eki Görüntüle 2570136
Eki Görüntüle 2570137
Hepsinin sebebi profil resmim
poncikvegece
@mehlika nur
diloyloy1
ByNkoaLa
Üzgünüm
İşte bırakma benim bildiğim öyle bir durumda verilen progestan 3 ay 4 ay kullanılıyor..Yaaa çok güzel olmuş Patilim ❤
Benim de enerjim fena sayılmazdı ama şuan sıfırın altında eksi bilmemkaçlarda
Olan enerjimi yemek yerken çiğnemeye ve wc yapmaya kullanıyorum
Geçen haftalarda olan kanamadan sonra 3 gün kullanıp kesildi diye bırakmıştım. Ama bu sefer bırakmam Patilim. Beni ne kadar kötü yapsa da devam edeceğim çünkü geçenki gibi değil daha yoğun birşey yaşıyorum.
Ruh halim de çok dengesizleşti.
Bitsin şu 3 ay bitsin
Ayyyyyy şamdanım kabus gibi bir gece yaşamışsınızçok geçmiş olsun cici yadoktorun söyledikleri icimi rahatlatti ta burdan. rapor alcak misin pazartesi ve sonrası için. Allah beterinden korusun inşallah tez zamanda geçer
biz de ateşi dusuremedik dün gece. soyduk kompres yaptik dus aldirdik komprese dev ettik ama 39 da kaldı ateş. hemen acile gittik serum verdi nöbetçi çocuk doktoru. üç yerinden deldiler kolunu elini. iğne damardan çıktı serum deri altına gitti falançok şükür sabah eve geldik. uyudu öğlene kadar şu an mizmiz ama ateşi normal çok şükür
Oy canim yaaa bi iyilesemedi kuzucuk cok cok gecmisler olsun yaa Allah sifaalar versin
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta bıraktım progestanı şimdilik sıkıntım kalmadı şükür 3. Ayım da bitti halsizlik falanda geçti benim tek sıkıntım şuan iştahsızlık o nasıl geçicek bilmiyorumGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
kk birinci noteri kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
diloyloy1
@LadyMorganas
Şu yakuza bakar cümlenden sonra progestan her an 4 doza çıkabilir PatilimYakuza bakar diyesim geldi
Neden bilmiyorum ama bu bebekten sonra yakuzanın değişeceğini düşünüyorum
Yaaaa yerim onuSuraya kizimi atip ne kadar minnak gostermek isterdim ancak nedense foto atamiyorum
Kiz daha minnacik bebem var. Cok rahat hamilelik ve dogum gecirdim ama sonrasi felaket bizdeUykusuz geceler, hasta kislar, gazlar falanlar filanlar Hamile kalip dogururum ama bakamam galiba
Ne değişik kadın ya ..Şu yakuza bakar cümlenden sonra progestan her an 4 doza çıkabilir Patilim
Allah korusun. Sokaktaki yabancı baksın da yakuza bakmasın.
Nesi değişecek Patilim. Daha beter olacak bilmiyor muyum ben.
Dün yakuzanın anasına gittik ya oradayken tesadüfen anasını aradı telefonda kanamamı öğrendi. Arayıp geçmiş olsun bile demedi.
Ama paylaşımları bir görsen.. Aşırı sabırsız babanne imajı çizmeye çalışıyor.
Allahın samimiyetsiz yakuzası
Kesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benimsağolun kızlarAllah razı olsun neyseki bugün iyi ama ben hiç iyi değilim
Casper25 e katılıyorum:) hamileliğim doğumum çok rahatti sonraki iki sene aman Allahım ben hamile kalip doğurduktan sonrası için kendimi başarısız buluyorum bazen
Yok yok bırakmam artıkİşte bırakma benim bildiğim öyle bir durumda verilen progestan 3 ay 4 ay kullanılıyor..
ben 2 gebelikte de kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı . Bir arkadaşım 18. Haftasına kadar kullandı doktor bırak dedikten sonra bıraktı.
Daha bırakmak yok
Korkma cnm ya Allah isteyenlere versin insallah ben bile hala korkuyorum 2 gun lekeleme oldu sonra adet basladi bu sabah ... kizim 3 yasini gecti ama istemiyorum o yuzden Rabbim isteyenlere nasip etsinAy ben stresliyim. Bugun adet olmam lazim. Hala gelen giden yok.Insallah kaza kursunu olmamistir. Korkuyorum
Aşerdiğin gıdalar yok mu kuzum?Geçmiş olsun canım bende geçen hafta bıraktım progestanı şimdilik sıkıntım kalmadı şükür 3. Ayım da bitti halsizlik falanda geçti benim tek sıkıntım şuan iştahsızlık o nasıl geçicek bilmiyorum
Benimde dogumdan beri pek sasmaz gecenlerde bi defa 13 gun gecikmisti senede 2 kez gecikebiliyor normalmis bu da oyledir sennde insallahKesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim
Benimde oyle durumum kizlar hamilelik harika ya sonra berbat berbatovvvsağolun kızlarAllah razı olsun neyseki bugün iyi ama ben hiç iyi değilim
Casper25 e katılıyorum:) hamileliğim doğumum çok rahatti sonraki iki sene aman Allahım ben hamile kalip doğurduktan sonrası için kendimi başarısız buluyorum bazen
Yok yavrum canım hiç bişey istemiyor kızımda şuan bütün ekmekten tost yiyiyodum ama bunda bir dilim ekmek fazla geliyorAşerdiğin gıdalar yok mu kuzum?
Ayyyyyy şamdanım kabus gibi bir gece yaşamışsınız
Ama ateşinin düşmesine sevindim.
İnan çoğu çocuk böyle. Benim sınıfımda son 1 2 haftadır her gün 6 7 çocuk devamsız.
Yeğenlerim öyle hasta..
Allahım şifa versin herkese
Rapor almayacağım şamdanım. Cuma raporluydum. Pazartesi giderim. Salı zaten yarım gün olur diye umuyorum. Çarşamba tatil. Perşembe cuma sıkarım dişimi sonra hop haftasonu.
Okula gitmeyince içim huzursuz oluyor.
Kendi evladına ne kadar sahip çıkmış ne kadar sevmiş ki torununu sevsin Patilim..Ne değişik kadın ya ..
babaannesin sen ya aslında baktığın zaman benden çok senin kanın canın neyin derdi neyin savaşı bu ya ..
bir de şu samimiyetsiz paylaşımlar zaten olay.
Allah akıl fikir versin bize de bol para
Boşver brom, Allah ne verirse hayırlısını versin
Ne kadar geciktinKesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?