Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yıl diyorsun

Yok o zaman daha vermez brom
Çocuk olsa okula başlamıştı o kadar uzun bir süreç
Üzüldüm yakuza adına vah canım yhaaa

8 yıl diyorsun

Yok o zaman daha vermez brom
Çocuk olsa okula başlamıştı o kadar uzun bir süreç
Üzüldüm yakuza adına vah canım yhaaa
Tabi ne sandın
Yakuzaya ilk akıl fikir dilemeye başladığımda yaşım 18 di.. Birkaç ay sonra 27'ye giriyorum hala yakuza aynı yakuza

Tabi
Hastahanede bile değil evde doğurdu bu kadınlar. Bidahaki gidişte sorayım bakayım hastahanede normal doğursam evde normal doğuran kadar ana olabilir miyim. Analığın ne kadarını karşılıyor
Tabiki evde tarladaki doğumun önüne geçemez hastanedeki normal dogum
Vay arkadaş ananeue bak
Benm ananem bilmior daha beş ay oldu

Kesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim

stresten de gecikir casperim ya. kaç gündür senin de feleğin sasmis bebis sagolsun telaş etme inşallah sen istediğin hazır olduğun zaman olur :)

hastayim geberiyorum ama yine yalnızım eşim yok müdür değişti diye izin bile istememiş sen de yalnız mı bakiyosun

Tabiki evde tarladaki doğumun önüne geçemez hastanedeki normal dogum
Vay arkadaş ananeue bak
Benm ananem bilmior daha beş ay oldu
Geçemezse boşuna doğurmayayım bak. En iyisi ananeye gidip biran önce bunu danışmak geç olmadan
Neden bilmiyor

Benimde oyle durumum kizlar hamilelik harika ya sonra berbat berbatovvv

yalnız çocuk bakmak çok zor be cayim
en azından bi tas corbami getiren olsaydi ya da bi saat uyu ben bakarim diyenim olsaydi belki bu kadar yipranmazdik hem oğlum hem ben
güçlü olmak iyi bişey değil bazen, çok imreniyorum hiç biseyi beceremeyip de herşeyi önüne hazır gelen herşeyi yapılan kadınlara

Esim nobet usulu calisiyor samdanim. Adam bi var bi yok. Dogu gorevindeyiz. Aileler uzakta. Yanimda kimsem yok
Insallah strestendir.

Hep böyleyim canım başından beri başlarsa bulantı falan engel oluyo herhalde dedim bulantılarım geçti hala yok içimde sanki koca Bi boşluk var dolmuyo hep bayık kıyık
Bulantıların yeni bittiği için vücut kendini toparlamaya çalışıyor olabilir diloyum. Yakında açılacaktır iştahın Allahın izniyle.
Az ve sık ye. Ben kahvaltı yapıyorum mesela az yiyorum. Bir iki saat sonra çerez yiyorum. 2 ceviz yesen bile ara öğün yerine geçer. Bir iki saat sonra birkaç dilim meyve yiyorum. Bir iki saat sonra yoğurt yiyorum. Öyle öyle geçiriyorum. Sağlıklısı böyleymiş zaten çok yemek değil

Geçemezse boşuna doğurmayayım bak. En iyisi ananeye gidip biran önce bunu danışmak geç olmadan
Neden bilmiyor
Kesinlikle hakkıyla ana ol ananeue sahip çık
Jajsjsbsbdhsjsbsb
Teyze ve anane kismiyle görüşmüyoruz kuzum
En son iki üç aylık felanken gördü bende söylemedim :)

Esim nobet usulu calisiyor samdanim. Adam bi var bi yok. Dogu gorevindeyiz. Aileler uzakta. Yanimda kimsem yok
Insallah strestendir.

eşin polis miydi senin de :) benimki de polis. yakında mesleki deformasyondan emekliye ayırıp yalnız yasayacam
biz de gitcez doğu görevine ama daha gitmedik:)

desene aynıyız Allah sabır selamet versin canım. ben maflor şase kullanıyorum oğluma. bi bardak suya karıştırıp iciriyorum icebildigi kadar. o baya rahatlatiyo ishalini falan. iştahı da daha açık oluyo barsaklar düzenli çalışınca. senin pitircigin tam neyi var bilmiyorum ama bağışıklık için verirsen iyi olur aklında bulunsun

Kesinlikle hakkıyla ana ol ananeue sahip çık
Jajsjsbsbdhsjsbsb
Teyze ve anane kismiyle görüşmüyoruz kuzum
En son iki üç aylık felanken gördü bende söylemedim :)
Amannnnnnnn boşver o zaman sultanım bilseler nolur bilmeseler nolur. Çok lazımlar sanki.
Benim gebeliğimi sülalenin 4 te 3 ü bilmeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…