- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.901
Ne zamandır böylesin peki diloyum?Yok yavrum canım hiç bişey istemiyor kızımda şuan bütün ekmekten tost yiyiyodum ama bunda bir dilim ekmek fazla geliyor
8 yıl diyorsunKendi evladına ne kadar sahip çıkmış ne kadar sevmiş ki torununu sevsin Patilim..
Bu dünyada kendisinden başka kimseyi sevebilecek biri değil inan bana.
Ben artık Allah akıl fikir versin demekten de vazgeçtim. 8 yıldır diyorum vermiyor. Demekki vermeyecek
Tabi ne sandın8 yıl diyorsun
Yok o zaman daha vermez brom
Çocuk olsa okula başlamıştı o kadar uzun bir süreç
Üzüldüm yakuza adına vah canım yhaaa
Tabiki evde tarladaki doğumun önüne geçemez hastanedeki normal dogumTabi
Hastahanede bile değil evde doğurdu bu kadınlar. Bidahaki gidişte sorayım bakayım hastahanede normal doğursam evde normal doğuran kadar ana olabilir miyim. Analığın ne kadarını karşılıyor
Neden dayak yiom acaba
Kesinlikle ayniyiz. Dogurduktan sonrasi vasat bende. Insallah tekrar hamile falan degilimdir. Vallahi korktum ya. Gunum hic sasmaz normalde benim
Hep böyleyim canım başından beri başlarsa bulantı falan engel oluyo herhalde dedim bulantılarım geçti hala yok içimde sanki koca Bi boşluk var dolmuyo hep bayık kıyıkNe zamandır böylesin peki diloyum?
Geçemezse boşuna doğurmayayım bak. En iyisi ananeye gidip biran önce bunu danışmak geç olmadanTabiki evde tarladaki doğumun önüne geçemez hastanedeki normal dogum
Vay arkadaş ananeue bak
Benm ananem bilmior daha beş ay oldu
Gebeye şiddet anları sıcağı sıcağına kameramızda sayın topikseverlerNeden dayak yiom acaba
Benimde oyle durumum kizlar hamilelik harika ya sonra berbat berbatovvv
Ayı yavrusunu severken öldürümüş misaliNeden dayak yiom acaba
Esim nobet usulu calisiyor samdanim. Adam bi var bi yok. Dogu gorevindeyiz. Aileler uzakta. Yanimda kimsem yokstresten de gecikir casperim ya. kaç gündür senin de feleğin sasmis bebis sagolsuntelaş etme inşallah sen istediğin hazır olduğun zaman olur :)
hastayim geberiyorum ama yine yalnızımeşim yok müdür değişti diye izin bile istememiş sen de yalnız mı bakiyosun
Tabiki evde tarladaki doğumun önüne geçemez hastanedeki normal dogum
Vay arkadaş ananeue bak
Benm ananem bilmior daha beş ay oldu
Bulantıların yeni bittiği için vücut kendini toparlamaya çalışıyor olabilir diloyum. Yakında açılacaktır iştahın Allahın izniyle.Hep böyleyim canım başından beri başlarsa bulantı falan engel oluyo herhalde dedim bulantılarım geçti hala yok içimde sanki koca Bi boşluk var dolmuyo hep bayık kıyık
Kesinlikle hakkıyla ana ol ananeue sahip çıkGeçemezse boşuna doğurmayayım bak. En iyisi ananeye gidip biran önce bunu danışmak geç olmadan
Neden bilmiyor
İyiyim canm sen nasılsınnapiyosun rosumnasılsın beybinin keyfi yerinde mi:)
Kurtar beni ana kertenkeleGebeye şiddet anları sıcağı sıcağına kameramızda sayın topikseverler
Kocanın işi neydi kespırım? Polis miydi o da?Esim nobet usulu calisiyor samdanim. Adam bi var bi yok. Dogu gorevindeyiz. Aileler uzakta. Yanimda kimsem yok
Insallah strestendir.
AhhahahahahahahAyı yavrusunu severken öldürümüş misali
Geldin bana selam vermedin o yüzden kafana odunu yedin
Esim nobet usulu calisiyor samdanim. Adam bi var bi yok. Dogu gorevindeyiz. Aileler uzakta. Yanimda kimsem yok
Insallah strestendir.
Amannnnnnnn boşver o zaman sultanım bilseler nolur bilmeseler nolur. Çok lazımlar sanki.Kesinlikle hakkıyla ana ol ananeue sahip çık
Jajsjsbsbdhsjsbsb
Teyze ve anane kismiyle görüşmüyoruz kuzum
En son iki üç aylık felanken gördü bende söylemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?