- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.921
İyiyim canm sen nasılsın
Oğlan mi hasta sen mi tam anlayamadım
Kurtar beni ana kertenkele
İllaki ogrencekler ya doğunca ya da cinsiyet belli oluncaAmannnnnnnn boşver o zaman sultanım bilseler nolur bilmeseler nolur. Çok lazımlar sanki.
Benim gebeliğimi sülalenin 4 te 3 ü bilmeyecek
Hmmmmm en sevdiğimmmm bayılırımmmmAhhahahahahahah
İlk işim seni etiketlemek olcak bundan sonra topige girer girmz etiket manyağı yapicam seni gör bak
Keşke olmasalar ama bizim için zaten yoklarİllaki ogrencekler ya doğunca ya da cinsiyet belli olunca
Bazı akrabalar keşke olmasa :)
:dikimiz de hastayiz kuzum:) oglanda enfeksiyon varmis üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. ben de gün geçtikçe mok gibi oluyorumama oğlumdan daha iyi tabi halim:)
sen 6 sında gitcektin demi kontrolebaşladın mi rosss alışverişe falan:)
Amannnnnnnn boşver o zaman sultanım bilseler nolur bilmeseler nolur. Çok lazımlar sanki.
Benim gebeliğimi sülalenin 4 te 3 ü bilmeyecek
Evet bende çok yiyemediğim için hemen içim kıyılıyo senin gibi ceviz meyve falan yiyiyorum. Ay az önce Bi kase lahana yedim turşu olarak suyunu kaşıkladım ne iyi geldi valla daha olsa yerimBulantıların yeni bittiği için vücut kendini toparlamaya çalışıyor olabilir diloyum. Yakında açılacaktır iştahın Allahın izniyle.
Az ve sık ye. Ben kahvaltı yapıyorum mesela az yiyorum. Bir iki saat sonra çerez yiyorum. 2 ceviz yesen bile ara öğün yerine geçer. Bir iki saat sonra birkaç dilim meyve yiyorum. Bir iki saat sonra yoğurt yiyorum. Öyle öyle geçiriyorum. Sağlıklısı böyleymiş zaten çok yemek değil
İyiyim bitanem sen nasılsın çay iciyorm evi bok götürüyorHmmmmm en sevdiğimmmm bayılırımmmm
Naber minik kuşummmm
Ne yapıyorsun
Annem kalmayacak olsa arada inan hepsine diyecek çok lafım var da işte bazen mecbur yüzyüze geliyoruzKeşke olmasalar ama bizim için zaten yoklar
Benimkilerin doğunca bile haberleri olmayacak
Evet mesela teyzelerimle 5 aydır gorusmuyirm gorusmemeisim yani hiç de hayatımda bişey değişmdi aksine çok daha huzurluyum şuan :)aman cici ya bilmesi gerekse bilirlerdi boşverbu akrabaları nasıl numunelik toplayip bı sulaleye entegre ediyolar anlamıyorum ya. ne kadar seçme manyak varsa sulalemde benimde görüşmüyorum içim çok rahat ByNkoaLa ninkini de bilmeseler nolur sanki merak etmiyolardir bile. sadece aaaa bak bize haber vermedi demek için öğrenir onlar anca
Babannem, amcalarım, halalarım, teyzelerimin, kuzenlerimin hiçbirinin doğumdan dahi haberleri olmayacak.aman cici ya bilmesi gerekse bilirlerdi boşverbu akrabaları nasıl numunelik toplayip bı sulaleye entegre ediyolar anlamıyorum ya. ne kadar seçme manyak varsa sulalemde benimde görüşmüyorum içim çok rahat ByNkoaLa ninkini de bilmeseler nolur sanki merak etmiyolardir bile. sadece aaaa bak bize haber vermedi demek için öğrenir onlar anca
Bi sal şu adamı bi bırahhh yaaaaİyiyim bitanem sen nasılsın çay iciyorm evi bok götürüyor
Ben keyif peşindeyim
Akros evde onla ugrasiyirmhahahasbsbahah
Sen nasılsın nabiyorsun
Yarasın tosuna diloyumEvet bende çok yiyemediğim için hemen içim kıyılıyo senin gibi ceviz meyve falan yiyiyorum. Ay az önce Bi kase lahana yedim turşu olarak suyunu kaşıkladım ne iyi geldi valla daha olsa yerim
:d
Çok geçmiş olsun balim oğlan bir kurtilmadi kresten mi kapıyor ki ?
5 inde canm ama belki erken de olabilir
Yok daha cinsiyet belli olmadığı için baslamadm erkekse çok bişey almam oglanalrn güzel kiyafetlerini ayirtmistim cnku :)
Kuveyt falan alayım diyordum o da kardesmler yeni aldılar daha yesyeni onu alicam onlardan alırsam bı bebek arabası alicam
Yatak da var zaten :)
Kız ise alisverisin dibine dibine vuricam
AhahahhshshajahaBi sal şu adamı bi bırahhh yaaaa
Afiyet bal şeker olsun gülimm
Ne yapayım bende , annemler bendeydi şimdi gittiler bende kuaföre gideceğim kaşlarımı aldırıcam; akşam da yemeğe davetliyiz eşimin kuzenine sonra gelip hazırlanacağım öyle işte
Hep yine erkek bak anaya kilo aldırmıyo manken gibim doğuracamYarasın tosuna diloyum
Öyle öyle az az canının istediği şeyleri ye işte balım..
Canim malesef duzen boyle yapabildikce o isler senin gorevin oluyor ne takdir gpruyorsun ne de yardimyalnız çocuk bakmak çok zor be cayim
en azından bi tas corbami getiren olsaydi ya da bi saat uyu ben bakarim diyenim olsaydi belki bu kadar yipranmazdik hem oğlum hem ben
güçlü olmak iyi bişey değil bazen, çok imreniyorum hiç biseyi beceremeyip de herşeyi önüne hazır gelen herşeyi yapılan kadınlara
Evet bende onlardan alicam samdanm tek başına rahat yıkamak için gerçi benm yardimcilarm illaki gelecek ama ilerisi için lazımkreşlerde influenza salgını varmış bu aralarama bunu nasıl kaptı hiç bi fikrim yok inşallah geçer ya
ooo iyice az kalmış o zaman rosss:) yani bu kadar sakladığı için kız olduğunu düşünüyorum beninşallah kızdır da şöyle doya doya gezip alışveriş yaparsın:)
o küvetler de baya işe yariyo ya. yeni almaya da gerek yok dediğin gibi kardeşin vercekse :) ben içine köpük yatak almıştım. tek başıma çok rahat yikadim doğumdan itibaren:) aklında bulunsun seninde
Evet mesela teyzelerimle 5 aydır gorusmuyirm gorusmemeisim yani hiç de hayatımda bişey değişmdi aksine çok daha huzurluyum şuan :)
Hepsi gelip küçük teyzemde bulusmuslar bize haber verme gereksinim de bulinmamislar ben mi bulunucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?