Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim canm sen nasılsın
Oğlan mi hasta sen mi tam anlayamadım

Kurtar beni ana kertenkele

ikimiz de hastayiz kuzum:) oglanda enfeksiyon varmis üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. ben de gün geçtikçe mok gibi oluyorum ama oğlumdan daha iyi tabi halim:)

sen 6 sında gitcektin demi kontrole başladın mi rosss alışverişe falan:)

:d
Çok geçmiş olsun balim oğlan bir kurtilmadi kresten mi kapıyor ki ?

5 inde canm ama belki erken de olabilir
Yok daha cinsiyet belli olmadığı için baslamadm erkekse çok bişey almam oglanalrn güzel kiyafetlerini ayirtmistim cnku :)
Kuveyt falan alayım diyordum o da kardesmler yeni aldılar daha yesyeni onu alicam onlardan alırsam bı bebek arabası alicam
Yatak da var zaten :)
Kız ise alisverisin dibine dibine vuricam

Amannnnnnnn boşver o zaman sultanım bilseler nolur bilmeseler nolur. Çok lazımlar sanki.
Benim gebeliğimi sülalenin 4 te 3 ü bilmeyecek

aman cici ya bilmesi gerekse bilirlerdi boşver bu akrabaları nasıl numunelik toplayip bı sulaleye entegre ediyolar anlamıyorum ya. ne kadar seçme manyak varsa sulalemde benimde görüşmüyorum içim çok rahat ByNkoaLa ninkini de bilmeseler nolur sanki merak etmiyolardir bile. sadece aaaa bak bize haber vermedi demek için öğrenir onlar anca

Evet bende çok yiyemediğim için hemen içim kıyılıyo senin gibi ceviz meyve falan yiyiyorum. Ay az önce Bi kase lahana yedim turşu olarak suyunu kaşıkladım ne iyi geldi valla daha olsa yerim

Evet mesela teyzelerimle 5 aydır gorusmuyirm gorusmemeisim yani hiç de hayatımda bişey değişmdi aksine çok daha huzurluyum şuan :)
Hepsi gelip küçük teyzemde bulusmuslar bize haber verme gereksinim de bulinmamislar ben mi bulunucam :)

Babannem, amcalarım, halalarım, teyzelerimin, kuzenlerimin hiçbirinin doğumdan dahi haberleri olmayacak.
Benim anne tarafım da baba tarafım da ağır ruh hastası. Hiçbiri ile görüşmüyorum.
Annem babam kardeşim 1 2 akraba ve birkaç komşudan oluşuyor çevrem.
Bir tanesine bile keşke olsaydı demedim. Dünyanın en berbat insanları.
Eşimin ailesinden yana şanslı olurum inşallah diyordum ama onlar da benimkilerden aşağı kalır çıkmadı malesef. Napalım

İyiyim bitanem sen nasılsın çay iciyorm evi bok götürüyor
Ben keyif peşindeyim
Akros evde onla ugrasiyirm hahahasbsbahah
Sen nasılsın nabiyorsun
Bi sal şu adamı bi bırahhh yaaaa

Afiyet bal şeker olsun gülimm

Ne yapayım bende , annemler bendeydi şimdi gittiler bende kuaföre gideceğim kaşlarımı aldırıcam; akşam da yemeğe davetliyiz eşimin kuzenine sonra gelip hazırlanacağım öyle işte

Evet bende çok yiyemediğim için hemen içim kıyılıyo senin gibi ceviz meyve falan yiyiyorum. Ay az önce Bi kase lahana yedim turşu olarak suyunu kaşıkladım ne iyi geldi valla daha olsa yerim
Yarasın tosuna diloyum
Öyle öyle az az canının istediği şeyleri ye işte balım..

kreşlerde influenza salgını varmış bu aralar ama bunu nasıl kaptı hiç bi fikrim yok inşallah geçer ya

ooo iyice az kalmış o zaman rosss:) yani bu kadar sakladığı için kız olduğunu düşünüyorum ben inşallah kızdır da şöyle doya doya gezip alışveriş yaparsın:)

o küvetler de baya işe yariyo ya. yeni almaya da gerek yok dediğin gibi kardeşin vercekse :) ben içine köpük yatak almıştım. tek başıma çok rahat yikadim doğumdan itibaren:) aklında bulunsun seninde

Ahahahhshshajaha
Beynini yicem.onin beynini

Oohh ne güzel akşam parti nasıl geçti elma sularını içtin mi :)

Ohhh ne güzel hazır yemek en sevdiğim

C
Canim malesef duzen boyle yapabildikce o isler senin gorevin oluyor ne takdir gpruyorsun ne de yardim

Evet bende onlardan alicam samdanm tek başına rahat yıkamak için gerçi benm yardimcilarm illaki gelecek ama ilerisi için lazım

İns bnde öyle dusunuyirm çok sakladı gerçekten bu sefer ins ellerini bacakalrini çeker de görürüz

ben evlendiğinden beri görmediğim kuzenlerim halalarim var görüşmemek mutlulukmus yani onu anladım

hadi sen yegensin de anneni de mi cagirmadilar tövbe yarabbim ya valla numunelik bunlar kafaya bak pırıl pırıl kullanılmamış hiç birininki. ya da kötüye kullanmaktan aşınmış yalama olmus kafalari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…