- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.941
:dHep yine erkek bak anaya kilo aldırmıyo manken gibim doğuracam
Oglanlarn kuvotlerini naptinEvet bende onlardan alicam samdanm tek başına rahat yıkamak için gerçi benm yardimcilarm illaki gelecek ama ilerisi için lazım
İns bnde öyle dusunuyirm çok sakladı gerçekten bu sefer ins ellerini bacakalrini çeker de görürüz
Diğer yigenler kuzenler de gelmiş ama pek umrumda değiller benm açıkçasıben evlendiğinden beri görmediğim kuzenlerim halalarim vargörüşmemek mutlulukmus yani onu anladım
hadi sen yegensin de anneni de mi cagirmadilartövbe yarabbim ya valla numunelik bunlar kafaya bak pırıl pırıl kullanılmamış hiç birininki. ya da kötüye kullanmaktan aşınmış yalama olmus kafalari
Beşinci evimi tasidigim için ikinci oglanda kırıldıOglanlarn kuvotlerini naptin
Babannem, amcalarım, halalarım, teyzelerimin, kuzenlerimin hiçbirinin doğumdan dahi haberleri olmayacak.
Benim anne tarafım da baba tarafım da ağır ruh hastası. Hiçbiri ile görüşmüyorum.
Annem babam kardeşim 1 2 akraba ve birkaç komşudan oluşuyor çevrem.
Bir tanesine bile keşke olsaydı demedim. Dünyanın en berbat insanları.
Eşimin ailesinden yana şanslı olurum inşallah diyordum ama onlar da benimkilerden aşağı kalır çıkmadı malesef. Napalım
C
Canim malesef duzen boyle yapabildikce o isler senin gorevin oluyor ne takdir gpruyorsun ne de yardim
Evet bende onlardan alicam samdanm tek başına rahat yıkamak için gerçi benm yardimcilarm illaki gelecek ama ilerisi için lazım
İns bnde öyle dusunuyirm çok sakladı gerçekten bu sefer ins ellerini bacakalrini çeker de görürüz
Alasını yiyorm bu sefer vişne suyu içip gidicemaynen gelseler de gelmeseler de rahat yikarsin. hic bisey planladığın gibi olmuyo hayatta:)
ay inşallah çeker ya. şeker çikolata falan yiyo musun peki girerken ultrasona :)
Diğer yigenler kuzenler de gelmiş ama pek umrumda değiller benm açıkçası
Çünkü çok fesat kiskanclar
Teyzemde kızlarının ağzına bakıp annemi sildi o yüzden bnde topuni sildim
Ananemde onları haklı görüyor bnde söyledim de söyledim laflarimi bana kusuyor
Bnde kimseden tarafa olma o zaman dedm
Yavrum zaten cahillige denk gelmezse akilli kafayla kmse evlenmez bence beeakşam eşim gelince az carlayim ben en iyisistres atarim hem
işe gitmenin güzel yanı para kazanip harcamak. yoksa ev artı iş çok yorucukeşke biraz aklımı kullanmayi bilseydim. çok cahilligime geldi bu evlilik çay
Alasını yiyorm bu sefer vişne suyu içip gidicem
Yavrum zaten cahillige denk gelmezse akilli kafayla kmse evlenmez bence bee
Annem değil kız ananem :)iyi demissin. bide ne olursa olsun yani anne olarak neden taraf tutuyo kihayır basit olayları da içinden çıkılmaz hale sokuyolar. o kuzenlere de Allah akıl fikir versin inşallah. yalan söyleyip iftira atarlardi benim kuzenlerim de hep bize. şimdi şeytan görsün yüzlerini. sen de iyi demişsin. toplansinlar bakalım ne zamana kadar birbirlerine düşmeden duracaklar kendi içi huzursuz olan insan hiç bi yere dirlik vermez. uzak olduğunuz daha iyi rosss.
Herlade bunun burcu boğa yükseleni akrep olacak baksana bizimki de öyle el kol hiç durmuyor ultrasonda ama bir cnsiyetini göstermedi hep sırtı dönük bir şekilde duruyorbenimki tatlı şekerli yiyince oynaması gerekirken put gibi dururduözellikle çikolataya hiç oynamazdi ross.
doktor bile hayret etti bi kez. ultrasonda baktik parmağını emiyo. asistanini çağırdı gel bak parmağını emiyo bebek diye. asistan gelir gelmez emmeyi birakti parmağınıne kadar ugrassa da doktor kimildamadi bi daha
Annem değil kız ananem :)
Gerçekten öyle bizi birbirimize düşürmek için çok uğraştılar kardesmle gelinle arami bozmak için olmayan şeyi lafını çıkarıp dedikodu yaptılar en sonunda kendileri bizi düşürmek istedikleri duruma düştüler
Benm annem de ben de fazla doğrucu davuduz doğru olan neyse onu söyleriz bunu da kaldiramadilar :)
Herlade bunun burcu boğa yükseleni akrep olacak baksana bizimki de öyle el kol hiç durmuyor ultrasonda ama bir cnsiyetini göstermedi hep sırtı dönük bir şekilde duruyor
Bu hafta akrosla gidicez bnce babasına nazlanior babam yoksa cinsiyet yok diyorjansbsbdnsnssbbs
Bizim 2021 yazin bitiyo suremiz sukur. Sonra gelsin batieşin polis miydi senin de :) benimki de polis. yakında mesleki deformasyondan emekliye ayırıp yalnız yasayacam
biz de gitcez doğu görevine ama daha gitmedik:)
desene aynıyızAllah sabır selamet versin canım. ben maflor şase kullanıyorum oğluma. bi bardak suya karıştırıp iciriyorum icebildigi kadar. o baya rahatlatiyo ishalini falan. iştahı da daha açık oluyo barsaklar düzenli çalışınca. senin pitircigin tam neyi var bilmiyorum ama bağışıklık için verirsen iyi olur aklında bulunsun
Yani bugun olmam gerekliydi. Kiz agrim bile yok. Simdiye belim agrimaliydi yani. Sol bacagim agrir benim her adet oncesi. Bu ay tik yok
Evet cici. Polis malesef.Kocanın işi neydi kespırım? Polis miydi o da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?