Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglanlarn kuvotlerini naptin

Diğer yigenler kuzenler de gelmiş ama pek umrumda değiller benm açıkçası
Çünkü çok fesat kiskanclar
Teyzemde kızlarının ağzına bakıp annemi sildi o yüzden bnde topuni sildim

Ananemde onları haklı görüyor bnde söyledim de söyledim laflarimi bana kusuyor
Bnde kimseden tarafa olma o zaman dedm

kaderimse gülerim cilemse cekerim deyip razı gelcen napcan benim de baba tarafı berbat anne tarafım iyi çok şükür eşimin tarafı da karışık

iyi ki sen okuyup didinip kendi hayatını kurmuşsun cici çok şükür bin şükür halimize eşin de sen de pırlanta gibi insanlarsiniz arada tek tük iyiler çıkıyo ya onlar siz olmussunuz. Allah'tan birbirinizi bulmussunuz bu şekilde

bi akraba olarak adları var. ufo gören masum köylü gibi oluyo insan bi denk gelince

C

Canim malesef duzen boyle yapabildikce o isler senin gorevin oluyor ne takdir gpruyorsun ne de yardim

akşam eşim gelince az carlayim ben en iyisi stres atarim hem

işe gitmenin güzel yanı para kazanip harcamak. yoksa ev artı iş çok yorucu keşke biraz aklımı kullanmayi bilseydim. çok cahilligime geldi bu evlilik çay

aynen gelseler de gelmeseler de rahat yikarsin. hic bisey planladığın gibi olmuyo hayatta:)

ay inşallah çeker ya. şeker çikolata falan yiyo musun peki girerken ultrasona :)

iyi demissin. bide ne olursa olsun yani anne olarak neden taraf tutuyo ki hayır basit olayları da içinden çıkılmaz hale sokuyolar. o kuzenlere de Allah akıl fikir versin inşallah. yalan söyleyip iftira atarlardi benim kuzenlerim de hep bize. şimdi şeytan görsün yüzlerini. sen de iyi demişsin. toplansinlar bakalım ne zamana kadar birbirlerine düşmeden duracaklar kendi içi huzursuz olan insan hiç bi yere dirlik vermez. uzak olduğunuz daha iyi rosss.

Yavrum zaten cahillige denk gelmezse akilli kafayla kmse evlenmez bence bee

Alasını yiyorm bu sefer vişne suyu içip gidicem

benimki tatlı şekerli yiyince oynaması gerekirken put gibi dururdu özellikle çikolataya hiç oynamazdi ross.
doktor bile hayret etti bi kez. ultrasonda baktik parmağını emiyo. asistanini çağırdı gel bak parmağını emiyo bebek diye. asistan gelir gelmez emmeyi birakti parmağını ne kadar ugrassa da doktor kimildamadi bi daha

HayatSevinceGuzel dermokilin sac bakim kremjni kullandim smdi saclarima bi parlaklik verdi sanki bakalim onarir insallah uclari kotu sadece diger ust taraflar boyasiz zaten guzel saclarm ama baya da uzamis sevindim smdi eccuk kendime bakim yapinca ya ohhh seviyorum boyle kendimle ugrasmayi sac maskemden de yaptim . Smdi evi supurucem bakaljm sonra kendime revani esliginde bir sert kahve ve orguuu ormeye devam ...

Annem değil kız ananem :)
Gerçekten öyle bizi birbirimize düşürmek için çok uğraştılar kardesmle gelinle arami bozmak için olmayan şeyi lafını çıkarıp dedikodu yaptılar en sonunda kendileri bizi düşürmek istedikleri duruma düştüler

Benm annem de ben de fazla doğrucu davuduz doğru olan neyse onu söyleriz bunu da kaldiramadilar :)

Herlade bunun burcu boğa yükseleni akrep olacak baksana bizimki de öyle el kol hiç durmuyor ultrasonda ama bir cnsiyetini göstermedi hep sırtı dönük bir şekilde duruyor

Bu hafta akrosla gidicez bnce babasına nazlanior babam yoksa cinsiyet yok diyor jansbsbdnsnssbbs

yok ben anladım. anneanne bi anne olarak ortada durup taraf tutmayacakti. insan çocukları o duruma düşsün ister mi ya ne acayip kadınlar var. hayır madem taraf tutacan objektif bak olaya demi.

iyi olmuş hepsine. ben anlamıyorum güzel güzel geçinmek varken niye insanlar birbirlerine bu kadar nefretle fesatlik yapma peşine düşüyo. Allah'tan gelin de uydum akıllı değilmiş de düşmemiş oh olsun onlara.
anneanneye de acimamak lazım. kendi düşen ağlamaz yarın öbür gün o da pisman olacak yaptıklarına hele bi elden ayaktan düşmeye başlasın da

ahahaahaaha olabilir valla rosss akros yavrusu muymus bu diye diye seversin artık

hem de sırtı dönük duruyo yani ah yaramaz beybi ah:) babayla gitmek istiyodur belki cidden. akrosa söyle ciddi ciddi konussun bebekle babacim şu gün doktora gidicez artık dönüp göster bize cinsiyetini falan da desin:) babalarını pek bi seviyolar bebekler

Bizim 2021 yazin bitiyo suremiz sukur. Sonra gelsin bati Anneme yakin gidecegim. Boyle uzaklarda yalniz olmuyo cidden.
Benim kiz gripti. 1 haftadan fazladir cektik.
Simdi az bi oksurugu kaldi. Insallah o da azalmis biter birkac gune. Strese girdim bu hafta cok. Acildeki Dr.lar bana rapor vermedi kizima bakmam icin. Mudurum idari izin vermedi falan. Yalvar yakar saglik ocagindaki aile hekimimizden aldi esim en son. Ama ne cektim her gun rapor bulayim diye. Bakicisi ve oglu da hastaydi birakamadim oraya da. Zaten yiyip icmiyodu beni emdi istahsizdi. Icim el vermedi birakmaya Sagolsun kimse halden anlamiyor ama

Neeeeee Casper25 geciktin miiiiiiii
Yani bugun olmam gerekliydi. Kiz agrim bile yok. Simdiye belim agrimaliydi yani. Sol bacagim agrir benim her adet oncesi. Bu ay tik yok Aslinda gecen ay 2 gun erken olmustum. Acaba bu ay 2 gun gecikir mi Allahim nolar oyle olsun. Cunku oyle olsun. Lutfen oyle olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…