- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.961
Bizim 2021 yazin bitiyo suremiz sukur. Sonra gelsin batiAnneme yakin gidecegim. Boyle uzaklarda yalniz olmuyo cidden.
Benim kiz gripti. 1 haftadan fazladir cektik.
Simdi az bi oksurugu kaldi. Insallah o da azalmis biter birkac gune. Strese girdim bu hafta cok. Acildeki Dr.lar bana rapor vermedi kizima bakmam icin. Mudurum idari izin vermedi falan. Yalvar yakar saglik ocagindaki aile hekimimizden aldi esim en son. Ama ne cektim her gun rapor bulayim diye. Bakicisi ve oglu da hastaydi birakamadim oraya da. Zaten yiyip icmiyodu beni emdi istahsizdi. Icim el vermedi birakmayaSagolsun kimse halden anlamiyor ama
Sorma valla. Derdimi kimseye anlatamadim ki. Acildeki dr cocugun halini goruyor. Cocuk doktoru bile konustu kadinla. Hocamin kendi baksin 2 gun idare edin dedi. Kaldi ki bende hasta oldum. Gribim yani. Bende perisanim. Vermedi buna ragmen. Ben sahte evrak duzenleyemem dedi. Dr hakli aslinda. Mudurumun anlayisli olmasi gerekirdi. Ben de idarecilik yaptim zamaninda. Cocugu hasta olan ogretmene idari izin veriyordum. Yazik o halde dr dr gezmesin diye. Ama herkes ben degil iste.çok üzüldüm inanne anlayışsız insanlar var ya. benim eski müdürüm de ücretsiz izne ayrilcaksan memur olmasaydin demisti bana Allah akıl fikir versin. tamam iş önemli de kimse keyfinden çalışmıyo çoğumuz çocuğumuza iyi bi gelecek sunabilmek için calisiyo inşallah tamamen geçer
sizin çok az kalmış:) bizim kim bilir ne zaman gidip dönme olcak. anneme yakın gitsem de bı ise yaramayacak bu gidişleçocuk büyüdü ikinci olsa o da büyümüş olur
yavrum napsin teselliyi memede bulmuştur annesi:) emmesi çok güzel. o süt de olmasa daha zor yedirme içirmek derdi. benimki dün gece acilde kırmızı biber pide diye agliyodualsan yemez ama yiyecekmis gibi aglar ister
Hep sırrı dönük Yaaa yüzünü bile doğru düzgün göremedikahahaahaahaolabilir valla rosss akros yavrusu muymus bu diye diye seversin artık
hem de sırtı dönük duruyo yaniah yaramaz beybi ah:) babayla gitmek istiyodur belki cidden. akrosa söyle ciddi ciddi konussun bebekle babacim şu gün doktora gidicez artık dönüp göster bize cinsiyetini falan da desin:) babalarını pek bi seviyolar bebekler
Lütfen olsunYani bugun olmam gerekliydi. Kiz agrim bile yok. Simdiye belim agrimaliydi yani. Sol bacagim agrir benim her adet oncesi. Bu ay tik yokAslinda gecen ay 2 gun erken olmustum. Acaba bu ay 2 gun gecikir mi Allahim nolar oyle olsun. Cunku oyle olsun. Lutfen oyle olsun
Emin olmak istiyorum. Yani bugune kadar emindim ama ne olduysa bugun emin olamadimLütfen olsun
Strest ve uykusuzluk da geciktirir
Gelir o sen eminsen gelir emin dehilsen Bebek gelir
Dene bakalım çayım ben de merak ettimGoremiyorummmm goremiyorummm offff
Eve geldik smdi fondoteni iade edip acik renginin canta boyunu aldim deneyip kullanp memnun kalirsam buyugunu alacagimHayatSevinceGuzel
El yikama sabunu kizim minnos hanima el kremi aldim onu da sevindirdimsmdjden gratisci oluyor
Ben dun esime aksam sana guzel bi haberim var dedim baska biseydi tabi aksam soyledim onu sonea da aklima geldi persmbe filan gunumdu adet olmayi bekledgmi biliyodu sonra dedm hamileyim deseydim napardin uzulurdun dimi dedm uzulmezdim ama cok sevinmezdimde dedi . Ben cok uzulurdum ama dedim o bana gore dha ilimli 2.cocuk fikrine ben suan hc dusunmuyorum bakalim ilerde nolur nolmaz bilemem tabi fikrim degisir belki .Emin olmak istiyorum. Yani bugune kadar emindim ama ne olduysa bugun emin olamadim
Esimi darliyorum sabahtan beri. Askim kacak yok olsa bilirdiim diyen adam simdi olabilir de olmayabilir de beni de strese soktun diyor
Ya rabbi su kirmizilar gelsin de kari koca kafayi yemeyelim. Adam istiyor bir de. Fena ki.
Nerene geliyor saçların çayımHayatSevinceGuzel dermokilin sac bakim kremjni kullandim smdi saclarima bi parlaklik verdi sanki bakalim onarir insallah uclari kotu sadece diger ust taraflar boyasiz zaten guzel saclarm ama baya da uzamis sevindim smdi eccuk kendime bakim yapinca ya ohhh seviyorum boyle kendimle ugrasmayi sac maskemden de yaptim . Smdi evi supurucem bakaljm sonra kendime revani esliginde bir sert kahve ve orguuu ormeye devam ...
Erkege ne var ki cocugu dogsa tasiyan doguran bakan calisip ise gidip eve gelp evde is guc yapan anne .... ister tabiEmin olmak istiyorum. Yani bugune kadar emindim ama ne olduysa bugun emin olamadim
Esimi darliyorum sabahtan beri. Askim kacak yok olsa bilirdiim diyen adam simdi olabilir de olmayabilir de beni de strese soktun diyor
Ya rabbi su kirmizilar gelsin de kari koca kafayi yemeyelim. Adam istiyor bir de. Fena ki.
An itibariyle yedim kuzumm kahve de super geldi . Resim cektim saclarimi kurutup taraynca esime attimNerene geliyor saçların çayımben de çok mutlu oluyorum valla saçlarıma filan bişey yapınca
Mmmm revani benşm yerime de Yeee
Fondoteni de deneynce yazicam asiri memnun olan da var video izledm aksam baya kapatici ve fondoten olmasi cok guzel 2 amacla da kullaniliyor . Iyiki akillilik ettm canta boyunu aldim son anda kasada degistirdim fikrimi acik rengin normal boyunu aliyordm az dhaDene bakalım çayım ben de merak ettim
Ooo desene küçük hanım çekirdekten yetişiyor
Uzat uzat güzel oluyor uzun saçAn itibariyle yedim kuzumm kahve de super geldi . Resim cektim saclarimi kurutup taraynca esime attim
Saclarim tam gogus altimda bu sefee kestirmicem uzaticam baya bakalim
Aynen oyle. Daha dogum kilolarimi veremedim ben. Adama ne varErkege ne var ki cocugu dogsa tasiyan doguran bakan calisip ise gidip eve gelp evde is guc yapan anne .... ister tabi
Bende hep severim uzun sac en fazla smdki kdr uzatmistim iste bndan sonrasi ilk olacakUzat uzat güzel oluyor uzun saç
Benimki direkt 2 tane yapip dogudayken arasan cikarmak istiyorBen dun esime aksam sana guzel bi haberim var dedim baska biseydi tabi aksam soyledim onu sonea da aklima geldi persmbe filan gunumdu adet olmayi bekledgmi biliyodu sonra dedm hamileyim deseydim napardin uzulurdun dimi dedm uzulmezdim ama cok sevinmezdimde dedi . Ben cok uzulurdum ama dedim o bana gore dha ilimli 2.cocuk fikrine ben suan hc dusunmuyorum bakalim ilerde nolur nolmaz bilemem tabi fikrim degisir belki .
Olursun snde ama stres yaptikca gecikir ben gecikme oldgmda hamilemiyim diye bile gelmez aklima cok 13 gunku gecikmede bile herkws test yap dedi yok sanmiyorum dedm ama yapip kafaca rahatlamak guzel olur aslnda bitki cayi civanpercemi vs icersen sokturur hamilelik ihtimalnden emn oldktan sonra tabi
Yokya bana gore tamamen safsata sen calisan bi kadinsin olan sana olacak al iste gorduk 1 tane cock bile ne zorlkla buyuyor 1 tane dha beben olsa 1 cockla hamilelok gecirmekten tut hicbisey ilkteki gbi bile olmayacak dha zor ... bu benim dusuncem tabi aradan zaman gectkten sonra olmasi dha mantkli geliyor bana bide kazara filan olursa olur bi hakkim kalsin diye bilincli yapmayalm 2.yi diyorumBenimki direkt 2 tane yapip dogudayken arasan cikarmak istiyorKafaya bak.
Batida rahat ederiz iste diyor. Pespese buyurler mis gibi ikiz gibi olurlae falan diyor. Insan korkuyor ama
Bende diyorum aynini. Kaza icin bile erken.Yokya bana gore tamamen safsata sen calisan bi kadinsin olan sana olacak al iste gorduk 1 tane cock bile ne zorlkla buyuyor 1 tane dha beben olsa 1 cockla hamilelok gecirmekten tut hicbisey ilkteki gbi bile olmayacak dha zor ... bu benim dusuncem tabi aradan zaman gectkten sonra olmasi dha mantkli geliyor bana bide kazara filan olursa olur bi hakkim kalsin diye bilincli yapmayalm 2.yi diyorum
Evet cok kucuk dha emiyor ayrica wc egitimi almadi cok cok kucuk ... insallah olursun en ksa zamanda reglBende diyorum aynini. Kaza icin bile erken.
Seneye kazayla da olsa uzulmem. Cunku kizim 2 yasina yaklasmis olacak. Ama simdi daha 1 yasinda minnacik
Her belirtiyi hayra yoruyorum su anEvet cok kucuk dha emiyor ayrica wc egitimi almadi cok cok kucuk ... insallah olursun en ksa zamanda regl
Kızımda 17 kilo aldım tam tabi 5 kilosu hep kaldı veremedim. Bunda daha 2 kilo aldım inşallah böle azar azar gider:d
Valla öyle erkek bebekler hiç kilo aldırmıyor sanirm ben hiç iki çocuk anası gbi değildim
Bu hamilelikte her yerim dağıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?