Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelir yaa korunuyorsaniz korkma geri ceklme vs deglse cok dusuk ihtimal
Yani korunuyoruz da simdi nasil yazsam Olay baslarken takmiyor beyim. Benim canim aciyo yoksa. Yani boyle tam bitmeye yakin takiyo. Ama iste ya o sirada kacak olursa diye dusunup duruyorum

Yani korunuyoruz da simdi nasil yazsam Olay baslarken takmiyor beyim. Benim canim aciyo yoksa. Yani boyle tam bitmeye yakin takiyo. Ama iste ya o sirada kacak olursa diye dusunup duruyorum
Anladim ya cogu ksi oyle yapiyo sanrm tabi o ihtimal kucukte olsa oluyor yani en basta takan pek azdir heralde

Anladim ya cogu ksi oyle yapiyo sanrm tabi o ihtimal kucukte olsa oluyor yani en basta takan pek azdir heralde
Ya oyle basta takmayi denedik. Bnim canim yaniyor. Zevk almiyorum. Sacma sapan bisey oluyor.

Hep yine erkek bak anaya kilo aldırmıyo manken gibim doğuracam
:d
Valla öyle erkek bebekler hiç kilo aldırmıyor sanirm ben hiç iki çocuk anası gbi değildim
Bu hamilelikte her yerim dağıldı
Rossum diloyum ben kilo alacağıma kilo verdim bu yönden bakarsak erkek. Ama her yerim dağıldı ben ben olmaktan çıktım. Bu yönden bakarsak da kız.
Ben çok korkmaya başladım bu çocuk hakkında
Aynen öyle şamdanım nasipte akraba sevgisi yokmuş
Geyşam hepsine bedel.. Annem babam iyi kötü yanımda çok şükür. Daha ne isterim aman boşver. Diğerleri uzak kalsın zaten.
Şamdanım gerçekten bebekler babalarına karşı çok farklı ben şimdiden anladım.
Adam işteyken kanama geliyor, sancı vesaire..
Adam gelince iyiyim
Sanki babası gelsin diye inat yapıyor şimdiden başladı benimki
Evet cici. Polis malesef.
Allah başka dert vermesin kespırım sahi konuşmuştuk bunları hep unutmuşum şimdi hatırladım. Gebelik unutkanlığı mazur gör
Kespırım biz 5 sene sırf geri çekilme ile korunduk. Dener denemez de ilk denemede gebe kaldım. Demekki baya muntazam korunmuşuz yoksa şimdiye kadar 100 tane olurmuş

Ahhahaha adamı da terddute düşürdün
İstiyorsa eğer bnce kaçak vardır bir bak eğer günü gününe geliyorsa kontrol et

Kırmızıları nasıl bekledim bir bilsen ben

Bizimkilerin cinsiyet tahmini çok zor oldu onalrinda bizim gbi kafası karışık jajasnbssnjs

Cicim Allah bebeğine sağlık ömür tutunma gücü versin yavrum
Olack böyle aksilikler ama o bir kertenkele tutanacak biliyoruz

Vallla 2 gün benimkiyle kendimize ayırdık yeni yılda herkes ailesiyle olacak o sebepten erken yeni yıl gibi
Evdeyim şimdi temizlik yemek derken anca oturdum bir kahve içiyorum

dr haklı falan değil ki sonuçta refakatçi izni diye bişey var. vermesi gerekirdi. şimdi insiyatif almayip da ne zaman alacaklar yazık yani insanı perişan ediyolar ufak tefek şeyler için. idarecine de bisey diyemedim Allah bildiği gibi yapsın. zaman geçtikçe idareciler de cozutmaya başladı sanki
sen üstüne düşeni yapmışsın idareciyken ne kadar güzel Allah gönlüne göre versin her daim canım. 25 aylık casperim benim sıpam:) seninki kaç yaşında:)

Benimki daha bu ay 1 yasina girdi Ay benimki de oyle buyuyecek mi ya. Sen buyutmussun ne guzel

Hep sırrı dönük Yaaa yüzünü bile doğru düzgün göremedik
İns babasına görür de gösterir o da sürekli kız heralde sen diğerlerinde hiç böyle değildin diyip duruyor :)

babasi gelicekse gösterir bence bu kez :) :) kız bebekte popodan kilo alinirmis öyle diyolardi sanki:) :) nasıl kilo dağılımın:)

Ahhahaha adamı da terddute düşürdün
İstiyorsa eğer bnce kaçak vardır bir bak eğer günü gününe geliyorsa kontrol et

Kırmızıları nasıl bekledim bir bilsen ben
Kiz gunu gec saati sasmaz. Benim kirkim cikti. Ertesi ay gordum adet. Dusun. Oyle duzenlidir bu melet

Hahah olsun kuzum hatirlatirim hep

yaaaa ciciiiiiii benimki de hiç kimildamazdi babasi elini koyar koymaz tekme atmaya başlardı. kimil kimil oynardi babasının sorularına cevap verirdi bebekler çok fena oluyo. geçen is yerinde bi abla diyodu. bebekler anneyi kullanmayi üç aylıkken annesinin karnında ogreniyomus. ve kullaniyomus da bilimsel olarak kanıtlanmış galiba.

tabiki çekirdek aileden ötesi çok da fifi bana göre geyşa var huzur var de geç

Benimki daha bu ay 1 yasina girdi Ay benimki de oyle buyuyecek mi ya. Sen buyutmussun ne guzel

ayyy çok tatlı yaaaaa büyümez mi annesi cevap yetistiremiyosun o kadar fenalar ki oğlum yapma diyorum anne pideeeee doye ağlıyo. niye attın tabağı diyorum anne sarıl öp diyo velet hep lafı konuyu degistirme peşinde. küçükken bakmasi daha kolaydi gibi geliyo su an:)

ama bir yaştan sonrasi ışık hızında geciyo:) o yüzden sen bol bol tadını çıkar bu zamanlarin annesi.

Cikarayim demi Ay masallah bidik ya. Dillere bak. Benimki de dillensin de konusal sohbet edelim. Dedikodu yapalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…