- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.981
Gelir yaa korunuyorsaniz korkma geri ceklme vs deglse cok dusuk ihtimalHer belirtiyi hayra yoruyorum su an
Bacagim agrimaya basladi dur bakim insallah gelecek
Yani korunuyoruz da simdi nasil yazsamGelir yaa korunuyorsaniz korkma geri ceklme vs deglse cok dusuk ihtimal
Anladim ya cogu ksi oyle yapiyo sanrm tabi o ihtimal kucukte olsa oluyor yani en basta takan pek azdir heraldeYani korunuyoruz da simdi nasil yazsamOlay baslarken takmiyor beyim. Benim canim aciyo yoksa. Yani boyle tam bitmeye yakin takiyo. Ama iste ya o sirada kacak olursa diye dusunup duruyorum
Ya oyle basta takmayi denedik. Bnim canim yaniyor. Zevk almiyorum. Sacma sapan bisey oluyor.Anladim ya cogu ksi oyle yapiyo sanrm tabi o ihtimal kucukte olsa oluyor yani en basta takan pek azdir heralde
Hep yine erkek bak anaya kilo aldırmıyo manken gibim doğuracam
Rossum diloyum ben kilo alacağıma kilo verdim bu yönden bakarsak erkek. Ama her yerim dağıldı ben ben olmaktan çıktım. Bu yönden bakarsak da kız.:d
Valla öyle erkek bebekler hiç kilo aldırmıyor sanirm ben hiç iki çocuk anası gbi değildim
Bu hamilelikte her yerim dağıldı
Aynen öyle şamdanım nasipte akraba sevgisi yokmuşkaderimse gülerim cilemse cekerim deyip razı gelcen napcanbenim de baba tarafı berbat anne tarafım iyi çok şükür eşimin tarafı da karışık
iyi ki sen okuyup didinip kendi hayatını kurmuşsun ciciçok şükür bin şükür halimize eşin de sen de pırlanta gibi insanlarsiniz arada tek tük iyiler çıkıyo ya onlar siz olmussunuz. Allah'tan birbirinizi bulmussunuz bu şekilde
bi akraba olarak adları var. ufo gören masum köylü gibi oluyo insan bi denk gelince
Şamdanım gerçekten bebekler babalarına karşı çok farklı ben şimdiden anladım.ahahaahaahaolabilir valla rosss akros yavrusu muymus bu diye diye seversin artık
hem de sırtı dönük duruyo yaniah yaramaz beybi ah:) babayla gitmek istiyodur belki cidden. akrosa söyle ciddi ciddi konussun bebekle babacim şu gün doktora gidicez artık dönüp göster bize cinsiyetini falan da desin:) babalarını pek bi seviyolar bebekler
Allah başka dert vermesin kespırımEvet cici. Polis malesef.
Kespırım biz 5 sene sırf geri çekilme ile korunduk. Dener denemez de ilk denemede gebe kaldım. Demekki baya muntazam korunmuşuz yoksa şimdiye kadar 100 tane olurmuşYani korunuyoruz da simdi nasil yazsamOlay baslarken takmiyor beyim. Benim canim aciyo yoksa. Yani boyle tam bitmeye yakin takiyo. Ama iste ya o sirada kacak olursa diye dusunup duruyorum
Ahhahaha adamı da terddute düşürdünEmin olmak istiyorum. Yani bugune kadar emindim ama ne olduysa bugun emin olamadim
Esimi darliyorum sabahtan beri. Askim kacak yok olsa bilirdiim diyen adam simdi olabilir de olmayabilir de beni de strese soktun diyor
Ya rabbi su kirmizilar gelsin de kari koca kafayi yemeyelim. Adam istiyor bir de. Fena ki.
Eğer benm bu kız ise bnde çok kilo aldım bunda erkeklerde ilk beş ay hamile olduğum bile belli değildi :)Kızımda 17 kilo aldım tam tabi 5 kilosu hep kaldı veremedim. Bunda daha 2 kilo aldım inşallah böle azar azar gider
Rossum diloyum ben kilo alacağıma kilo verdim bu yönden bakarsak erkek. Ama her yerim dağıldı ben ben olmaktan çıktım. Bu yönden bakarsak da kız.
Ben çok korkmaya başladım bu çocuk hakkında
Aynen öyle şamdanım nasipte akraba sevgisi yokmuş
Geyşam hepsine bedel.. Annem babam iyi kötü yanımda çok şükür. Daha ne isterim aman boşver. Diğerleri uzak kalsın zaten.
Şamdanım gerçekten bebekler babalarına karşı çok farklı ben şimdiden anladım.
Adam işteyken kanama geliyor, sancı vesaire..
Adam gelince iyiyim
Sanki babası gelsin diye inat yapıyor şimdiden başladı benimki
Allah başka dert vermesin kespırımsahi konuşmuştuk bunları hep unutmuşum şimdi hatırladım. Gebelik unutkanlığı mazur gör
Kespırım biz 5 sene sırf geri çekilme ile korunduk. Dener denemez de ilk denemede gebe kaldım. Demekki baya muntazam korunmuşuz yoksa şimdiye kadar 100 tane olurmuş
Cicim Allah bebeğine sağlık ömür tutunma gücü versin yavrumGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
kk birinci noteri kuzun nasıl oldu şamdanım?
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Sorma valla. Derdimi kimseye anlatamadim ki. Acildeki dr cocugun halini goruyor. Cocuk doktoru bile konustu kadinla. Hocamin kendi baksin 2 gun idare edin dedi. Kaldi ki bende hasta oldum. Gribim yani. Bende perisanim. Vermedi buna ragmen. Ben sahte evrak duzenleyemem dedi. Dr hakli aslinda. Mudurumun anlayisli olmasi gerekirdi. Ben de idarecilik yaptim zamaninda. Cocugu hasta olan ogretmene idari izin veriyordum. Yazik o halde dr dr gezmesin diye. Ama herkes ben degil iste.
Senin bidik da masallah nasil tatlikac yasinda?
Benimki daha bu ay 1 yasina girdidr haklı falan değil ki sonuçta refakatçi izni diye bişey var. vermesi gerekirdi. şimdi insiyatif almayip da ne zaman alacaklaryazık yani insanı perişan ediyolar ufak tefek şeyler için. idarecine de bisey diyemedim Allah bildiği gibi yapsın. zaman geçtikçe idareciler de cozutmaya başladı sanki
sen üstüne düşeni yapmışsın idareciyken ne kadar güzelAllah gönlüne göre versin her daim canım. 25 aylık casperim benim sıpam:) seninki kaç yaşında:)
Hep sırrı dönük Yaaa yüzünü bile doğru düzgün göremedik
İns babasına görür de gösterir o da sürekli kız heralde sen diğerlerinde hiç böyle değildin diyip duruyor :)
Kiz gunu gec saati sasmaz. Benim kirkim cikti. Ertesi ay gordum adet. Dusun. Oyle duzenlidir bu meletAhhahaha adamı da terddute düşürdün
İstiyorsa eğer bnce kaçak vardır bir bak eğer günü gününe geliyorsa kontrol et
Kırmızıları nasıl bekledim bir bilsen ben
Hahah olsun kuzum hatirlatirim hepRossum diloyum ben kilo alacağıma kilo verdim bu yönden bakarsak erkek. Ama her yerim dağıldı ben ben olmaktan çıktım. Bu yönden bakarsak da kız.
Geyşam hepsine bedel.. Annem babam iyi kötü yanımda çok şükür. Daha ne isterim aman boşver. Diğerleri uzak kalsın zaten.
Adam gelince iyiyim
Allah başka dert vermesin kespırımsahi konuşmuştuk bunları hep unutmuşum şimdi hatırladım. Gebelik unutkanlığı mazur gör
Kespırım biz 5 sene sırf geri çekilme ile korunduk. Dener denemez de ilk denemede gebe kaldım. Demekki baya muntazam korunmuşuz yoksa şimdiye kadar 100 tane olurmuş
Yapamam dogurana kadar hazir degilimOzaman bi test yap sen yarin kizcaspeeer
Rossum diloyum ben kilo alacağıma kilo verdim bu yönden bakarsak erkek. Ama her yerim dağıldı ben ben olmaktan çıktım. Bu yönden bakarsak da kız.
Adam gelince iyiyim
Benimki daha bu ay 1 yasina girdiAy benimki de oyle buyuyecek mi ya. Sen buyutmussun ne guzel
Cikarayim demiayyy çok tatlı yaaaaabüyümez mi annesi cevap yetistiremiyosun o kadar fenalar ki oğlum yapma diyorum anne pideeeee doye ağlıyo. niye attın tabağı diyorum anne sarıl öp diyo velet hep lafı konuyu degistirme peşinde. küçükken bakmasi daha kolaydi gibi geliyo su an:)
ama bir yaştan sonrasi ışık hızında geciyo:) o yüzden sen bol bol tadını çıkar bu zamanlarin annesi.
Popo basen aşırı büyüdü bir de goguslerm çok büyüdü bunda yayıldim gittimbabasi gelicekse gösterir bence bu kez :) :) kız bebekte popodan kilo alinirmis öyle diyolardi sanki:) :) nasıl kilo dağılımın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?