Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cikarayim demi Ay masallah bidik ya. Dillere bak. Benimki de dillensin de konusal sohbet edelim. Dedikodu yapalim
Ben kizimla disari cikinca hava bugun boyle anne su markete bi bakalim ne gelmis anne su magazaya mi baksakk bidi bidi hic susmuyoki evde de oyle gerci ya kizlar cok dilli oluyor az buyusun az sus diye yalvarirsin

Ben kizimla disari cikinca hava bugun boyle anne su markete bi bakalim ne gelmis anne su magazaya mi baksakk bidi bidi hic susmuyoki evde de oyle gerci ya kizlar cok dilli oluyor az buyusun az sus diye yalvarirsin
Yalvarmam kiz Ben severim konusmayi. Hep konusalim biz onla. Erkek arkadasini falan cekistirelim
Seninki kac yasinda?

Benmde öyleydi :) öyledir :)
İkinci doğumdan sonra bir yıl adet görmedim her ay kabus gibiydi
Sabahtan beri butun bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua ediyorum. Rabbim sen onlara ver. 2ser tane ver. Ama bana en erken seneye ver nolur diye

Cikarayim demi Ay masallah bidik ya. Dillere bak. Benimki de dillensin de konusal sohbet edelim. Dedikodu yapalim

ay tabi yaaaa benimki yatarken uyumamak için devamli konuşur seninki de büyük ihtimalle aynı şeyi yapacaktır yavrum yeter artık sus uyu diyosun konussun diye gözünün içine bakarken

dedikodu çok güzel olur ama heee kız olacağını bilsem dogururum ikinciyi

Popo basen aşırı büyüdü bir de goguslerm çok büyüdü bunda yayıldim gittim

ahanda bir kız beybi o zaman bu genital nuba göre baktiniz mi peki:) bütün kocakarı rivayetlerinde kız çıkıyo mu

Ahahaha dogur kiz sans yani kiz olur bu sefer belki
Bu bebelerin her ani zor demek ki

katılıyorum kesinlikle sana cayim

Ahahaha dogur kiz sans yani kiz olur bu sefer belki
Bu bebelerin her ani zor demek ki

ya kız olmazsa casper evde üç adamla no beybi noooo buna henüz hazır değilim

ama tabi bu halleri tatlı dert :) şimdi senin kız elinde esya oyuncak taşıyarak gezer evin içinde büyük ihtimalle :) eşya taşıyo mu :)

Emekleye emekleye tasiyo hemde sepete dolduruyorum pesimden cikarip guluyo bir de.
1 haftadir kotuydu simdi az iyi oldu basladi yaramazliga. Kendi kaybediyo kendi buluyo oyuncaklarini. Bir kere kucuk topu kayboldu. Lan acaba yedi mi dedim ki imkansiz. Dip kose temizlik yaptik esimle bulamadik. Sonra 1 hafta sonra kendi bulmus yine oynuyordu elinde

Bakanlar kız diyor B Brunello Cicinelli de bakti kız dedik ama bakalım :)
Babasina nazlaniyorsa kizdir o
Benimki tum gece kipirdamazdi sabah tekmeye uyanirdim ki esim gelmis yanima yatmis eli gobegimde olurdu. Babasina tepki verirdi hep. Okulda tum gun hareketsiz duran cocuk babasi ziyaretime gelince sesini duysa baslardi tepinmeye
Su an hala esimin aksam geldigi saati bilir. Kapi caldim mi kapiya emekler. Babasina nazlanir. Ona atlar kucagimdan

saklamıştır kesin öyle yerlere sakliyolar ki mümkün değil define avcısı gelse bulamaz

kendini güvende hissetmek için esya tasirlarmis bebekler:) biraz zaman geçsin evin içini tek başına iyice kesfetsin bırakır esya tasimayi:) ama o zamana kadar her bir iki metrede bir baska bi oyuncak esya bulursun:)
benimki çamaşır makinesi gömme dolabın içinde onun üstüne ittirmis bazı şeyleri kaybolduktan çok uzun zaman sonra bulduk
buzdolabının mutfak dolaplarınin altına falan da eğilip özellikle sokusturur kaşıkları oyuncaklari falan
sen yine çaktırmadan izle sonra lazım olan eşyaları da sakliyolar zulalari öğren casper

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…