- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.001
Sen bilirsinYapamam dogurana kadar hazir degilimsupriz olsun napim
Ben kizimla disari cikinca hava bugun boyle anne su markete bi bakalim ne gelmis anne su magazaya mi baksakk bidi bidi hic susmuyokiCikarayim demiAy masallah bidik ya. Dillere bak. Benimki de dillensin de konusal sohbet edelim. Dedikodu yapalim
Yalvarmam kizBen kizimla disari cikinca hava bugun boyle anne su markete bi bakalim ne gelmis anne su magazaya mi baksakk bidi bidi hic susmuyokievde de oyle gerci ya kizlar cok dilli oluyor az buyusun az sus diye yalvarirsin
Benmde öyleydi :) öyledir :)Kiz gunu gec saati sasmaz. Benim kirkim cikti. Ertesi ay gordum adet. Dusun. Oyle duzenlidir bu melet
Sabahtan beri butun bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua ediyorum. Rabbim sen onlara ver. 2ser tane ver. Ama bana en erken seneye ver nolur diyeBenmde öyleydi :) öyledir :)
İkinci doğumdan sonra bir yıl adet görmedim her ay kabus gibiydi
Valla bende swviyorm konusmayi da inan cenem agriyor aksam saatlernde 3 u doldurduYalvarmam kizBen severim konusmayi. Hep konusalim biz onla. Erkek arkadasini falan cekistirelim
Seninki kac yasinda?
Cikarayim demiAy masallah bidik ya. Dillere bak. Benimki de dillensin de konusal sohbet edelim. Dedikodu yapalim
Popo basen aşırı büyüdü bir de goguslerm çok büyüdü bunda yayıldim gittim
Ahahaha dogur kizay tabi yaaaabenimki yatarken uyumamak için devamli konuşur seninki de büyük ihtimalle aynı şeyi yapacaktır yavrum yeter artık sus uyu diyosun konussun diye gözünün içine bakarken
dedikodu çok güzel olur ama heeekız olacağını bilsem dogururum ikinciyi
Ahahha yaValla bende swviyorm konusmayi da inan cenem agriyor aksam saatlernde 3 u doldurdu
Ben kizimla disari cikinca hava bugun boyle anne su markete bi bakalim ne gelmis anne su magazaya mi baksakk bidi bidi hic susmuyokievde de oyle gerci ya kizlar cok dilli oluyor az buyusun az sus diye yalvarirsin
Tabi konussun cnm bizimkisi tatli dert Allah baska dert vermesin aminn cumlemizinkni bagslasnAhahha yaOlsun annesi konussun. Allah bagislasin canim
Ahahaha dogur kizsans yani kiz olur bu sefer belki
Bu bebelerin her ani zor demek ki
Emekleye emekleye tasiyo hemdeya kız olmazsa casperevde üç adamla no beybi noooo buna henüz hazır değilim
ama tabi bu halleri tatlı dert :) şimdi senin kız elinde esya oyuncak taşıyarak gezer evin içinde büyük ihtimalle :) eşya taşıyo mu :)
Ahhahaha ins duaların kabul olur canmmSabahtan beri butun bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua ediyorum. Rabbim sen onlara ver. 2ser tane ver. Ama bana en erken seneye ver nolur diye
Bakanlar kız diyor B Brunello Cicinelli de bakti kız dedik ama bakalım :)ahanda bir kız beybi o zaman bugenital nuba göre baktiniz mi peki:) bütün kocakarı rivayetlerinde kız çıkıyo mu
Babasina nazlaniyorsa kizdir oBakanlar kız diyor B Brunello Cicinelli de bakti kız dedik ama bakalım :)
Emekleye emekleye tasiyo hemdesepete dolduruyorum pesimden cikarip guluyo bir de.
1 haftadir kotuydu simdi az iyi oldu basladi yaramazliga. Kendi kaybediyo kendi buluyo oyuncaklarini. Bir kere kucuk topu kayboldu. Lan acaba yedi mi dedimki imkansiz. Dip kose temizlik yaptik esimle bulamadik. Sonra 1 hafta sonra kendi bulmus yine oynuyordu elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?