Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden bizimde öyle oluyor sabahları çok tekmeliyor eşime çok tepki veriyor o seslensin hemen tekmeler başlıyor
Cinsiyet içinde sanirm babasını bekliyor :)
Sanirm çok nazlı olacak ve benmki asla kiyamayacak :)

Takip etmem lazim ama benim kiz sinsi. tam 8 ay emeklemesini bekledik. Gozumuzu ayirmadik. Artik pes ettim. Dedim direkt yurur bu. Surunme bile yoktu. Salona biraktim 2 dk mutfaga gittim. Geldim ki cocuk yok. Masanin altina gitmis ilk emeklemesini goremedik cocugun. Resmen bir anda sinsice emekledi. bu sekilde yuruyecek diye korkuyorum. Bir gun kalkip mutfaga gelecek. Adim sesini duyup korkacagim kesin

Cidden bizimde öyle oluyor sabahları çok tekmeliyor eşime çok tepki veriyor o seslensin hemen tekmeler başlıyor
Cinsiyet içinde sanirm babasını bekliyor :)
Sanirm çok nazlı olacak ve benmki asla kiyamayacak :)
Ya babalar kizlara kiyamiyor Esim hala diyor ki 2. De kiz olsun 3.de Erkek cocuk istemiyorum diyor Bende hep oglum olsun da az da bana duskun olsun istiyorum
Biz 3 kiz 1 erkegiz. En kucuk erkek. Babam hep derki 3 kizim benim cennetimin anahtari. 1 oglum 3 kizim etmez diyor Ne zaman goreve gitse bize siir yazardi babam. Kizlarim diye baslayan siirler
Baba kiz iliskisi bambaska gercekten

Erkekler gerçekten anneye düşkün oluyor iki oğlumda bana aşırı düşkün o kdr düşkün ki hamileliğimde sürekli gelip anne sana yardm edelim mi anne bir yerin ağrıyor mu diyorlar

Ben kendi babamdan pek öyle şeyler görmedim ama kızım olursa babasıyla ilişkisinin öyle olmasını isterim
Çünkü kız evlat çok hassas oluyor ve kırılgan en büyük kahramanı da babaları oluyor

Erkek çocuklar babayi rol alıyorlar ama anneyi çok düşünüyorlar :)

Insallah guzel bir iliskileri olur Bir kiz icin en guzel sey budur. Annem cok kizar bana kirilir mesela. Hep ilk babami ararim. Annemle konussam hemen babami sorarim sen nasilsin demeden Bu ne baba aski yavrum boyle diyor
Babam beni nikahim gunu arayip yavrum bak evlenmek zorunda degilsin hala vazgecebilirsin demisti Dugun zamani da beni odaya cekip nikah kiydim diye kendini mecbur hissetme bak bi sorun varsa hic dusunme ben arkandayim falan demisti Esim polis diye pek istemediydi evlenmemizi adam son ana kadar sansini denedi

Ahahahhshshajaha
Beynini yicem.onin beynini

Oohh ne güzel akşam parti nasıl geçti elma sularını içtin mi :)

Ohhh ne güzel hazır yemek en sevdiğim
İçtim herkeşler rakı bira votka içerken ben elma suyu soda ile geceyi bitirdim
Hayat mı be bu

Bende bayılırım hazır yemeklere karnımı doyurdum gözüm açıldı

Bende en çok annemle konuşur dertlesirim babam da hiç beni aramiorsin diye kızar
Evlenirken bnmki de çok şansını denedi deneemdi diyemem :)
Bir fotograflari var görsen hep yüzü asık hep mutsuz biran olsun bırakmadı beni hiç

Kinada falan gördü oturdu ağladı nasıl verecem.ben seni diye :)
Balayindaydik ikinci gün unuttun mu beni diye msj atmıştı babam

Hahah ya babalar cok tatli benimki nikahimdan sonra aynen su tebrik msjini atti.
"Babanin soyadini dama attin
Simdi sira pabucunda" Sonuna da Allah utandirmasin falan yazmis ama yani basta yazdigi icimi yakti o an
Sen benim ilk askimsin seni atar miyim hic kocam da kimmis senin yaninda falan dedim de iyi oyle olsun bakalim falan dedi
Kayinbabama baba dedigimde de ne diye elin adamina baba diyor sanki onun babasi benim demis anneme
Benden once ablam evlendi ama kacarak oldugu icin babam pek anlamadi kiz vermek nedir. Bende epey yikildi
Esim de simdiden dertleniyor. Tvde kina gecesi goruntusu vardi kizim o zaman 6 aylik falandi. Kiza bakip dedi ki yok ya ben kimseye veremem kizimi Gozleri falan doldu manyak mi nedir dedim

ay poncik yaaaa maşallah çok akilli bi küçük hanım var karşımızda:) demekki özgüveni yüksek kendi kendine deneyecek yapacak cesareti var :) :)

benimki de aşağı yukarı 8 aylıkken emekledi:) 11 aylık gibi de yürümüştü:) seninki yalnız kaldığı zamanı kolluyodur belki de dedigin gibi:)
dans da ediyo mu annesi

Poposunu hoplatarak saga sola donerek falan dans ediyor. Bazen de parmaklarini siklatiyor. su cok sevdim yalan oldu sarkisi var ya. Ona bayiliyor. Ordaki adamlar oynadikca kuduruyor bizimki. Isirasim geliyor parmaklarini
Gozlemlemesi cok iyi. Bir yere elimle vuruyorum yapiyor. Tek parmagimla vuruyorum hemen onu da yapiyor. 1 yap kizim diyorum. Isaret parmagini kaldiriyor bazen sinilenip parmak salliyorum hiii yeter uyu artik diye. O da hii diyo parmak salliyo bana Bu sekil kupunde de cok iyi. Tek tek deneyip sekilleri kupun icine atiyor. Bu adim adim buyuyorum setleri var. Belki denk gelmissindir internette. Onlardan aliyorum ben. 10. Ayindan 22. Ayina kadar satin aldim. Icindeki etkinliklerin hemen hepsini yapiyor. Tak cikar, doldur bosalt, al ver, at tut falan. Zihinsel olarak cok iyi. Ama bedensel olarak tembel
Cocuk emeklemeden once poposu ustu ziplayarak giderdi gidecegi yere. Oldugu yerden uzanirdi oyuncaga. Yetisemezse hic yormazdi kendini Oyle tembel yani. Hala daha cani istemesin oturur. Sadece yemek varsa elimizde ona gelir Biraz pis bogaz da
Aslinda cocugum tam cesaret edip yuruyordu. 3 adim falan atiyordu. Hasta oldu. Gucten dustu. Emeklemeye hali yoktu Bakalim simdi duzeldi sayilir. Gorecegiz adimlarini

ay maşallah Süphan Allah :) çok zeki bı kızın var :) benim oğlan senin kız gibi değil baya dümdük bı çocuk oldu olasi ilgilenmez oyuncaklarla :) çabuk sinirlenir bikar hemen vazgeçer :) o bul taklar var ya mesela kare olan delikten kare hariç diğer hepsini gecirmeyi denerdi. kare geçiyo diğerleri niye geçmiyo diye sinirlenirdi sonra kareyi birakir üçgenden üçgen dışındaki bütün sekilleri gecirmeye calisirdi

şimdi de legolarla ve puzzlelarla oynuyo onun dışındakiler fırlatmak için kullanılıyo bizim evde öyle oturtup da bişey yaptiramazsin çok asi sıpa. yap dediğini inadina yapmaz. iki yaşında ama senin kızın yaptıklarını yapmiyo hala doldur boşalt tak çıkar falan nerdeeeee inşallah büyüdükçe ehlilesir diye umuyorum valla kendi kendimi teselli ediyorum

Yaaaa baya kiskanmis bn baba demedigim.icin bişey dememisti ama baya da uzaklastirmisti :)

Valla babalar zor veriyor yaa

Ya benim kiz tembel ya oyuncaklari seviyo O oturcak oynayacak tum gun dokunma yani cekmeceleri bile oturdugu yerden dagitiyor Oturmayi ogrendigi an onune oyuncak koyduk biz. Birkac kere gosteriyoruz pesine yapiyor mesela. Ama bu da bedenen tembel iste Kivrandik emeklesin diye. Simdi de yurusun diye kivraniyoruz

Yaaaa baya kiskanmis bn baba demedigim.icin bişey dememisti ama baya da uzaklastirmisti :)

Valla babalar zor veriyor yaa
Bende sadece baba demiyorum. X baba diyorum mesela. Kaynanaya da y anne derim. Onu bile kiskanmisti

Kuzularım geyşam bugün 01.00 den sonra gelecekti.
Dua ettim Allahım nolur erken gelsin diye. Tak diye bir kapı açıldı. Saat 20.30 da geyşam karşımda
Tabiki hemen yine ayaklarına baktım, düzdü çok şükür.
Bana diyor milli piyango dileseydin deli misin beni diliyorsun
Neyse kertenkelelerim iyi geceler dilemeye geldim.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Rüyanızda beni görün

Keske de piyango dileseydin deli kiz iyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…