Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh cicim keşke yerleşme kanaması falan olsaydı malesef bu ay da hüsran
Ay iğneden korkuyorsan hele daha zor olur cicim inşallah gerek kalmaz,ama hapı da mideni bulandırır başını döndürür falan yine de herşey bebeğin için işte katlanan napcan gülüm,sonun da sağlıkla hayırla kucağına al da inşallah

Kız çok mu çarşıya gidiyoz yazıyom kihic farkında değilimya AVM ye gittik,dechatlon Varya ordan esofman altı,atlet,fittness mati falan aldım komşularla pazartesi çarşamba günleri aşağıda spor yapicaz inşallah onun için biraz masrafa soktum beyimiarkadaslariyla gezeceğine benimle gezsin hem dedim
Yavrum zaten cahillige denk gelmezse akilli kafayla kmse evlenmez bence bee
Kizz cayy niye öyle diyon gııben yine de evlenirdim kocalar iyidir iyi

Cidden bizimde öyle oluyor sabahları çok tekmeliyor eşime çok tepki veriyor o seslensin hemen tekmeler başlıyor
Cinsiyet içinde sanirm babasını bekliyor :)
Sanirm çok nazlı olacak ve benmki asla kiyamayacak :)
Ayyy Allahım yaaa artık ben de kız diye düşünüyorum rosum, bu teorilerden yola çıkarak inşallah

Ben kocamla bi sornum oldgndan yazmadimki sukur Allah ima pisman etmesin ... sadece yas ilerledkce mantik oturdukca evliligin anlamini genis olrak anlayabiliyor insanlar kucuk yasta evlenirken herseyn sevgililikteki gbi lay lay lom olacagi zannediliyor genel olrak yani istisnalar vardir elbet

Üzülme tatlım Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah korkmaprogestan bende çok baş dönmesi yapmıştı
Geyşanin ailesiyle ilgili birsürü şey yazardım da baktım hiç gerek yok. Degmiyorlar kisen iyi ol yeter
Nego tatlım geçmiş olsun Allah şifa versin
Casper25 canım oğlun nasıl oldu daha iyidir insAllah.

Kızlar iyi geceler gece kuşları
İyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çok yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…