- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.041
Ahh cicim keşke yerleşme kanaması falan olsaydı malesef bu ay da hüsranHoşgeldin pamuğum
Yerleşme kanaması falan olabilir mi dedim fakat sen yoğunluğundan, parçalı olup olmamasından falan anlarsın zaten.
İğne fobim var inşallah gerek kalmaz ya çok korkuyorum
Çocuk düşmesin diye iğne olurken iğne fobisi yaşayarak çocuğu düşürebilirim o derece
Kız seksü şempazem siz ne yapıyorsunuz o kadar çarşıda yav
Kizz cayy niye öyle diyon gııYavrum zaten cahillige denk gelmezse akilli kafayla kmse evlenmez bence bee
Ayyy Allahım yaaaCidden bizimde öyle oluyor sabahları çok tekmeliyor eşime çok tepki veriyor o seslensin hemen tekmeler başlıyor
Cinsiyet içinde sanirm babasını bekliyor :)
Sanirm çok nazlı olacak ve benmki asla kiyamayacak :)
Ben kaynanaya siz diyorumBende sadece baba demiyorum. X baba diyorum mesela. Kaynanaya da y anne derim. Onu bile kiskanmisti
Kendime bakınca bende kız olarak düşünmeye başladımAyyy Allahım yaaaartık ben de kız diye düşünüyorum rosum, bu teorilerden yola çıkarak inşallah
Ben kocamla bi sornum oldgndan yazmadimki sukur Allah ima pisman etmesin ... sadece yas ilerledkce mantik oturdukca evliligin anlamini genis olrak anlayabiliyor insanlar kucuk yasta evlenirken herseyn sevgililikteki gbi lay lay lom olacagi zannediliyor genel olrak yani istisnalar vardir elbetAhh cicim keşke yerleşme kanaması falan olsaydı malesef bu ay da hüsran
Ay iğneden korkuyorsan hele daha zor olur cicim inşallah gerek kalmaz,ama hapı da mideni bulandırır başını döndürür falan yine de herşey bebeğin için işte katlanan napcan gülüm,sonun da sağlıkla hayırla kucağına al da inşallah❤
Kız çok mu çarşıya gidiyoz yazıyom kihic farkında değilim ya AVM ye gittik,dechatlon Varya ordan esofman altı,atlet,fittness mati falan aldım komşularla pazartesi çarşamba günleri aşağıda spor yapicaz inşallah onun için biraz masrafa soktum beyimi arkadaslariyla gezeceğine benimle gezsin hem dedim
Kizz cayy niye öyle diyon gııben yine de evlenirdim kocalar iyidir iyi
Üzülme tatlım Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah korkmaGünün ilk günaydını benden gelsin
Günaydın kertenkelelerim
Dün bahsedemediğim gelişmeleri aktarıyorum
Sabah okula gitmek için uyandım tuvalete nasıl kahverengi akıntı geliyor. Ben yine bir panik tabi.. Hemen idareye, velilere gelemeyeceğimi bildirdim ardından doktora gittik. Hastahanemin tek kötü tarafı kadın doğum konusunda acilinin olmaması. Randevusuz gidip epey sıra bekledik. Ama beklerken bile hissediyorum lekelenmenin geldiğini.
Sonra girdik doktorumuzun yanına. Baktı çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi. Kanamanın nerden geldiğini tespit edemedi. Çikolata kistinden de kaynaklanıyor olabilir dedi vücudun bebeği atmaya çalışıyor da olabilir dedi. Ama azıcık kanamadan korkma, bu haftalarda düşük bacaklardan akacak kadar şakır şakır kanama ile gelir dedi. Progestan günde 3 e çıktı. Bu ilaç da midemi bulandırıyor.
İlaca tekrar başladığımdan beri kanama durdu fakat lekelenme devam ediyor. Özellikle tuvaletimi yaparken epey kahverengi akıntı geliyor.
Geldikçe de benim moralim bozuluyor.
Demin bile tuvalete gittim görünce yine modum düştü.
Doktordan sonra yakuzanın anasına kahvaltıya gidelim dedi geyşam. O sıra akli melekelerim tam olarak yerinde olmadığı için basiretim bağlanarak kabul ettim. Bu arada yakuzanın anası deyince eli bastonlu nene hayal etmeyin. Kürklü mürklü, kokoş, 60 larında hepimizden dinç bir kadın.
Söylemleri bir duysanız;
Yılbaşı için herkese hediye almış yakuzanın babası "SENİ DE ayırmadı sana da aldı" diyor
Yakuzanın anası geyşama "SANA ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN ciciyi arıyoruz" diyor. Bende birkaç kez aradığı için şaşırmıştım. Meğer geyşaya ulaşamadığı içinmiş
Yok sezaryenle doğuranlar iyi ana olmazmış. Ben sezaryenle doğurup iyi ana olan görmedim diyor.
Duyduğum cümlelerden sonra ben temsili:
Ugrasaybike TikTok'ta
(bağlantıyı açmak için sanırım tıklamanız gerekiyor)
Neyseki çok durmadık.
Öyle işte. Şimdi de lekelenmelerim ile kaçan uykumla sizlere bir uğrayayım dedim
Sizler neler yapacaksınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii kuzum kanamanın miktarı nedir? Tam olarak bir adet kanına mı benziyor? Yoğunluk ve miktar olarak.
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
@samdan kuzun nasıl oldu şamdanım?
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25 iyileşti mi bebişin geçmiş olsun ☹
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas
Foti isterim mehlikaaaaSlm kızlar çok yazmışsınız okuyamadım, herkes uyudu ben de oturuyorum
Bu sefer gör lütfen
Gordiiiim kaldirBu sefer gör lütfen
Teşekkürler o sizin güzelliğinizGordiiiim kaldirMasallah nasil guzelsiin.
Cidden tam hemsire tipi var sende. Biri daha yazmisti hakliymis.
Bu da benim kizcemBu sefer gör lütfen
Ay çok sevimli maşaallah, nasıl gülmüşBu da benim kizcemNe kadan minnak demi
Hemen bak da sileyim o kadar dedikodu yaptik surda ifsa olmayalim
Ya tesekkur ederiz. Karsisinda babasi varAy çok sevimli maşaallah, nasıl gülmüş
Kız çocuğu babaya düşkün olurYa tesekkur ederiz. Karsisinda babasi varBana pek boyle gulmez
İyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,Kızlar iyi geceler gece kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?