- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.061
Bilmem pasif konumda mi, sanki pazar günü gelecem demiştiBirşey dicem diloş tekrar mi bana yedi acaba bundan 6 fk önce aktif miş
Bende elimde telefon bakiyorum KK yaİyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çocuk k yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,
Az önce baktim 10 dk önce aktifmiş demeki bakmış siteye yada bilemiyorumBilmem pasif konumda mi, sanki pazar günü gelecem demişti
Ben de akşamları pek girmiyorum aslında, eşim uyanıkken girmedim birlikte vakit geçirelim diye,Bende elimde telefon bakiyorum KK ya
Normalde aksamlari aktif olmuyorum genelde gunduz giriyorum
Aksamlari esim evde onla ilgilenmek istiyorum
Kız bu arada bugün ki fotonu gördüm çok güzelsinİyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çok yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,
Siteye girmeye calisinca dusuyo son gorulme galiba. Bani bitmis mi diye bakmak icin girdiyse ondan oyle gorunmustur.Az önce baktim 10 dk önce aktifmiş demeki bakmış siteye yada bilemiyorum
Aynen oyle. Ben kimim ki yani babasinin yanindaKız çocuğu babaya düşkün olur
Evet bi hafta olduSiteye girmeye calisinca dusuyo son gorulme galiba. Bani bitmis mi diye bakmak icin girdiyse ondan oyle gorunmustur.
Ne uzun gitti o da bu sefer
Teşekkürler cidden sizin bakışınızın güzelliği, vasat biriyim yoksa,Kız bu arada bugün ki fotonu gördüm çok güzelsin
Makyaj yapmayi sevmiyorum demiştin bi ara bence bazi insanlara dogal hal cok yakisiyo
Bir de telefonun güzelleştirme ayari var, cildi fondoten surmus gibi pürüzsüz çıkarıyorTeşekkürler cidden sizin bakışınızın güzelliği, vasat biriyim yoksa,
O fotoda biraz makyaj var, rimel göz kalemi ve ruj var,
Çok malzemem yok, fondoten hiç kullanmam, kardeşimin düğününde bile sadece bb krem sürmüştüm,
Farim alligim falan da yok,
Göz kalemi kullanirim genelde, arada da rimel
Evet hafif bi makyaj vardiTeşekkürler cidden sizin bakışınızın güzelliği, vasat biriyim yoksa,
O fotoda biraz makyaj var, rimel göz kalemi ve ruj var,
Çok malzemem yok, fondoten hiç kullanmam, kardeşimin düğününde bile sadece bb krem sürmüştüm,
Farim alligim falan da yok,
Göz kalemi kullanirim genelde, arada da rimel
Eşlerin hoşuna gidiyor makyajlı görünce,Evet hafif bi makyaj vardi
Bende fondoten kullanmiyorum pek yüzünde patliyo beyaz tenli olmama ragmen
Ama evdeyken makyaj yapmayi seviyorum
Kız canom ne bu hamaratlik masallahİyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çok yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,
Benmki yanımda olsa da surdurmzEşlerin hoşuna gidiyor makyajlı görünce,
Eşim dışarda izin vermez aslında,gecenki rujlu ve maskarali fotoyu eşime attım, kim izin verdi işyerinde makyaj yapmana dedi, kıskanıyor
Birlikte çıkınca mutlaka sürerim birşeyler o zaman hiç bir şey demez,hatta arada bakışını yakalarım
Benmki yanımda olsa da surdurmzEşlerin hoşuna gidiyor makyajlı görünce,
Eşim dışarda izin vermez aslında,gecenki rujlu ve maskarali fotoyu eşime attım, kim izin verdi işyerinde makyaj yapmana dedi, kıskanıyor
Birlikte çıkınca mutlaka sürerim birşeyler o zaman hiç bir şey demez,hatta arada bakışını yakalarım
Benim ki nöbete gitti
Benmki uyanık daha kız
Teşekkürler canım, 9,5 ta kalktım hiç oturmadim desem yeri, iki kere de duş aldım hattaKız canom ne bu hamaratlik masallahhele koca bi tencere lahana sarmana bayıldım ellerin dert görmesin ağız tadıyla yiyin mehlikam❤
Nasılsın kuzum konuşamıyoruz ne var ne yok :)Benim ki nöbete gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?