Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler canım, 9,5 ta kalktım hiç oturmadim desem yeri, iki kere de duş aldım hatta
Hmm demek iki kere duj aldin sihhatler olsun anacim

Kız ne güzel incecik sarmissin lahanaları da masallah miss kokusu burnuma kadar geldi valla ellerine sağlık

Evet bi hafta oldu
Sen nasılsın bu arada bebisin için çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Şuan durumu nasil
Iyi cok sukur canim . Azicik oksuruk kaldi o da gececek insallah. Beni hasta etti ama Sira bende
Sen nasilsin?

Nasılsın kuzum konuşamıyoruz ne var ne yok :)
Aynen rossumm iyiyim valla spora başlamaya karar verdim de hangi takımlara da katilsam diye geziniyodum burda da sen nasılsın rüya fln görmüyon mu cinsiyetle alakalı kız hiç

Vaysss ellerine saglik resmi koy bende gorim artk

Hmm demek iki kere duj aldin sihhatler olsun anacim

Kız ne güzel incecik sarmissin lahanaları da masallah miss kokusu burnuma kadar geldi valla ellerine sağlık
Evet canım büyük buluşma yaşandı
Bu akşam yedik yarına da bitmez o sarma,en büyük tencerede yaptım, lahananın yarısını sarsam yetermis aslında, neyse yarına hazır yemek

Aynen rossumm iyiyim valla spora başlamaya karar verdim de hangi takımlara da katilsam diye geziniyodum burda da sen nasılsın rüya fln görmüyon mu cinsiyetle alakalı kız hiç
Rüya goruyirm da değişik rüyalar görüyorum bugün mesela dubleks evimiz varmış oglanalr üniv gitmişler ergen ortaokula giden bana benzeyen bir kızım varmış üzerine iki yaşında bir tane daha küçük sarışın kız çocuk varmış
İşaret mi bunlar bilemedim

Evet canım büyük buluşma yaşandı
Bu akşam yedik yarına da bitmez o sarma,en büyük tencerede yaptım, lahananın yarısını sarsam yetermis aslında, neyse yarına hazır yemek
Yarasın mehlosuma o zmn

Ben böyle çok sarınca buzluğa atıyorum lahanayı, başka bı gün çıkarıp pişiriyorum kolaylık oluyor bana,ama ertesi gün de yemek derdin olmaz böyle de kurtarıcı oluyor işte bir gün önceden kalan yemekte

M mehlika nur kiz onlar nasil lahana? Dibim dustu vallahi salyami sildim su an
Allahim canim cekti gece gece. Kiz ben insallah hamile falan degilimdir cidden kokusu burnuma geldi resmen
Ay Casper vallahi ben de merak ettim, hadi hayırlısı ,varsa da Allah vergisi,Rabbim kolaylığını verir inşaallah

Yat dedi de ben duş alacam çay icecem falan dedim, o zaman beni rahatsız etme dedi,ben de tamam kocişkom dedim, alacağımı aldım ne de olsa
Ahaha anca dinlenir yazık bırak uyusun madembazen benim esim öyle zamanlarda sbh üstünden kamyon geçmiş gibi uyanıyor
Ohaa dördüncüyü bile görmüşsün ulanakrosa bahsettin mi bu ruyandan adamin psikolojisi bozulur ama farkettim ki senin bilinçaltında dubleks evler villalar yatıyor rossadam villa alsa dördüncüyü de dogururmuşsun gibi bir his var icim de ajdgaksb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…