- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.081
Benim ki de sabah saat 6 da gidecek, onun için erkenden yattıBenim ki nöbete gitti
Hmm demek iki kere duj aldinTeşekkürler canım, 9,5 ta kalktım hiç oturmadim desem yeri, iki kere de duş aldım hatta
Yanına ilişeydin sende burda ne işin var ulaBenim ki de sabah saat 6 da gidecek, onun için erkenden yattı
Iyi cok sukur canim . Azicik oksuruk kaldi o da gececek insallah. Beni hasta etti amaEvet bi hafta oldu
Sen nasılsın bu arada bebisin için çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Şuan durumu nasil
Aynen rossummNasılsın kuzum konuşamıyoruz ne var ne yok :)
Yanına ilişeydin sende burda ne işin var ula
Vaysss ellerine saglik resmi koy bende gorim artkİyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çok yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,
Evet canım büyük buluşma yaşandıHmm demek iki kere duj aldinsihhatler olsun anacim
Kız ne güzel incecik sarmissin lahanaları da masallah misskokusu burnuma kadar geldi valla ellerine sağlık
Yat dedi de ben duş alacam çay icecem falan dedim, o zaman beni rahatsız etme dedi,ben de tamam kocişkom dedim, alacağımı aldım ne de olsaYanına ilişeydin sende burda ne işin var ula
Rüya goruyirm da değişik rüyalar görüyorum bugün mesela dubleks evimiz varmış oglanalr üniv gitmişler ergen ortaokula giden bana benzeyen bir kızım varmış üzerine iki yaşında bir tane daha küçük sarışın kız çocuk varmışAynen rossummiyiyim valla spora başlamaya karar verdim de hangi takımlara da katilsam diye geziniyodum burda da sen nasılsın rüya fln görmüyon mu cinsiyetle alakalı kız hiç
Adamın iliğini kuruttin iliğiniYat dedi de ben duş alacam çay icecem falan dedim, o zaman beni rahatsız etme dedi,ben de tamam kocişkom dedim, alacağımı aldım ne de olsa
Yarasın mehlosuma o zmnEvet canım büyük buluşma yaşandı
Bu akşam yedik yarına da bitmez o sarma,en büyük tencerede yaptım, lahananın yarısını sarsam yetermis aslında, neyse yarına hazır yemek
Şu fotoyu o kadar çok koydum ki,fotodan tiskinmeye başladımVaysss ellerine saglik resmi koy bende gorim artk
Ay Casper vallahi ben de merak ettim, hadi hayırlısı ,varsa da Allah vergisi,Rabbim kolaylığını verir inşaallahM mehlika nur kiz onlar nasil lahana? Dibim dustu vallahi salyami sildim su an
Allahim canim cekti gece gece. Kiz ben insallah hamile falan degilimdir cidden kokusu burnuma geldi resmen
Ahaha anca dinlenir yazık bırak uyusun mademYat dedi de ben duş alacam çay icecem falan dedim, o zaman beni rahatsız etme dedi,ben de tamam kocişkom dedim, alacağımı aldım ne de olsa
Ohaa dördüncüyü bile görmüşsün ulanRüya goruyirm da değişik rüyalar görüyorum bugün mesela dubleks evimiz varmış oglanalr üniv gitmişler ergen ortaokula giden bana benzeyen bir kızım varmış üzerine iki yaşında bir tane daha küçük sarışın kız çocuk varmış
İşaret mi bunlar bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?