- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.101
Anam seninki daha kiskancmis, akros ne de olsaBenmki yanımda olsa da surdurmz
İyi yanındayken izin veriyor
Bazen gezmeye giderken nasılsa arabayla gidicz diye suruyorm da bir ton tantana yapıyor
Ahaha anca dinlenir yazık bırak uyusun madembazen benim esim öyle zamanlarda sbh üstünden kamyon geçmiş gibi uyanıyor
Ohaa dördüncüyü bile görmüşsün ulanakrosa bahsettin mi bu ruyandan adamin psikolojisi bozulur ama farkettim ki senin bilinçaltında dubleks evler villalar yatıyor ross adam villa alsa dördüncüyü de dogurmuşsun gibi bir his var icim de ajdgaksb
VandirfulllllŞu fotoyu o kadar çok koydum ki,fotodan tiskinmeye başladım
Akrosum akrosu hemdeAnam seninki daha kiskancmis, akros ne de olsa
Ahahahhaha adam kendini aşmış artık çocuk fikriyle korkutamiyon anlaşılan dördüncüye bile razı gibi resmenAhahahahahhahahahaha
Analttim tabiki bana dediği şey oğlan üniversiteye gidiyorsa sen demekki 38 inde de dördüncüsü dogurmussun iyi iyi diyor
Dedm rüyadan bunu mi çıkardın valla pes dedmajjasbsbsbsn
Ahh yavrum hayalim öyle Allah büyük
Babannem dubleskli evde oturunca bana kalacakmış hissi geliyor sanirm
Merakla bekliyorumM mehlika nur kiz onlar nasil lahana? Dibim dustu vallahi salyami sildim su an
Allahim canim cekti gece gece. Kiz ben insallah hamile falan degilimdir cidden kokusu burnuma geldi resmen
Tesettürsuz hiç görmeyin, beyazlarim var hamileyim diye boyayamiyorum da ,yazmayı bandana gibi yapıyorum artık, eşim de sana bandana yakışıyor diyor, eşim evdeyken öyle dolanıyorumVandirfulllllseni biliyorm zten gordumde foto foto sabahtan beri yetti bitti bide ben goriyim topigin meraklilarndan olarak dedimmm sagolll tabiside guzelsin mehlosssum yasini gostermeyen kadin
Bide tesettursuz gorsek hepten 25 filan gbi olcan herhal
Ben tesettuesuz halimle 5 yas dha kucuk gosterdigime kalibimi basarimTesettürsuz hiç görmeyin, beyazlarim var hamileyim diye boyayamiyorum da ,yazmayı bandana gibi yapıyorum artık, eşim de sana bandana yakışıyor diyor, eşim evdeyken öyle dolanıyorum
Amin amin canm :) o kdr çocuktan torundan bana kalmaz :)Ahahahhaha adam kendini aşmış artık çocuk fikriyle korkutamiyon anlaşılan dördüncüye bile razı gibi resmenayy Allah gönlüne göre versin rossumm inşallah sana kalır babannenin dubleks evi,tabi kadın ölmesin töbe Allah gecinden versin de
Tesettür biraz daha büyük gösteriyor evet,Ben tesettuesuz halimle 5 yas dha kucuk gosterdigime kalibimi basarimzaten minyonm su gobegmi bi eritsem super olcam ama offf of neyse kixlar iyugeceler ben yatiyorum agrilar fena vurdu beni bugun yrgunum dinleneym
Taytta şimdi dışarda giyilmez adam haklıbenim ki de spor için tayt alacam diyince, sen yürek yedin heraldediye bir laf attı ortaya ve önden salına salına yürüyüp gitti
ben de yazıyım eksik kalmayım dedim
Ahahah iyi dalga geciyonuz ya ikinizde bu durumlaAmin amin canm :) o kdr çocuktan torundan bana kalmaz :)
Valla nasıl bir bakış açısı anlamadm bende heralde beş olsun desem bana uyar diyecek :)
Dün diyirm şu halime bak penguen gbi yürüyorum panda gbi evde yuvarlaniyirm valla öyle oldun diyor
Çarşaf değiştircez su kenara otur bı dedi dedm çaprazında biri otursa bn oturunca havalanir kesn
Aynen öyle haklisin dur dikkat edeyim diyorakroslukta sınır tanimiyorsun yine dedm kahkaha atıyor
Tovbeler olsunMerakla bekliyorum
Üç gün içinde gelmzse test yapmalısın :)
eksinli gecelere nahlet olaCasper25 kizz ihtiraslı askinizdan bir meyveniz daha mi oluyor yoksa ekşınlı libişli geceleri özlersin bak
Kız binanın aşağıda spor salonunda giyicektim aldirsaTaytta şimdi dışarda giyilmez adam haklı
Ben evde hep tayt giyiyorum bu ara, üzerine de kalçayı kapatan triko tuniklerden, iyi oluyor evde
Kiz vallahi korktum. Gulerdim kazayla cocuk yapana. Kinadim ya ondan olur olcaksa daAy Casper vallahi ben de merak ettim, hadi hayırlısı ,varsa da Allah vergisi,Rabbim kolaylığını verir inşaallah
Anın heyecanıyla gözünüz bişey görmezse işte yaaeksinli gecelere nahlet olaHep o geceler beni boyle korkutan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?