- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.121
HahaajhssjAhahah iyi dalga geciyonuz ya ikinizde bu durumlabaşkasi olsa çekinir karısıyla böyle ugrasmaya alınır diye,senin ki tam akroş yada o da yürek yemiş heralde
İns gelir deTovbeler olsun
He yav esime de dedim o kadar. Bak yumurtlama zamanim yanasma dedim. Dinlemedi.Anın heyecanıyla gözünüz bişey görmezse işte yaa
Hahahahh kardeşine çok güldümHahaajhssj
Herkes benle çok uğraştığı için alıştım sanirm takmiyorm
Dün babamla kardesm duruo duruo oturma git çay koy falan diyorlar hem dogurcam diyorsun hem oturuyorsun git yüz adım at evin içinde falan bnde emredersiniz diyip ortadan bı kayboldum
Evin içinde beni arayıp durdular yüz adım sonu dinleniyordum.noldu ki falan dedim kardesm başladı dur abla sana mandalin soyayim dur arkana yastık koyayım
Eşime donmuş babam diyor ki ne olmuş senin hanım böyle ne biçim insn olmuş
Eşimde aldığımda böyleydi baba siz nabtnz diyor kamasnsnbsbdbsnasbbssbsnsbbsns
Iliski yasagi konusunda miİns gelir de
Gelmzse de sende aramıza gelmiş olucan
Bizim ki sosyal medyaya watsap duruma falan makyajsız olsa dahi tek fotomu koymami istemez, ailecek çocuklarla falan koyarsan bir şey demez,Gecen bi kere disari cikarken hafif koyu renk bi ruj surmustum resm cekip whatsapa pp yapmistim esim hemen bu rujla disari ciktin yanii hee dedii
Öyle dedim zatenHahahahh kardeşine çok güldümaferin böyle ol deseydin
Olan olduktan sonra yasak koymak.ise yaramıyorIliski yasagi konusunda mi
Kız anacim yumurta zamanı diye adamı yaklastirmamak olur muHe yav esime de dedim o kadar. Bak yumurtlama zamanim yanasma dedim. Dinlemedi.Libisimle oynadi. Beni yoldan cikardi
Ha kiz ben gelmezse derken bebegi kastettin sandim.Olan olduktan sonra yasak koymak.ise yaramıyor
Hamisler kervanına gireceksin
Aboo bide gelin de varÖyle dedim zaten
Bu sefer gelin dedi vaaay bana hiç bunları yapmadın jajansbsbsnanssb
O da sus kiz formaliten yapiom diyor hahabssb
Akacak kan damarda durmaz somucta demiKız anacim yumurta zamanı diye adamı yaklastirmamak olur muasıl enerjinin tavan yaptığı sıralar bide
Hemde efenim lütfen libişlere özgürlük lütfenyoldan çıkacak libişler engellenemez
Litfen ama eksinli gecelere laf etmeyelimeksinli gecelere nahlet olaHep o geceler beni boyle korkutan
Kadınlardan bile kiskaniler anacımKız binanın aşağıda spor salonunda giyicektim aldirsaaşağı inene kadar uzun pardesum olur üstümde zaten ama tabi ki kızdı,hayır dedi susturdu beni bende hep evde giyerim tayt,şort elbise vs alışkın da iste,
Kinayinca başa geliyor, ben de çok güldüm hatta hayret ediyordum bir başıma gelmedi ya, üstelik geri çekilme yöntemiyle korunduk yıllarcaKiz vallahi korktum. Gulerdim kazayla cocuk yapana. Kinadim ya ondan olur olcaksa da
Hadi hayırlı olaHe yav esime de dedim o kadar. Bak yumurtlama zamanim yanasma dedim. Dinlemedi.Libisimle oynadi. Beni yoldan cikardi
Kız allahm yarabbim bak halaaAkacak kan damarda durmaz somucta demi
Allahim libisime biraz azalma diliyorum senden. En azinda su kiz 2 yasinda olana kadar
Bi de o var demiKız allahm yarabbim bak halaatovbe de çabuk libiş önemli hem senin ki azalsa nolacak herifin ki azalmadiktan sonra hiç boşa böyle dileme
Nolur benim basima da gelmesin diye hayret edeyim bendeLitfen ama eksinli gecelere laf etmeyelim
Kadınlardan bile kiskaniler anacım
Kinayinca başa geliyor, ben de çok güldüm hatta hayret ediyordum bir başıma gelmedi ya, üstelik geri çekilme yöntemiyle korunduk yıllarca
Hadi hayırlı ola
Zamanı gelince azalacak zaten,Akacak kan damarda durmaz somucta demi
Allahim libisime biraz azalma diliyorum senden. En azinda su kiz 2 yasinda olana kadar
Ben de kaç kişi de duydum nasıl oluyor ya kazayla şaşırıyordum, hatta kazara hamile kalan arkadaşa o korunma yöntemini bize de şöyle bizde öyle korunalim demiştimNolur benim basima da gelmesin diye hayret edeyim bendeKac kisiye guldum haddi hesabi yok
Trafikci abi vardi burda kulagi cinlasin. Pes pese 4 cocuk yaptilar. Kadin diyodu ki sadece ilkini istedim. 3u kaza oldu.lojmanda dile dustuler trafikci de nasil kaza yapar falan diye kadin sonuncu da tupleri baglatti kurtuldu
Ben de yatacam şimdi, kuşlar da uykusuz kaldı ışık açık olunca, 3 tane muhabbet kuşu var bizdeKızlar hem şarjım bitiyor hemde kocam yanımda değil libişimi uyandirmayin şimdi gece gecekonusmalarimiz hayra alamet değil şu saatte gidin kocalariniza sarılın uyuyun lütfen, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?