Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah iyi dalga geciyonuz ya ikinizde bu durumla başkasi olsa çekinir karısıyla böyle ugrasmaya alınır diye,senin ki tam akroş yada o da yürek yemiş heralde
Hahaajhssj
Herkes benle çok uğraştığı için alıştım sanirm takmiyorm
Dün babamla kardesm duruo duruo oturma git çay koy falan diyorlar hem dogurcam diyorsun hem oturuyorsun git yüz adım at evin içinde falan bnde emredersiniz diyip ortadan bı kayboldum
Evin içinde beni arayıp durdular yüz adım sonu dinleniyordum.noldu ki falan dedim kardesm başladı dur abla sana mandalin soyayim dur arkana yastık koyayım

Eşime donmuş babam diyor ki ne olmuş senin hanım böyle ne biçim insn olmuş
Eşimde aldığımda böyleydi baba siz nabtnz diyor kamasnsnbsbdbsnasbbssbsnsbbsns

Hahahahh kardeşine çok güldüm aferin böyle ol deseydin

Gecen bi kere disari cikarken hafif koyu renk bi ruj surmustum resm cekip whatsapa pp yapmistim esim hemen bu rujla disari ciktin yanii hee dedii
Bizim ki sosyal medyaya watsap duruma falan makyajsız olsa dahi tek fotomu koymami istemez, ailecek çocuklarla falan koyarsan bir şey demez,
Benim hesaplarim onun telefonunda da yüklü ,foto atınca bir bakarım foto kaybolmuş, siliyor hemen

He yav esime de dedim o kadar. Bak yumurtlama zamanim yanasma dedim. Dinlemedi. Libisimle oynadi. Beni yoldan cikardi
Kız anacim yumurta zamanı diye adamı yaklastirmamak olur mu asıl enerjinin tavan yaptığı sıralar bide
Hemde efenim lütfen libişlere özgürlük lütfenyoldan çıkacak libişler engellenemez

Olan olduktan sonra yasak koymak.ise yaramıyor
Hamisler kervanına gireceksin
Ha kiz ben gelmezse derken bebegi kastettin sandim. Hani bebis gelmezse de yanina yaklastirmazsin korkudan anlaminda diyosun sandim Allahim kafa gitti bende. Nasil cumle kurdum demin. Insallah anlamissindir

Öyle dedim zaten
Bu sefer gelin dedi vaaay bana hiç bunları yapmadın jajansbsbsnanssb
O da sus kiz formaliten yapiom diyor hahabssb
Aboo bide gelin de varbende kardesini bekar sandım ben ablasiyim öncelik benim deseydin

Kız anacim yumurta zamanı diye adamı yaklastirmamak olur mu asıl enerjinin tavan yaptığı sıralar bide
Hemde efenim lütfen libişlere özgürlük lütfenyoldan çıkacak libişler engellenemez
Akacak kan damarda durmaz somucta demi
Allahim libisime biraz azalma diliyorum senden. En azinda su kiz 2 yasinda olana kadar

eksinli gecelere nahlet ola Hep o geceler beni boyle korkutan
Litfen ama eksinli gecelere laf etmeyelim
Kadınlardan bile kiskaniler anacım
Kiz vallahi korktum. Gulerdim kazayla cocuk yapana. Kinadim ya ondan olur olcaksa da
Kinayinca başa geliyor, ben de çok güldüm hatta hayret ediyordum bir başıma gelmedi ya, üstelik geri çekilme yöntemiyle korunduk yıllarca
He yav esime de dedim o kadar. Bak yumurtlama zamanim yanasma dedim. Dinlemedi. Libisimle oynadi. Beni yoldan cikardi
Hadi hayırlı ola

Akacak kan damarda durmaz somucta demi
Allahim libisime biraz azalma diliyorum senden. En azinda su kiz 2 yasinda olana kadar
Kız allahm yarabbim bak halaatovbe de çabuk libiş önemli hem senin ki azalsa nolacak herifin ki azalmadiktan sonra hiç boşa böyle dileme

Kız allahm yarabbim bak halaatovbe de çabuk libiş önemli hem senin ki azalsa nolacak herifin ki azalmadiktan sonra hiç boşa böyle dileme
Bi de o var demi Kokten kurumamiz falan lazim bizim

Nolur benim basima da gelmesin diye hayret edeyim bende Kac kisiye guldum haddi hesabi yok
Trafikci abi vardi burda kulagi cinlasin. Pes pese 4 cocuk yaptilar. Kadin diyodu ki sadece ilkini istedim. 3u kaza oldu. lojmanda dile dustuler trafikci de nasil kaza yapar falan diye kadin sonuncu da tupleri baglatti kurtuldu

Ben de kaç kişi de duydum nasıl oluyor ya kazayla şaşırıyordum, hatta kazara hamile kalan arkadaşa o korunma yöntemini bize de şöyle bizde öyle korunalim demiştim

Kızlar hem şarjım bitiyor hemde kocam yanımda değil libişimi uyandirmayin şimdi gece gece konusmalarimiz hayra alamet değil şu saatte gidin kocalariniza sarılın uyuyun lütfen, iyi geceler
Ben de yatacam şimdi, kuşlar da uykusuz kaldı ışık açık olunca, 3 tane muhabbet kuşu var bizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…