Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kaç kişi de duydum nasıl oluyor ya kazayla şaşırıyordum, hatta kazara hamile kalan arkadaşa o korunma yöntemini bize de şöyle bizde öyle korunalim demiştim
Ay vallahi ayni ben Allahim sen beni bunla sinama yarebbimmm

Kızlar hem şarjım bitiyor hemde kocam yanımda değil libişimi uyandirmayin şimdi gece gece konusmalarimiz hayra alamet değil şu saatte gidin kocalariniza sarılın uyuyun lütfen, iyi geceler
Nobette benimki. Yastiga sarilayim bari

Ben de yatacam şimdi, kuşlar da uykusuz kaldı ışık açık olunca, 3 tane muhabbet kuşu var bizde
Yerim onlari
Iyi geceler kizceler kiz uyunusken bende yatayim. Sabah dikilecek tepemde

Günaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
Bugün libişimi toprağa vereli 55. Gün.
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas

hello etiketlerinden kaldırdığın, sırtindan pıçakladığın caterpie artık etiket gelmiyoooorr
Ulan daha dün etiketledim gelmedin. Etiketleyince gelmiyorsun, etiket yapmayınca geliyorsun. Etiketsizlikten hoşlanıyorsun itiraf et
Neden değiştirdin adını ama böyle daha güzel olmuş

Ulan daha dün etiketledim gelmedin. Etiketleyince gelmiyorsun, etiket yapmayınca geliyorsun. Etiketsizlikten hoşlanıyorsun itiraf et
Neden değiştirdin adını ama böyle daha güzel olmuş
ha şunu bileydin ya mesaj çok fazla olunca kafam kaldirmiyor hem burası fazla libişli(o ne demekse ) genelde bakıp çıkıyordum eski nikimdem sıkıldım. yenilik iyidir bu saturn demekmiş

ha şunu bileydin ya mesaj çok fazla olunca kafam kaldirmiyor hem burası fazla libişli(o ne demekse ) genelde bakıp çıkıyordum eski nikimdem sıkıldım. yenilik iyidir bu saturn demekmiş
Allah Allah
Hem gelme, hem çok msjı kafam kaldırmıyor de, hem burası fazla libişli de, sadece bakıp bakıp çık, arada bir gelip cici naptın doğurdun mu deme, sonra da beni etiketlerden kaldırdın sırtımdan bıçakladın
O kutsal olacak haini de kaldırdım etiketlerden. Artık acımasız bir ciciyim bildiğiniz gibi değil
Caterpie çok zordu, güzel böyle güzel. Fresh, naturel bir isim olmuş

kiz hamile kalanin kac gun oldu sen kac gunde doguruyon ki takip ediyorum iste kendimce geyşanı, yakuzayi falan neyim takip ediyorum sarmsak asmışmıydın sen

el kızı gibi hemende yüze çıktın dur çevireyim öbür tarafa da vur

Ne var ben belki erken doğum yapacağım sorsan nolur arada, neden 10 haftalık gebeyim diye dışlıyorsun beni Nolmuş yani
Neyse olsun ponçik yüreğim hemen affediyor işte. Sen napıyosun bakalım

Ne var ben belki erken doğum yapacağım sorsan nolur arada, neden 10 haftalık gebeyim diye dışlıyorsun beni Nolmuş yani
Neyse olsun ponçik yüreğim hemen affediyor işte. Sen napıyosun bakalım
şuan doğurabileceğin tek şey civciv olurdu heralde bu kadar erken

ne dış, yok dış ben sevmem dış

pazar keyfi napak. kahvaltiyi erken yaptik. topladim totoyu devirdim. bugun pazar beni kimse kaldiramaz

şuan doğurabileceğin tek şey civciv olurdu heralde bu kadar erken

ne dış, yok dış ben sevmem dış

pazar keyfi napak. kahvaltiyi erken yaptik. topladim totoyu devirdim. bugun pazar beni kimse kaldiramaz
Civciv bile değil daha çilek kadar teyzesi
Ama olsun boyutu biraz küçük olsa da evlat evlattır
Benim camışım hala uyuyor. Uyanacak da daha kahvaltı yapacağız.. Ölme eşeğim ölme

civcivde olur kucağa da gelir

camışı öp geyşaya dönüşsün alacağını almışsın adamdan bırakda yatsın az
Adamdan daha çok alacaklıyım 55 gündür yasaklıyız. 55 günlük alacağım var içeride ama alamıyorum. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdır
Neyse gidip uyandırayım bari. Best friendim pogestanımı içeceğim
Öptüm gidiyorum elveda

ahahaa alacakların için senet imzalat
elveda deme bana

libiş ne oliyi çiçim yeni bi piskevit mi
akşam marketten alim çaya bandırır yirik bari

Günaydın iki gözümün çiçeeegune (kocacuğumdan sonra)seninle başlamak çok güzel
Kız bu sizin yasak ne zmn kalkacak aceba ya ta burda ben üzüldüm insan çok gergin oluyor malum yakınlaşma olmayınca 15 güncük test ettim de bunubarut gibi geziyoduk orta da biz
Ama bebek için değer be cicim,sağlık olsun buda geçer

Bende bugün misafir davet etmeyi düşünüyorum,ne zmndir aklımda arkadaslari çağırmak vardı bugün eşim de evdeyken dedim cikariyim aradan. Benim planim böyle şimdilik,temizlik artı hazırlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…