- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.141
Ay vallahi ayni benBen de kaç kişi de duydum nasıl oluyor ya kazayla şaşırıyordum, hatta kazara hamile kalan arkadaşa o korunma yöntemini bize de şöyle bizde öyle korunalim demiştim
Nobette benimki. Yastiga sarilayim bariKızlar hem şarjım bitiyor hemde kocam yanımda değil libişimi uyandirmayin şimdi gece gecekonusmalarimiz hayra alamet değil şu saatte gidin kocalariniza sarılın uyuyun lütfen, iyi geceler
Yerim onlariBen de yatacam şimdi, kuşlar da uykusuz kaldı ışık açık olunca, 3 tane muhabbet kuşu var bizde
İyi geceler canım ben de yatıyorumYerim onlari
Iyi geceler kizceler kiz uyunusken bende yatayim. Sabah dikilecek tepemde
hello
Ulan daha dün etiketledim gelmedin. Etiketleyince gelmiyorsun, etiket yapmayınca geliyorsun. Etiketsizlikten hoşlanıyorsun itiraf ethelloetiketlerinden kaldırdığın, sırtindan pıçakladığın caterpie artık etiket gelmiyoooorr
ha şunu bileydinUlan daha dün etiketledim gelmedin. Etiketleyince gelmiyorsun, etiket yapmayınca geliyorsun. Etiketsizlikten hoşlanıyorsun itiraf et
Neden değiştirdin adını ama böyle daha güzel olmuş
Allah Allahha şunu bileydinya mesaj çok fazla olunca kafam kaldirmiyor hem burası fazla libişli(o ne demekse ) genelde bakıp çıkıyordum eski nikimdem sıkıldım. yenilik iyidir bu saturn demekmiş
kiz hamile kalanin kac gun olduAllah Allah
Hem gelme, hem çok msjı kafam kaldırmıyor de, hem burası fazla libişli de, sadece bakıp bakıp çık, arada bir gelip cici naptın doğurdun mu deme, sonra da beni etiketlerden kaldırdın sırtımdan bıçakladın
O kutsal olacak haini de kaldırdım etiketlerden. Artık acımasız bir ciciyim bildiğiniz gibi değil
Caterpie çok zordu, güzel böyle güzel. Fresh, naturel bir isim olmuş
Ne var ben belki erken doğum yapacağım sorsan nolur arada, neden 10 haftalık gebeyim diye dışlıyorsun beni Nolmuş yanikiz hamile kalanin kac gun oldusen kac gunde doguruyon ki takip ediyorum iste kendimce geyşanı, yakuzayi falan neyim takip ediyorum sarmsak asmışmıydın sen
el kızı gibi hemende yüze çıktındur çevireyim öbür tarafa da vur
şuan doğurabileceğin tek şey civciv olurdu heralde bu kadar erkenNe var ben belki erken doğum yapacağım sorsan nolur arada, neden 10 haftalık gebeyim diye dışlıyorsun beni Nolmuş yani
Neyse olsun ponçik yüreğim hemen affediyor işte. Sen napıyosun bakalım
Civciv bile değil daha çilek kadar teyzesişuan doğurabileceğin tek şey civciv olurdu heralde bu kadar erken
ne dış, yok dış ben sevmem dış
pazar keyfi napak. kahvaltiyi erken yaptik. topladim totoyu devirdim. bugun pazar beni kimse kaldiramaz
Adamdan daha çok alacaklıyım 55 gündür yasaklıyız. 55 günlük alacağım var içeride ama alamıyorum. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdırcivcivde olur kucağa da gelir
camışı öp geyşaya dönüşsünalacağını almışsın adamdan bırakda yatsın az
ahahaaAdamdan daha çok alacaklıyım 55 gündür yasaklıyız. 55 günlük alacağım var içeride ama alamıyorum. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdır
Neyse gidip uyandırayım bari. Best friendim pogestanımı içeceğim
Öptüm gidiyorum elveda
libiş ne oliyi çiçim yeni bi piskevit miGünaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
Bugün libişimi toprağa vereli 55. Gün.
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas
Günaydın iki gözümün çiçeeeGünaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
Bugün libişimi toprağa vereli 55. Gün.
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
LadyMorganas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?