- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.161
Gece gece beynimi yaktın CasperHa kiz ben gelmezse derken bebegi kastettin sandim.Hani bebis gelmezse de yanina yaklastirmazsin korkudan anlaminda diyosun sandim Allahim kafa gitti bende. Nasil cumle kurdum demin. Insallah anlamissindir
Bizim libisler otuyorduGünaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
Bugün libişimi toprağa vereli 55. Gün.
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Bitirdim bitirdim dolap tam takir kuru bakır oldu sayemdeByNkoaLa 3 tabak makrna yemişsin masalalh sana evde bişey bırakmadın okudum hepsini veee koala bebeğine bayıldım çok hoş olmuş
Hayrılı pazarlar ablamcımm ah ah way hayat be bizi çürütün kabuslu insanlar yüzüdenGünaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
55 gün baya fazlaymış Cicim yaaaGünaydın libişlilerr
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Rossum ev kuşluğum bitiyor yarın gidip görevlendirmemi tebliğ alcam yeni yerime bi bakcam, eğer ulaşım beni çok yormazsa biraz gidip gelcem, zaten sürüldükten birkaç hafta sonra çıkış veriyorlar bekleyeceğim ne zaman vereceklerini
GünaydınGünaydın libişlilerr
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Günaydın ciciskom,Günaydın libişlilerr
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Günaydın libişlilerr
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Gene mi bekleme gene mi surgun gene mi çıkışRossum ev kuşluğum bitiyor yarın gidip görevlendirmemi tebliğ alcam yeni yerime bi bakcam, eğer ulaşım beni çok yormazsa biraz gidip gelcem, zaten sürüldükten birkaç hafta sonra çıkış veriyorlar bekleyeceğim ne zaman vereceklerini
Masalalh kendi yaptığını da unutmuş kadınBitirdim bitirdim dolap tam takir kuru bakır oldu sayemde
Ne zaman koala bengi yapmışsım kız kaçırdım ajajjssnsnns
Haaaaa jajajbshsjasnbshsjsjsMasalalh kendi yaptığını da unutmuş kadınyaa sen varsın kucagin da koala bebek vardı bit emoji yapmışsın rosumm,
Öyle demedim artıkAboo bide gelin de varbende kardesini bekar sandım ben ablasiyim öncelik benim deseydin
Kizlar bugün çok değişik ruya gördüm
Ultrasona girmişim bebek yine sırtını dönmüş ah bee cocigum göster artık diyirm Hemen dönüyor aciyo bacağını bir bakıyoruz erkek Yaaa diyorm neden önceden göstermedi ki
Bir anda bebek konuşuyor sesini duyuyorum sen hep kız istiyordun ondan beni görünce üzülürsün diye göstermedim diyor şok oldum rüyamda
Acaba tersi mi çıkar doğrusu mu çıkar
Ya da ben kendim.bilincaltimda üzülmek için erkek falan diye mi avutuyorm kendimi hiç bilemedim şuan
Aaaa nasıl yani senin gibi tatlıs bir kız nasıl olur surulme falanRossum ev kuşluğum bitiyor yarın gidip görevlendirmemi tebliğ alcam yeni yerime bi bakcam, eğer ulaşım beni çok yormazsa biraz gidip gelcem, zaten sürüldükten birkaç hafta sonra çıkış veriyorlar bekleyeceğim ne zaman vereceklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?