Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli bebeğim merhabalar geçmişten okudum herşeyi öncelikle geçmiş olsun ben okudum direk aklıma yerleşme kanaması geldi progesteon verilir verildise bile dozu arttirilir dedim kuzum bebisimizin iyi olmasına çok sevindim
Geyşa eniştemin yine ayaklarına yine bakmışsın öldürdün beni

Ha kiz ben gelmezse derken bebegi kastettin sandim. Hani bebis gelmezse de yanina yaklastirmazsin korkudan anlaminda diyosun sandim Allahim kafa gitti bende. Nasil cumle kurdum demin. Insallah anlamissindir
Gece gece beynimi yaktın Casper
Telefon bile dayanamahip şarjını bitirip kendi kendine imha etti

Bizim libisler otuyordu
Artık adam yanaşmaz oldu

ByNkoaLa 3 tabak makrna yemişsin masalalh sana evde bişey bırakmadın okudum hepsini veee koala bebeğine bayıldım çok hoş olmuş
Bitirdim bitirdim dolap tam takir kuru bakır oldu sayemde
Ne zaman koala bengi yapmışsım kız kaçırdım ajajjssnsnns

Hayrılı pazarlar ablamcımm ah ah way hayat be bizi çürütün kabuslu insanlar yüzüden
Müzik açık ve yazdım ondan dertli konuştum

55 gün baya fazlaymış Cicim yaaa
Günaydınn iyi pazarlar

B BUSR4 ev kuşu ne zaman kahveye gelicez sana :)
Rossum ev kuşluğum bitiyor yarın gidip görevlendirmemi tebliğ alcam yeni yerime bi bakcam, eğer ulaşım beni çok yormazsa biraz gidip gelcem, zaten sürüldükten birkaç hafta sonra çıkış veriyorlar bekleyeceğim ne zaman vereceklerini

Günaydın
Günaydın ciciskom,
İnşaallah su 3 ay biter de kavuşursunuz, bixim de en son 3 hafta olmuştu inan,
Eşimin hastalanması yoğun mesaisi, benim koca göbeğim derken muhteşem buluşma ancak yaşandı
Yalnız şarkı aldı götürdü beni

benim de en son işe başlamadan oldu galiba adamin libido yetersizliğinden hastaneye yatisi verilcek yakinda hem dengesiz hem libissiz. sürekli de ebdeydi bu aralar adamda tık yok benim için saygı duruşu bir saat

Gene mi bekleme gene mi surgun gene mi çıkış
Allahım allahimmm

Bitirdim bitirdim dolap tam takir kuru bakır oldu sayemde
Ne zaman koala bengi yapmışsım kız kaçırdım ajajjssnsnns
Masalalh kendi yaptığını da unutmuş kadın yaa sen varsın kucagin da koala bebek vardı bit emoji yapmışsın rosumm,

Kizlar bugün çok değişik ruya gördüm
Ultrasona girmişim bebek yine sırtını dönmüş ah bee cocigum göster artık diyirm Hemen dönüyor aciyo bacağını bir bakıyoruz erkek Yaaa diyorm neden önceden göstermedi ki
Bir anda bebek konuşuyor sesini duyuyorum sen hep kız istiyordun ondan beni görünce üzülürsün diye göstermedim diyor şok oldum rüyamda

Acaba tersi mi çıkar doğrusu mu çıkar
Ya da ben kendim.bilincaltimda üzülmek için erkek falan diye mi avutuyorm kendimi hiç bilemedim şuan

Bence bilinçaltı ya rosum ki o da çok normal bu kadar zamn görmediğin için yalnız güldürdün yaa

Aaaa nasıl yani senin gibi tatlıs bir kız nasıl olur surulme falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…