- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.181
Cicim bu şarkı en çok senle bana gelsin benim 70 i falan geçti ellaammGünaydın libişlilerr
Bensiz libiş muhabbeti döndürülür mü diyeceğim ama döndürülür çünkü malum benim libiş çürüdü artık. O yüzden beni bırakın siz devam edin
Bugün libişimi toprağa vereli 55. Gün.
55 gün önce bugündü.. Bilmiyorduk son olduğunu.. Bilmiyorduk bir daha olmayacağını. Bilseydik libişimizi bir kez daha bağrımıza basardık
Bugün benim ve tüm libişine kelepçe vurulmuş çiftlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından "Artık bülbül ötmüyor gül dolu penceremde, yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede" adlı marşı okuyalım...
Hayırlı pazarlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@-Artemis
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas
Bence bilinçaltı ya rosum ki o da çok normal bu kadar zamn görmediğin için yalnız güldürdün yaa
İlginç, bence bilinç altı rüyası, inşaallah bu gifidinizde gösterirKizlar bugün çok değişik ruya gördüm
Ultrasona girmişim bebek yine sırtını dönmüş ah bee cocigum göster artık diyirm Hemen dönüyor aciyo bacağını bir bakıyoruz erkek Yaaa diyorm neden önceden göstermedi ki
Bir anda bebek konuşuyor sesini duyuyorum sen hep kız istiyordun ondan beni görünce üzülürsün diye göstermedim diyor şok oldum rüyamda
Acaba tersi mi çıkar doğrusu mu çıkar
Ya da ben kendim.bilincaltimda üzülmek için erkek falan diye mi avutuyorm kendimi hiç bilemedim şuan
İns mehlikamİlginç, bence bilinç altı rüyası, inşaallah bu gifidinizde gösterir
Yaaa sanki Hz İsa yi dogurcakmisim gbi hissettim hazır Noel de geliyorken :)
Önce kız gbi goruyorm sonra bir bakiyirm erkek
Dün de dört çocuğum olmuş rüyamda
Oglanalr üniversite de okuyor ortaokula giden ergen bir kızım var aynı ben bir de sarışın iki yaşında falan bir daha olmuş
Çocukla bozdum kafayı
Anlattığın belirtilere göre bence de kız, karın şeklinden kilo alma şeklinden falan anlaşılıyor bence de,İns mehlikam
Belirtiler kız gbi ama rüyam da kafamı karistirdi
Eeee nasılsınız kizlar herşey yolunda mı neler yaptınız ben yogukennn
Önümüzdeki haftaya alicam zaten randevuyu 5 ini keşini bekleyemicemAz kaldı azzz kızı göreceksin inşallahh
İlk ikisinde de bana sürekli erkek mi diyirlardiAnlattığın belirtilere göre bence de kız, karın şeklinden kilo alma şeklinden falan anlaşılıyor bence de,
Beni görenler erkek mi diye soruyor hemen,
İns mehlikam
Belirtiler kız gbi ama rüyam da kafamı karistirdi
Hahahhsbshsnormalde rüyanda gördüğünün tersi olurmus rosss:) yani bu belirtide kız diyo
Büyük ihtimalle kız, ben oyumu kızdan yana kullanıyorumÖnümüzdeki haftaya alicam zaten randevuyu 5 ini keşini bekleyemicem
İlk ikisinde de bana sürekli erkek mi diyirlardi
Yüzün falan güzelleşiyor erkek bebekte
Onu çok iyi biliyorm
Bana hep bezelye yutmuş solucan derlerdi
Bakalım bu ne çıkacak
Senin doğuma da az kalmış Mehlika :)Büyük ihtimalle kız, ben oyumu kızdan yana kullanıyorum
Fazla ağırlaşmadim canım iyi gidiyor çok şükür,Senin doğuma da az kalmış Mehlika :)
Nasılsın agirlastin mi
Ayy ne güzel yaa bende öyleydimFazla ağırlaşmadim canım iyi gidiyor çok şükür,
Haftaya 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacam,
5 haftaylik izni doğum sonrasına aktaracam inşaallah
Dün temizlik çamaşır vs bayağı yoğun geçmişti bugün dinlenme günü ilan ettim, yine bir süpürürüm, bir de ütü işi var,
Nasılsın nasıl geçiyor şahane pazaramin inşallah canım:)
İyiyim kuzumben geldim sen ban yedin dilosiyiyim ben sen nasılsın beybi:)
Gene mi bekleme gene mi surgun gene mi çıkış
Allahım allahimmm
Kuzularım benle ilgisi yok şu an eski dönemden bir çok arkadaşımı alıp bulunduğu ilçeden başka ilçeye sürüyorlar, siyasi bir yer olduğu için.. genelde sonu işten çıkış oluyor, mahkeme yoluyla haklarımızı alıyoruz işe iade davasını kazanırsak. Şimdi kaç hafta/ay sonra çıkış verirler yoksa ordan alıp başka uzak bi ilçeye mi sürerler bilmiyorum ama bu yapılanlar artık fazla oldu çok büyük ihtimalle artık buraya kayyum atandı atanacak çünkü o kadar çok çıkış sürülme var ki anlatamam size medyaya hiçbiri yansımıyor..Aaaa nasıl yani senin gibi tatlıs bir kız nasıl olur surulme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?