Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ne güzel yaa bende öyleydim
Ama şuan resmen panda gbi yuvarlaniorm
Sen de 22. haftadasin,
ben de 22 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyeti ,
22 haftalıkken ben 2-3 kilo almıştim sonra hızla kilo aldım, şimdi kilo alımının önüne geçmeye çalışıyorum,
Şu 7 haftayı 3 kiloyla atlatsam ah, 12 kiloyla doğuma giderim

Ayy çok sinir oldum su işyerine
Gelip ateşe versin geliyir gerçekten
Kayyum olarak ben geliyorm busum üzülme buradaki herkesi de ise alicam :)

Oğlanlar fazla kilo aldırmıyor ben 16 kiloyla doğuma gitmiştim ikisinde de ama şuan ben bende değilim aşırı iştahım var ve kendimi durduramiyirm asla

Gerçekten yazık demekten başka şey diyemiyorum bu işe.. Kuzum inşallah tazminat işin olur, aklımdasın

Oğlanlar fazla kilo aldırmıyor ben 16 kiloyla doğuma gitmiştim ikisinde de ama şuan ben bende değilim aşırı iştahım var ve kendimi durduramiyirm asla
Ben öncekilerde 14-15 kilo almıştim, bunda kilo almaya çok geç başladım ama birden iştahım açıldı ve hızla kilo aldım,
Bunda da dikkat etmezsen 14-15i bulur yine

Ben öncekilerde 14-15 kilo almıştim, bunda kilo almaya çok geç başladım ama birden iştahım açıldı ve hızla kilo aldım,
Bunda da dikkat etmezsen 14-15i bulur yine
Benm görümcem 28 kilo almış en son hamileliğinde

O kdr bir olmam ama bir 20 yi görürüm ben kesin
Allah'tan biraz boy var da kurtariyorm

Nasılsın nasıl geçiyor şahane pazar

oğlum elinde kalem elini kolunu ayağını ciziyo kocam kapşonlu sweti kafasina geçirmis koltukta horluyo ben de yemek koydum ocağa delirmeden günü bitirmeye çalışıyorum rossum

kısaca bi bana sahane degil bu pazarlar

senin nasıl gidiyo:) :)

kk birinci noteri sen nasılsın kuzum iş hayatı nasıl ogluşun nasıl hayat nasıl gidiyor

şu aralar herşey üst üste geldi yorgun bikkin isyankar ve mutsuzum dilosum:) onun dışında bildiğin ben iste yarin işe gitcem ama çocuk hasta. eşim de caliscak falan. yarın napsam diye düşünüyorum

aynen öyle valla bu arada pp çok tatlı tıpkı sen

seni gidi yaramaz dilos seni sen bi ara işe baslicaktin yattı mi o iş dilos
Kuzu ben ise baslamayacaktım canım B Brunello Cicinelli ile birlikte en sonunda ise baslatacaksiniz beni az kaldı sora sora

şu aralar herşey üst üste geldi yorgun bikkin isyankar ve mutsuzum dilosum:) onun dışında bildiğin ben iste yarin işe gitcem ama çocuk hasta. eşim de caliscak falan. yarın napsam diye düşünüyorum
Ya geçmiş olsun cnm neyi var çocuğun
Niye mutsuzsun bakemm senn

Daha oğlanlar uyuyor
Kahvaltı hazirlicam
Koca işte
Ben yatakta
Klasik pazar bnm için

vallaha mi ben kimle konustum la o zaman güzellik merkezine mi ne baslicakti valla kafama rahmet okuyasim geldi
Tamm gi o benim
Bir zamanlar başlayacaktım şimdi kıl tüyle uğraşamam biraz sinirliyimdir eskiden yapiodum ama sinirim törpülenmişti
Evlilik beni biraz sınırlı yaptı törpüleyemem kadının sağını solunu çekerken kopartirim biseye yaramaz mundar olur

Ya geçmiş olsun cnm neyi var çocuğun
Niye mutsuzsun bakemm senn

aslında baksan öyle aman aman bisey yok ama işte ben artık sabredemiyorum sanirim:)
oğlanın üst solunum yolu enfeksiyonu alerjisi diş çıkarması ve göz kanalı tıkanıklığı aynı anda devam ediyo:) ben hastayim dinlenemiyorum. iş yeri mok gibi bi ortama dönüşmüş eve geliyorum yetişemiyorum hiç biseye. kocam yattikca yatiyo gözüme batiyo. işlerim de çok yoğun:) eşimle de aramız pek parlak değil sürekli bı huysuzluk bi aksilik peşinde

senin nasıl gidiyo dilosum:) ne var ne yok

Anladım canım çok geçmiş olsun
Esinleee iyi olun aman kuzum eniştem de o kadar yatmasin
Bende aynı canım ev iş yemek başka bişey yok hep aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…