- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.201
Sen de 22. haftadasin,Ayy ne güzel yaa bende öyleydim
Ama şuan resmen panda gbi yuvarlaniorm
Ayy çok sinir oldum su işyerineKuzularım benle ilgisi yok şu an eski dönemden bir çok arkadaşımı alıp bulunduğu ilçeden başka ilçeye sürüyorlar, siyasi bir yer olduğu için.. genelde sonu işten çıkış oluyor, mahkeme yoluyla haklarımızı alıyoruz işe iade davasını kazanırsak. Şimdi kaç hafta/ay sonra çıkış verirler yoksa ordan alıp başka uzak bi ilçeye mi sürerler bilmiyorum ama bu yapılanlar artık fazla oldu çok büyük ihtimalle artık buraya kayyum atandı atanacak çünkü o kadar çok çıkış sürülme var ki anlatamam size medyaya hiçbiri yansımıyor..
Sen de 22. haftadasin,
ben de 22 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyeti ,
22 haftalıkken ben 2-3 kilo almıştim sonra hızla kilo aldım, şimdi kilo alımının önüne geçmeye çalışıyorum,
Şu 7 haftayı 3 kiloyla atlatsam ah, 12 kiloyla doğuma giderim
Gerçekten yazık demekten başka şey diyemiyorum bu işe.. Kuzum inşallah tazminat işin olur, aklımdasınKuzularım benle ilgisi yok şu an eski dönemden bir çok arkadaşımı alıp bulunduğu ilçeden başka ilçeye sürüyorlar, siyasi bir yer olduğu için.. genelde sonu işten çıkış oluyor, mahkeme yoluyla haklarımızı alıyoruz işe iade davasını kazanırsak. Şimdi kaç hafta/ay sonra çıkış verirler yoksa ordan alıp başka uzak bi ilçeye mi sürerler bilmiyorum ama bu yapılanlar artık fazla oldu çok büyük ihtimalle artık buraya kayyum atandı atanacak çünkü o kadar çok çıkış sürülme var ki anlatamam size medyaya hiçbiri yansımıyor..
Ben öncekilerde 14-15 kilo almıştim, bunda kilo almaya çok geç başladım ama birden iştahım açıldı ve hızla kilo aldım,Oğlanlar fazla kilo aldırmıyor ben 16 kiloyla doğuma gitmiştim ikisinde de ama şuan ben bende değilim aşırı iştahım var ve kendimi durduramiyirm asla
Benm görümcem 28 kilo almış en son hamileliğindeBen öncekilerde 14-15 kilo almıştim, bunda kilo almaya çok geç başladım ama birden iştahım açıldı ve hızla kilo aldım,
Bunda da dikkat etmezsen 14-15i bulur yine
Nasılsın nasıl geçiyor şahane pazar
İyiyim kuzumbende ban yedim geri geldim
yeme ban yemeben yokken hiç bişey değişmemiş ha bire ban yiyon be dilom
hep aynıyım samdanim hep hiç değişiklik yok hep ban hep muzurluk afacanlık
Kuzu ben ise baslamayacaktım canım B Brunello Cicinelli ile birlikte en sonunda ise baslatacaksiniz beni az kaldı sora soraaynen öyle vallabu arada pp çok tatlı tıpkı sen
seni gidi yaramaz dilos senisen bi ara işe baslicaktin yattı mi o iş dilos
Ya geçmiş olsun cnm neyi var çocuğunşu aralar herşey üst üste geldi yorgun bikkin isyankar ve mutsuzum dilosum:) onun dışında bildiğin ben isteyarin işe gitcem ama çocuk hasta. eşim de caliscak falan. yarın napsam diye düşünüyorum
Daha oğlanlar uyuyoroğlum elinde kalem elini kolunu ayağını ciziyokocam kapşonlu sweti kafasina geçirmis koltukta horluyo ben de yemek koydum ocağa delirmeden günü bitirmeye çalışıyorum rossum
kısaca bi bana sahane degil bu pazarlar
senin nasıl gidiyo:) :)
Kuzu ben ise baslamayacaktım canım B Brunello Cicinelli ile birlikte en sonunda ise baslatacaksiniz beni az kaldı sora sora
Tamm gi o benimvallaha miben kimle konustum la o zaman güzellik merkezine mi ne baslicakti valla kafama rahmet okuyasim geldi
Ya geçmiş olsun cnm neyi var çocuğun
Niye mutsuzsun bakemm senn
Anladım canım çok geçmiş olsunaslında baksan öyle aman aman bisey yok ama işte ben artık sabredemiyorum sanirim:)
oğlanın üst solunum yolu enfeksiyonu alerjisi diş çıkarması ve göz kanalı tıkanıklığı aynı anda devam ediyo:) ben hastayim dinlenemiyorum. iş yeri mok gibi bi ortama dönüşmüş eve geliyorum yetişemiyorum hiç biseye. kocam yattikca yatiyo gözüme batiyo. işlerim de çok yoğun:) eşimle de aramız pek parlak değil sürekli bı huysuzluk bi aksilik peşinde
senin nasıl gidiyo dilosum:) ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?