Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benm görümcem 28 kilo almış en son hamileliğinde

O kdr bir olmam ama bir 20 yi görürüm ben kesin
Allah'tan biraz boy var da kurtariyorm
Boy olmasının ve zayıf olmanın avantajını görürsün mutlaka

Genelde öyle oluyor canım kadınlar hep bir koşturmaca erkekler koltukta mayismaca,
Bizimki bu hafta sonu ful çalışıyor ama evde olduğunda durum bizde de aynı,
Bir tek çocukların dersleriyle ilgileniyor ya ona şükrediyorum

Ayy çok sinir oldum su işyerine
Gelip ateşe versin geliyir gerçekten
Kayyum olarak ben geliyorm busum üzülme buradaki herkesi de ise alicam :)
Belediyelerin hepsi öyle şu an kuzum, ki ben öyle torpille vs. giren biri değilim. Mezun olduğum ay ilan vermişleri alacakları kişide belliymiş hatta ama işte kısmet olacak ya o adam başka bi yerde bi işe kabul edilmiş ikinci sıradan ben girdim, siyasetle falan alakamda yok ama sırf o dönemde girdim diye uğraşıyorlar. Gel valla rossum ne güzel olur
Gerçekten yazık demekten başka şey diyemiyorum bu işe.. Kuzum inşallah tazminat işin olur, aklımdasın
İnşallah kuzum en azından borçlar harçları kapatırım sıfırdan başlarım hayata

ahahaahaaha çok güldüm dilos ya benim de derisini yüzmek istediğim çok insan var yahu istifa edip güzellik merkezinde mi calissam

Anladım canım çok geçmiş olsun
Esinleee iyi olun aman kuzum eniştem de o kadar yatmasin
Bende aynı canım ev iş yemek başka bişey yok hep aynı

valla artık koycam kapının önüne o olcak dilos sinir katsayim sonsuz oldu artık

eşimin düzeleceğini sanmam hiç :) ben kendimi avutuyorum düzelir diye anca:)

olsun ya:) ne güzel kendi duzeninde ilerliyosun:) dizi falan izlemiyon mu netten:)

valla mehlikam benim kaldirabilecegim bişey değil bu:) genel olarak çoğumuz aynı durumdayiz ama benim için bu çok geçerli bir bosanma nedeni:) zaten herşeyi geçtim huysuz. sabah evden çıkarken kostur kostur çocuğun cantasini hazirliyorum, giyiniyorum çocuğa kahvaltı hazırlıyorum adama kalk demeden kalkmiyo. kalkinca da doğru tuvalete. e öyle yapınca ben nasıl cikiyim evden. servisi kaciriyorum onun yüzünden ama gene suçlu ben oluyorum nasil oluyo anlamiyorum. çocuğun hastalık bi gecsin de ben bilirim ona yapacağımı

İzliyorum cnm hepsini izliyorum vahşet kan ne var ne yok hepsini izliyorum

benim de en son işe başlamadan oldu galiba adamin libido yetersizliğinden hastaneye yatisi verilcek yakinda hem dengesiz hem libissiz. sürekli de ebdeydi bu aralar adamda tık yok benim için saygı duruşu bir saat

Öyle demedim artık
Gece şarj bitince uyudum kaldım.msjina cvp vermek için dinlendim de geldim ahhahah
Olsun olsun sen dinlende geç cvp ver yine ruyani okudum da sen bu cinsiyeti ogrenmezsen daha çok rüyalar görecen roosssyarin al bı randevu sessiz sedasiz git herhangi bi doktora gör şu cinsiyeti gel herkese sürpriz yap beee
Bana hep bezelye yutmuş solucan derlerdi
Ohaa

Kuzum zor iste zorr ben sana ne dedm kendmi biliyorum ben ise girsem ben sana gore dha fevriyim biliyorum huyumu esime satasirim cok en azndan suan mutluyuz huzurluyuz sukurler olsn o ise gidiyo diye ev icinde is knusunda cok asiri beklentim yok batmiyoda en azndan ben evdeym yapiyorm diye . Ama sartlar esit olursa sakin kalamam bende

atayim mi evden kocami sen söyle bana fıstığım:) :)

aynen çay doğru diyosun:) çocuk hasta diye su an bisey demiyorum ama yarın öbür gün konuşurum. ayni devam edecekse de yazın belki de bekar olurum sonsuza kadar onunla mi ugrascam sevgi aşk falan da bi yere kadar yani

Aslında oğlun küçük eşinin yardım etmesi lazım, sabah senden geç gidiyorsa onun hazırlayıp yedirmesi gerekir,
Sen oğlun ne yiyorsa hazırlar bırakırsın, üstünü giyinip çıkarsin esin de oğlunu giydirip yedirip götürür,
Bizi yıllarca eşim ise götürüp getirdi, ben oğlumun kıyafetini hazırladım eşim giydirirdi, kızımı da öyle küçükken çok giydirip altini falan çok değiştirdi ama hafta sonları tüm temizlik çamaşır işi bende olur yıllardır,
Erkekler ne kadar yapsa da kadınları ev işi konusunda geçemiyor, kadına her zaman daha çok iş düşüyor

aynen çay doğru diyosun:) çocuk hasta diye su an bisey demiyorum ama yarın öbür gün konuşurum. ayni devam edecekse de yazın belki de bekar olurum sonsuza kadar onunla mi ugrascam sevgi aşk falan da bi yere kadar yani
Sakin ol kuzu oncelikle yeni ise basladin guzelce konusun edin ince ince anlat erkekler dusunemiyor bazi seyleri evde oldugn zamanki olmadgni is stresininde oldgnu vs bosanmayi agzina alma hemen du bakalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…