- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.221
Boy olmasının ve zayıf olmanın avantajını görürsün mutlakaBenm görümcem 28 kilo almış en son hamileliğinde
O kdr bir olmam ama bir 20 yi görürüm ben kesin
Allah'tan biraz boy var da kurtariyorm
Genelde öyle oluyor canım kadınlar hep bir koşturmaca erkekler koltukta mayismaca,oğlum elinde kalem elini kolunu ayağını ciziyokocam kapşonlu sweti kafasina geçirmis koltukta horluyo ben de yemek koydum ocağa delirmeden günü bitirmeye çalışıyorum rossum
kısaca bi bana sahane degil bu pazarlar
senin nasıl gidiyo:) :)
Belediyelerin hepsi öyle şu an kuzum, ki ben öyle torpille vs. giren biri değilim. Mezun olduğum ay ilan vermişleri alacakları kişide belliymiş hatta ama işte kısmet olacak ya o adam başka bi yerde bi işe kabul edilmiş ikinci sıradan ben girdim, siyasetle falan alakamda yok ama sırf o dönemde girdim diye uğraşıyorlar. Gel valla rossum ne güzel olurAyy çok sinir oldum su işyerine
Gelip ateşe versin geliyir gerçekten
Kayyum olarak ben geliyorm busum üzülme buradaki herkesi de ise alicam :)
İnşallah kuzum en azından borçlar harçları kapatırım sıfırdan başlarım hayataGerçekten yazık demekten başka şey diyemiyorum bu işe.. Kuzum inşallah tazminat işin olur, aklımdasın
Tamm gi o benim
Bir zamanlar başlayacaktım şimdi kıl tüyle uğraşamam biraz sinirliyimdir eskiden yapiodum ama sinirim törpülenmişti
Evlilik beni biraz sınırlı yaptı törpüleyememkadının sağını solunu çekerken kopartirim biseye yaramaz mundar olur
Anladım canım çok geçmiş olsun
Esinleee iyi olun aman kuzum eniştem de o kadar yatmasin
Bende aynı canım ev iş yemek başka bişey yok hep aynı
Genelde öyle oluyor canım kadınlar hep bir koşturmaca erkekler koltukta mayismaca,
Bizimki bu hafta sonu ful çalışıyor ama evde olduğunda durum bizde de aynı,
Bir tek çocukların dersleriyle ilgileniyor ya ona şükrediyorum
İzliyorum cnm hepsini izliyorumvalla artık koycam kapının önüne o olcak dilossinir katsayim sonsuz oldu artık
eşimin düzeleceğini sanmam hiç :) ben kendimi avutuyorum düzelir diye anca:)
olsun ya:) ne güzel kendi duzeninde ilerliyosun:) dizi falan izlemiyon mu netten:)
Daha oğlanlar uyuyor
Kahvaltı hazirlicam
Koca işte
Ben yatakta
Klasik pazar bnm için
İzliyorum cnm hepsini izliyorumvahşet kan ne var ne yok hepsini izliyorum
benim de en son işe başlamadan oldu galibaadamin libido yetersizliğinden hastaneye yatisi verilcek yakinda hem dengesiz hem libissiz. sürekli de ebdeydi bu aralar adamda tık yok benim için saygı duruşu bir saat
Olsun olsun sen dinlende geç cvp verÖyle demedim artık
Gece şarj bitince uyudum kaldım.msjina cvp vermek için dinlendim de geldimahhahah
OhaaBana hep bezelye yutmuş solucan derlerdi
Kuzum zor iste zorr ben sana ne dedm kendmi biliyorum ben ise girsem ben sana gore dha fevriyim biliyorum huyumu esime satasirim cok en azndan suan mutluyuz huzurluyuz sukurler olsn o ise gidiyo diye ev icinde is knusunda cok asiri beklentim yok batmiyoda en azndan ben evdeym yapiyorm diye . Ama sartlar esit olursa sakin kalamam bendevalla mehlikam benim kaldirabilecegim bişey değil bu:) genel olarak çoğumuz aynı durumdayiz ama benim için bu çok geçerli bir bosanma nedeni:) zaten herşeyi geçtim huysuz. sabah evden çıkarken kostur kostur çocuğun cantasini hazirliyorum, giyiniyorum çocuğa kahvaltı hazırlıyorum adama kalk demeden kalkmiyo. kalkinca da doğru tuvalete. e öyle yapınca ben nasıl cikiyim evden. servisi kaciriyorum onun yüzünden ama gene suçlu ben oluyorum nasil oluyo anlamiyorum. çocuğun hastalık bi gecsin de ben bilirim ona yapacağımı
Olsun olsun sen dinlende geç cvp veryine ruyani okudum da sen bu cinsiyeti ogrenmezsen daha çok rüyalar görecen roosss yarin al bı randevu sessiz sedasiz git herhangi bi doktora gör şu cinsiyeti gel herkese sürpriz yap beee
Ohaa
Kuzum zor iste zorr ben sana ne dedm kendmi biliyorum ben ise girsem ben sana gore dha fevriyim biliyorum huyumu esime satasirim cok en azndan suan mutluyuz huzurluyuz sukurler olsn o ise gidiyo diye ev icinde is knusunda cok asiri beklentim yok batmiyoda en azndan ben evdeym yapiyorm diye . Ama sartlar esit olursa sakin kalamam bende
Aslında oğlun küçük eşinin yardım etmesi lazım, sabah senden geç gidiyorsa onun hazırlayıp yedirmesi gerekir,valla mehlikam benim kaldirabilecegim bişey değil bu:) genel olarak çoğumuz aynı durumdayiz ama benim için bu çok geçerli bir bosanma nedeni:) zaten herşeyi geçtim huysuz. sabah evden çıkarken kostur kostur çocuğun cantasini hazirliyorum, giyiniyorum çocuğa kahvaltı hazırlıyorum adama kalk demeden kalkmiyo. kalkinca da doğru tuvalete. e öyle yapınca ben nasıl cikiyim evden. servisi kaciriyorum onun yüzünden ama gene suçlu ben oluyorum nasil oluyo anlamiyorum. çocuğun hastalık bi gecsin de ben bilirim ona yapacağımı
Sakin ol kuzu oncelikle yeni ise basladin guzelce konusun edin ince ince anlat erkekler dusunemiyor bazi seyleri evde oldugn zamanki olmadgni is stresininde oldgnu vs bosanmayi agzina alma hemen du bakalimaynen çay doğru diyosun:) çocuk hasta diye su an bisey demiyorum ama yarın öbür gün konuşurum. ayni devam edecekse de yazın belki de bekar olurumsonsuza kadar onunla mi ugrascam sevgi aşk falan da bi yere kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?