- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.241
Krese de gonderemezsin ya yaknda birilerinin olmayisi ne zor yaaaşu aralar herşey üst üste geldi yorgun bikkin isyankar ve mutsuzum dilosum:) onun dışında bildiğin ben isteyarin işe gitcem ama çocuk hasta. eşim de caliscak falan. yarın napsam diye düşünüyorum
Samdanım, eşinle konuş herşeyi. Ben bazılarının konuşmadan anlamadığını düşünüyorum. Görüyor o da seni sonuçta. Normal konuş yani. Destek çıksın o da sana. Ben düzelir diye düşünüyorum. Sanki sıkı bi konuşmaya gerek var gibiaynen çay doğru diyosun:) çocuk hasta diye su an bisey demiyorum ama yarın öbür gün konuşurum. ayni devam edecekse de yazın belki de bekar olurumsonsuza kadar onunla mi ugrascam sevgi aşk falan da bi yere kadar yani
Aslında oğlun küçük eşinin yardım etmesi lazım, sabah senden geç gidiyorsa onun hazırlayıp yedirmesi gerekir,
Sen oğlun ne yiyorsa hazırlar bırakırsın, üstünü giyinip çıkarsin esin de oğlunu giydirip yedirip götürür,
Bizi yıllarca eşim ise götürüp getirdi, ben oğlumun kıyafetini hazırladım eşim giydirirdi, kızımı da öyle küçükken çok giydirip altini falan çok değiştirdi ama hafta sonları tüm temizlik çamaşır işi bende olur yıllardır,
Erkekler ne kadar yapsa da kadınları ev işi konusunda geçemiyor, kadına her zaman daha çok iş düşüyor
Sakin ol kuzu oncelikle yeni ise basladin guzelce konusun edin ince ince anlat erkekler dusunemiyor bazi seyleri evde oldugn zamanki olmadgni is stresininde oldgnu vs bosanmayi agzina alma hemen du bakalim
Krese de gonderemezsin ya yaknda birilerinin olmayisi ne zor yaaa
Samdanım, eşinle konuş herşeyi. Ben bazılarının konuşmadan anlamadığını düşünüyorum. Görüyor o da seni sonuçta. Normal konuş yani. Destek çıksın o da sana. Ben düzelir diye düşünüyorum. Sanki sıkı bi konuşmaya gerek var gibi
Anladım Samdanım daha öncede bahsetmiştin. Hak veriyorum sana bu konuda özellikle işe başladıktan sonra en azından bazı şeylerde daha çok yardımı gerekir eşinin de. Ne deyim bilemedim..ben mütemadiyen konuşuyorum zaten kuzucumadam haklısın doğru diyosun söz düzelcem deyip aynen devam ediyo herşeye:) bu saatten sonra da ugrasasim yok açıkçası. gerçekten ağır geliyo artık. tamam belki eski haline göre çok değişti düzeldi ama duzelmeyen tarafını cekilir kılmıyo bunlar :)
Anladım Samdanım daha öncede bahsetmiştin. Hak veriyorum sana bu konuda özellikle işe başladıktan sonra en azından bazı şeylerde daha çok yardımı gerekir eşinin de. Ne deyim bilemedim..
Ohhh çok güzel yeri gelmiş heeehissetti mi ne az önce kendisi geldi konuştuyapmicakmis bi daha :) inandim mi hayır
ama çok güzel tehdit ettim :)
bakalım görücez kuzum
sen naptın nasıl gidiyo çalışmalar:)
Nabion sessiz sessiz
Aşkilopppppp
Babalaryla film izlediler kaçta uyudular hiç bilmiormoh maşallah:) baya uyumuslar yakız sabah ezaniyla mi yatti çocuklar
benim koca da ise gidecek birazdan :)
Parayla gitmem lazm sessiz sedasız gidmeiyirm
Olsun olsun sen dinlende geç cvp veryine ruyani okudum da sen bu cinsiyeti ogrenmezsen daha çok rüyalar görecen roosss yarin al bı randevu sessiz sedasiz git herhangi bi doktora gör şu cinsiyeti gel herkese sürpriz yap beee
Ohaa
Ohhh çok güzel yeri gelmiş heeeiyi olmuş valla Samdanım inşallah öyle olur
Ben de bugün pek çalışmadım bakalım akşam çalışıyım diyorum inşallah
Babalaryla film izlediler kaçta uyudular hiç bilmiorm
mmmm Bakk seennçalış çalış akşam kahveni al tekrar da yapsan güzel olur aslında hızlıca:)
valla sırf kıskançlıktan yine düzelecek sanırımben hep etek elbise ceket pantolon gidiyorum. belki de kıskançlıktan huysuzluk etti bak o da şimdi geldi aklıma
Görürsün tabi kuzum neden görmeyesinyaaaa ne güzelbiz de o günleri görür müyüz he rosss
mmmm Bakk seennvar mıı eşinin böyle kıskançlık terslikleriii o zmn bence öyledir Samdanım Ahahaha
Görürsün tabi kuzum neden görmeyesin
Ben hayır dedikçe haftasonu rahat bırak çocukları dedi iyi ben yatiom dedm
Gerisini hatrlamiorm
Bide kadınlara karışık diyorlar yok yaaa bence tam tersinormalde kıskançtir ama kesinlikle söylemez caktirmazo yüzden olabilir yani sabahları terslenmesinin sebebi:) çünkü kiskandim demedigi için sudan sebeple kavga çıkarma huyu var :)
Hasta olunca öyle oluyorlar samdanmiyi yapmışsın rossumnaparlarsa yapsınlar sen yat uyu
benimki hasta ya ne yattığı saat belli ne kalktığı saat iyice sasti düzenibakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?