Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu aralar herşey üst üste geldi yorgun bikkin isyankar ve mutsuzum dilosum:) onun dışında bildiğin ben iste yarin işe gitcem ama çocuk hasta. eşim de caliscak falan. yarın napsam diye düşünüyorum
Krese de gonderemezsin ya yaknda birilerinin olmayisi ne zor yaaa

aynen çay doğru diyosun:) çocuk hasta diye su an bisey demiyorum ama yarın öbür gün konuşurum. ayni devam edecekse de yazın belki de bekar olurum sonsuza kadar onunla mi ugrascam sevgi aşk falan da bi yere kadar yani
Samdanım, eşinle konuş herşeyi. Ben bazılarının konuşmadan anlamadığını düşünüyorum. Görüyor o da seni sonuçta. Normal konuş yani. Destek çıksın o da sana. Ben düzelir diye düşünüyorum. Sanki sıkı bi konuşmaya gerek var gibi

yani mehlikam yapmasina yapar yapmaz diyemem. ama iki gün yapsa üçüncü gün yaparken ya homurdanir ya sinirlenir kendi kendine. ben de bu duruma katlanamiyorum. ne var yani yapmasi gerekeni yapiyosun diye madalya mi takcaz adama?

valla yapamıyorum bilmiyorum beceremiyorum deyip yayiliyolar. kimse anasının karnında ogrenmiyo bekar evinde de yaşadı polis okulunda da kaldi. yillarca kendi işini kendi gördü evlenince mi becerememeye başladı.
ben bunu hazmedemiyorum :)

Sakin ol kuzu oncelikle yeni ise basladin guzelce konusun edin ince ince anlat erkekler dusunemiyor bazi seyleri evde oldugn zamanki olmadgni is stresininde oldgnu vs bosanmayi agzina alma hemen du bakalim

bunu ben sürekli anlatıyorum doğru haklısın kendimi duzeltcem deyip aynı kaliyo çay. ben zaten bu yaz dedim ona bosanalim böyle devam etceksen senin yükünü cekmek istemiyorum yeterince yük var benim üstümde diye.
herşeyi bile bile yapıyo. kizacagimi uzulecegimi sonunun kavga olduğunu bile bile yapıyo. kendine engel olamiyomus. ben mi ugrascam gitsin anasina nazlansin.

Krese de gonderemezsin ya yaknda birilerinin olmayisi ne zor yaaa

aynen kuzum. yarın sabah iş yerine gotursem bezli çocuk altıni degistirecek yer yok doktora kontrole gitmesi lazım bi yandan yarın doktora götürüp duruma göre yanımda işe goturcem ya da krese birakcam bakalim

ben mütemadiyen konuşuyorum zaten kuzucum adam haklısın doğru diyosun söz düzelcem deyip aynen devam ediyo herşeye:) bu saatten sonra da ugrasasim yok açıkçası. gerçekten ağır geliyo artık. tamam belki eski haline göre çok değişti düzeldi ama duzelmeyen tarafını cekilir kılmıyo bunlar :)

Anladım Samdanım daha öncede bahsetmiştin. Hak veriyorum sana bu konuda özellikle işe başladıktan sonra en azından bazı şeylerde daha çok yardımı gerekir eşinin de. Ne deyim bilemedim..

Anladım Samdanım daha öncede bahsetmiştin. Hak veriyorum sana bu konuda özellikle işe başladıktan sonra en azından bazı şeylerde daha çok yardımı gerekir eşinin de. Ne deyim bilemedim..

hissetti mi ne az önce kendisi geldi konuştu yapmicakmis bi daha :) inandim mi hayır
ama çok güzel tehdit ettim :)

bakalım görücez kuzum

sen naptın nasıl gidiyo çalışmalar:)

hissetti mi ne az önce kendisi geldi konuştu yapmicakmis bi daha :) inandim mi hayır
ama çok güzel tehdit ettim :)

bakalım görücez kuzum

sen naptın nasıl gidiyo çalışmalar:)
Ohhh çok güzel yeri gelmiş heee iyi olmuş valla Samdanım inşallah öyle olur

Ben de bugün pek çalışmadım bakalım akşam çalışıyım diyorum inşallah

Parayla gitmem lazm sessiz sedasız gidmeiyirm
Valla yakında neler gorucek merak ediyorm
Yarn arayıp randevu alicam ins

Ohhh çok güzel yeri gelmiş heee iyi olmuş valla Samdanım inşallah öyle olur

Ben de bugün pek çalışmadım bakalım akşam çalışıyım diyorum inşallah

çalış çalış akşam kahveni al tekrar da yapsan güzel olur aslında hızlıca:)

valla sırf kıskançlıktan yine düzelecek sanırım ben hep etek elbise ceket pantolon gidiyorum. belki de kıskançlıktan huysuzluk etti bak o da şimdi geldi aklıma

mmmm Bakk seenn var mıı eşinin böyle kıskançlık terslikleriii o zmn bence öyledir Samdanım Ahahaha

mmmm Bakk seenn var mıı eşinin böyle kıskançlık terslikleriii o zmn bence öyledir Samdanım Ahahaha

normalde kıskançtir ama kesinlikle söylemez caktirmaz o yüzden olabilir yani sabahları terslenmesinin sebebi:) çünkü kiskandim demedigi için sudan sebeple kavga çıkarma huyu var :)

Görürsün tabi kuzum neden görmeyesin
Ben hayır dedikçe haftasonu rahat bırak çocukları dedi iyi ben yatiom dedm
Gerisini hatrlamiorm

iyi yapmışsın rossum naparlarsa yapsınlar sen yat uyu

benimki hasta ya ne yattığı saat belli ne kalktığı saat iyice sasti düzeni bakalım nasıl olacak

normalde kıskançtir ama kesinlikle söylemez caktirmaz o yüzden olabilir yani sabahları terslenmesinin sebebi:) çünkü kiskandim demedigi için sudan sebeple kavga çıkarma huyu var :)
Bide kadınlara karışık diyorlar yok yaaa bence tam tersi

iyi yapmışsın rossum naparlarsa yapsınlar sen yat uyu

benimki hasta ya ne yattığı saat belli ne kalktığı saat iyice sasti düzeni bakalım nasıl olacak
Hasta olunca öyle oluyorlar samdanm
Kreşe devam etmiyor mu

Valla bazen kendi hallerine bırakıyorum öylee
Eee evde erkek çocuğu + çocuksu baba olunca nerde abuk sabuk filmler var onları izliyorlar beni de sarmiyor haliyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…