Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yar ve yardimcin olsun ogluna acilen sifalar versin canim ... Esinle de bu olay disinda uzak kalmissiniz sanki biraaz bide cocuk hastayken tum duzen degisiyo zaten zaaman ilac olacaktir diye dusunuyorum cnm Allah yuvaniza huzur versn

Bide kadınlara karışık diyorlar yok yaaa bence tam tersi

anam şansıma tüküreyim ben cidden naptigini kendi de bilmiyo bilmiyorum niye böyle yaptığımı diyo bide

sen evlenirken bunlara dikkat et kuzum:)

anam şansıma tüküreyim ben cidden naptigini kendi de bilmiyo bilmiyorum niye böyle yaptığımı diyo bide

sen evlenirken bunlara dikkat et kuzum:)
Offf etmeye çalışıyorum Samdanım ama çevremde hiç normal görmedim yaa kendi kardeşim hatta babam da dahil bana çok karışık geliyorlar anlayamıyorum

gitmedi bu hafta nerdeyse bı salı günü gitti bi iki saat ben persembe cuma yıllık izin kullanmıştım. doktor kontrolüne gitmesi lazım babası yarın yok. o yüzden benim halletmem lazim nasil yapayım diye düşünüp duruyorum

Allah yar ve yardimcin olsun ogluna acilen sifalar versin canim ... Esinle de bu olay disinda uzak kalmissiniz sanki biraaz bide cocuk hastayken tum duzen degisiyo zaten zaaman ilac olacaktir diye dusunuyorum cnm Allah yuvaniza huzur versn

amin çayım sağolasın
valla ben trip çekecek yaşı geçtim artık be çay:) araya mesafeyi sokan da kendisi. geldi konuştu ama yetmez sonra ben ona gerekli şeyleri soylicem.

çocuk hasta ben de hastayim ama evdeydim bu aralar diye izin almiyo ben de artık şaştım napayım kaça boluneyim

Offf etmeye çalışıyorum Samdanım ama çevremde hiç normal görmedim yaa kendi kardeşim hatta babam da dahil bana çok karışık geliyorlar anlayamıyorum

hepsi aynı kumaşın laciverti be kuzum ondandir

inşallah doğru düzgün bir beyefendi çıkar karşına :)

Valla kadinlarin isi ne zor ne diyeym canim Allah yardmcimiz olsun her turlu

iyiyim bebeğim sen nasılsın
Çoluk çocuk uğraşıyorum canım
Koşuşturma halindeydim pek gelemiyorum

ne var ne yok?
Nasıl geçiyor hamilelik?
Kızımız nasıl
İyiyim canm bende
Kız mı değil mi bilmiyoruz ama iyi keyfi yerinde baya
Bana ağırlık oldu biraz büyüdükçe :)
Kizlar nasıl nabiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…