- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.261
İyi geceler, dün 9,5 ta yatmıştım, bugün oturayım dedim ama bu sefer de çok geç oldu,
Bugün çok yoğun geçti,çocukları yıkadım, temizlik yaptım, koca bir tencere dolusu lahana sardım, iki posta çamaşır yıkadım bir postasıni katılıyorum şimdi, biraz da keyif yapayım diyip oturuyorum
Sen napiyorsun,
bunu ben sürekli anlatıyorum doğru haklısın kendimi duzeltcem deyip aynı kaliyo çay. ben zaten bu yaz dedim ona bosanalim böyle devam etceksen senin yükünü cekmek istemiyorum yeterince yük var benim üstümde diye.
herşeyi bile bile yapıyo. kizacagimi uzulecegimi sonunun kavga olduğunu bile bile yapıyo. kendine engel olamiyomus. ben mi ugrascam gitsin anasina nazlansin.
aynen kuzum. yarın sabah iş yerine gotursem bezli çocuk altıni degistirecek yer yokdoktora kontrole gitmesi lazım bi yandan yarın doktora götürüp duruma göre yanımda işe goturcem ya da krese birakcam bakalim
Allah yar ve yardimcin olsun ogluna acilen sifalar versin canim ... Esinle de bu olay disinda uzak kalmissiniz sanki biraaz bide cocuk hastayken tum duzen degisiyo zaten zaaman ilac olacaktir diye dusunuyorum cnm Allah yuvaniza huzur versnben mütemadiyen konuşuyorum zaten kuzucumadam haklısın doğru diyosun söz düzelcem deyip aynen devam ediyo herşeye:) bu saatten sonra da ugrasasim yok açıkçası. gerçekten ağır geliyo artık. tamam belki eski haline göre çok değişti düzeldi ama duzelmeyen tarafını cekilir kılmıyo bunlar :)
Bide kadınlara karışık diyorlar yok yaaa bence tam tersi
Offf etmeye çalışıyorum Samdanım ama çevremde hiç normal görmedim yaa kendi kardeşim hatta babam da dahil bana çok karışık geliyorlar anlayamıyorumanam şansıma tüküreyim bencidden naptigini kendi de bilmiyo bilmiyorum niye böyle yaptığımı diyo bide
sen evlenirken bunlara dikkat et kuzum:)
Hasta olunca öyle oluyorlar samdanm
Kreşe devam etmiyor mu
Valla bazen kendi hallerine bırakıyorum öylee
Eee evde erkek çocuğu + çocuksu baba olunca nerde abuk sabuk filmler var onları izliyorlar beni de sarmiyor haliyle
Allah yar ve yardimcin olsun ogluna acilen sifalar versin canim ... Esinle de bu olay disinda uzak kalmissiniz sanki biraaz bide cocuk hastayken tum duzen degisiyo zaten zaaman ilac olacaktir diye dusunuyorum cnm Allah yuvaniza huzur versn
Offf etmeye çalışıyorum Samdanım ama çevremde hiç normal görmedim yaa kendi kardeşim hatta babam da dahil bana çok karışık geliyorlar anlayamıyorum
Amiiin çok amiiin inşallah Samdanımhepsi aynı kumaşın laciverti be kuzumondandir
inşallah doğru düzgün bir beyefendi çıkar karşına :)
Kizlar kutsal zebranin açtığı konuya gelin destek olalım arkadaşimiza
Boşanıyorum galiba... Bu Samdanımkonunun adı ne ki
Boşanıyorum galiba sen açtığı konuya bakkonunun adı ne ki
Valla kadinlarin isi ne zor ne diyeym canim Allah yardmcimiz olsun her turluamin çayım sağolasın
valla ben trip çekecek yaşı geçtim artık be çay:) araya mesafeyi sokan da kendisi. geldi konuştu ama yetmez sonra ben ona gerekli şeyleri soylicem.
çocuk hasta ben de hastayim ama evdeydim bu aralar diye izin almiyoben de artık şaştım napayım kaça boluneyim
Ne ben sokkkkonunun adı ne ki
İyiyim canm bendeiyiyim bebeğim sen nasılsın
Çoluk çocuk uğraşıyorum canım
Koşuşturma halindeydim pek gelemiyorum
ne var ne yok?
Nasıl geçiyor hamilelik?
Kızımız nasıl
Çok net biz de bilmiyoruz cicim ama evde değilmiş annesine gitmiş bide fiziksel ve psikolojik şiddet var yazmışKertenkelelerim kutsala nolmuş yaByNkoaLa söyleyince koşup geldim. Durumu bilen var mı?
Uzuldum gercekten cnm da skkndi iyice skldiÇok net biz de bilmiyoruz cicim ama evde değilmiş annesine gitmiş bide fiziksel ve psikolojik şiddet var yazmış
Ben de üzüldüm. Senin neden canın sıkkın ki çayımUzuldum gercekten cnm da skkndi iyice skldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?