- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.281
Evet kesinlikle öyle. Hani olur ya bazen acaba şöyle yapsam daha iyi olur muydu diye.ben de çok üzüldüm zepramaallah yardımcısı olsun o yuva yapmaya calsitikca eşi tersine gitmis sanırım. zepram da psikolojik olarak yıprandığı için hala kendinde hata ariyo
Esim isten geldi anne babam vardi dunde mesaideydi yorgundu tamam okeyde 1 saat durmadan gittiler dogru durust sohbet etmedi oturdu durdu oyle uykulu onlarda biz gidelm oda yorgn uyusun dinlensn hakli tatilsiz calisti filan dediler bi guleryuz gosterseydi cokmu zordu bi problemi biseyi yok yani sirf yorgn diye. Annemlerde takilcak bi insan degl bu duruma ama kendi icimde canm skldi isteBen de üzüldüm. Senin neden canın sıkkın ki çayım
Öyle cicimYaaa çok üzüldüm kuzularım ya. Tüm modum düştü moralim inanılmaz bozuldu. Nasıl şiddet gösterir pislik herif ya nasıl. Keşke yerini yurdunu bilsem de gidip parçalasam öküzü. Allahım yarabbim tepem attı ya. Elleri kırılsın elleri.
Benimki de yapar bazen ama benim onun ailesine karsi öyle bir lüksüm yok... Sabrediyorum.Esim isten geldi anne babam vardi dunde mesaideydi yorgundu tamam okeyde 1 saat durmadan gittiler dogru durust sohbet etmedi oturdu durdu oyle uykulu onlarda biz gidelm oda yorgn uyusun dinlensn hakli tatilsiz calisti filan dediler bi guleryuz gosterseydi cokmu zordu bi problemi biseyi yok yani sirf yorgn diye. Annemlerde takilcak bi insan degl bu duruma ama kendi icimde canm skldi iste
Ben de tesadüf gördüm çok üzüldüm.. ama zebra kendi ayakları üstünde duran bir kadın ne mutlu ki.. gerçekten bu çok önemli.Öyle cicimben de ne desem bilemedim ama inşallah bundan sonra herşeyi güzel olur
Esim isten geldi anne babam vardi dunde mesaideydi yorgundu tamam okeyde 1 saat durmadan gittiler dogru durust sohbet etmedi oturdu durdu oyle uykulu onlarda biz gidelm oda yorgn uyusun dinlensn hakli tatilsiz calisti filan dediler bi guleryuz gosterseydi cokmu zordu bi problemi biseyi yok yani sirf yorgn diye. Annemlerde takilcak bi insan degl bu duruma ama kendi icimde canm skldi iste
Biraz düşüncesizlik gibi olmuş yani çayım. Ama belki de dayanamamıştır ya eşin çayım. Her zmn öyle değilse çok da sıkma canını. Bunlar böyleEsim isten geldi anne babam vardi dunde mesaideydi yorgundu tamam okeyde 1 saat durmadan gittiler dogru durust sohbet etmedi oturdu durdu oyle uykulu onlarda biz gidelm oda yorgn uyusun dinlensn hakli tatilsiz calisti filan dediler bi guleryuz gosterseydi cokmu zordu bi problemi biseyi yok yani sirf yorgn diye. Annemlerde takilcak bi insan degl bu duruma ama kendi icimde canm skldi iste
Öyle canım. İşte insan üzülüyor yinede.Ben de tesadüf gördüm çok üzüldüm.. ama zebra kendi ayakları üstünde duran bir kadın ne mutlu ki.. gerçekten bu çok önemli.
Oyle uyuz oldmki herkes ailesini over de hakikaten haketmeyen insanlar bi guleryuz gostermek bukdr zor olmamali... yorgnlksa herkes yorgnBenimki de yapar bazen ama benim onun ailesine karsi öyle bir lüksüm yok... Sabrediyorum.
Tabiki kolay mı yuva kurmak onu yıkmak daha zor olmalı.. Allah yardımcısi olsunÖyle canım. İşte insan üzülüyor yinede.
Onlar gidwsiye smdiye kdr uyudu ufak bebek degl gidecwkleri malum yarm saat ortami idare edemediBiraz düşüncesizlik gibi olmuş yani çayım. Ama belki de dayanamamıştır ya eşin çayım. Her zmn öyle değilse çok da sıkma canını. Bunlar böyle
Amiin amiin inşallahTabiki kolay mı yuva kurmak onu yıkmak daha zor olmalı.. Allah yardımcısi olsun
Gayette haklısın kuzum. Ama sen aynısını yapsan belki tavrı berbat olurdu.Oyle uyuz oldmki herkes ailesini over de hakikaten haketmeyen insanlar bi guleryuz gostermek bukdr zor olmamali... yorgnlksa herkes yorgn
Dedin mi çayım eşineeOnlar gidwsiye smdiye kdr uyudu ufak bebek degl gidecwkleri malum yarm saat ortami idare edemedi
Bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. kendi ailem ve eşim arasinda çok kaldım, onu bu duruma hiç düşünmedim ama. Verdiğim tavizler mi var , ki verdim illaki onlardan mi kaynaklı bilemiyorum..Oyle uyuz oldmki herkes ailesini over de hakikaten haketmeyen insanlar bi guleryuz gostermek bukdr zor olmamali... yorgnlksa herkes yorgn
Kendi yaşadıklarım aklıma geldi bir an gozumde canlandıYaaa çok üzüldüm kuzularım ya. Tüm modum düştü moralim inanılmaz bozuldu. Nasıl şiddet gösterir pislik herif ya nasıl. Keşke yerini yurdunu bilsem de gidip parçalasam öküzü. Allahım yarabbim tepem attı ya. Elleri kırılsın elleri.
Gayette haklısın kuzum. Ama sen aynısını yapsan belki tavrı berbat olurdu.
Dedin mi çayım eşinee
Soyledm az once neyin var dedi de ... ayip ettin dedim zaten gidecwklerdi o seklde gitsnlerde uyuyim dercesneydin sohbet bile etmedn duzgunce dedm ettimya dedi yrgnm napiyim dedi sonra da tabi ben haksiz oldum .. o bu davranislari yorgnken kendi ailesne de yapar yani ozellikli bisey degl ..Bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. kendi ailem ve eşim arasinda çok kaldım, onu bu duruma hiç düşünmedim ama. Verdiğim tavizler mi var , ki verdim illaki onlardan mi kaynaklı bilemiyorum..
Yinede hoş olmamış neyse kuzum sıkma canını senSoyledm az once neyin var dedi de ... ayip ettin dedim zaten gidecwklerdi o seklde gitsnlerde uyuyim dercesneydin sohbet bile etmedn duzgunce dedm ettimya dedi yrgnm napiyim dedi sonra da tabi ben haksiz oldum .. o bu davranislari yorgnken kendi ailesne de yapar yani ozellikli bisey degl ..
Sabahtan beri sen sakraktim icine etti kuzum ... erken geliyorum diye aramisti sevinmistim keske 8 de gelseydi dun aksamki gbi ...Yinede hoş olmamış neyse kuzum sıkma canını sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?