Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de çok üzüldüm zeprama allah yardımcısı olsun o yuva yapmaya calsitikca eşi tersine gitmis sanırım. zepram da psikolojik olarak yıprandığı için hala kendinde hata ariyo
Evet kesinlikle öyle. Hani olur ya bazen acaba şöyle yapsam daha iyi olur muydu diye.
Hiç bilmemişiz üzüldüm cidden..

Yaaa çok üzüldüm kuzularım ya. Tüm modum düştü moralim inanılmaz bozuldu. Nasıl şiddet gösterir pislik herif ya nasıl. Keşke yerini yurdunu bilsem de gidip parçalasam öküzü. Allahım yarabbim tepem attı ya. Elleri kırılsın elleri.

Ben de üzüldüm. Senin neden canın sıkkın ki çayım
Esim isten geldi anne babam vardi dunde mesaideydi yorgundu tamam okeyde 1 saat durmadan gittiler dogru durust sohbet etmedi oturdu durdu oyle uykulu onlarda biz gidelm oda yorgn uyusun dinlensn hakli tatilsiz calisti filan dediler bi guleryuz gosterseydi cokmu zordu bi problemi biseyi yok yani sirf yorgn diye. Annemlerde takilcak bi insan degl bu duruma ama kendi icimde canm skldi iste

Öyle cicim ben de ne desem bilemedim ama inşallah bundan sonra herşeyi güzel olur

Benimki de yapar bazen ama benim onun ailesine karsi öyle bir lüksüm yok... Sabrediyorum.

Öyle cicim ben de ne desem bilemedim ama inşallah bundan sonra herşeyi güzel olur
Ben de tesadüf gördüm çok üzüldüm.. ama zebra kendi ayakları üstünde duran bir kadın ne mutlu ki.. gerçekten bu çok önemli.

Biraz düşüncesizlik gibi olmuş yani çayım. Ama belki de dayanamamıştır ya eşin çayım. Her zmn öyle değilse çok da sıkma canını. Bunlar böyle

Benimki de yapar bazen ama benim onun ailesine karsi öyle bir lüksüm yok... Sabrediyorum.
Oyle uyuz oldmki herkes ailesini over de hakikaten haketmeyen insanlar bi guleryuz gostermek bukdr zor olmamali... yorgnlksa herkes yorgn

Biraz düşüncesizlik gibi olmuş yani çayım. Ama belki de dayanamamıştır ya eşin çayım. Her zmn öyle değilse çok da sıkma canını. Bunlar böyle
Onlar gidwsiye smdiye kdr uyudu ufak bebek degl gidecwkleri malum yarm saat ortami idare edemedi

Oyle uyuz oldmki herkes ailesini over de hakikaten haketmeyen insanlar bi guleryuz gostermek bukdr zor olmamali... yorgnlksa herkes yorgn
Gayette haklısın kuzum. Ama sen aynısını yapsan belki tavrı berbat olurdu.

Bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. kendi ailem ve eşim arasinda çok kaldım, onu bu duruma hiç düşünmedim ama. Verdiğim tavizler mi var , ki verdim illaki onlardan mi kaynaklı bilemiyorum..

Kendi yaşadıklarım aklıma geldi bir an gozumde canlandı

Gayette haklısın kuzum. Ama sen aynısını yapsan belki tavrı berbat olurdu.
Dedin mi çayım eşinee
Bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. kendi ailem ve eşim arasinda çok kaldım, onu bu duruma hiç düşünmedim ama. Verdiğim tavizler mi var , ki verdim illaki onlardan mi kaynaklı bilemiyorum..
Soyledm az once neyin var dedi de ... ayip ettin dedim zaten gidecwklerdi o seklde gitsnlerde uyuyim dercesneydin sohbet bile etmedn duzgunce dedm ettimya dedi yrgnm napiyim dedi sonra da tabi ben haksiz oldum .. o bu davranislari yorgnken kendi ailesne de yapar yani ozellikli bisey degl ..

Yinede hoş olmamış neyse kuzum sıkma canını sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…