Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahtan beri sen sakraktim icine etti kuzum ... erken geliyorum diye aramisti sevinmistim keske 8 de gelseydi dun aksamki gbi ...
Bazen onlar bizim gibi ince düşünmüyorlar sanırım nebilim yada işlerine nasıl geliyorsa falanmı davranırlar
Tavrını koy tartışma ama kırıldığını belli et
Tamam iş güç anlıyorumda yani bukadarınada onlar gidene kadar sabredilir yani. Sen kuzuna bak kendine bak daha iyi olmaya bak balım
Sen onun ailesine kacgün misafir perverlik ve gelinlik yada kızlık her ne ise aranızdaki yani hürmetini gösterdin onunda düşünceli olması lazım,umarım biraz anlar

Yani benmki senede bikac gun ama elmden geleni yaptgmi onu gec guleryuzumu gostwrmeye ozenli oldgmu gordu ama karsilik beklemiyorum Allah bilsin ben yaptim diye degil 1 saat kmleri idare ediyoruz hayatmzda yorgnlktan olse de az gulec olup sohbet edebilirdi gidelm o da yorgn dinlensin filan diyor annem yok ya oturun gece yatar dinlenirim filan dw yahu hc bisey demiyo dese de durmazlardi oglwn gwlmslerdi zaten .. anlayissiz insan da degiller benm takildgm kdr takilmamislardir bile ama kucuk gbi gorunsede gerckten haksizlik etti ...
Kizimda uzuldgmu anladi gelmis anne uzgunsun belki sana bisey alirim dedi paranmi var senin dedim babam maasini alsin sana hamur malzemesi alirim pelki tektas alirim diyor yaaa aglatti benii

Bende simdi okudum konusunu. Ne yazsam bilemedim Elleri kirilsin pislik
Okurken agladim resmen bee
Ne kadar çok bebek istiyodu içi yanıyordu onunda olmuyo diye ne acı şimdi kocam dediği adamdan bu şeyleri görmüş olması

Okurken agladim resmen bee
Ne kadar çok bebek istiyodu içi yanıyordu onunda olmuyo diye ne acı şimdi kocam dediği adamdan bu şeyleri görmüş olması
Ser gibi gorunende mutlaka bir hayir vardir iste.
Siz bilmiyor muydunuz hic siddet gordugunu? Bayadir da topikteymis aslinda. Insanlar iclerinde ne acilar yasiyorlar da yansitamiyorlar iste boyle

Ser gibi gorunende mutlaka bir hayir vardir iste.
Siz bilmiyor muydunuz hic siddet gordugunu? Bayadir da topikteymis aslinda. Insanlar iclerinde ne acilar yasiyorlar da yansitamiyorlar iste boyle
Yok canım bilmiyorduk, şen şakrak yazardı hep ciciye falan takılırdı,bebek mevzusuna üzülürdü hep sadece falan işte,ama ilk şoku dilosum da yaşamıştım ben böyle bide şimdi zepramda Allah hakkında hayırlısıni versin ne diyim

Dilos da ne vardi ki
Ay ben sonradan katildim ya bilmiyorum o yuzden

Yavrum benimya su sabi kadar düşünce olsaydı keşke.
Ailemin karsısında bu şekil davransa eşim sonrasında büyük pişman ederim
Seninki garip yanı empati yok bide. Sarıl yavruna balım ağlama hele yanında asla boşver. Ailen takmadıysa sen sıkma canını kuzum bu devran döndümü fena döner unutma.
O fındığıda bir öp yerime maşallah

Dilos da ne vardi ki
Ay ben sonradan katildim ya bilmiyorum o yuzden
Oda benzer sıkıntılar yaşadı bı ara canım,burda birbirimizi görmesek birebir tanimasakta canımızdan oluyorlar her biri de, o yüzden benim de canım yandı şahsen okuduklarim karşısında

Oda benzer sıkıntılar yaşadı bı ara canım,burda birbirimizi görmesek birebir tanimasakta canımızdan oluyorlar her biri de, o yüzden benim de canım yandı şahsen okuduklarim karşısında
Ben de cok uzuldum zebranin konusunda. Dilosa da uzuldum bak simdi
Siddete karsi hicbir kadin susmamali. Zebra en dogrusunu yapmis giderek.

Zepramı da gördüm çok üzüldüm, şaşırdım.. Her şerde bir hayr vardır işte.. Bebek sahibi olamadğı için üzülüyordu, belki de böyle bir adamdan olmaması gerekiyordu, kim bilir.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim güç versin

C Cay6 canım senin de yazdıklarını gördüm, eşin büyük haksızlık etmiş.
Aileni geçtim, asıl ayıbı ve haksızlığı sana yapmış. Benim eşim böyle bir şey yapsa asla ama asla yüzüne bakmam bir süre. Zaten her gün gelen insanlar değiller 1-2 saat uykusuz kalsa ölmez.
Hatta 1 keresinde annemlere gittiğimzde suratı asık oturuyordu. Babam-annem neyin var oglum diyor; bizim ki bişey yok anne ya işyeri yoğundu biraz diye geçiştiriyor.
İçeri gittim mesaj attım, 5 dakikan var suratını düzeltmek için düzeldin düzeldin, düzelmedin olacaklardan ben sorumlu değilim, işyerinde yoğunsan, yoğunsun. Sinirini stresini benim ailemden çıkaramazsın kendine gel dedim.
Neyse düzeldi. 1 gün sonra kendi ailesine gittik. Onun yaptğının aynısını yaptım.
herkes yerini ve haddini bilecek.

B Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm

ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn

K Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm

HayatSevinceGuzel telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii

M mehlika nur mehloşummmmm nasılsın ?

aypare ackerman artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)

kk birinci noteri canımmm günaydınnn, çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?

Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn

ah biter mi bugun var bir de sonuncusu persembe günü 2tane daha varrr
diyete devam:) 2 gun once bozmuştum ama

ah biter mi bugun var bir de sonuncusu persembe günü 2tane daha varrr
diyete devam:) 2 gun once bozmuştum ama
Olsun arada kaçamak olur yarasınnn devammmm

Allah kolaylık versinnn :) sorunsuz geçsin inşallahh articimmm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…