- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.301
Bazen onlar bizim gibi ince düşünmüyorlar sanırım nebilim yada işlerine nasıl geliyorsa falanmı davranırlarSabahtan beri sen sakraktim icine etti kuzum ... erken geliyorum diye aramisti sevinmistim keske 8 de gelseydi dun aksamki gbi ...
Yani benmki senede bikac gun ama elmden geleni yaptgmi onu gec guleryuzumu gostwrmeye ozenli oldgmu gordu ama karsilik beklemiyorum Allah bilsin ben yaptim diye degil 1 saat kmleri idare ediyoruz hayatmzda yorgnlktan olse de az gulec olup sohbet edebilirdi gidelm o da yorgn dinlensin filan diyor annem yok ya oturun gece yatar dinlenirim filan dw yahu hc bisey demiyo dese de durmazlardi oglwn gwlmslerdi zaten .. anlayissiz insan da degiller benm takildgm kdr takilmamislardir bile ama kucuk gbi gorunsede gerckten haksizlik etti ...Bazen onlar bizim gibi ince düşünmüyorlar sanırım nebilim yada işlerine nasıl geliyorsa falanmı davranırlar
Tavrını koy tartışma ama kırıldığını belli et
Tamam iş güç anlıyorumda yani bukadarınada onlar gidene kadar sabredilir yani. Sen kuzuna bak kendine bak daha iyi olmaya bak balım
Sen onun ailesine kacgün misafir perverlik ve gelinlik yada kızlık her ne ise aranızdaki yani hürmetini gösterdin onunda düşünceli olması lazım,umarım biraz anlar
Olusmaz olusmaz korkmaKertenkelelertest yaptim koca bir negatif cikti sukur
Insallah daha sonra olusmaz ikinci cizgi
Kızlar şen şakrak girdim topige ama zebranin konusundan bahsetmişsiniz içim fena oldu ya şimdi bakmaya gidiyorumatayim mi evden kocami sen söyle bana fıstığım:) :)
Bende simdi okudum konusunu. Ne yazsam bilemedimKızlar şen şakrak girdim topige ama zebranin konusundan bahsetmişsiniz içim fena oldu ya şimdi bakmaya gidiyorum
Okurken agladim resmen beeBende simdi okudum konusunu. Ne yazsam bilemedimElleri kirilsin pislik
Ser gibi gorunende mutlaka bir hayir vardir iste.Okurken agladim resmen bee
Ne kadar çok bebek istiyodu içi yanıyordu onunda olmuyo diyene acı şimdi kocam dediği adamdan bu şeyleri görmüş olması
Yok canım bilmiyorduk, şen şakrak yazardı hep ciciye falan takılırdı,bebek mevzusuna üzülürdü hep sadece falan işte,ama ilk şoku dilosum da yaşamıştım ben böyle bide şimdi zepramdaSer gibi gorunende mutlaka bir hayir vardir iste.
Siz bilmiyor muydunuz hic siddet gordugunu? Bayadir da topikteymis aslinda. Insanlar iclerinde ne acilar yasiyorlar da yansitamiyorlar iste boyle
Dilos da ne vardi kiYok canım bilmiyorduk, şen şakrak yazardı hep ciciye falan takılırdı,bebek mevzusuna üzülürdü hep sadece falan işte,ama ilk şoku dilosum da yaşamıştım ben böyle bide şimdi zepramdaAllah hakkında hayırlısıni versin ne diyim
Yavrum benimya su sabi kadar düşünce olsaydı keşke.Yani benmki senede bikac gun ama elmden geleni yaptgmi onu gec guleryuzumu gostwrmeye ozenli oldgmu gordu ama karsilik beklemiyorum Allah bilsin ben yaptim diye degil 1 saat kmleri idare ediyoruz hayatmzda yorgnlktan olse de az gulec olup sohbet edebilirdi gidelm o da yorgn dinlensin filan diyor annem yok ya oturun gece yatar dinlenirim filan dw yahu hc bisey demiyo dese de durmazlardi oglwn gwlmslerdi zaten .. anlayissiz insan da degiller benm takildgm kdr takilmamislardir bile ama kucuk gbi gorunsede gerckten haksizlik etti ...
Kizimda uzuldgmu anladi gelmis anne uzgunsun belki sana bisey alirim dedi paranmi var senin dedim babam maasini alsin sana hamur malzemesi alirim pelki tektas alirim diyor yaaa aglatti benii
Oda benzer sıkıntılar yaşadı bı ara canım,burda birbirimizi görmesek birebir tanimasakta canımızdan oluyorlar her biri de, o yüzden benim de canım yandı şahsen okuduklarim karşısındaDilos da ne vardi ki
Ay ben sonradan katildim ya bilmiyorum o yuzden
Ben de cok uzuldum zebranin konusunda. Dilosa da uzuldum bak simdiOda benzer sıkıntılar yaşadı bı ara canım,burda birbirimizi görmesek birebir tanimasakta canımızdan oluyorlar her biri de, o yüzden benim de canım yandı şahsen okuduklarim karşısında
ah biter mi bugun var bir de sonuncusu persembe günü 2tane daha varrrB Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm
ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn
K Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm
HayatSevinceGuzel telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii
M mehlika nur mehloşummmmmnasılsın ?
aypare ackerman artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)
kk birinci noteri canımmm günaydınnn, çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?
Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn
Olsun arada kaçamak olurah biter mi bugun var bir de sonuncusu persembe günü 2tane daha varrr
diyete devam:) 2 gun once bozmuştum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?