- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.321
ay evet olmasa daha iyi amaOlsun arada kaçamak oluryarasınnn devammmm
Allah kolaylık versinnn :) sorunsuz geçsin inşallahh articimmm :)
Hava kapalı yatakta debeleniyormB Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm
ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn
@Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm
HayatSevinceGuzel telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii
@mehlika nur mehloşummmmmnasılsın ?
aypare ackerman artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)
@samdan canımmm günaydınnn,çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?
@Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn
Olsun o kadardan bir şey olmaz, vücudun şoklanmaya da ihtiyacı var artiicimm..ay evet olmasa daha iyi amateşekkür ederim patilimmm
bende patiliye alistimteşekkür ederimm sen nasjlsin nasil gidiyor is ev evlilik ve en onemlisi minnak nasıl ♥♥
Bende çalışıyorumHava kapalı yatakta debeleniyorm
Sen nabiyorsun bidenem :)
ayy ne güzel yemek yapmakla uğraşmazsin her hafta gidin bir yerlere ahahahOlsun o kadardan bir şey olmaz, vücudun şoklanmaya da ihtiyacı var artiicimm..
Canın ne istiyorsa onu de hiç sıkıntı yok
İyiyim bende, iyi gidiyor.. işe geldim.
Ctesi akşam misafirlikteydik, dün de sabah evden bir çıktık 10 da akşam 10 du eve geldik.. gene misafirlikteydik
Çok alıştık bu misafirlik olaylarına iyi oluyor böyleByNkoaLa nın dediği gibi en sevdiğimiz beleş yemek
Bende iyiyim canımm ne olsun.. Valla bende üşüyorumgünaydın tatlım iyiyim ama uykuluyum ve çok üşüyorum bu ne soğuk ya valla totom dondu hem kalorifer yanıyo hemde ayak sobam .
sen nasılsın
Ay yok o mutfağa girmesin bir zahmetayy ne güzel yemek yapmakla uğraşmazsin her hafta gidin bir yerlere ahahahevdede askim cok yoruldum yemegi sen yapar misjn de aradaaaa
Beleş mezar bulsan giricen poncikimOlsun o kadardan bir şey olmaz, vücudun şoklanmaya da ihtiyacı var artiicimm..
Canın ne istiyorsa onu de hiç sıkıntı yok
İyiyim bende, iyi gidiyor.. işe geldim.
Ctesi akşam misafirlikteydik, dün de sabah evden bir çıktık 10 da akşam 10 du eve geldik.. gene misafirlikteydik
Çok alıştık bu misafirlik olaylarına iyi oluyor böyleByNkoaLa nın dediği gibi en sevdiğimiz beleş yemek
Nerde beleş, oraya yerleşşşşBeleş mezar bulsan giricen poncikimhahahahshahah
Dağlara yağmışBende çalışıyorum
Daha doğrusu çalışmaya, çalışıyorum
Kar yağıyor mu kar
bursa canım ama iyi soğuk bugün yarın içime içlik giyip çıkabilirim bide ben yelli üstümde ince giymişim ama kollarım dondu vallahi . bebiş nasıl haftayamıydı kontrol sizinBende iyiyim canımm ne olsun.. Valla bende üşüyorummasamın altında benim de ayak sobam var ısıtıcım verdim coşkuyu yanıyorr
Gerçekten soğukkk, sen nerede oturuyordunnerede yaşıyorsun yani
niye ya o kadar mi marifetsizAy yok o mutfağa girmesin bir zahmet
Öf bizim burda da yağmıyor yaaaDağlara yağmış
Buralara gelene kdr suyunu salmış yağmur var
Yemek konusunda seviyirm Yaaa belesciyiNerde beleş, oraya yerleşşşşhahahahahaha
yaşasın beleşçi hayattt
Yağsın yağar bence :)Öf bizim burda da yağmıyor yaaa
Eccuk yağsa keşkeeee
En iyi yaptığı şey makarnaaaniye ya o kadar mi marifetsiz
Patiliiim günaydııınB Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm
ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn
@Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm
HayatSevinceGuzel telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii
@mehlika nur mehloşummmmmnasılsın ?
aypare ackerman artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)
@samdan canımmm günaydınnn,çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?
@Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn
Evet canım Şimdi yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?