Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun arada kaçamak olur yarasınnn devammmm

Allah kolaylık versinnn :) sorunsuz geçsin inşallahh articimmm :)
ay evet olmasa daha iyi ama teşekkür ederim patilimmm
bende patiliye alistim teşekkür ederimm sen nasjlsin nasil gidiyor is ev evlilik ve en onemlisi minnak nasıl

Hava kapalı yatakta debeleniyorm
Sen nabiyorsun bidenem :)

ay evet olmasa daha iyi ama teşekkür ederim patilimmm
bende patiliye alistim teşekkür ederimm sen nasjlsin nasil gidiyor is ev evlilik ve en onemlisi minnak nasıl ♥♥
Olsun o kadardan bir şey olmaz, vücudun şoklanmaya da ihtiyacı var artiicimm..
Canın ne istiyorsa onu de hiç sıkıntı yok
İyiyim bende, iyi gidiyor.. işe geldim.
Ctesi akşam misafirlikteydik, dün de sabah evden bir çıktık 10 da akşam 10 du eve geldik.. gene misafirlikteydik

Çok alıştık bu misafirlik olaylarına iyi oluyor böyle ByNkoaLa nın dediği gibi en sevdiğimiz beleş yemek

@Casper25 günaydınnnn canımmm nasılsınnnn

diloyloy1 günaydınnn gebeşş hatunn nasılsınn canımmm

Başka unuttuğum kimse yok sanırım

Herkeşlere benden kallppppp

günaydın tatlım iyiyim ama uykuluyum ve çok üşüyorum bu ne soğuk ya valla totom dondu hem kalorifer yanıyo hemde ayak sobam .

sen nasılsın

ayy ne güzel yemek yapmakla uğraşmazsin her hafta gidin bir yerlere ahahah evdede askim cok yoruldum yemegi sen yapar misjn de aradaaaa

günaydın tatlım iyiyim ama uykuluyum ve çok üşüyorum bu ne soğuk ya valla totom dondu hem kalorifer yanıyo hemde ayak sobam .

sen nasılsın
Bende iyiyim canımm ne olsun.. Valla bende üşüyorum masamın altında benim de ayak sobam var ısıtıcım verdim coşkuyu yanıyorr
Gerçekten soğukkk, sen nerede oturuyordun nerede yaşıyorsun yani

Beleş mezar bulsan giricen poncikim hahahahshahah

Bende iyiyim canımm ne olsun.. Valla bende üşüyorum masamın altında benim de ayak sobam var ısıtıcım verdim coşkuyu yanıyorr
Gerçekten soğukkk, sen nerede oturuyordun nerede yaşıyorsun yani
bursa canım ama iyi soğuk bugün yarın içime içlik giyip çıkabilirim bide ben yelli üstümde ince giymişim ama kollarım dondu vallahi . bebiş nasıl haftayamıydı kontrol sizin

niye ya o kadar mi marifetsiz
En iyi yaptığı şey makarnaaa

Ne zaman karnım aç hadi bir şeyler hazırla desemm, tamammmmm hayatımmm hayatının en güzel makarnasını yemeğe hazır mısın der
ya da karnım aç derim ' o zaman makarnaaaaaa ' der
o yüzden o masa hazırlasın ben yemek yaparım

Patiliiim günaydııın

Kutsala canım sıkıldı benim de. Ne bilim ya böyle olunca burda üzülüyoruz.

Bir de yüzümde bir anda pörtleyen sivilcelerim var, her gün bi tane çıkıyor. Anlamadım

Sen nasılsın bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…