Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben normalda makarns hic sevmezdim diyete başladığımdan beri makarna aseriyorum

Bende üzüldüm, ama elden maalesef bir şey gelmiyor; keşke yapabilecek bir şeyimiz olsa da yapsak. Ama maalesef yok..

Regl mi olacaksın acaba telatabisim ? ondan çıkıyordur belki ? ya da bu aralar çok çekirdek cips falan tükettin mi ?
Ya da yüzüne alışkın olmadığın bir şeyler sürmüş olabilir misin ?

İyiiym bende bitanemm ne olsun git gel Konya 6 saat devam

Günaydın canım
Zebranın konusunu okuyordum sabah sabah içim burkuldu,
İnşaallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır

Öyle Patilim

Regl ama hiiç böyle olmazdım yaaa, şuan telefonun güzelleştirme özelliği bile beni kurtarmıyor deyim sen anla

Hmmm misafirliklere doyamamışsııın gördüm

Öyle Patilim

Regl ama hiiç böyle olmazdım yaaa, şuan telefonun güzelleştirme özelliği bile beni kurtarmıyor deyim sen anla

Olsun ya geçerrr, bozma moralini, sorun sivilce olsun emaaannnnnnn

He ya sorma telatabisim ctesi akşam yemeğe gittik doyamadım; pazar sabah kahvaltıya misafirliğe gittik bir baktık akşam yemeğini falan yemişiz saatler ne hızlı geçmiş haberm yok

Casper25 günaydınnnn canımmm nasılsınnnn

@diloyloy1 günaydınnn gebeşş hatunn nasılsınn canımmm

Başka unuttuğum kimse yok sanırım

Herkeşlere benden kallppppp
Hastayim kuzum. Kiz iyilesti bana gecti simdi de
Okulda ölü gibi duruyorum. Cocuklarim yazik bana nasil acidilarsa sandalyelerinden kalkmiyolar bugun. Birisi ses yapsa digerleri susturuyor ogretmenimiz hasta diye :)
Sen nasilsim nasil gidiyor ?

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine vitamin ıhlamur vs takviye al .. bir an önce toparla inşallahh..
Öğrencilerin de ne minnoş keşke her çocuk böyle bilinçli olsa..

İyiyim bende canım, koşturmaca devam :)

Öyle Patilim

Bende de sanki ergenmişim gibi tek tük çıkarsı hamilelik yaradı, hiç çıkmıyor artık

Allah iyilik versin insallah kuzum
Yav ben anlamadim bu dilos ile atistigi only bir ara yorumdan gayet guluyorlardi sakalasiyorlardi. birden ne oldu da kiz 2. kez bu sebepten ban yedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…