- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.341
ben normalda makarns hic sevmezdim diyete başladığımdan beri makarna aseriyorumEn iyi yaptığı şey makarnaaa
Ne zaman karnım aç hadi bir şeyler hazırla desemm, tamammmmm hayatımmm hayatının en güzel makarnasını yemeğe hazır mısın der
ya da karnım aç derim ' o zaman makarnaaaaaa ' der
o yüzden o masa hazırlasın ben yemek yaparım
İnşallah yağarYağsın yağar bence :)
Dağlara yağan kar buralara da oralara da yağar
way arkadaş yaEvet canım Şimdi yazmışyine aynı kişi yüzünden banlandı büyük ihtimalle.
Yiyemiyorsun ya ondandırben normalda makarns hic sevmezdim diyete başladığımdan beri makarna aseriyorum
Bende üzüldüm, ama elden maalesef bir şey gelmiyor; keşke yapabilecek bir şeyimiz olsa da yapsak. Ama maalesef yok..Patiliiim günaydııın
Kutsala canım sıkıldı benim de. Ne bilim ya böyle olunca burda üzülüyoruz.
Bir de yüzümde bir anda pörtleyen sivilcelerim var, her gün bi tane çıkıyor. Anlamadım
Sen nasılsın bakalım ❤
Günaydın canımB Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm
ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn
@Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm
HayatSevinceGuzel telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii
M mehlika nur mehloşummmmmnasılsın ?
aypare ackerman artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)
@samdan canımmm günaydınnn,çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?
@Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn
Ooooo ona bende bayılırımmmYemek konusunda seviyirm Yaaa belesciyi
Hele biri isnarlarsa ohhhh yeme de yanında yat
Öyle PatilimBende üzüldüm, ama elden maalesef bir şey gelmiyor; keşke yapabilecek bir şeyimiz olsa da yapsak. Ama maalesef yok..
Regl mi olacaksın acaba telatabisim ?ondan çıkıyordur belki ? ya da bu aralar çok çekirdek cips falan tükettin mi ?
Ya da yüzüne alışkın olmadığın bir şeyler sürmüş olabilir misin ?
İyiiym bende bitanemm ne olsun git gel Konya 6 saat devam
Kesin buradadır okuyordur canımway arkadaş ya
taktı kıza
diloşumm burdaysan 3 kere topiğe tıkla
Olsun ya geçerrr, bozma moralini, sorun sivilce olsun emaaannnnnnnÖyle Patilim
Regl ama hiiç böyle olmazdım yaaa, şuan telefonun güzelleştirme özelliği bile beni kurtarmıyor deyim sen anla
Hmmm misafirliklere doyamamışsııın gördüm
bi denk gelemedikKesin buradadır okuyordur canım
Geliş tarihi 5 Ocakbi denk gelemedikgene rahat 5 gün yemiştir
6-7 gün yemiş maşallahGeliş tarihi 5 Ocak
Hastayim kuzum. Kiz iyilesti bana gecti simdi deCasper25 günaydınnnn canımmm nasılsınnnn
@diloyloy1 günaydınnn gebeşş hatunnnasılsınn canımmm
Başka unuttuğum kimse yok sanırım
Herkeşlere benden kallppppp
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine vitamin ıhlamur vs takviye al .. bir an önce toparla inşallahh..Hastayim kuzum. Kiz iyilesti bana gecti simdi de
Okulda ölü gibi duruyorum. Cocuklarim yazik bana nasil acidilarsa sandalyelerinden kalkmiyolar bugun. Birisi ses yapsa digerleri susturuyor ogretmenimiz hasta diye :)
Sen nasilsim nasil gidiyor ?
Bende de sanki ergenmişim gibi tek tük çıkarsı hamilelik yaradı, hiç çıkmıyor artıkÖyle Patilim
Regl ama hiiç böyle olmazdım yaaa, şuan telefonun güzelleştirme özelliği bile beni kurtarmıyor deyim sen anla
Hmmm misafirliklere doyamamışsııın gördüm
Allah iyilik versin insallah kuzumÇok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine vitamin ıhlamur vs takviye al .. bir an önce toparla inşallahh..
Öğrencilerin de ne minnoşkeşke her çocuk böyle bilinçli olsa..
İyiyim bende canım, koşturmaca devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?