Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadii innşşallahhh Patilim

Ayy enn sevdiğim gezmecilikleeerrr

Allah iyilik versin insallah kuzum
Yav ben anlamadim bu dilos ile atistigi only bir ara yorumdan gayet guluyorlardi sakalasiyorlardi. birden ne oldu da kiz 2. kez bu sebepten ban yedi
Valla bende anlamadım
Diloşta rahat durmuyor

İnşallahh mehlikam. Sen nasılsın
iyiyim canım, teşekkür ederim, kk da takılarak öğlen ettik bugün de,
aslında sözleşme hazırlamam lazım yarın ihaleyi kazanan firmalara sözleşmeye davet gönderecem
bir de ders çalışmam lazım
sen naptın,ders çalışma nasıl gidiyor
benim en küçük kardeşim sınıf öğr. mezunu 2 kere girdi kpss ye atanamadı,
evlendi ev hanımlığına hevesli, o kadar diyoruz ders çalış tekrar gir diye,
hiç azimli değil malesef

Hmmm Ayy ben de çalışmak istiyoruuumm kolay gelsin mehlikam

Ne için ders çalışıyorsun

Kaç yaşında şuan kardeşin mehlikam. Bazen ben de çok yoruluyorum gerçekten. Hep aynı süreci yaşamaktan. O yüzden bari uğraştım evlenmeden halledeyim diyorum açıkcası. Evlenince ben de salarım gibi geliyor.
Yeni evliyse ondan mı acaba. İnsan bir süre evde durunca çalışmak istiyor sıkılıp..

açıktan çocuk gelişimi okuyorum, 2. yılımdayım, finallar var 2 hafta sonra,
kardeşim 26 yaşında ekimde evllenmişti, şimdi pembe dünyalarda,
kapss falan bıraktı hepten,
bu sene derslere asıl kazan canım, evlenince daha zor

Ilginize tesekkur ederim canim
Bide kendi hakli gbi kahvalti hazirliyordm ise goturuyor goturmemis bu sabah onu da annemler varken sorup hazirlastm henuz bukdr kirginlk yoktu
Kendi hakli gene ddmekki oyle sanniyor ... kizim bile babam ekmegini goturmemis niye ki diye soruyor ne kadar aralarda kaliyorum yaa kucuk bisey belki ama cok kirildim ayin 1 inde onun ailesnn yanina gidicez ben aynisini yapmayi kendime yakistiramam ayrica o insanlar bunu haketmjyor bosa haksizlik etmem .

Herkes kendine yakisani yapar ne yapaym durduk yerde huzurumuzu bozdu iste bayadi r baya baya iyiydik

aa çok güzelmiş mehlikam az kalmış finallere. İnternet üzerinden mi oluyor sınavlar. Halledersin sen

İnşallahh mehlikam, herkesin hepimizin gönlündeki olsun

Zıkkım yesin götürmediyse tövbe Yarabbi boşver sen demekki yaptığının doğru olduğunu düşünüyor ve işle alakalı değil baya bilerek gibi geliyo bana. Canım sende onun annesigile gidince surat asma ama önceki gibide olma biraz suskun kal busefer ,bukadarlıktan onlarada sanada zarar olmaz biraz durumun dikkatini ceksin esinin okadar.

Şaşırdım bir de haklı gibi tavır alıyor, enteresan valla.

Kaldı ki bir de kalkıp kahvaltı hazırlayacağım, işe giderken almayacak öyle mi? ilginç yani.
Bunlar hep pohpohlamaktan işte çayım. O yüzden biz kadınlar bu şekle giriyoruz zaten.

Senin kayınvaliden, kayınpederin bunu haketmiyor olarak düşünebilirsin ama senin ailende haketmedi. Nasıl ki o yaptıysa aynısını anlaması için gayet tabi bende yaparım, yaptım da . neden yapmayayım..
benim ailem, ana-baba değil mi?
Ki keza karı koca sorun bile yaşasa eve gelen misafire donuk davranmak bunu belli etmek yersiz, çocukca..
Dediğin doğru herkes kendine yakışanı yapıyor, ama anlamayana da anladığı dilden konuşmak bazen iyi oluyor. Emin ol kuzum

Aynı kafayız kız

Aynı kafayız kız
Öyle ama yani, ben çok sinirlenirim bu tarz şeylere..
Ne münasebet yani.

Eşimin ister benimle derdi olsun, ister işyeri ile. Evime gelen misafirime yorgunum, uykum var bilmem ne diyemez. Sessiz kalamaz.
Kaldı ki bu gelen benim annem, babam ise.. Bi dursun yani, bir stop tuşu olsun, olmalı da.

aa burda da daha çok haksızlık etmiş eşin çayım ya. Başka bir sorun filan da yok dedin iyiymişsiniz de. Haklı gibi davranmış eşin. Valla şimdi ben de kızdım.

Yok arada hicbisey yok canim ilk geldi 10 15 dk iyiydi sonra yemek yedik uyku bastirdi iyice heralde huyudur uyumak o an hatta soyle diyim bikere isten gelcegi zaman misafir gelecekti ee ben ne zaman uyiycam dedi uyumayacaksin dedm o gun de mesai kalmsti . Uyku baska bisey yok ortda bebek degil biraz dha canli durup hossohbet olsaydi keske onlar zaten gidecekti belliydi oglen gelmslerdi

Valla aynen öyle çok oturmak istemiyosa gidene kadar hiç gelmesin daha iyi. Kimse maymun suratını çekmek zorunda değil. Valla ben daha fazlasını yapardım başıma gelse idi çünkü bazıları iyilikten anlamıyo. Yemek bile hazırlamazdım kendi ayıbı bide haklı gibi yemeği götürmüyo peh pehh

Demedi zaten ama hali tavri beden dili dedi resmen hatta bagriyordu resmen bence beden dili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…