- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.381
yok canım bizzat okullarda snava giriyoruz, amin canım, hepimizin inşaallahaa çok güzelmiş mehlikamaz kalmış finallere. İnternet üzerinden mi oluyor sınavlar. Halledersin sen
İnşallahh mehlikam, herkesin hepimizin gönlündeki olsun ❤
Onlar dha gitmemsti hazirladgmda da gitselerdide hazirlardim sorunlsr bu seklde cozulmezki onun alip gotrmemesyle de cozulmezYok çayım sen eşini düşünüp hazırlamışsın kahvaltısını filan. Sıkma canını ❤
Annenler yanlış anlayabilirdi sonuçta demi ben olsam hemen kalkıp gitsinler der gibi anlardım. Neyse sen üzme kendini balım kırıldığını belli et inşallah seni anlarYok arada hicbisey yok canim ilk geldi 10 15 dk iyiydi sonra yemek yedik uyku bastirdi iyice heralde huyudur uyumak o an hatta soyle diyim bikere isten gelcegi zaman misafir gelecekti ee ben ne zaman uyiycam dedi uyumayacaksin dedm o gun de mesai kalmsti . Uyku baska bisey yok ortda bebek degil biraz dha canli durup hossohbet olsaydi keske onlar zaten gidecekti belliydi oglen gelmslerdi
Olmaz çayım öyle haklısın.Onlar dha gitmemsti hazirladgmda da gitselerdide hazirlardim sorunlsr bu seklde cozulmezki onun alip gotrmemesyle de cozulmez
Valla bir gün amcamın oglu gelmişti akşam, eşim de pek sevmez onuValla aynen öyle çok oturmak istemiyosa gidene kadar hiç gelmesin daha iyi. Kimse maymun suratını çekmek zorunda değil. Valla ben daha fazlasını yapardım başıma gelse idi çünkü bazıları iyilikten anlamıyo. Yemek bile hazırlamazdım kendi ayıbı bide haklı gibi yemeği götürmüyo peh pehh
Hayır asla çayımAbarttimmi diyordum bende kendi kendme
Senede 1 gelmsler ya kalkip surat inanko yapamam benm karakterime ters. Esimde surat yapmadi kiz bide ben pohpohlamam ki esimi hic burda az cok yapimi biliyosnz pek alttan alip amanda aman diyen tiplerde degilim oyle .. geldiginde 10 15 dk iyiydi yemek yedik ettik sonra iyice rehavet coktu suskunlasti haberleri izliyolar filan babamla cok az konusarak uykudan oluyo ama o an bayilmak uzere ...Şaşırdım bir de haklı gibi tavır alıyor, enteresan valla.
Kaldı ki bir de kalkıp kahvaltı hazırlayacağım, işe giderken almayacak öyle mi? ilginç yani.
Bunlar hep pohpohlamaktan işte çayım. O yüzden biz kadınlar bu şekle giriyoruz zaten.
Senin kayınvaliden, kayınpederin bunu haketmiyor olarak düşünebilirsin ama senin ailende haketmedi. Nasıl ki o yaptıysa aynısını anlaması için gayet tabi bende yaparım, yaptım da . neden yapmayayım..
benim ailem, ana-baba değil mi?
Ki keza karı koca sorun bile yaşasa eve gelen misafire donuk davranmak bunu belli etmek yersiz, çocukca..
Dediğin doğru herkes kendine yakışanı yapıyor, ama anlamayana da anladığı dilden konuşmak bazen iyi oluyor. Emin ol kuzum
İyi demişsin valla fıstık gibi fikir kimsenin başı agrımaZValla bir gün amcamın oglu gelmişti akşam, eşim de pek sevmez onu
Bana ne zaman gider acaba falan dedi öğlen iş yerindeyken daha akşam olmadan kuzenimin ne zaman gideceğini düşünüyordu
Çok rahatsız olacaksan ve insanların içinde surat yapacaksan bugün geç gel eve, mesaide falan derim senin mahkeme duvarı gibi olan suratını çekemem. Sen eşim isen o da kuzenim, tabiki de gelecek. Geç gel sen, boşuna kavga etmeyelim dedim.
Geç geldihiç uğraşamam
Annemle babamn ne kdr yumusak kalpli sorun cikarmayacak oldklarni biliyor . Oyleyse bile boyle davranmak mi gerekiyordu ben onun anne babasina ne ozenli davrandim ha belki ben sk gormuyorm etmiyorm bilmiyorm ya valla daraldm cok bi is yapasm yokAnnenler yanlış anlayabilirdi sonuçta demi ben olsam hemen kalkıp gitsinler der gibi anlardım. Neyse sen üzme kendini balım kırıldığını belli et inşallah seni anlar
Kesinlikleİyi demişsin valla fıstık gibi fikir kimsenin başı agrımaZ
Uykudan bile olsa sonrasında gelip sana hayatım valla başka bi maksadım yoktu vs gönül alır insan.Annemle babamn ne kdr yumusak kalpli sorun cikarmayacak oldklarni biliyor . Oyleyse bile boyle davranmak mi gerekiyordu ben onun anne babasina ne ozenli davrandim ha belki ben sk gormuyorm etmiyorm bilmiyorm ya valla daraldm cok bi is yapasm yok
Ay cok iyi yaKesinlikleher 2 tarafta mutlu oldu gecenin sonunda
Kuzenim geldiğinde eşim bi gerilir böyle şekilden şekle girerhiç sevmez Allah biliyor ya
O geldiğinde konuşası falan gelmez öyle telefonla uğraşır tv ye bakar falan yokmuş gibi davranır yanie sonuç olarak benimde kuzenim ve evime gelen misafir zoruma gidiyordu şimdi kuzen gelince o gelmiyor
kuzenimde ayda yılda 1 gelir zaten
Biz orda sohbet makara gülüyoruz ediyoruz eşim gerçekten tam bir duvar gibi oturuyor, varlığı ile yokluğu bir gibi yani. En azından enerjimi düşürmemiş oluyor böylelikle
Biseyler yaparsam stres atarim diye dusunuyorm hava buz disari da cikilmaz bu havada .Uykudan bile olsa sonrasında gelip sana hayatım valla başka bi maksadım yoktu vs gönül alır insan.
Yapma Kuzum otur dinlen biraz zaten iş hiç bitmez üzme kendini de .
Iste bizde boyle bi durum yok sevmeme istememe gbi tamamen yorgnlgu ve uyku 2 gun mesai yapms olmasiKesinlikleher 2 tarafta mutlu oldu gecenin sonunda
Kuzenim geldiğinde eşim bi gerilir böyle şekilden şekle girerhiç sevmez Allah biliyor ya
O geldiğinde konuşası falan gelmez öyle telefonla uğraşır tv ye bakar falan yokmuş gibi davranır yanie sonuç olarak benimde kuzenim ve evime gelen misafir zoruma gidiyordu şimdi kuzen gelince o gelmiyor
kuzenimde ayda yılda 1 gelir zaten
Biz orda sohbet makara gülüyoruz ediyoruz eşim gerçekten tam bir duvar gibi oturuyor, varlığı ile yokluğu bir gibi yani. En azından enerjimi düşürmemiş oluyor böylelikle
Daha bende neler varrrAy cok iyi ya
Ozaman nasıl kafanı dagıtacaksan öyle yap balım .işte erkeklerin hepsi değil ama bazıları işte bizim düşündüğümüz gibi ayrıntılı düşünemiyor düz mantık var sadece yani ona göre bi şey yok. Sen yine evde biraz suskun kal bakalım ona karsı kuzum öyle çok tartışma çıkmadan falan.Biseyler yaparsam stres atarim diye dusunuyorm hava buz disari da cikilmaz bu havada .
Ooo onun benim icmde kopan fortinalardan haberi yok gittiklernden sonra mutfagi topladm is cikarip oyalandim uyumus tabi oda 10 u geciyordu uyandi hic konusmadim biraz izledi sonra neyin var dedi ayip ettin dedim konustumya ettimya diyor farknda mi yaptiginin bos yere huzur bozan benim zannediyor ..
Valla çayım, bana göre hiç farketmez ya..Iste bizde boyle bi durum yok sevmeme istememe gbi tamamen yorgnlgu ve uyku 2 gun mesai yapms olmasi
Sende fenasın haaaDaha bende neler varrrsaçını sevdiğimm ah bir bilsen
Biz tam bir komedi
Ama yanlış mıyım ? insanın ciddi anlamda modu düşüyor, enerjisi düşüyor.
Benim kuzenim 2-3 ay da 1 gelecek bana. Geldiğinde de benim eşim öyleeee dut yemiş bülbül gibi oturack ? Ne mana ?
geçen aylar da geldi mesela, ablası var bir de diğer kuzenim şehir dışında yaşıyor .. İstanbula geldi diye abla kardeş ikisini davet ettim. Ama kalmayaaa
Eşim dedi patili kalmaya çağırdın da ben ne yapıcam ? bari geleyim bugün akşam otururum konuşurum ne yapayım.
Yok dedim, sana güvenemem bu konu da. bütünn akşam seni de çekemem, git annen de kal boşu boşuna kavga etmeyelim dedimişten çıkışta annesine gitti
Kuzenlerim enişte nerde dedi, dedim şehir dışına toplantıya gitti
Kafalar pırıl pırıl, mis
KesinlikleSende fenasın haaaadamı anasına yollamış
Zaten onunda canına minnetmiş neyseki eşin demutlu olmuştur
Valla tartsmaya takatim yok zten kendi ayibiyla kalsin da yani annem aradi smdi canm annem hiic takilmamslar onun uykuya duskun oldgnu mesai calstgni izin yapamadgni biliyoruz kizim biz hic takilmadik siz de iyi olun buyutma bisey yok dedi izinli olupta oyle yapsa o zaman bisey dusunurduk belki de hep yemek sonrasi asiri uyku istegi geliyor diye soyluyor zaten dedi oyle iste onlar takilmiyor sorun etmiyor diye ozensiz olmasi gerekmiyordu iste de zorla ne yaptirilir ki insana amannn skldm vallaOzaman nasıl kafanı dagıtacaksan öyle yap balım .işte erkeklerin hepsi değil ama bazıları işte bizim düşündüğümüz gibi ayrıntılı düşünemiyor düz mantık var sadece yani ona göre bi şey yok. Sen yine evde biraz suskun kal bakalım ona karsı kuzum öyle çok tartışma çıkmadan falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?