- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.401
Valla çayım, bana göre hiç farketmez ya..
Benim için ikisi de aynı şey. İnan..
Bende çok yorgun oluyorum işe gidiyorum geliyorum yemek yapıyorum bazen il dışına toplantıya gidiyorum ona rağmen onun ailesi her geldiğinde güler yüzümden 1 gram eksilmiyorsa, eşimin de eksilmeyecek. Özellikle aileme karşı.
Bunu bana hiç bir şekilde yorgunum, uykum var modum düşük toplantıdaydım bahane edemez, az gitsin ötede oynasın. Annem babam o benim ya hayırdır ? sanki insanlar benim her gün evimde. 1 Gün uykusuz kalsın ne olacakmış yani. ( bunu kendi adıma konuşuyorum )
[/QOTE]
Oyle canim ama gel anlat iste. Bahane degl tabikide isi agir tatil olan 2 gunde de calismasi ve hava soguk ve ustune bide 2 saat yol gidiyor derken biliyorsun erkeklwr bizler kadar direncli degil ve de ince dusunceli degil malesef sonuc bu iste
Onlar takılmamışlar iyiki Kuzumm sen sıkma canını .adam yaptığım bişey yok diye düşünüyosa zaten yapacak bişey yok sen ne düşünürsen söylersen söyle anlamıcak olan sana oluyor.Valla tartsmaya takatim yok zten kendi ayibiyla kalsin da yani annem aradi smdi canm annem hiic takilmamslar onun uykuya duskun oldgnu mesai calstgni izin yapamadgni biliyoruz kizim biz hic takilmadik siz de iyi olun buyutma bisey yok dedi izinli olupta oyle yapsa o zaman bisey dusunurduk belki de hep yemek sonrasi asiri uyku istegi geliyor diye soyluyor zaten dedi oyle iste onlar takilmiyor sorun etmiyor diye ozensiz olmasi gerekmiyordu iste de zorla ne yaptirilir ki insana amannn skldm valla
Onlar takilmazlar demistim zaten o da biliyor ona gore absurt bi durum yk zaten ne yapmis kiOnlar takılmamışlar iyiki Kuzumm sen sıkma canını .adam yaptığım bişey yok diye düşünüyosa zaten yapacak bişey yok sen ne düşünürsen söylersen söyle anlamıcak olan sana oluyor.
Kızınla vakit gecir işini yap düşünmemeye çalış
Oy kuzum beniiim kalk bir kahve yada cay yap otur kızcenle biraz valla düşüne düşüne iyce kötü olma aman sal gitsin .Onlar takilmazlar demistim zaten o da biliyor ona gore absurt bi durum yk zaten ne yapmis ki
Bi dus alcam sonra kurabiye yapjp cay yapip yiyip icicemOy kuzum beniiim kalk bir kahve yada cay yap otur kızcenle biraz valla düşüne düşüne iyce kötü olma aman sal gitsin .
İşte böyle rahatla biraz valla olan sana oluyor rahatına bak balım. Buarada bende nişastalı kurabiye yapayım diye düşünüyorum kaçgündür üşeniyorum ya bide istediğim gibi tutmuyo bazen bakalım yaparsam atayım sende atBi dus alcam sonra kurabiye yapjp cay yapip yiyip icicem
İyim patilim bildirimlere bakıyorum şimdi,bide sevisgen komşu diye bı konuya etiketlemis bı kaç kişi beni gidip ona bakacam simdiB Brunello Cicinelli canımm brom nasılsınnn aşk böceğimmm
@ByNkoaLa canımm güzel gülimmm, gül yüzlü arkadaşımmm bapıyoşunnnn bakimmm şeennn
K Kendinisevenbirii ne yapıyon kızzzz poğaçaa yanakkklımm
@HayatSevinceGuzeell telatabisss günaydınn canımmmm nasılsın bitanesiiii
M mehlika nur mehloşummmmmnasılsın ?
@-Artemis artiiii napıyosunnn tatlııı kızzz, sınavlar bitti mi ? ne durumdasın ? diyet nasıl online mı :)
@samdan canımmm günaydınnn,çocuk nasıl ? daha iyi mi ? aynı mı ?
@Limonsuzzcay limonsuuuzzzzmm nasılsnnnn, epeydir görüşemiyoruzz nidennn
Tamam hadi yapalim boyle dha eglenceli oluyor komsumda dogm yapti ona cikaririm biraz ben elmali kurabiye yapicam usenmezsem bide kakaolu catlak kurabiye denemek istiyorumİşte böyle rahatla biraz valla olan sana oluyor rahatına bak balım. Buarada bende nişastalı kurabiye yapayım diye düşünüyorum kaçgündür üşeniyorum ya bide istediğim gibi tutmuyo bazen bakalım yaparsam atayım sende at
Harikaa olmus ellerine saglikkk
Ooo süper şimdiden eline sağlık Kuzum. Ben önce bi mercimek çorbası koycamya . Üşenmez isem öyle yapcam kurabiyeyiTamam hadi yapalim boyle dha eglenceli oluyor komsumda dogm yapti ona cikaririm biraz ben elmali kurabiye yapicam usenmezsem bide kakaolu catlak kurabiye denemek istiyorum
Yaaaa
Saol çayımHarikaa olmus ellerine saglikkk
yaa orda olmak istiyorum şuan
[/QUOTE]Tamam hadi yapalim boyle dha eglenceli oluyor komsumda dogm yapti ona cikaririm biraz ben elmali kurabiye yapicam usenmezsem bide kakaolu catlak kurabiye denemek istiyorum
Bırak şimdi tatlıyı böreği git seni etiketledigim konuya bakyaa orda olmak istiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?