Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onlar takılmamışlar iyiki Kuzumm sen sıkma canını .adam yaptığım bişey yok diye düşünüyosa zaten yapacak bişey yok sen ne düşünürsen söylersen söyle anlamıcak olan sana oluyor.
Kızınla vakit gecir işini yap düşünmemeye çalış

Onlar takilmazlar demistim zaten o da biliyor ona gore absurt bi durum yk zaten ne yapmis ki

Onlar takilmazlar demistim zaten o da biliyor ona gore absurt bi durum yk zaten ne yapmis ki
Oy kuzum beniiim kalk bir kahve yada cay yap otur kızcenle biraz valla düşüne düşüne iyce kötü olma aman sal gitsin .

Bi dus alcam sonra kurabiye yapjp cay yapip yiyip icicem
İşte böyle rahatla biraz valla olan sana oluyor rahatına bak balım. Buarada bende nişastalı kurabiye yapayım diye düşünüyorum kaçgündür üşeniyorum ya bide istediğim gibi tutmuyo bazen bakalım yaparsam atayım sende at

İyim patilim bildirimlere bakıyorum şimdi,bide sevisgen komşu diye bı konuya etiketlemis bı kaç kişi beni gidip ona bakacam simdi

Tamam hadi yapalim boyle dha eglenceli oluyor komsumda dogm yapti ona cikaririm biraz ben elmali kurabiye yapicam usenmezsem bide kakaolu catlak kurabiye denemek istiyorum

Tamam hadi yapalim boyle dha eglenceli oluyor komsumda dogm yapti ona cikaririm biraz ben elmali kurabiye yapicam usenmezsem bide kakaolu catlak kurabiye denemek istiyorum
Ooo süper şimdiden eline sağlık Kuzum. Ben önce bi mercimek çorbası koycamya . Üşenmez isem öyle yapcam kurabiyeyi
Yaparsak atarız

Eki Görüntüle 2570823
Sizden önce ben atıyım dedim kizlarrdun akşam ki misafirlerime hazirlamistim
yaa orda olmak istiyorum şuan
[/QUOTE]
oyy ne güzel,elmalı kurabiyeye bayılırım,
eşinle olan durumu da çok uzatmayın,ayıp etmiş ama erkekler ince düşünceli değil, o hata olarak bile görmüyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…