- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.421
Vay anasını
oyy ne güzel,elmalı kurabiyeye bayılırım,yaa orda olmak istiyorum şuan
Ama kibarca hareket ediyoruzVay anasınıulan sen hamile bı gacisin bı dur diyin libidolariniza siz bak ciciye elli bilmem kaç gündür kurudu kiz oda hamile
Ben gecen sene sarmistim 5 gun yemistikbizim de bugün yemekte lahana sarması var, ne sarmışım ama ha, 2 gündür bitmedi,3. gün yine yiyecez
kıymalı falan güzel olmuş neyseki, bir de cuma günü tavuk göğsü tatlısı yapmıştım, ondan var biraz
Aynen sorun yok diyorsa devammm ..Ama kibarca hareket ediyoruz
Doktora da sordum hem ben sorun yok dedi hıh
Adamın bana dediği dikkatli ve çok sarsmadanAynen sorun yok diyorsa devammm ..
Guldurdun beniiiAdamın bana dediği dikkatli ve çok sarsmadan
Benim de 1 tencere etli yaprak sarmam var, kayınvalidem sarmış pişirmiş akşam eve geçerken alıcammmbizim de bugün yemekte lahana sarması var, ne sarmışım ama ha, 2 gündür bitmedi,3. gün yine yiyecez
kıymalı falan güzel olmuş neyseki, bir de cuma günü tavuk göğsü tatlısı yapmıştım, ondan var biraz
Oo serbestse iyi bari de kibarca nasıl anlıyon mu bişey bariAma kibarca hareket ediyoruz
Doktora da sordum hem ben sorun yok dedi hıh
Çok iyi değil ama, yoklukta gidiyor poğaça yanaklımOo serbestse iyi bari de kibarca nasıl anlıyon mu bişey barihaşinlesmeye de doğum sonrası başlarsınız artik
Hahaha doğru diyon olmasa daha beter hiç yoktan iyidirÇok iyi değil ama, yoklukta gidiyor poğaça yanaklım
süper canım afiyyet olsunBenim de 1 tencere etli yaprak sarmam var, kayınvalidem sarmış pişirmiş akşam eve geçerken alıcammm
Bir de çorba yaparım yanına mis
vavv yılbaşı kostimiyle iyi gider, konsept tamam
konu beni aşıyor beybisi, biz o çağları ot gibi geçirdik, şimdi istesekte olmazBırak şimdi tatlıyı böreği git seni etiketledigim konuya bak
Amaan kız 6 saat olmazsa 2 saat olsun ne yani mis gibi seyediyon iştevavv yılbaşı kostimiyle iyi gider, konsept tamam
konu beni aşıyor beybisi, biz o çağları ot gibi geçirdik, şimdi istesekte olmaz
Bizde yarın öğlene kadar çalışıyoruzzz, Çarşamba da zaten resmi tatilllbenim kocişkoma da çarşamba tatilmiş, yarın akşam da evde, biz ne yapsak acaba
6 saat kesintisiz değildir bence, arada bekliyorlardır, bir olunca 2. ye beklemek gerekiyor biraz,Amaan kız 6 saat olmazsa 2 saat olsun ne yani mis gibi seyediyon işteya hiç olmasa öyle düşün
6 saat hiç durmadan değildir ya saçmalamasınlar6 saat kesintisiz değildir bence, arada bekliyorlardır, bir olunca 2. ye beklemek gerekiyor biraz,
3. de 4. de bekleme süresi uzuyordur muhtemelen
bize toplamda yarım saat yetiyor canım, hiç öyle sabahlara kadar sevişgen bir çift olmadık
2. de bile en az 20 dk beklemek gerekiyor, 3 te 4 te bekleme süresi uzuyordur mutlaka6 saat hiç durmadan değildir ya saçmalamasınlarçüş yani oharaaa
ben şokinggg daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?