Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa orda olmak istiyorum şuan
oyy ne güzel,elmalı kurabiyeye bayılırım,
eşinle olan durumu da çok uzatmayın,ayıp etmiş ama erkekler ince düşünceli değil, o hata olarak bile görmüyordur
[/QUOTE]
Valla her durumu anneme anlatmam da az once aradi bende dedm kusura bakmayn cok sinjr oldum ama filan annem dedi iste biz hic oyle dusunmedikki sen buyutme bisey yoj tatil gunlerini bile calisti yorgun sadece soguk ve trafik bile yorar nolacak dedi buyutme sakin bisey yok dedi .
Aynende dedigin gbi aksam hic konusmadim etmedim 1 2 normal konustu tavrimi anladi noldu neyin var dedi dusun yaptgndan haberi bile yok hata kusur olarak gormuyor bile ...

Vay anasını ulan sen hamile bı gacisin bı dur diyin libidolariniza siz bak ciciye elli bilmem kaç gündür kurudu kiz oda hamile
Ama kibarca hareket ediyoruz

Doktora da sordum hem ben sorun yok dedi hıh

Ben gecen sene sarmistim 5 gun yemistik

Benim de 1 tencere etli yaprak sarmam var, kayınvalidem sarmış pişirmiş akşam eve geçerken alıcammm
Bir de çorba yaparım yanına mis

Ama kibarca hareket ediyoruz

Doktora da sordum hem ben sorun yok dedi hıh
Oo serbestse iyi bari de kibarca nasıl anlıyon mu bişey bari haşinlesmeye de doğum sonrası başlarsınız artik

vavv yılbaşı kostimiyle iyi gider, konsept tamam

konu beni aşıyor beybisi, biz o çağları ot gibi geçirdik, şimdi istesekte olmaz
Amaan kız 6 saat olmazsa 2 saat olsun ne yani mis gibi seyediyon işte ya hiç olmasa öyle düşün

benim kocişkoma da çarşamba tatilmiş, yarın akşam da evde, biz ne yapsak acaba
Bizde yarın öğlene kadar çalışıyoruzzz, Çarşamba da zaten resmi tatilll
Benim eşim yarın yarım gün bile gitmiyor o sabah yatacak ben işe geleceğim

Bizim plan belli öyle kutlama falan yapmayacağız.. Yarın akşam dışarıda bir yemek yeriz; sonra eve geçer netflix ten bir şeyler açar patlamış mısır ve limonata eşliğinde devam ederiz tabi limonata içen taraf benim eşim yarın mutlaka alkol alır 1-2 kadeh bile olsa, bende öküzün trene baktığı gibi onu izlerim

Amaan kız 6 saat olmazsa 2 saat olsun ne yani mis gibi seyediyon işte ya hiç olmasa öyle düşün
6 saat kesintisiz değildir bence, arada bekliyorlardır, bir olunca 2. ye beklemek gerekiyor biraz,
3. de 4. de bekleme süresi uzuyordur muhtemelen
bize toplamda yarım saat yetiyor canım, hiç öyle sabahlara kadar sevişgen bir çift olmadık

6 saat hiç durmadan değildir ya saçmalamasınlar çüş yani oharaaa
ben şokinggg daha neler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…