- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.441
Kız heralde yani dinlene dinlenedir tabi, motor mu takılı bu insanlarda kesintisiz seyedecekler6 saat kesintisiz değildir bence, arada bekliyorlardır, bir olunca 2. ye beklemek gerekiyor biraz,
3. de 4. de bekleme süresi uzuyordur muhtemelen
bize toplamda yarım saat yetiyor canım, hiç öyle sabahlara kadar sevişgen bir çift olmadık
biz yarın tam gün çalışacaz, eşim de tam gün çalışacak, 6-7 gibi ikimizde evde oluruz, yemek vs,Bizde yarın öğlene kadar çalışıyoruzzz, Çarşamba da zaten resmi tatilll
Benim eşim yarın yarım gün bile gitmiyor o sabah yatacak ben işe geleceğim
Bizim plan belli öyle kutlama falan yapmayacağız.. Yarın akşam dışarıda bir yemek yeriz; sonra eve geçer netflix ten bir şeyler açar patlamış mısır ve limonata eşliğinde devam ederiztabi limonata içen taraf benim eşim yarın mutlaka alkol alır 1-2 kadeh bile olsa, bende öküzün trene baktığı gibi onu izlerim
Şükür samdanim gözün aydın diyelim o zmn sende rahatlarsın hastalıktan kurtuldugunuza göre inşallahkızlar ben geldim:)
oğlumu götürdüm doktora balgam söktürücü verdi öksürük için. onun dışında herşey temiz iyileşti de sayılır çok şükür:)
poncikvegece beybisim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız anne ve beybi
yılbaşı planları mi yaoiyodunuz bakiyim siz
bizde ön sevişme hep vardı ama öyle uzun uzadıya değil, bizimki de dayanamayangillerden,Kız heralde yani dinlene dinlenedir tabi, motor mu takılı bu insanlarda kesintisiz seyedeceklerkalp krizi geçirir sbha çıkamazlar öyle olsa Allah korusun
Kız valla biz ilk başlarda ön sevişmeden bı haberdik ve bencillik hat safhadaydi,resmen beterdi yani bizim durumsonra sonra aştık bu sorunu,şimdi baya baya costuk yeni evlenmiş gibi
Hoş geldin şamdanımm,kızlar ben geldim:)
oğlumu götürdüm doktora balgam söktürücü verdi öksürük için. onun dışında herşey temiz iyileşti de sayılır çok şükür:)
Hoş geldin samdankızlar ben geldim:)
Bizim ev öyle değil yaaabizde ön sevişme hep vardı ama öyle uzun uzadıya değil, bizimki de dayanamayangillerden,
özellikle kadın için ön sevişme şart,
bazı şeyler zamanla oturuyor,
sizin adınıza sevindim yaşınız gençken, libidonuz da varken durmayın tabisi,
bu kağıt gibi evlerde nasıl oluyor ben anlamıyorum,
sitelerde mi böyle acaba,
B Brunello Cicinelli de bu durmdan muzdaripti,
daha önce yine böyle bir konu vardı,
bir de işyerimden arkadaş kuruma yakın oturuyor, onların da öyleymiş,
tüm sesi duyuyorlarmış, üstte bekarlar barmış eve kız atıyorlarmış falan
Aynı benOoooo ona bende bayılırımmm
Yeter ki biri gel yemek ısmarlayayım desinhiç kaçırmam işimi gücümü bırakır koşa koşa giderim
Şükür samdanim gözün aydın diyelim o zmn sende rahatlarsın hastalıktan kurtuldugunuza göre inşallah
Nereye kayboldun bakayım şenAynı ben
Hoş geldin şamdanımm,
İyi maşallah çok sevindimm
İyiyim bende kuzumm ne olsun 2 gündür misafir misafir geziyordum, bugün gerçek hayata dönüş yaptım
Yılbaşı planı değil aslında bizim ki plan sayılmaz günlük rutin şeyler aslında
Sen ne yapıyorsun ? çalışmıyor musun ?
Sevisgen komşuyu okudum geldimNereye kayboldun bakayım şen
Hoş geldin samdan
Geçmiş olsun olgusuna
Ne hoş bu saatte evde olmakolsun rutinuniz de çok tatlı kiAllah sağlık afiyet versin tatlım:)
ben sabah servisle işe gittim oğlanı alip. sonra saatlik izin doldurup hastaneye gectim ordan eve geldim yemek yedirip uyuttum kahve içtim esim de geldi şimdi :) öyle oturuyorum akşama yemek düşünüyoruz karşılıklı
Bende okudum sabah şokingggSevisgen komşuyu okudum geldim
Herşey gençken güzelBende okudum sabah şokinggg
Ne hoş bu saatte evde olmak
Bence fırında köfte patates yapyanına da bi pilav bir de çorba misss
Ya da buzlukta varsa bir şeyler fasulye nohut falançıkar at tencereye tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?