Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ben geldim:)
oğlumu götürdüm doktora balgam söktürücü verdi öksürük için. onun dışında herşey temiz iyileşti de sayılır çok şükür :)

poncikvegece beybisim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız anne ve beybi

yılbaşı planları mi yaoiyodunuz bakiyim siz

Kız heralde yani dinlene dinlenedir tabi, motor mu takılı bu insanlarda kesintisiz seyedecekler kalp krizi geçirir sbha çıkamazlar öyle olsa Allah korusun

Kız valla biz ilk başlarda ön sevişmeden bı haberdik ve bencillik hat safhadaydi,resmen beterdi yani bizim durum sonra sonra aştık bu sorunu,şimdi baya baya costuk yeni evlenmiş gibi

biz yarın tam gün çalışacaz, eşim de tam gün çalışacak, 6-7 gibi ikimizde evde oluruz, yemek vs,
ertesi gün tatil olacağı için kahve, çay, patlamış mısır saatlerimiz olur muhtemelen,
çocukları 10 da yatağa gönderip biz gecelere akarız,
benim planım bu

Şükür samdanim gözün aydın diyelim o zmn sende rahatlarsın hastalıktan kurtuldugunuza göre inşallah

C Cay6 kuzum okudum da ben eşime bunun için kizmazdim ya. senin ailen zaten yakın oturuyo yabancilamamis ama sen kizarsin diye de yatıp uyuyamamis sanırım.

bizde aynı durum olsa ben kendim git uyu sen derdim. ana baba benim anam babam o ne ki diyet düşünürdüm :) eşimin ailesi de aynı şekilde ben yorgun falan olsam ayiplamazlar kızım git yat sen biz yabanci miyiz der kayınpederim falan:)

cidden eşinin işi ağır ve sürekli çalışıyo o eve gelirken uyumanin hayalini kurarak gelmiştir eminim. bence uzatma ve bunu saygısızlık olarak görme. kendin teklif et yat uyu istersen annemler yabancı değil diyerek.

bak geçen gün eşim sabaha karşı bisey sordu bana. duyuyorum bakiyorum icimden cevap verdim hatta ama konusamadim. aynı şeyi üç dört kez sordu adam ben bos bos baktim yorgunluk hafife alincak bisey değil bence. üzme kendini de eşini de

bizde ön sevişme hep vardı ama öyle uzun uzadıya değil, bizimki de dayanamayangillerden,
özellikle kadın için ön sevişme şart,
bazı şeyler zamanla oturuyor,
sizin adınıza sevindim yaşınız gençken, libidonuz da varken durmayın tabisi,
bu kağıt gibi evlerde nasıl oluyor ben anlamıyorum,
sitelerde mi böyle acaba,
B Brunello Cicinelli de bu durmdan muzdaripti,
daha önce yine böyle bir konu vardı,
bir de işyerimden arkadaş kuruma yakın oturuyor, onların da öyleymiş,
tüm sesi duyuyorlarmış, üstte bekarlar barmış eve kız atıyorlarmış falan

Hoş geldin şamdanımm,
İyi maşallah çok sevindimm

İyiyim bende kuzumm ne olsun 2 gündür misafir misafir geziyordum, bugün gerçek hayata dönüş yaptım
Yılbaşı planı değil aslında bizim ki plan sayılmaz günlük rutin şeyler aslında

Sen ne yapıyorsun ? çalışmıyor musun ?

bizim de karşı komşumla yatak odalarımız bitişik,
ama onun da bizimde o duvarda gardrop var, orta yaşlı bir çift yaşları 55 falan vardır,
daha hiç ses duymadım , konuşma sesi vs de duymadım hiç,
bizim yataktan olay esnasında ses çıkıyor bazen, inşaallah onlar da duymuyordur

Hoş geldin samdan
Geçmiş olsun olgusuna

Bizim ev öyle değil yaaa
Ses falan çok duymuyorum ben mesela üst katım da 2 çocuklu bir aile var ama

Şükür samdanim gözün aydın diyelim o zmn sende rahatlarsın hastalıktan kurtuldugunuza göre inşallah

Allah razı olsun canım benim iş yerine götürdüm Allah'ım bir simardi bir simardi ilgi görünce dedim tamam sen iyilesmissin

sen naptın bakalım seksü avrat yılbaşı planın var mi :)

olsun rutinuniz de çok tatlı ki Allah sağlık afiyet versin tatlım:)

ben sabah servisle işe gittim oğlanı alip. sonra saatlik izin doldurup hastaneye gectim ordan eve geldim yemek yedirip uyuttum kahve içtim esim de geldi şimdi :) öyle oturuyorum akşama yemek düşünüyoruz karşılıklı

Ne hoş bu saatte evde olmak

Bence fırında köfte patates yap yanına da bi pilav bir de çorba misss
Ya da buzlukta varsa bir şeyler fasulye nohut falan çıkar at tencereye tamam

Ne hoş bu saatte evde olmak

Bence fırında köfte patates yap yanına da bi pilav bir de çorba misss
Ya da buzlukta varsa bir şeyler fasulye nohut falan çıkar at tencereye tamam

yayla çorbası ve pırasa var dünden:) yanına pilav kavurma yapalım diye düşündük patilim:) ama senin fikirler de çok cazip
belki senin dediğin gibi yaparım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…