- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.461
Pilav kavurma mıyayla çorbası ve pırasa var dünden:) yanına pilav kavurma yapalım diye düşündük patilim:) ama senin fikirler de çok cazip
belki senin dediğin gibi yaparım:)
Pilav kavurma mı
oyyyyyy
Sevisgen komşuhangi konu uleyn oben de merak ettim
bide ben gidip bakiyim belki ufkum genişlerSevisgen komşu
Cinsellikte
Bizim de akşam ki menü belli olduanam hamilelere dediğim şeye bak yakusura bakma kuzum boşluğuma denk geldi
Moralin de bozulabilirbide ben gidip bakiyim belki ufkum genişler
Aynen canım şükür biz gençken hallettik yoksa cekilmiyodubizde ön sevişme hep vardı ama öyle uzun uzadıya değil, bizimki de dayanamayangillerden,
özellikle kadın için ön sevişme şart,
bazı şeyler zamanla oturuyor,
sizin adınıza sevindim yaşınız gençken, libidonuz da varken durmayın tabisi,
bu kağıt gibi evlerde nasıl oluyor ben anlamıyorum,
sitelerde mi böyle acaba,
B Brunello Cicinelli de bu durmdan muzdaripti,
daha önce yine böyle bir konu vardı,
bir de işyerimden arkadaş kuruma yakın oturuyor, onların da öyleymiş,
tüm sesi duyuyorlarmış, üstte bekarlar barmış eve kız atıyorlarmış falan
Simarmaz mi samdanim akroş sonuçta senin oglanda ilgi hoşuna gitmiştirAllah razı olsun canım benimiş yerine götürdüm Allah'ım bir simardi bir simardi ilgi görünce dedim tamam sen iyilesmissin
sen naptın bakalım seksü avratyılbaşı planın var mi :)
Moralin de bozulabilir
Bizim de akşam ki menü belli oldu
Kavurma
Kayınvalideme söyleyeyim de buzluktan et çıkarsın kavursun
Aynen canım şükür biz gençken hallettik yoksa cekilmiyodu
Cicinin de böyle sorun olmuştu yeni evde cidden ama halloldu sanırım ki bahsetmedi bidaha hiç.
Simarmaz mi samdanim akroş sonuçta senin oglanda ilgi hoşuna gitmiştirhele bide kızlar güzelse,onda da az bı çapkınlık varsa
İyim bende samdanim dün misafirim vardı işte bugünden ev temizledim toparladım oturdum kkda takiliyom
Yılbaşı planım çay çekirdek Mısır ve TV şeklinde valla eşim zaten 9 bucukta işten gelecek zaten
Evet sevisgen komsubaşlık sevisgen komsu mu yailk sayfada yoo öyle bisey
Valla yaprak sarması vardı ama menüde değişikliğe gittimAllah'tan kaynanan var patilimye ye can bogazdan gelir demisler
Evet sevisgen komsu
Bdv deymiş kızay kac senelik konu bubunu bulmak da mesele kim kesfetmis konuyu gidip aramaya dev edeyimm bari
Hahahh senin oğlanın nasıl bı karısı olacak merak ettimbence gayet güzel bi plan kuzum:) :) eşin gelene kadar keyif yaparsın:) yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş var mı hain planların
vallahi kızın birinin elini tuttu gitti bakmadi bile arkasına
Bdv deymiş kız
Kuzum raporum dün bitti bugün iş başı yapmam gerekiyordu, görevlendirmemi tebliğ aldım, görev yerime geldim. Şu an için çıkışımı bekliyorum bir an önce verirlerse rahatlayacağım buraya gelmek için 6 olmadan uyanmam gerekecek, kendi aracımla gelsem park edecek doğru düzgün yer yok, bildiğin şu an sıkıntı. Tekrar rapor alamadım... Çaresizce gelip gitmek zorundayım. Bir an önce çözüme ulaşır inşallah..
Hahahh senin oğlanın nasıl bı karısı olacak merak ettim
Hain planlarim olma mi samdanimhele hele yeni yıla nasıl girersen öyle geçer lafı üzerine bu fırsatı hiccc kaçırmam zaten yarın reglm bitiyor,eşim gelmeye duş alır hazırlanırken bir güzel sonrası sevisgen komşu diye konu açılır işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?