Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım şükür biz gençken hallettik yoksa cekilmiyodu
Cicinin de böyle sorun olmuştu yeni evde cidden ama halloldu sanırım ki bahsetmedi bidaha hiç.

Allah razı olsun canım benim iş yerine götürdüm Allah'ım bir simardi bir simardi ilgi görünce dedim tamam sen iyilesmissin

sen naptın bakalım seksü avrat yılbaşı planın var mi :)
Simarmaz mi samdanim akroş sonuçta senin oglanda ilgi hoşuna gitmiştir hele bide kızlar güzelse,onda da az bı çapkınlık varsa

İyim bende samdanim dün misafirim vardı işte bugünden ev temizledim toparladım oturdum kkda takiliyom
Yılbaşı planım çay çekirdek Mısır ve TV şeklinde valla eşim zaten 9 bucukta işten gelecek zaten

bence gayet güzel bi plan kuzum:) :) eşin gelene kadar keyif yaparsın:) yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş var mı hain planların

vallahi kızın birinin elini tuttu gitti bakmadi bile arkasına

bence gayet güzel bi plan kuzum:) :) eşin gelene kadar keyif yaparsın:) yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş var mı hain planların

vallahi kızın birinin elini tuttu gitti bakmadi bile arkasına
Hahahh senin oğlanın nasıl bı karısı olacak merak ettim

Hain planlarim olma mi samdanim hele hele yeni yıla nasıl girersen öyle geçer lafı üzerine bu fırsatı hiccc kaçırmam zaten yarın reglm bitiyor,eşim gelmeye duş alır hazırlanırken bir güzel sonrası sevisgen komşu diye konu açılır işte böyle

Bdv deymiş kız

evet üstün zekamla arama butonunu kullanmayi akil ettim çok şükür
ama var böyle davsan gibi çiftler ya aralıksız olmasi da şaşırtıcı gelmedi bana ben mi tuhafim acep. benim eşim de dinlenmez arka arkaya olduğunda

ama şunu anladım ki ev alcaksan önce ses testi yapacan

B BUSR4 kuzummm, nerelerdesin ? ne yaptınn..
Raporun bitmesine ne kaldı ?

Düşündün mü ne yapacağını
Kuzum raporum dün bitti bugün iş başı yapmam gerekiyordu, görevlendirmemi tebliğ aldım, görev yerime geldim. Şu an için çıkışımı bekliyorum bir an önce verirlerse rahatlayacağım buraya gelmek için 6 olmadan uyanmam gerekecek, kendi aracımla gelsem park edecek doğru düzgün yer yok, bildiğin şu an sıkıntı. Tekrar rapor alamadım... Çaresizce gelip gitmek zorundayım. Bir an önce çözüme ulaşır inşallah..

konu malzemesi olcak kadar diyosun biz de büyük ihtimalle ben uyuyup kalırım yine

çocuk yokken tadını çıkar valla
bugün elini tutup gittiği kız çok bakımlı cekici boylu poslu incecik bi kizdi benimki işini biliyo valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…