Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzumm dediğin gibi inşallah bir an önce çözüme kavuşur.. neresinden tutarsan tut 2 ucu pohlu değnek yani..
Hakkında hayırlısı olsun inşallahh.. Rabbim kolaylık versn bitanemm

Aynenbaksana nasıl muzdarip konu sahibi kız uyuyup kalma bu sefer sende samdanim,güzel bı hazırlan eşini bı sokla

Tam akrep erkeği işte senin oğlan maşallah

Aynenbaksana nasıl muzdarip konu sahibi kız uyuyup kalma bu sefer sende samdanim,güzel bı hazırlan eşini bı sokla

Tam akrep erkeği işte senin oğlan maşallah

ah be kuzum adam şok olmak isterse oluyo. bide hazırlanıp kendimi mi yorayim

valla dişilik yayan kadinlardan hoslaniyo oğlum Allah hayırlısını versin:) tam bir akros dediğin gibi:)

Kesinlikle
Geçse de geçmese de oynaşan çok

Oncelukle oglunun iyilesmesine cok sevindim yaninda mi goturdun bugun yoksa izinlimisin orasni anlamadim yada atladim blmiyorum cnm
Valla yaniii simdi dus aldm bide kurabiye attm firina kafam dagildi sen de boylebyaznca bide millet yilbasi planlari yapiyor ben kos kos bi kosede

Tatlim zaten kalkacaklardi diye demedim yoksa coktur esime sen gec yat istersen dedgm esiminde izjn alip gecip yattigi ki benim esim kendi der yemek yedigim an asiri bi uyku hissi oluyor seker mi var bisey mi var bayiliyorm uykudan diye hakikaten de oyle oluyor bunu annemler de biliyo kaldiki hafta tatili yapmadan calisip ustune aksam servis cekip trafik skntisi yasiyor zten is agir hava da sogukken eve girince mayisti tabiki ... sadece biraz idare edebilirdi ama o ince dusunce nerdeee ne yaptgndan haberi yokk

senin eşinde de potansiyel varmış maşaallah canım,
oğluna da geçmiş olsun, havalar çok soğudu dikkat edin

Kuzumm dediğin gibi inşallah bir an önce çözüme kavuşur.. neresinden tutarsan tut 2 ucu pohlu değnek yani..
Hakkında hayırlısı olsun inşallahh.. Rabbim kolaylık versn bitanemm
İnşallah kuzum amin

Canim yeni evler oylr ytong tugla kullanilan evler diyim dha dogrusu gece sessizlikte ust komsu musluk acsin bizim mutfakta acilmis sanarsin dusa kabin acma kapama sesi gayet net isik dugmelerine basma sesi gayet net duyuluyor ... baska ses duymadim ama hapsirik sesi gayet duyuluyor cok yasa diyesim geliyo mesela ytong tugladan oturu

kız çay ince düşünecek bisey yok adam yorgun yorgun kafasını tutmaya çalışmış uyumamak için:) valla bisey yok bak. Allah başka dert vermesin takılma böyle şeylere. eşin adam gibi adam olmasa sen su an çalışıyo olurdun ya da borç harc rezil olurdun. fazla fazla çalışıp didiniyo bisey demiyo bak.

yemeği de sen işi ağır olduğu için çok yiyo diyodun galiba. rehavet çöküyodur:) yılbaşında ben hiç plan program yapmam çoğu zaman eşim de olmaz. yarın evde olacağı da kesin değil zaten olur öyle şeyler boşver:) eşine de bozuk atma:)

ben sabah oğlumla işe gittim iki üç saat durup saatlik izin doldurup çıktım:) hastaneye gittik eve geldik :) sonra da esim geldi eve:)

senin eşinde de potansiyel varmış maşaallah canım,
oğluna da geçmiş olsun, havalar çok soğudu dikkat edin

benim eşim keşke potansiyeli olacağına dengesi olsaydi mehlikam bak bir aydir da tık yok ortada uzak kalmak için sebep de yok. adam herşeyi uçlarda yaşıyo

çok şükür şimdi iyi inşallah bütün çocuklar iyi olsun her yerde salgın var çocuklar nasil yorgun hasta hastanelerde çok üzüldüm görünce

öyle potansiyeli olan bir adam nasıl bir ay durur anlamam,
biz en son 20 gün durduk ama araya hastalık, küslük, benim karnımın burnumda olması vs girdi,
eşinin burcu ne?

ay çok kötüymüş ya, öyle şey mi olur arkadaş, mahrem diye bir şey kalmaz,
ilişki esnasında da ister istemez ses çıkıyor

Şamdan neredeydin kuzum. Eminim geldiğinde anlatmişindir sana zahmet bi özet geciver tatlım. Çok merak ettim seni.

öyle potansiyeli olan bir adam nasıl bir ay durur anlamam,
biz en son 20 gün durduk ama araya hastalık, küslük, benim karnımın burnumda olması vs girdi,
eşinin burcu ne?

cidden benimki numunelik ya yay burcu yükseleni de kova

bizim hamilelikte toplasan beş kez olmamıştır. bebeğe bisey olcak diye yanasmadi adam

cidden benimki numunelik ya yay burcu yükseleni de kova

bizim hamilelikte toplasan beş kez olmamıştır. bebeğe bisey olcak diye yanasmadi adam
ay o kötüymüş ya, yay burcu aktif olur diye duymuştum yine kk da,
akreplerin özelliklerini de kk da öğrendim,
ben de kovayım ama yükselenim boğa,
biz düzenimizi hiç bozmadık şu son aya kadar,
kızımda full devamdı, oğlumda 5. ayda sağlık problemleri çıktı, 5. aydan lohusalık bitimine kadar olmadı,

Canlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
1- Kursum bittiiiii artık özgürüm evde daha erken olacağım, huh!
2- Bugün cici bebe 10.haftasını sağ salim bitirdi 11'e girdik. O artık bir embriyo değil. Tıbben artık bebek diye geçiyor teyzeleri Hatta kimse inanmıyor ama ben hareketlerini hissetmeye başladım. Pıt pıt pıt atıyor rahmimde birşey
Kuzularım yarın 31 aralık malum
Geyşam da evde
Nasıl bir menü hazırlayacağımız konusunda çok kararsız kaldık. Ben tavuk doldurayım diyorum iç pilavla, 1 kez yapmıştım nefis olmuştu. Ama başka birşey gelmiyor aklıma
Sizler neler düşünüyorsunuz yılbaşı menülerini ve planlarını alalım bakalım hamarat kertenkelelerim benim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas

D Dilos06 a noldu yine ya bismillah daha hoşgeldin diyemedim kıza yine uçmuş
Diloş bidaha gelirse ayaklarına bakıcam
C Cay6 bebeğim ben senin mevzuyu kaçırdım ya 50 sayfa birikmiş. Noldu bana bir özetler misin. Birşey olmuş ama ne olmuş ben anlamadı ben suriyeli
Youlost16 balım ses ver
poncikvegece Kursum bitti ondan artık erkenciyim güzel annişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…