- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.481
Kuzumm dediğin gibi inşallah bir an önce çözüme kavuşur.. neresinden tutarsan tut 2 ucu pohlu değnek yani..Kuzum raporum dün bitti bugün iş başı yapmam gerekiyordu, görevlendirmemi tebliğ aldım, görev yerime geldim. Şu an için çıkışımı bekliyorum bir an önce verirlerse rahatlayacağım buraya gelmek için 6 olmadan uyanmam gerekecek, kendi aracımla gelsem park edecek doğru düzgün yer yok, bildiğin şu an sıkıntı. Tekrar rapor alamadım... Çaresizce gelip gitmek zorundayım. Bir an önce çözüme ulaşır inşallah..
Aynenkonu malzemesi olcak kadar diyosunbiz de büyük ihtimalle ben uyuyup kalırım yine
çocuk yokken tadını çıkar valla
bugün elini tutup gittiği kız çok bakımlı cekici boylu poslu incecik bi kizdibenimki işini biliyo valla
Aynenbaksana nasıl muzdarip konu sahibi kız uyuyup kalma bu sefer sende samdanim,güzel bı hazırlan eşini bı sokla
Tam akrep erkeği işte senin oğlan maşallah
Kesinlikleevet üstün zekamla arama butonunu kullanmayi akil ettim çok şükür
ama var böyle davsan gibi çiftler yaaralıksız olmasi da şaşırtıcı gelmedi bana ben mi tuhafim acep. benim eşim de dinlenmez arka arkaya olduğunda
ama şunu anladım ki ev alcaksan önce ses testi yapacan
Oncelukle oglunun iyilesmesine cok sevindim yaninda mi goturdun bugun yoksa izinlimisin orasni anlamadim yada atladim blmiyorum cnmC Cay6 kuzum okudum da ben eşime bunun için kizmazdim ya. senin ailen zaten yakın oturuyo yabancilamamis ama sen kizarsin diye de yatıp uyuyamamis sanırım.
bizde aynı durum olsa ben kendim git uyu sen derdim. ana baba benim anam babam o ne ki diyet düşünürdüm :) eşimin ailesi de aynı şekilde ben yorgun falan olsam ayiplamazlar kızım git yat sen biz yabanci miyiz der kayınpederim falan:)
cidden eşinin işi ağır ve sürekli çalışıyo o eve gelirken uyumanin hayalini kurarak gelmiştir eminim. bence uzatma ve bunu saygısızlık olarak görme. kendin teklif et yat uyu istersen annemler yabancı değil diyerek.
bak geçen gün eşim sabaha karşı bisey sordu bana. duyuyorum bakiyorum icimden cevap verdim hatta ama konusamadim. aynı şeyi üç dört kez sordu adam ben bos bos baktimyorgunluk hafife alincak bisey değil bence. üzme kendini de eşini de
Süper ellerine sağlık canımBenim kurabiyelerim hazir Eki Görüntüle 2570856
senin eşinde de potansiyel varmış maşaallah canım,evet üstün zekamla arama butonunu kullanmayi akil ettim çok şükür
ama var böyle davsan gibi çiftler yaaralıksız olmasi da şaşırtıcı gelmedi bana ben mi tuhafim acep. benim eşim de dinlenmez arka arkaya olduğunda
ama şunu anladım ki ev alcaksan önce ses testi yapacan
İnşallah kuzum aminKuzumm dediğin gibi inşallah bir an önce çözüme kavuşur.. neresinden tutarsan tut 2 ucu pohlu değnek yani..
Hakkında hayırlısı olsun inşallahh.. Rabbim kolaylık versn bitanemm
Canim yeni evler oylr ytong tugla kullanilan evler diyim dha dogrusu gece sessizlikte ust komsu musluk acsin bizim mutfakta acilmis sanarsin dusa kabin acma kapama sesi gayet net isik dugmelerine basma sesi gayet net duyuluyor ... baska ses duymadim ama hapsirik sesi gayet duyuluyor cok yasa diyesim geliyo mesela ytong tugladan oturubizde ön sevişme hep vardı ama öyle uzun uzadıya değil, bizimki de dayanamayangillerden,
özellikle kadın için ön sevişme şart,
bazı şeyler zamanla oturuyor,
sizin adınıza sevindim yaşınız gençken, libidonuz da varken durmayın tabisi,
bu kağıt gibi evlerde nasıl oluyor ben anlamıyorum,
sitelerde mi böyle acaba,
B Brunello Cicinelli de bu durmdan muzdaripti,
daha önce yine böyle bir konu vardı,
bir de işyerimden arkadaş kuruma yakın oturuyor, onların da öyleymiş,
tüm sesi duyuyorlarmış, üstte bekarlar barmış eve kız atıyorlarmış falan
Oncelukle oglunun iyilesmesine cok sevindim yaninda mi goturdun bugun yoksa izinlimisin orasni anlamadim yada atladim blmiyorum cnm
Valla yaniii simdi dus aldm bide kurabiye attm firina kafam dagildi sen de boylebyaznca bide millet yilbasi planlari yapiyor ben kos kos bi kosede
Tatlim zaten kalkacaklardi diye demedim yoksa coktur esime sen gec yat istersen dedgm esiminde izjn alip gecip yattigi ki benim esim kendi der yemek yedigim an asiri bi uyku hissi oluyor seker mi var bisey mi var bayiliyorm uykudan diye hakikaten de oyle oluyor bunu annemler de biliyo kaldiki hafta tatili yapmadan calisip ustune aksam servis cekip trafik skntisi yasiyor zten is agir hava da sogukken eve girince mayisti tabiki ... sadece biraz idare edebilirdi ama o ince dusunce nerdeee ne yaptgndan haberi yokk
senin eşinde de potansiyel varmış maşaallah canım,
oğluna da geçmiş olsun, havalar çok soğudu dikkat edin
öyle potansiyeli olan bir adam nasıl bir ay durur anlamam,benim eşim keşke potansiyeli olacağına dengesi olsaydi mehlikambak bir aydir da tık yok ortada uzak kalmak için sebep de yok. adam herşeyi uçlarda yaşıyo
çok şükür şimdi iyiinşallah bütün çocuklar iyi olsun her yerde salgın var çocuklar nasil yorgun hasta hastanelerde çok üzüldüm görünce
ay çok kötüymüş ya, öyle şey mi olur arkadaş, mahrem diye bir şey kalmaz,Canim yeni evler oylr ytong tugla kullanilan evler diyim dha dogrusu gece sessizlikte ust komsu musluk acsin bizim mutfakta acilmis sanarsin dusa kabin acma kapama sesi gayet net isik dugmelerine basma sesi gayet net duyuluyor ... baska ses duymadim ama hapsirik sesi gayet duyuluyor cok yasa diyesim geliyo mesela ytong tugladan oturu
Şamdan neredeydin kuzum. Eminim geldiğinde anlatmişindir sana zahmet bi özet geciver tatlım. Çok merak ettim seni.benim eşim keşke potansiyeli olacağına dengesi olsaydi mehlikambak bir aydir da tık yok ortada uzak kalmak için sebep de yok. adam herşeyi uçlarda yaşıyo
çok şükür şimdi iyiinşallah bütün çocuklar iyi olsun her yerde salgın var çocuklar nasil yorgun hasta hastanelerde çok üzüldüm görünce
öyle potansiyeli olan bir adam nasıl bir ay durur anlamam,
biz en son 20 gün durduk ama araya hastalık, küslük, benim karnımın burnumda olması vs girdi,
eşinin burcu ne?
ay o kötüymüş ya, yay burcu aktif olur diye duymuştum yine kk da,cidden benimki numunelik yayay burcu yükseleni de kova
bizim hamilelikte toplasan beş kez olmamıştır. bebeğe bisey olcak diye yanasmadi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?