- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.501
hoşgeldin bebeğin annessiiii ohh bundan sonra eve erken gelip bolbol dinlen bebeğinin buna ihtiyacı var :)Canlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
1- Kursum bittiiiii artık özgürümevde daha erken olacağım, huh!
2- Bugün cici bebe 10.haftasını sağ salim bitirdi 11'e girdik. O artık bir embriyo değil. Tıbben artık bebek diye geçiyor teyzeleriHatta kimse inanmıyor ama ben hareketlerini hissetmeye başladım. Pıt pıt pıt atıyor rahmimde birşey
Kuzularım yarın 31 aralık malum
Geyşam da evde
Nasıl bir menü hazırlayacağımız konusunda çok kararsız kaldık. Ben tavuk doldurayım diyorum iç pilavla, 1 kez yapmıştım nefis olmuştu. Ama başka birşey gelmiyor aklıma
Sizler neler düşünüyorsunuz yılbaşı menülerini ve planlarını alalım bakalım hamarat kertenkelelerim benim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
hayirli olsunCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
2- Bugün cici bebe 10.haftasını sağ salim bitirdi 11'e girdik. O artık bir embriyo değil. Tıbben artık bebek diye geçiyor teyzeleriHatta kimse inanmıyor ama ben hareketlerini hissetmeye başladım. Pıt pıt pıt atıyor rahmimde birşey
Geyşam da evde
Nasıl bir menü hazırlayacağımız konusunda çok kararsız kaldık. Ben tavuk doldurayım diyorum iç pilavla, 1 kez yapmıştım nefis olmuştu. Ama başka birşey gelmiyor aklıma
Sizler neler düşünüyorsunuz yılbaşı menülerini ve planlarını alalım bakalım hamarat kertenkelelerim benim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Ayy çok sevindim cicim kursun olmamasınaCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Bebisinlee hoş geldin canımCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Gözün aydınn ballı lokmamm, harika bir haberD Dilos06 a noldu yine ya bismillah daha hoşgeldin diyemedim kıza yine uçmuş
Diloş bidaha gelirse ayaklarına bakıcam
@Cay6 bebeğim ben senin mevzuyu kaçırdım ya 50 sayfa birikmiş. Noldu bana bir özetler misin. Birşey olmuş ama ne olmuş ben anlamadı ben suriyeli
@Kutsal_zebra balım ses ver
poncikvegece Kursum bitti ondan artık erkenciyim güzel annişim
Gozün aydın canım kurs bitmesine çok sevindim senin adınaCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Senin embriyonu da yerimm, tıbbi bebeğini de heee zilliii seniiiiiCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Hoşgeldin ballı coregimCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Ulan hala akros diyor yaaHoşgeldin ballı coregim
Artık o bir eli kolu kalbi olan bir bebik :)
Annesi gbi gümbür gümbür bir bebek
Yılbaşında benm akros da evde ama.plan program yok
Büyük ihtimal tombala gibi onunla oynucam
Ben 11.haftada bile hissediyorsam sende hissediyorsundur diloyumhoşgeldin bebeğin annessiiii ohh bundan sonra eve erken gelip bolbol dinlen bebeğinin buna ihtiyacı var :)
bende bugün ilk kez karnımda dalgalanma hissettim parmak kadar boyu ama demek çok hareketli pipilim :)
biz yılbaşında kızım , kocam ben evde normal sade bi yemek sonra tv derken hooopp 12 olcak sonrada yatçaz uyucazaslında misafir çağrımak istiyorum ama bu halimle zor geliyo vallahi
Yılbaşında korku filmi mi izleyeceksiniz ulahayirli olsunbizim bir planimiz yok. normal bi gün gibi takilcaz bi film koyar izleriz belkim en korkuncundan
Anayım ben anaAyy çok sevindim cicim kursun olmamasına ❤
Evet artık bebekk, anasın seen anaa hissedersin
Bilemedim Cicimm, biz de normal geçiyor ya yılbaşıları, zaten kardeşlerim filan yokk gelemedilerama çok güzel olur tavuk dolması.
Yaa şuan 1 paket cipsi ve 1 bardak kolayı tüm menülere değişirdim yasnazım biliyor musun öyle deli gibi özlüyorum kiBebisinlee hoş geldin canım
Vallahi ben normal ev hali özel yemek falan bir şey yapmayacağım cips kola o tarz alır takılırız belki
yok be kuzum anca dışarda yemek olur eve geçeriz yaşadığım yer ilçe hiç bişeyde yok beni heycanlandıran program hem biz kızımızsız yeniyıla giremeyizBen 11.haftada bile hissediyorsam sende hissediyorsundur diloyum
Hareketli olacak toparlaklarımız herhalde
Misafir çağırmak yerine dışarıda bir programa da katılabilirsiniz hep birlikte. Böylece hem yorulmazsın hem de 12 de uyumazsınız
valla ben yiyiyorum engel olamıyorum sigarayı bıraktım onu bırakamıyorum ama kola içmiyorumYaa şuan 1 paket cipsi ve 1 bardak kolayı tüm menülere değişirdim yasnazım biliyor musun öyle deli gibi özlüyorum ki
1 pakette benim için ye o zaman
Kız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalimah be kuzum adam şok olmak isterse oluyo. bide hazırlanıp kendimi mi yorayim
valla dişilik yayan kadinlardan hoslaniyo oğlumAllah hayırlısını versin:) tam bir akros dediğin gibi:)
Oh miss ellerine sağlık canımBenim kurabiyelerim hazir Eki Görüntüle 2570856
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem kiCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
Geyşam da evde
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Kız ye biraz nefsini köreltYaa şuan 1 paket cipsi ve 1 bardak kolayı tüm menülere değişirdim yasnazım biliyor musun öyle deli gibi özlüyorum ki
1 pakette benim için ye o zaman
Yok cicim annem babam varrAnayım ben ana
Tek mi geçireceksin sen yılbaşını şimdi?
Benim kız kardeşim de 2 hamileliğindede yedi azar azar yedi öyle abartmadi Allah'a şükür hiç de bir şey olmadıvalla ben yiyiyorum engel olamıyorum sigarayı bıraktım onu bırakamıyorum ama kola içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?