Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoşgeldin bebeğin annessiiii ohh bundan sonra eve erken gelip bolbol dinlen bebeğinin buna ihtiyacı var :)
bende bugün ilk kez karnımda dalgalanma hissettim parmak kadar boyu ama demek çok hareketli pipilim :)

biz yılbaşında kızım , kocam ben evde normal sade bi yemek sonra tv derken hooopp 12 olcak sonrada yatçaz uyucaz aslında misafir çağrımak istiyorum ama bu halimle zor geliyo vallahi

hayirli olsun bizim bir planimiz yok. normal bi gün gibi takilcaz bi film koyar izleriz belkim en korkuncundan

Ayy çok sevindim cicim kursun olmamasına
Evet artık bebekk, anasın seen anaa hissedersin

Bilemedim Cicimm, biz de normal geçiyor ya yılbaşıları, zaten kardeşlerim filan yokk gelemediler ama çok güzel olur tavuk dolması.

Bebisinlee hoş geldin canım
Vallahi ben normal ev hali özel yemek falan bir şey yapmayacağım cips kola o tarz alır takılırız belki

Gözün aydınn ballı lokmamm, harika bir haber

Gozün aydın canım kurs bitmesine çok sevindim senin adına
Yarın bir plan yok hele yemek planım hic yok bir şey bulurum artık ahh ahh eskiden olsa dicem ama ben eskiden de hiç tavuk doldurmadim ki.
Şimdiden afiyet bal şeker olsun bebeğine can olsun

Senin embriyonu da yerimm, tıbbi bebeğini de heee zilliii seniiiii

Aşkımm ben yemek yapmıcam, çünkü yemeği dışarda yicez eve gelince mısır falan patlatıp öyle tv falan izleriz öyle plan yaptık yanii :)

Hoşgeldin ballı coregim
Artık o bir eli kolu kalbi olan bir bebik :)
Annesi gbi gümbür gümbür bir bebek
Yılbaşında benm akros da evde ama.plan program yok
Büyük ihtimal tombala gibi onunla oynucam

Hoşgeldin ballı coregim
Artık o bir eli kolu kalbi olan bir bebik :)
Annesi gbi gümbür gümbür bir bebek
Yılbaşında benm akros da evde ama.plan program yok
Büyük ihtimal tombala gibi onunla oynucam
Ulan hala akros diyor yaa
yedin bitirdin adamı doymadın, doyamadın

Ben 11.haftada bile hissediyorsam sende hissediyorsundur diloyum
Hareketli olacak toparlaklarımız herhalde
Misafir çağırmak yerine dışarıda bir programa da katılabilirsiniz hep birlikte. Böylece hem yorulmazsın hem de 12 de uyumazsınız

hayirli olsun bizim bir planimiz yok. normal bi gün gibi takilcaz bi film koyar izleriz belkim en korkuncundan
Yılbaşında korku filmi mi izleyeceksiniz ula sonra tüm sene korkacaksınız haberin yok

Anayım ben ana
Tek mi geçireceksin sen yılbaşını şimdi?

Bebisinlee hoş geldin canım
Vallahi ben normal ev hali özel yemek falan bir şey yapmayacağım cips kola o tarz alır takılırız belki
Yaa şuan 1 paket cipsi ve 1 bardak kolayı tüm menülere değişirdim yasnazım biliyor musun öyle deli gibi özlüyorum ki
1 pakette benim için ye o zaman

yok be kuzum anca dışarda yemek olur eve geçeriz yaşadığım yer ilçe hiç bişeyde yok beni heycanlandıran program hem biz kızımızsız yeniyıla giremeyiz

Yaa şuan 1 paket cipsi ve 1 bardak kolayı tüm menülere değişirdim yasnazım biliyor musun öyle deli gibi özlüyorum ki
1 pakette benim için ye o zaman
valla ben yiyiyorum engel olamıyorum sigarayı bıraktım onu bırakamıyorum ama kola içmiyorum

ah be kuzum adam şok olmak isterse oluyo. bide hazırlanıp kendimi mi yorayim

valla dişilik yayan kadinlardan hoslaniyo oğlum Allah hayırlısını versin:) tam bir akros dediğin gibi:)
Kız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim

Yaw adamı sok olsun diye beklersen bı 1 ay daha geçirir senin ki ben sana diyim samdanim :) oğlan uyusa aslında şöyle böyle yap diycem de çok uç gelebilir ama sana eşin ciddi şok olur bu sefer
Oh miss ellerine sağlık canım
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem ki darısı kucağınıza aldığınız günlere inşallah

Valla kurs için de daha bilmem kac hafta var diye sayiyoduk bitmesine o bile bitmiş bak zmn hızlı mi akıp geçiyor nesimdi dinlen booll bol

Yılbaşına yemek olarak spagetti çorba salata yoğurt düşünüyorum valla özel bişey yok ama gece çok özel olacak,çok özenecem orası kesin saatler tam gece yarısını gösterdiğin de bil bakalim ben nerde olacam ahdjsdv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…