- 12 Mart 2019
- 16.629
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.521
Kız tövbe tövbe nerede olacağını tahmin edebiliyoruzKız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim
Yaw adamı sok olsun diye beklersen bı 1 ay daha geçirir senin ki ben sana diyim samdanim :) oğlan uyusa aslında şöyle böyle yap diycem de çok uç gelebilir ama sana eşin ciddi şok olur bu sefer
Oh miss ellerine sağlık canım
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem kidarısı kucağınıza aldığınız günlere inşallah ❤
Valla kurs için de daha bilmem kac hafta var diye sayiyoduk bitmesine o bile bitmiş bak zmn hızlı mi akıp geçiyor nesimdi dinlen booll bol
Yılbaşına yemek olarak spagetti çorba salata yoğurt düşünüyorum valla özel bişey yokama gece çok özel olacak,çok özenecem orası kesin saatler tam gece yarısını gösterdiğin de bil bakalim ben nerde olacam ahdjsdv
korkacak birsey yokYılbaşında korku filmi mi izleyeceksiniz ulasonra tüm sene korkacaksınız haberin yok
bunda yine az yiyiorum kızım da hemen hemen hergün gibi aşererdim hep yedim şmdi dombilik kızım acaba cipsin yağlarımı yağ yaptı vücudunaBenim kız kardeşim de 2 hamileliğindede yedi azar azar yedi öyle abartmadi Allah'a şükür hiç de bir şey olmadı
Gözün aydınn ballı lokmamm, harika bir haber
Yok canım ondan değildirbunda yine az yiyiorum kızım da hemen hemen hergün gibi aşererdim hep yedim şmdi dombilik kızım acaba cipsin yağlarımı yağ yaptı vücuduna
Gülparem teşekkür ederim.Gozün aydın canım kurs bitmesine çok sevindim senin adına
Yarın bir plan yok hele yemek planım hic yok bir şey bulurum artıkahh ahh eskiden olsa dicem ama ben eskiden de hiç tavuk doldurmadim ki.
Şimdiden afiyet bal şeker olsun bebeğine can olsun❤
Hoşbuldum haşmetli sultanımHoşgeldin ballı coregim
Artık o bir eli kolu kalbi olan bir bebik :)
Annesi gbi gümbür gümbür bir bebek
Yılbaşında benm akros da evde ama.plan program yok
Büyük ihtimal tombala gibi onunla oynucam
Saatler gece yarısını gösterdiğinde ' kısmından sonra ağzımdaki suyu püskürttümKız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim
Yaw adamı sok olsun diye beklersen bı 1 ay daha geçirir senin ki ben sana diyim samdanim :) oğlan uyusa aslında şöyle böyle yap diycem de çok uç gelebilir ama sana eşin ciddi şok olur bu sefer
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem kidarısı kucağınıza aldığınız günlere inşallah ❤
Valla kurs için de daha bilmem kac hafta var diye sayiyoduk bitmesine o bile bitmiş bak zmn hızlı mi akıp geçiyor nesimdi dinlen booll bol
Yılbaşına yemek olarak spagetti çorba salata yoğurt düşünüyorum valla özel bişey yokama gece çok özel olacak,çok özenecem orası kesin saatler tam gece yarısını gösterdiğin de bil bakalim ben nerde olacam ahdjsdv
Hep birlikte ailece evde geçirin o zaman diloyum şöyle güzel bir sofra kurupyok be kuzum anca dışarda yemek olur eve geçeriz yaşadığım yer ilçe hiç bişeyde yok beni heycanlandıran program hem biz kızımızsız yeniyıla giremeyiz
Tövbeee deeeeeePonçiğim bizde dışarda yemekle evde geçirmek arasında kaldık ama dışarıda hep program şeklinde yapmışlar. Tüm geceyi dışarıya bağlamak istemedik.
Hatta eşimin yarınki izninin iptal olma ihtimali bile var. Yılbaşına tek girmek zorunda kalmam umarım
Efenim duyamadımKız tövbe tövbe nerede olacağını tahmin edebiliyoruzYeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş Sonra pişman olma
Yaaaa çok teşekkür ederim pamuğum benim. Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor. Bir bakacaksınız ben doğuruyorum diye msj atmışım grubaKız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim
Yemem içmemKız ye biraz nefsini köreltyarım bardak kola yarım paket cips ye
poğaça yanaklık keşke kk da titreşim gönderme olsa gece 12 de birbirimze titreşim gönderir haber ederdikEfenim duyamadımben mi ? Ben? Bu konu da ben ve pişmanlık
Şaşırmış olamazsınSaatler gece yarısını gösterdiğinde ' kısmından sonra ağzımdaki suyu püskürttüm
Balımm o kadar yapma, 1-2 tane cips ye bir şey olmaz yahu :)Yemem içmem
Olmaz
Yok şaşırmadım gülmekten püskürttümŞaşırmış olamazsın
Şimdi yenisin yemezsin de İlerleyen zamanlarda yersin canım demiştin dersinYemem içmem
Olmaz
Doğru tahminYaaaa çok teşekkür ederim pamuğum benim. Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor. Bir bakacaksınız ben doğuruyorum diye msj atmışım grubadoğururken bile topiğe girebilirim bana hiç belli olmaz
Nerde olacaksın, nerde olacaksın, nerdeeeee bir düşünelim
Kesin kocanın koynunda
Kocamizin koynundayik diye mipoğaça yanaklık keşke kk da titreşim gönderme olsa gece 12 de birbirimze titreşim gönderir haber ederdik
2020 gelmiş neyime modundasın ben anladım seni ponçiğimYok cicim annem babam varramaa hiç yeni yıll şeyim filan yok ya, ne biliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?