Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız tövbe tövbe nerede olacağını tahmin edebiliyoruz Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş Sonra pişman olma

Benim kız kardeşim de 2 hamileliğindede yedi azar azar yedi öyle abartmadi Allah'a şükür hiç de bir şey olmadı
bunda yine az yiyiorum kızım da hemen hemen hergün gibi aşererdim hep yedim şmdi dombilik kızım acaba cipsin yağlarımı yağ yaptı vücuduna

Gözün aydınn ballı lokmamm, harika bir haber

Ponçiğim bizde dışarda yemekle evde geçirmek arasında kaldık ama dışarıda hep program şeklinde yapmışlar. Tüm geceyi dışarıya bağlamak istemedik.
Hatta eşimin yarınki izninin iptal olma ihtimali bile var. Yılbaşına tek girmek zorunda kalmam umarım

bunda yine az yiyiorum kızım da hemen hemen hergün gibi aşererdim hep yedim şmdi dombilik kızım acaba cipsin yağlarımı yağ yaptı vücuduna
Yok canım ondan değildir İyi yapmışsın Tamam çok zararlı ama bu kadar da kasmamak lazım benim eltim deli gibi kola içti resmen aşeriyorum dedi sapasağlam çocuğu var

Gülparem teşekkür ederim.
İkizlerle ilk yıl başı olacak özel birşey yapmalısın bence
Hoşgeldin ballı coregim
Artık o bir eli kolu kalbi olan bir bebik :)
Annesi gbi gümbür gümbür bir bebek
Yılbaşında benm akros da evde ama.plan program yok
Büyük ihtimal tombala gibi onunla oynucam
Hoşbuldum haşmetli sultanım
Yılbaşında benim tavuğu dolduracağım gibi sende akroşu doldur. Portakallı akroş yap

Saatler gece yarısını gösterdiğinde ' kısmından sonra ağzımdaki suyu püskürttüm

yok be kuzum anca dışarda yemek olur eve geçeriz yaşadığım yer ilçe hiç bişeyde yok beni heycanlandıran program hem biz kızımızsız yeniyıla giremeyiz
Hep birlikte ailece evde geçirin o zaman diloyum şöyle güzel bir sofra kurup
Cipsi doktoruna danıştın mı kuzum? Ben çok istiyorum ama tereddüt ediyorum

Tövbeee deeeeee
İnşallah iptal olmazzz brommm

Valla içimden bu geyşanın mesleğinden dolayıııı ve yılbaşı olmasından dolayı inşallahh izni iptal olmaz diye geçirdim bir an sen ilk yazdığında şimdi sende böyle yazmışsın, umarım öyle bir şey olmaz
sen bana bakma

Yaaaa çok teşekkür ederim pamuğum benim. Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor. Bir bakacaksınız ben doğuruyorum diye msj atmışım gruba doğururken bile topiğe girebilirim bana hiç belli olmaz
Nerde olacaksın, nerde olacaksın, nerdeeeee bir düşünelim
Kesin kocanın koynunda

Yemem içmem
Olmaz
Balımm o kadar yapma, 1-2 tane cips ye bir şey olmaz yahu :)

Aşerdiğinde ne yapacaksın o daha kötü
Bak annem bana hamile iken canı portakal çekmiş, sevmediği halde..
Yememiş tabi sevmiyor diye. Elinide poposuna sürmüş mü ..

Benim popoda kocccamannn bir portakall var

Doğru tahmin
poğaça yanaklık keşke kk da titreşim gönderme olsa gece 12 de birbirimze titreşim gönderir haber ederdik
Kocamizin koynundayik diye mi yada konsantremizi bozmak için mi ulen

Yok cicim annem babam varr amaa hiç yeni yıll şeyim filan yok ya, ne biliiim
2020 gelmiş neyime modundasın ben anladım seni ponçiğim
Ama bekarken öyle oluyor kuşum. En fazla arkadaşlarla geçirebilirsin ona da ailen taş koyabilir. Sen bizden taktikleri al. Evlenince ateşli ve tansiyonlu yılbaşları geçirirsin
Tabi hamile değilsen hamileysen ateşsiz ve tansiyonsuz geçer, ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…