Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım ondan değildir İyi yapmışsın Tamam çok zararlı ama bu kadar da kasmamak lazım benim eltim deli gibi kola içti resmen aşeriyorum dedi sapasağlam çocuğu var
kola filitre kahve falan içmiyorum ama hergün türk kahvesi içerim diğer yiyeceklerden kaçmıyorum cips hamburger kızartma hepsini yiyiyorum bende

Hep birlikte ailece evde geçirin o zaman diloyum şöyle güzel bir sofra kurup
Cipsi doktoruna danıştın mı kuzum? Ben çok istiyorum ama tereddüt ediyorum
yok canım sormadım ama benim kolestrol ve tiligliseritim çok yüsek çıktı o yüzden yediklerine dikkat et dedi sadece başka yasak koymadı bende sormadım.

kola filitre kahve falan içmiyorum ama hergün türk kahvesi içerim diğer yiyeceklerden kaçmıyorum cips hamburger kızartma hepsini yiyiyorum bende
Yani abartmamak şartıyla yenilebilir Bence canım Tamam yememek daha güzel ama aşeriyor Sanki kendine engel olamıyorsan canın çok istiyorsa yiyeceksin kardeşim hamileyken sevmediği şeyleri bile bir kaşık al diyorlardı sen sevmiyorsun Senin canın istemez ama bebeğin canı ister içerden diyorlardı

Hee vallaa o moddayııımm, gece geç gelemem evee ancak bi yemek yersek yeriz, ne anladım o işten ooff okuldayken herşey daha güzeldi yaa

O kısmı da şuan hiiiiç bilemiyorum Amaaan senin de öyle oluversin, herşey merci içiinn

Ay onu bana da diyor arkadaşlarım gözünün gördüğünü ye canın çeker diye
çekmiyor diyorum olsun sen ye diyorlar
sonra patili kilo aldı, hadi ordan

Çok sevindim balım sağlıklı büyüsün inşallah minik bebiş
Yarın çocuğu hastaneye götürcem muhtemelen biraz gezeriz yemek yer geliriZ ama akşam için tatlı vesaire hazırlarım çerez merez sıradan tvmizi izleriz

Ayın 1 inde nöbetçi olduğu için bir ihtimal 31 i iznini yakmazlar diye ümit ediyorum
Ama şehrimizin zıpkın ve civelek delikanlıları yılbaşı diye içip içip olay çıkartırsalar ve görevli polise destek gerekirse izni yanar. Bende 3 2 1 de kendimi balkondan aşağı atarım
Zaten ayın 1 inde de sabahın köründe işe gidecek. 31 gecesi geri sayıp uyuruz en fazla

Ay onu bana da diyor arkadaşlarım gözünün gördüğünü ye canın çeker diye
çekmiyor diyorum olsun sen ye diyorlar
sonra patili kilo aldı, hadi ordan
Birer kaşık birer kaşık Ya canım sen de tabak tabak yeme bebeğin canı ister diye

aynen öle canım onlar yüzünden bi ton kilo alıyoruz zaten

Nasıl portakal kız ben fransız
Kız annem portakal aşermiş, sevmiyor diye de yememiş.
Böyle bi ağzı yüzü değişir portakal yerken hala da sevmez

Neyse yememiş, bir de elini de poposuna sürmüş eli ıslak diye. Tabi ben doğunca benim popoda avcum kadar bir iz resmen portakal şekli yuvarlak tombalak bişey portakal gibi üzeri de böyle nokta nokta

ben geçen gün yeminimi bozdum bir geceliğine ateşlendim libişler tavan

Ohooo o zaman benim çocukta cips, kola, sucuk, kokoreç, midye, çiğ köfte izleri olacak
Restaurant menüsüne dönmüştür çocuğun vücudu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…