- 12 Mart 2019
- 16.629
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.541
Bir an kendimi gördüm sanırımEfenim duyamadımben mi ? Ben? Bu konu da ben ve pişmanlık
kola filitre kahve falan içmiyorum ama hergün türk kahvesi içerim diğer yiyeceklerden kaçmıyorum cips hamburger kızartma hepsini yiyiyorum bendeYok canım ondan değildirİyi yapmışsın Tamam çok zararlı ama bu kadar da kasmamak lazım benim eltim deli gibi kola içti resmen aşeriyorum dedi sapasağlam çocuğu var
yok canım sormadım ama benim kolestrol ve tiligliseritim çok yüsek çıktı o yüzden yediklerine dikkat et dedi sadece başka yasak koymadı bende sormadım.Hep birlikte ailece evde geçirin o zaman diloyum şöyle güzel bir sofra kurup❤
Cipsi doktoruna danıştın mı kuzum? Ben çok istiyorum ama tereddüt ediyorum
Oha sende mi libislisinBir an kendimi gördüm sanırım
Yani abartmamak şartıyla yenilebilir Bence canımkola filitre kahve falan içmiyorum ama hergün türk kahvesi içerim diğer yiyeceklerden kaçmıyorum cips hamburger kızartma hepsini yiyiyorum bende
Burada belli etmeye çekindimOha sende mi libislisinhic belli etmiyosun kiz
Hee vallaa o moddayııımm, gece geç gelemem evee2020 gelmiş neyime modundasın ben anladım seni ponçiğim
Ama bekarken öyle oluyor kuşum. En fazla arkadaşlarla geçirebilirsin ona da ailen taş koyabilir. Sen bizden taktikleri al. Evlenince ateşli ve tansiyonlu yılbaşları geçirirsin
Tabi hamile değilsenhamileysen ateşsiz ve tansiyonsuz geçer, ondan
Ay onu bana da diyor arkadaşlarım gözünün gördüğünü ye canın çeker diyeYani abartmamak şartıyla yenilebilir Bence canımTamam yemek daha güzel ama aşeriyor Sanki kendine engel olamıyorsan canın çok istiyorsa yiyeceksin kardeşim hamileyken sevmediği şeyleri bile bir kaşık al diyorlardı sen sevmiyorsun Senin canın istemez ama bebeğin canı ister içerden diyorlardı
Çok sevindim balım sağlıklı büyüsün inşallah minik bebişCanlarımmmm ballarımmm çöreklerimmmm size 2 güzel haberle geldim bugün
1- Kursum bittiiiii artık özgürümevde daha erken olacağım, huh!
2- Bugün cici bebe 10.haftasını sağ salim bitirdi 11'e girdik. O artık bir embriyo değil. Tıbben artık bebek diye geçiyor teyzeleriHatta kimse inanmıyor ama ben hareketlerini hissetmeye başladım. Pıt pıt pıt atıyor rahmimde birşey
Kuzularım yarın 31 aralık malum
Geyşam da evde
Nasıl bir menü hazırlayacağımız konusunda çok kararsız kaldık. Ben tavuk doldurayım diyorum iç pilavla, 1 kez yapmıştım nefis olmuştu. Ama başka birşey gelmiyor aklıma
Sizler neler düşünüyorsunuz yılbaşı menülerini ve planlarını alalım bakalım hamarat kertenkelelerim benim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Nasıl portakal kızSahiller de, havuzlar da poposun da portakal olan birini görürseniz o benimhahahahahahahah
Ayın 1 inde nöbetçi olduğu için bir ihtimal 31 i iznini yakmazlar diye ümit ediyorumTövbeee deeeeee
İnşallah iptal olmazzz brommm
Valla içimden bu geyşanın mesleğinden dolayıııı ve yılbaşı olmasından dolayı inşallahh izni iptal olmaz diye geçirdim bir an sen ilk yazdığında şimdi sende böyle yazmışsın, umarım öyle bir şey olmaz
sen bana bakma
Birer kaşık birer kaşık Ya canım sen de tabak tabak yeme bebeğin canı ister diyeAy onu bana da diyor arkadaşlarım gözünün gördüğünü ye canın çeker diye
çekmiyor diyorum olsun sen ye diyorlar
sonra patili kilo aldı, hadi ordan
Kiz utanma gel yamacimizaBurada belli etmeye çekindimsanki beni görmüşsünüz gibi
aynen öle canım onlar yüzünden bi ton kilo alıyoruz zatenYani abartmamak şartıyla yenilebilir Bence canımTamam yememek daha güzel ama aşeriyor Sanki kendine engel olamıyorsan canın çok istiyorsa yiyeceksin kardeşim hamileyken sevmediği şeyleri bile bir kaşık al diyorlardı sen sevmiyorsun Senin canın istemez ama bebeğin canı ister içerden diyorlardı
Caterpie o Patilim@ZuhalYildizi mesajlara beğeni falan bırakıyorsun ve dikkat ettim öğlenden beri topiktesin gidip geliyorsun :)
Tanışalım istersen
B Brunello Cicinelli
Kız annem portakal aşermiş, sevmiyor diye de yememiş.Nasıl portakal kızben fransız
ben geçen gün yeminimi bozdum bir geceliğine ateşlendim libişler tavan2020 gelmiş neyime modundasın ben anladım seni ponçiğim
Ama bekarken öyle oluyor kuşum. En fazla arkadaşlarla geçirebilirsin ona da ailen taş koyabilir. Sen bizden taktikleri al. Evlenince ateşli ve tansiyonlu yılbaşları geçirirsin
Tabi hamile değilsenhamileysen ateşsiz ve tansiyonsuz geçer, ondan
İşte o ayarıı yapabilsem zaten her şey daha mükemmel olacakkBirer kaşık birer kaşık Ya canım sen de tabak tabak yeme bebeğin canı ister diye
Ohooo o zaman benim çocukta cips, kola, sucuk, kokoreç, midye, çiğ köfte izleri olacakBalımm o kadar yapma, 1-2 tane cips ye bir şey olmaz yahu :)
Aşerdiğinde ne yapacaksıno daha kötü
Bak annem bana hamile iken canı portakal çekmiş, sevmediği halde..
Yememiş tabi sevmiyor diye. Elinide poposuna sürmüş mü ..
Benim popoda kocccamannn bir portakall var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?