Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy bir an portakal şeklinde şişlik filan mı kii dedim

Bencee hoştur yaaa popişinde imzan var heeee

Şimdi yenisin yemezsin de İlerleyen zamanlarda yersin canım demiştin dersin
İlk 3 ay çok koruyorum yasnazım 3 aydan sonra minik kaçamaklar yapabilirim
Ama sabrettiğim yere kadar sabredeceğim inşallah

İşte o ayarıı yapabilsem zaten her şey daha mükemmel olacakk
Vallahi bilmiyorum Çok güzel bir duyguymuş Yaşamadığım için kardeşim diyordu ki ne yersen ye hiç midene dokunmuyor habire ver gelsin ver gelsin diyor sanki miden diyordu

Ohooo o zaman benim çocukta cips, kola, sucuk, kokoreç, midye, çiğ köfte izleri olacak
Restaurant menüsüne dönmüştür çocuğun vücudu
Bak aşkımm sana söylüyorummm
cips 1-2 tane nefsini körelt ye hiç bir şey olmaz Allahın izni ile..
Sucuk kızartıp yiyebilirsin. Çiğ yeme( parazitten dolayı )
Kokoreç yeme , midye de yeme hijyenik değil çok..
Çiğköfte dışarıda yapan yerlerin %95i zaten bunu etsiz yapıyor yani içinde bulgur, patates falan ile yoğuruyorlar yiyebilirsin aslında gene de istersen doktoruna sor.
Ama ben geçen gün çiğköfte yedim mesela.. babam yapmıştı yumurtalı çiğköfte oturdum gömdüm yaniiii yeşil mercii bayram etti gözümün gördüğü yiyorumm ben değill bebek istiyorrr

yok canım sormadım ama benim kolestrol ve tiligliseritim çok yüsek çıktı o yüzden yediklerine dikkat et dedi sadece başka yasak koymadı bende sormadım.
Ben sorsam vereceği cevabı bildiğimden sorasım gelmiyor
Geçen çiğ köfte dedim gözlerini belertti bana korktum
Benimki aşermekten çatlasanda patlasanda yemiceksin modunda.

Ayyy bir an portakal şeklinde şişlik filan mı kii dedim

Bencee hoştur yaaa popişinde imzan var heeee
Benim değil annemin imzası var sağolsun

nerde görsem tanırım seni diyor

Artık sizde nerde görseniz tanırsınız bence

Sahiller de, havuzlar da poposun da portakal olan birini görürseniz o benim hahahahahahahah
Tamam. Bundan sonra tüm esmer bombalara poponda portakal var mı diye sorup seni bulmaya çalışacağım

Merci beni kuruttu.
Yemek özgürlükmüş, aşna fişne çok büyük bir lüksmüş
Hepsinin kıymetini anladım merci sayesinde

Ben sorsam vereceği cevabı bildiğimden sorasım gelmiyor
Geçen çiğ köfte dedim gözlerini belertti bana korktum
Benimki aşermekten çatlasanda patlasanda yemiceksin modunda.
kızımda da aynı dr ye gidiyordum ben canın ne çekiyosa ye dedi bunda da sormadım hiç bişey nasılsa cvp aynı ama geçen sefer dediki kilo almışsın yoo dedim almadım 3 ayda 2 kilo sadece bu göbek ne dedi dedim içerde görmedğiniz bi yerde bitane daha var heralde bilmiyorum

O ses Türkiye mi izleyeceksiniz yoksa güzel saçlım
Çocuğun nesi var kuzum geçmiş olsun?

Sende hamarat bir baba karakteri var Patilim. Sana herşeyin doğalını yapıyor
Ben hep kimyasallara mecbur

İşte doktordan doktora nasıl fark ediyor diloyum benimkinin çok keskin çizgileri var.
Zaten şuana kadar hiç kilo almadım. Bakalım diğer kontrolde almış olacak mıyım ama bu kadar dikkat etmekle sanmıyorum.

Ama doktor size yasaklamadı dimi diloyum
şöyle oldu canım ben ilk 3 ay yapmak istemedim dr bişey dememişti sonra benim 2 kez kanamam oldu ama bir kerelik bişeydi devamı gelmedi sonra dr dedi 2. olunca ilişki yasak diye zaten yapmıyoduk . geçen hafta kontrole gittim bişey demedi progestanı içme artık nasılsa ilk 3 ay bitti dedi tamam dedim ee dedim progestan bittiyseeeee ozamannnnn bi deneme yapabilirizzzzzz ve yaptık oldu bi sıkıntı yaşamadım sonunda ama sık sık olmaz heralde yine insan tedirgin olmuyo değil yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…