- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.561
Ayyy bir an portakal şeklinde şişlik filan mı kii dedimKız annem portakal aşermiş, sevmiyor diye de yememiş.
Böyle bi ağzı yüzü değişir portakal yerken hala da sevmez
Neyse yememiş, bir de elini de poposuna sürmüş eli ıslak diye. Tabi ben doğunca benim popoda avcum kadar bir izresmen portakal şekli yuvarlak tombalak bişey portakal gibi üzeri de böyle nokta nokta
İlk 3 ay çok koruyorum yasnazım 3 aydan sonra minik kaçamaklar yapabilirimŞimdi yenisin yemezsin de İlerleyen zamanlarda yersin canım demiştin dersin
Allah cızırtını vermeye azgın gacım benimDoğru tahmin
Kocamizin koynundayik diye miyada konsantremizi bozmak için mi ulen
Vallahi bilmiyorum Çok güzel bir duyguymuş Yaşamadığım için kardeşim diyordu ki ne yersen ye hiç midene dokunmuyor habire ver gelsin ver gelsin diyor sanki miden diyorduİşte o ayarıı yapabilsem zaten her şey daha mükemmel olacakk
Bak aşkımm sana söylüyorummmOhooo o zaman benim çocukta cips, kola, sucuk, kokoreç, midye, çiğ köfte izleri olacak
Restaurant menüsüne dönmüştür çocuğun vücudu
Ben sorsam vereceği cevabı bildiğimden sorasım gelmiyoryok canım sormadım ama benim kolestrol ve tiligliseritim çok yüsek çıktı o yüzden yediklerine dikkat et dedi sadece başka yasak koymadı bende sormadım.
Benim değil annemin imzası varAyyy bir an portakal şeklinde şişlik filan mı kii dedim
Bencee hoştur yaaapopişinde imzan var heeee
İnşallah canım Dayan dayanabildiğin kadar güzel bir şey yapıyorsunİlk 3 ay çok koruyorum yasnazım 3 aydan sonra minik kaçamaklar yapabilirim
Ama sabrettiğim yere kadar sabredeceğim inşallah
Tamam. Bundan sonra tüm esmer bombalara poponda portakal var mı diye sorup seni bulmaya çalışacağımSahiller de, havuzlar da poposun da portakal olan birini görürseniz o benimhahahahahahahah
Kaybolursan filan deriz popişinde portakal varsa bizim kıız ooBenim değil annemin imzası varsağolsun
nerde görsem tanırım seni diyor
Artık sizde nerde görseniz tanırsınız bence
AynenKaybolursan filan deriz popişinde portakal varsa bizim kıız oo
Merci beni kuruttu.Hee vallaa o moddayııımm, gece geç gelemem eveeancak bi yemek yersek yeriz, ne anladım o işten ooff okuldayken herşey daha güzeldi yaa
O kısmı da şuan hiiiiç bilemiyorumAmaaan senin de öyle oluversin, herşey merci içiinn
kızımda da aynı dr ye gidiyordum ben canın ne çekiyosa ye dedi bunda da sormadım hiç bişey nasılsa cvp aynıBen sorsam vereceği cevabı bildiğimden sorasım gelmiyor
Geçen çiğ köfte dedim gözlerini belertti bana korktum
Benimki aşermekten çatlasanda patlasanda yemiceksin modunda.
O ses Türkiye mi izleyeceksiniz yoksa güzel saçlımÇok sevindim balım sağlıklı büyüsün inşallah minik bebiş
Yarın çocuğu hastaneye götürcem muhtemelen biraz gezeriz yemek yer geliriZ ama akşam için tatlı vesaire hazırlarım çerez merez sıradan tvmizi izleriz
Ama doktor size yasaklamadı dimi diloyumben geçen gün yeminimi bozdum bir geceliğine ateşlendim libişler tavan
Sende hamarat bir baba karakteri var Patilim. Sana herşeyin doğalını yapıyorBak aşkımm sana söylüyorummm
cips 1-2 tane nefsini körelt ye hiç bir şey olmaz Allahın izni ile..
Sucuk kızartıp yiyebilirsin. Çiğ yeme( parazitten dolayı )
Kokoreç yeme , midye de yeme hijyenik değil çok..
Çiğköfte dışarıda yapan yerlerin %95i zaten bunu etsiz yapıyor yani içinde bulgur, patates falan ile yoğuruyorlar yiyebilirsin aslında gene de istersen doktoruna sor.
Ama ben geçen gün çiğköfte yedim mesela.. babam yapmıştı yumurtalı çiğköfte oturdum gömdüm yaniiiiyeşil mercii bayram etti gözümün gördüğü yiyorumm ben değill bebek istiyorrr
Hmmmm buna verecek cevap bulamadım brommSende hamarat bir baba karakteri var Patilim. Sana herşeyin doğalını yapıyor
Ben hep kimyasallara mecbur
İşte doktordan doktora nasıl fark ediyor diloyum benimkinin çok keskin çizgileri var.kızımda da aynı dr ye gidiyordum ben canın ne çekiyosa ye dedi bunda da sormadım hiç bişey nasılsa cvp aynıama geçen sefer dediki kilo almışsın yoo dedim almadım 3 ayda 2 kilo sadece bu göbek ne dedi dedim içerde görmedğiniz bi yerde bitane daha var heralde bilmiyorum
şöyle oldu canım ben ilk 3 ay yapmak istemedim dr bişey dememişti sonra benim 2 kez kanamam oldu ama bir kerelik bişeydi devamı gelmedi sonra dr dedi 2. olunca ilişki yasak diye zaten yapmıyoduk . geçen hafta kontrole gittim bişey demedi progestanı içme artık nasılsa ilk 3 ay bitti dedi tamam dedim ee dedim progestan bittiyseeeee ozamannnnn bi deneme yapabilirizzzzzz ve yaptık oldu bi sıkıntı yaşamadım sonunda ama sık sık olmaz heralde yine insan tedirgin olmuyo değil yaniAma doktor size yasaklamadı dimi diloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?