Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin içinde ctesi akşamdan beri şehzade doğuracam diye geziyorumm hadi bakalım
Erkekse haseki sultan olacağız. Kızsa peygamber efendimizin yolundan gitmiş olacağız imanımız tazelenecek. Hadi bakalım

İşte doktordan doktora nasıl fark ediyor diloyum benimkinin çok keskin çizgileri var.
Zaten şuana kadar hiç kilo almadım. Bakalım diğer kontrolde almış olacak mıyım ama bu kadar dikkat etmekle sanmıyorum.
sen bursadamıydın cici

Merci beni kuruttu.
Yemek özgürlükmüş, aşna fişne çok büyük bir lüksmüş
Hepsinin kıymetini anladım merci sayesinde
Gönlüüm hep senii arıyooor neredesiin seeenn moduunda olacaksıın acccık daha Cicimm cips kola vs konusunda anlıyorum seni, ben de kendime yasak koydum

Bende 3 ayın bitmesini bekliyorum diloyum. Sömestr başladığı zaman eşim yıllık izne ayrılacak. O zaman bende yeminimizi bozacağım
3 ay bitmiş olacak Allahın izniyle..
Zor böyle ya. 2.5 aydır herhangi bir temas yok

Erkekse haseki sultan olacağız. Kızsa peygamber efendimizin yolundan gitmiş olacağız imanımız tazelenecek. Hadi bakalım
Acaba bir an imanım mı temizlense diye düşündüm kafamda deli sorular şuannn

ay evet yaa bende galiba en son çocuğu yapmıştım ama böle aylar sonra olunca ilk gecem geldi aklıma ilk kez oluyomuş gibi

Acaba bir an imanım mı temizlense diye düşündüm kafamda deli sorular şuannn
Yaptığım dedikodular aklıma geliyor da iman tazelense sanki daha karlı olur gibi en azından benim için

ay evet yaa bende galiba en son çocuğu yapmıştım ama böle aylar sonra olunca ilk gecem geldi aklıma ilk kez oluyomuş gibi
İlk kez olduğu gibi olmasın da aman
Kabus gibiydi benim için o kadar geriden sarmak istemem

O ses Türkiye mi izleyeceksiniz yoksa güzel saçlım
Çocuğun nesi var kuzum geçmiş olsun?
Olabilir kız netcez başka eşime dedim yılbaşıda geldi ,diyor yılbaşını atlatalımda ne istersen onu alayım oraya gidelim diyor adam yılbaşına bi öcü gibi bakıyo
Kuzum kızım kelimeleri doğru telaffuz edemiyo biz anlıyoruz cümlesini ama pek doğru çıkartmıyor oyuzden 1 ay önce çocuk psikiyatriye götürmüştük oda TV tel gibi seylerden olabileceğini söyledi kreş falan önerdi,sonrada birde kulak burun boğazcı görsün belki bizim anlamadığımız ve kelimeleri çıkartır iken zorlayan bişey olabilir bir görsün dedi oyuzden kontrol ettirelim dedik

Çok mantıklı
Hemen bı tarifi denemeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…