- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.581
bizi tanıyan tanır tanımayan vaziyet alırE Efruzi mesajlara beğeni falan bırakıyorsun ve dikkat ettim öğlenden beri topiktesin gidip geliyorsun :)
Tanışalım istersen
B Brunello Cicinelli
Erkekse haseki sultan olacağız. Kızsa peygamber efendimizin yolundan gitmiş olacağız imanımız tazelenecek. Hadi bakalımEvin içinde ctesi akşamdan beri şehzade doğuracam diye geziyorumm hadi bakalım
sen bursadamıydın ciciİşte doktordan doktora nasıl fark ediyor diloyum benimkinin çok keskin çizgileri var.
Zaten şuana kadar hiç kilo almadım. Bakalım diğer kontrolde almış olacak mıyım ama bu kadar dikkat etmekle sanmıyorum.
Gönlüüm hep senii arıyooor neredesiin seeennMerci beni kuruttu.
Yemek özgürlükmüş, aşna fişne çok büyük bir lüksmüş
Hepsinin kıymetini anladım merci sayesinde
Bende 3 ayın bitmesini bekliyorum diloyum. Sömestr başladığı zaman eşim yıllık izne ayrılacak. O zaman bende yeminimizi bozacağımşöyle oldu canım ben ilk 3 ay yapmak istemedim dr bişey dememişti . sonra benim 2 kez kanamam oldu ama birelik bişeydi devamı gelmedi sonra dr dedi 2. olunca ilişki yasak diye zaten yapmıyoduk . geçen hafta kontrole gittim bişey demedi progestanı içme artık nasılsa ilk 3 ay bitti dedi tamam dedim ee dedim progestan bittiyseeeee ozamannnnn bi deneme yapabilirizzzzzz ve yaptık oldu bi sıkıntı yaşamadım sonunda ama sık sık olmaz heralde yine insan tedirgin olmuyo değil yani
Acaba bir an imanım mı temizlense diye düşündüm kafamda deli sorular şuannnErkekse haseki sultan olacağız. Kızsa peygamber efendimizin yolundan gitmiş olacağız imanımız tazelenecek. Hadi bakalım
O da patilibirhayat Zuhalimbizi tanıyan tanır tanımayan vaziyet alırben eskiden beri giriyorum nickim caterpie idi adil ben sizi taniyamadim nik degisikligi mi acaba
ay evet yaa bende galiba en son çocuğu yapmıştımBende 3 ayın bitmesini bekliyorum diloyum. Sömestr başladığı zaman eşim yıllık izne ayrılacak. O zaman bende yeminimizi bozacağım
3 ay bitmiş olacak Allahın izniyle..
Zor böyle ya. 2.5 aydır herhangi bir temas yok
Diyette misin miniğim?Gönlüüm hep senii arıyooor neredesiin seeennmoduunda olacaksıın acccık daha Cicimm cips kola vs konusunda anlıyorum seni, ben de kendime yasak koydum
bende canım doktorun kim benimki umi plazadaMalesef
Yaptığım dedikodular aklıma geliyor da iman tazelense sanki daha karlı olur gibi en azından benim içinAcaba bir an imanım mı temizlense diye düşündüm kafamda deli sorular şuannn
İlk kez olduğu gibi olmasın da amanay evet yaa bende galiba en son çocuğu yapmıştımama böle aylar sonra olunca ilk gecem geldi aklıma ilk kez oluyomuş gibi
Sende mi bursadasınbende canım doktorun kim benimki umi plazada
evet canım bursa ama ilçesi...Sende mi bursadasınumi plaza nerde ki
Aha vallahi benim içinde öyleYaptığım dedikodular aklıma geliyor da iman tazelense sanki daha karlı olur gibi en azından benim için
Olabilir kız netcez başkaO ses Türkiye mi izleyeceksiniz yoksa güzel saçlım
Çocuğun nesi var kuzum geçmiş olsun?
Tam diyet gibi değil de cicim. Dikkat ediyorum. Bide önceden aşırı yiyordum paketli yiyecek cidden. Şimdi yedikçe midemi rahatsız ettiğini fark ediyorum. O yüzden pek yemiyorumDiyette misin miniğim?
Çok mantıklıGülparem teşekkür ederim.
İkizlerle ilk yıl başı olacak özel birşey yapmalısın bence
Hoşbuldum haşmetli sultanım
Yılbaşında benim tavuğu dolduracağım gibi sende akroşu doldur. Portakallı akroş yap
AhhahahahahahahajajaUlan hala akros diyor yaa
yedin bitirdin adamı doymadın, doyamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?