Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şamdan neredeydin kuzum. Eminim geldiğinde anlatmişindir sana zahmet bi özet geciver tatlım. Çok merak ettim seni.

elhan ablaaaa:) :)

abla tam şarkıda olduğu gibi oldum

ben yoruldum hayat
gelme üstüme
diz çöktüm dünyanın
namert yüzüne
gözümden gönlümden düşen düşene seklinde

işe başladım oğlan hastalandi sürekli yoğunluk yorgunluk falan derken gelemedim çok uzun zaman

sen nasılsın ablacim nasıl gidiyo hayat:)

maşallah diyeyim size:) yay burcu dengesizdir kova da öyle:) dengesiz kere dengesiz bi adam işte
napalim artık öyle böyle idare ediyorum mehlikam:) çoğu konuda çok değişti bı kaç sıkıntılı huyu kaldı işte onları da hale yola koyarsak biz de bi düzen tuttururuz:)
biraz da ben yanasmiyorum diye inada bindirip yanasmiyo. ama yanassam da geri cevirip yorgunum diyebiliyo ben de üstüne düşmüyorum hiç:) belki de ondan böyle olduk:)

Kiz varya sen resmen moralimi duzelttin bi derdi yok zaten yorgnlktandi hali ...
Bozuk atmiyim bari yeterince attim aksam konusmadim zaten . 2 gun izin gununde dinlenemeyip haftaya devam etmesi bile baslica moral bozuklugu sebebi napalim dedigin gbi Allah baska dert vermesn aramizda oyle iyi gidiyorduki bayadir
Yilbasi icin bizde oyle kutlama plan yapmayiz da izinli olacak en azndan guzel bi sabah kahvaltisi yapalim huzurlu gecirelim isterim elbet ... kaynanamlari gormeye gidicez o gun sonra zaten pazar gun memlekete doncekler ...

Oglunun iyi olup kizlarla takilmasina sevndim cnm sizin evde de hersey yoluna giriyor insallah bak esin de dun kendiligindwn gelp konustu benle filan demistin inan hata yapmak insanlar icin de hatayi farkedip bi adim atmak ta gercekten cok anlamli bi hareket ...

ay çok kötüymüş ya, öyle şey mi olur arkadaş, mahrem diye bir şey kalmaz,
ilişki esnasında da ister istemez ses çıkıyor
Yani dusun cok net ses geliyor aslnda anlattmya ama hic sevsme sesi duymadk ustten bitisik daire yok bize olsa gelirmydi blmiyorm

Ya kuzu dun ve ctesi esim mesai yapti da dun annemle babam vardi eve geldi iyiydi konustu etti guzelce hosgeldnz dedi onlara yemekten sonra esneme mayisma ve sessizlik haline burundu cok sohbet etmedi guleryuzlu olamadi diye canim skldi biraz da o sukur baska bisey yok cnm . Bende diyormki zten gdceklerdi oglen gelmslerdi biliyordu azcik idare etseydi diye uzuldum ...

Bizimkler takilmaz asla takilmayacaklarini da biliyor ama ne bilim rahatsiz oldm uzuldm iste

Muneccim olmaya gerek yok dimiii bunu bilmek icin

Benim değil annemin imzası var sağolsun

nerde görsem tanırım seni diyor

Artık sizde nerde görseniz tanırsınız bence
Biz seni portakal olmadan da tanırız
Son halleri bence de kıskançlıktan, benim eşim de bazen kıskanınca değişik hallere bürünür

ahahaha haklısın kuzum:) valla bende eski istek vs yok kendi bilir zaten bizim velet tam iş üstündeyken uyanır hep ya da biter bitmez kalkar

aynen çay biraz da biz büyütüyoruz bazen:) ben eşimden yana çok umutlu değilim ama

eşinle de bozulcak bişey yok uzatma. yabanci gibi görmemiş işte ondan öyle yapmış. benim de içim geçer yorgun olunca duymam yani konusulani:) karsimdaki anlatir anlatır yemin ediyorum tek kelime duymamis halde bon bon bakarım

yarına evde sanırım eşim:) meyve aldi, oğlumla eşim için karamelli elmali pasta yaptim. bide film alırız belki izlemek için:)

sen de sakin sakin güzel güzel konus kapat konuyu :)

Biz seni portakal olmadan da tanırız

Son halleri bence de kıskançlıktan, benim eşim de bazen kıskanınca değişik hallere bürünür

başlayacam onun kıskançlığına ama gizli gizli kiskanip kendi kendine tribe girmek ne yahu liseli kızlar yapmiyo eşimin yaptığını

senin eşin kıskanç mi:)

B Brunello Cicinelli kuzum hoşgeldin gözün aydın:)
ben kalamar tavuk diye bi tarif buldum baharatli kizartilmis tavuk:) bence cips niyetine yiyebilirsin yapıp. büyük ihtimalle onu yapicam ben:) iç pilav yapiyim diyodum ama biber dolması da yapabilirim:)
tatlı meyve kestane bide belki film bütün program bu iptal olmazsa

başlayacam onun kıskançlığına ama gizli gizli kiskanip kendi kendine tribe girmek ne yahu liseli kızlar yapmiyo eşimin yaptığını

senin eşin kıskanç mi:)
Aşırı kıskanç denemez ama kıskanç, bir kere eski evimizde alt katta mutahitin ofisi vardı adam da her görünce pasta börek tarzı şeyler göndermiyorsun gibi şeyler diyordu,daha önce göndermiştim hoşuna gitmiş,
Neyse bir gün bir şey yapmıştım eşime dedim götür diye götürmedi ben götürdüm geldim,
Esimde değişik haller, saçma sapan sebeplerden krizlere giriyor,önce anlam veremedim, sonradan dank etti kıskandığı
Bir iki yine böyle vukuatlari olmuştu,
Dışarda makyaj yapmama izin vermez, tek foto paylasmama izin vermez,
Buromdakiler çoğunlukla erkek ama hiç kıskandigina şahit olmadım,
Bir tek kurumun kahvaltı yemek gibi etkinliğinde selfi yapmıştım erkek arkadaşlar da vardı sosyal medyada paylaştım hemen kaldırdı,
Etek giyince kısa tayt giydin mi diye sorardı,
Ben de anlamadım kıskanç mi değil mi

baya kıskanç ama eşin de gizli kıskanç açık açık söylemiyo sinsi sinsi ilerliyo:)
sen de kıskanç mısın peki:)

Kötüyüm saatlerdir yürüyorum dolanıyorum bilmiyorum bomboşum hiçbişey hissetmiyorum

yani kuzum herşey çok yeni bir anda çıkıp gelmissin annene. normal hislerin. kendini eve kapatmaman da iyi olmuş. açık hava iyi gelir ama git eve artık hasta olursun zepram

biraz zaman geçsin kafan da biraz rahatlasin sonra karar verirsin herşeye. Allah sana hayırlı kapılar açsın bugünlerini de çarçabuk atlat inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…