- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.601
Keşke erkekler için mavi çatı olsaAhhahahahahahahajaja
Bugün buz gibi soda şişesini sırtından bir saldım ohhhh misss gbi hahahahahaahha
AhahahhahahaKeşke erkekler için mavi çatı olsa
Direkt akros için alarma geçmelerini söylerim
uludagda kar varmis gitte kayak yapMalesef
Şamdan neredeydin kuzum. Eminim geldiğinde anlatmişindir sana zahmet bi özet geciver tatlım. Çok merak ettim seni.
ay o kötüymüş ya, yay burcu aktif olur diye duymuştum yine kk da,
akreplerin özelliklerini de kk da öğrendim,
ben de kovayım ama yükselenim boğa,
biz düzenimizi hiç bozmadık şu son aya kadar,
kızımda full devamdı, oğlumda 5. ayda sağlık problemleri çıktı, 5. aydan lohusalık bitimine kadar olmadı,
Kiz varya sen resmen moralimi duzelttin bi derdi yok zaten yorgnlktandi hali ...kız çay ince düşünecek bisey yokadam yorgun yorgun kafasını tutmaya çalışmış uyumamak için:) valla bisey yok bak. Allah başka dert vermesin takılma böyle şeylere. eşin adam gibi adam olmasa sen su an çalışıyo olurdun ya da borç harc rezil olurdun. fazla fazla çalışıp didiniyo bisey demiyo bak.
yemeği de sen işi ağır olduğu için çok yiyo diyodun galiba. rehavet çöküyodur:) yılbaşında ben hiç plan program yapmam çoğu zaman eşim de olmaz. yarın evde olacağı da kesin değil zatenolur öyle şeyler boşver:) eşine de bozuk atma:)
ben sabah oğlumla işe gittim iki üç saat durup saatlik izin doldurup çıktım:) hastaneye gittik eve geldik :) sonra da esim geldi eve:)
Yani dusun cok net ses geliyor aslnda anlattmya ama hic sevsme sesi duymadk ustten bitisik daire yok bize olsa gelirmydi blmiyormay çok kötüymüş ya, öyle şey mi olur arkadaş, mahrem diye bir şey kalmaz,
ilişki esnasında da ister istemez ses çıkıyor
Ya kuzu dun ve ctesi esim mesai yapti da dun annemle babam vardi eve geldi iyiydi konustu etti guzelce hosgeldnz dedi onlara yemekten sonra esneme mayisma ve sessizlik haline burundu cok sohbet etmedi guleryuzlu olamadi diye canim skldi biraz da o sukur baska bisey yok cnm . Bende diyormki zten gdceklerdi oglen gelmslerdi biliyordu azcik idare etseydi diye uzuldum ...@Dilos06 a noldu yine ya bismillah daha hoşgeldin diyemedim kıza yine uçmuş
Diloş bidaha gelirse ayaklarına bakıcam
C Cay6 bebeğim ben senin mevzuyu kaçırdım ya 50 sayfa birikmiş. Noldu bana bir özetler misin. Birşey olmuş ama ne olmuş ben anlamadı ben suriyeli
Youlost16 balım ses ver
poncikvegece Kursum bitti ondan artık erkenciyim güzel annişim
Muneccim olmaya gerek yok dimiii bunu bilmek icinKız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim
Yaw adamı sok olsun diye beklersen bı 1 ay daha geçirir senin ki ben sana diyim samdanim :) oğlan uyusa aslında şöyle böyle yap diycem de çok uç gelebilir ama sana eşin ciddi şok olur bu sefer
Oh miss ellerine sağlık canım
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem kidarısı kucağınıza aldığınız günlere inşallah ❤
Valla kurs için de daha bilmem kac hafta var diye sayiyoduk bitmesine o bile bitmiş bak zmn hızlı mi akıp geçiyor nesimdi dinlen booll bol
Yılbaşına yemek olarak spagetti çorba salata yoğurt düşünüyorum valla özel bişey yokama gece çok özel olacak,çok özenecem orası kesin saatler tam gece yarısını gösterdiğin de bil bakalim ben nerde olacam ahdjsdv
Biz seni portakal olmadan da tanırızBenim değil annemin imzası varsağolsun
nerde görsem tanırım seni diyor
Artık sizde nerde görseniz tanırsınız bence
Son halleri bence de kıskançlıktan, benim eşim de bazen kıskanınca değişik hallere bürünürmaşallah diyeyim size:) yay burcu dengesizdir kova da öyle:) dengesiz kere dengesiz bi adam işte
napalim artık öyle böyle idare ediyorum mehlikam:) çoğu konuda çok değişti bı kaç sıkıntılı huyu kaldı işte onları da hale yola koyarsak biz de bi düzen tuttururuz:)
biraz da ben yanasmiyorum diye inada bindirip yanasmiyo. ama yanassam da geri cevirip yorgunum diyebiliyoben de üstüne düşmüyorum hiç:) belki de ondan böyle olduk:)
Kız oğlusun ağzını tadini bilen bı delikanlı olacak hadi bakalim
Yaw adamı sok olsun diye beklersen bı 1 ay daha geçirir senin ki ben sana diyim samdanim :) oğlan uyusa aslında şöyle böyle yap diycem de çok uç gelebilir ama sana eşin ciddi şok olur bu sefer
Oh miss ellerine sağlık canım
Maşallah annesi daha dün gebelik testini paylaşıyodun aglatiyodun bizi,şimdi yine gözlerim doldu:) niye sulu göz oldum bu ara bilmem kidarısı kucağınıza aldığınız günlere inşallah
Valla kurs için de daha bilmem kac hafta var diye sayiyoduk bitmesine o bile bitmiş bak zmn hızlı mi akıp geçiyor nesimdi dinlen booll bol
Yılbaşına yemek olarak spagetti çorba salata yoğurt düşünüyorum valla özel bişey yokama gece çok özel olacak,çok özenecem orası kesin saatler tam gece yarısını gösterdiğin de bil bakalim ben nerde olacam ahdjsdv
Seni gorsek portakalsizda taniriz kiiiAynen
parola portakal
Dpgm sonrasi dene bideay evet yaa bende galiba en son çocuğu yapmıştımama böle aylar sonra olunca ilk gecem geldi aklıma ilk kez oluyomuş gibi
Kiz varya sen resmen moralimi duzelttin bi derdi yok zaten yorgnlktandi hali ...
Bozuk atmiyim bari yeterince attim aksam konusmadim zaten . 2 gun izin gununde dinlenemeyip haftaya devam etmesi bile baslica moral bozuklugu sebebi napalim dedigin gbi Allah baska dert vermesn aramizda oyle iyi gidiyorduki bayadir
Yilbasi icin bizde oyle kutlama plan yapmayiz da izinli olacak en azndan guzel bi sabah kahvaltisi yapalim huzurlu gecirelim isterim elbet ... kaynanamlari gormeye gidicez o gun sonra zaten pazar gun memlekete doncekler ...
Oglunun iyi olup kizlarla takilmasina sevndim cnm sizin evde de hersey yoluna giriyor insallah bak esin de dun kendiligindwn gelp konustu benle filan demistin inan hata yapmak insanlar icin de hatayi farkedip bi adim atmak ta gercekten cok anlamli bi hareket ...
Yani dusun cok net ses geliyor aslnda anlattmya ama hic sevsme sesi duymadk ustten bitisik daire yok bize olsa gelirmydi blmiyorm
Ya kuzu dun ve ctesi esim mesai yapti da dun annemle babam vardi eve geldi iyiydi konustu etti guzelce hosgeldnz dedi onlara yemekten sonra esneme mayisma ve sessizlik haline burundu cok sohbet etmedi guleryuzlu olamadi diye canim skldi biraz da o sukur baska bisey yok cnm . Bende diyormki zten gdceklerdi oglen gelmslerdi biliyordu azcik idare etseydi diye uzuldum ...
Bizimkler takilmaz asla takilmayacaklarini da biliyor ama ne bilim rahatsiz oldm uzuldm iste
Biz seni portakal olmadan da tanırız
Son halleri bence de kıskançlıktan, benim eşim de bazen kıskanınca değişik hallere bürünür
Verdim@Dilos06 a noldu yine ya bismillah daha hoşgeldin diyemedim kıza yine uçmuş
Diloş bidaha gelirse ayaklarına bakıcam
C Cay6 bebeğim ben senin mevzuyu kaçırdım ya 50 sayfa birikmiş. Noldu bana bir özetler misin. Birşey olmuş ama ne olmuş ben anlamadı ben suriyeli
Youlost16 balım ses ver
poncikvegece Kursum bitti ondan artık erkenciyim güzel annişim
Nasılsın nasıl oldun zebraVerdim
Kötüyüm saatlerdir yürüyorum dolanıyorum bilmiyorum bomboşum hiçbişey hissetmiyorumNasılsın nasıl oldun zebra
Aşırı kıskanç denemez ama kıskanç, bir kere eski evimizde alt katta mutahitin ofisi vardı adam da her görünce pasta börek tarzı şeyler göndermiyorsun gibi şeyler diyordu,daha önce göndermiştim hoşuna gitmiş,başlayacam onun kıskançlığına amagizli gizli kiskanip kendi kendine tribe girmek ne yahu liseli kızlar yapmiyo eşimin yaptığını
senin eşin kıskanç mi:)
Aşırı kıskanç denemez ama kıskanç, bir kere eski evimizde alt katta mutahitin ofisi vardı adam da her görünce pasta börek tarzı şeyler göndermiyorsun gibi şeyler diyordu,daha önce göndermiştim hoşuna gitmiş,
Neyse bir gün bir şey yapmıştım eşime dedim götür diye götürmedi ben götürdüm geldim,
Esimde değişik haller, saçma sapan sebeplerden krizlere giriyor,önce anlam veremedim, sonradan dank etti kıskandığı
Bir iki yine böyle vukuatlari olmuştu,
Dışarda makyaj yapmama izin vermez, tek foto paylasmama izin vermez,
Buromdakiler çoğunlukla erkek ama hiç kıskandigina şahit olmadım,
Bir tek kurumun kahvaltı yemek gibi etkinliğinde selfi yapmıştım erkek arkadaşlar da vardı sosyal medyada paylaştım hemen kaldırdı,
Etek giyince kısa tayt giydin mi diye sorardı,
Ben de anlamadım kıskanç mi değil mi
Kötüyüm saatlerdir yürüyorum dolanıyorum bilmiyorum bomboşum hiçbişey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?