Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah başka dert vermesin diyeceğim de laf yerini bulmayacak. Allah sabır versin diyeyim en iyisi kuzum benim. Çok şükür yaşıyorsunuz , oğlan iyileşti mi bari. Ona da çok geçmiş olsun eminim geçmiştir ...Gözünden gönlünden düşenler de düşsün boşver ağırlıkları gitsin hafiflemişindir datlum benim. Ben iyiyim ablam...nolsun çalışıp duruyoruz işte...Cevabın için öperim seni ...sağ ol bitanemm. Hep iyi ol inşallah.

Amaan dun aksam soyledim zaten ayip ettin diye dha da kendi acmazsa acmam cnm ya

Ne guzel yarin guzel gecsin gununuz insallah , rllerine saglikk afiyetle yiyin cnm

baya kıskanç ama eşin de gizli kıskanç açık açık söylemiyo sinsi sinsi ilerliyo:)
sen de kıskanç mısın peki:)
Ben daha çok kıskancım
Ama benimki açık kıskançlık,
Ara ara sosyal medyasini telefonunu kontrol ederim
Bunu niye beğendin şunu niye beğendin
Tatilde o tarafa bakma,şuraya niye baktın vs
Eşimin isyerinde kadın çalışan yokta rahatım

Eve geldim her yer dağılmış vaziyetteydi,
Okul kıyafetlerinin hepsi saçılmış etrafa,
Ortalığı topladım, çorba ve pilav koyup mutfağı topladım,
Evi süpürdüm, güya hafta sonu iki gün süpürmüstüm bugün süpürmeyecektim,
Sofrayı kurdum eşimi ve çocukları bekliyorum, oğlumu biorezonans için götürmüştü kızım da gitmiş,

Kolay gelsn canim bende ctesi supurdum yarin gene supurecegm insallah ev isi nankor ... bugun tum koltuk ortusu hali ortusu kirlent ve nevresimleri yikadim .. toz alcam simdi bide yarina da supurme kalsin cnm isterse de silerim belki

ay hem de nasıl hafifledim abla düşen düşsün sıkı tutunsalardi oğlum da çok şükür iyileşti sayılır:)
sabır deyip gecicez abla hayat koşturmasi işte. kimin hayati kolay ki:) bazen çok söyleniyorum da farkindayim herkesin hayati kendine zor işte:)

oğulların geliyo mu yılbaşına ablacim:)

Amaan dun aksam soyledim zaten ayip ettin diye dha da kendi acmazsa acmam cnm ya

Ne guzel yarin guzel gecsin gununuz insallah , rllerine saglikk afiyetle yiyin cnm

şimdiden içine ediyo ya. yemeği yedik uyudu. uyandi içindeki öküzü de çıkarıp gelmiş yok yani benimki adam olmayacak

konustuysan boşver o zaman dediğin gibi:) normal dev et hayatina :)

tam Boğa kadinisin yani olsun kıskançlık iyidir be mehlikam:) ben kiskanmiyorum da noluyo

ama yani tatilde de adama oraya bakma buraya bakma deyince kizmiyo mu sana

Kolay gelsn canim bende ctesi supurdum yarin gene supurecegm insallah ev isi nankor ... bugun tum koltuk ortusu hali ortusu kirlent ve nevresimleri yikadim .. toz alcam simdi bide yarina da supurme kalsin cnm isterse de silerim belki
Sağol canım, gün aşırı supuruyorum, hafta sonu süpürüp siliyorum aslında,yarına süpürme işi olmasin dedim,
İşten gelip yemekle uğraşacam çünkü,
Sana da kolay gelsin,ben de geçen hafta koltuk örtüsü nevresim vs yikamistim

tam Boğa kadinisin yani olsun kıskançlık iyidir be mehlikam:) ben kiskanmiyorum da noluyo

ama yani tatilde de adama oraya bakma buraya bakma deyince kizmiyo mu sana
Vallahi güzel bir kadın göreyim hemen eşime bakıyorum bakıyor mu diye
Bakarsa vay haline,
Tatil bazen bize kabusa dönebiliyor

şimdiden içine ediyo ya. yemeği yedik uyudu. uyandi içindeki öküzü de çıkarıp gelmiş yok yani benimki adam olmayacak

konustuysan boşver o zaman dediğin gibi:) normal dev et hayatina :)
Uyku kelimesnden nefret ettiriyorlar bizi yaaa

Amin samdanım bilmiyorum hiç iyi değilim anormalim karşı taraftan ses Seda yok neler olacak kestiremiyorum annem buradan çekip gidelim diyo kafam almak bullak bugun o kadar yürümüşüm ki farkında bile değilim yorulmamışım bile...

Aklimiz sende dualarimiz seninleee cnm hakknda hayirlisi olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…