- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.621
Allah başka dert vermesin diyeceğim de laf yerini bulmayacak. Allah sabır versin diyeyim en iyisi kuzum benim. Çok şükür yaşıyorsunuz , oğlan iyileşti mi bari. Ona da çok geçmiş olsun eminim geçmiştir ...Gözünden gönlünden düşenler de düşsün boşver ağırlıkları gitsin hafiflemişindir datlum benim. Ben iyiyim ablam...nolsun çalışıp duruyoruz işte...Cevabın için öperim seni ...sağ ol bitanemm. Hep iyi ol inşallah.elhan ablaaaa:) :)
abla tam şarkıda olduğu gibi oldum
ben yoruldum hayat
gelme üstüme
diz çöktüm dünyanın
namert yüzüne
gözümden gönlümden düşen düşene seklinde
işe başladım oğlan hastalandi sürekli yoğunluk yorgunluk falan derken gelemedim çok uzun zaman
sen nasılsın ablacim nasıl gidiyo hayat:)
Amaan dun aksam soyledim zaten ayip ettin diye dha da kendi acmazsa acmam cnm yaaynen çay biraz da biz büyütüyoruz bazen:) ben eşimden yana çok umutlu değilim ama
eşinle de bozulcak bişey yok uzatma. yabanci gibi görmemiş işte ondan öyle yapmış. benim de içim geçer yorgun olunca duymam yani konusulani:) karsimdaki anlatir anlatır yemin ediyorum tek kelime duymamis halde bon bon bakarım
yarına evde sanırım eşim:) meyve aldi, oğlumla eşim için karamelli elmali pasta yaptim. bide film alırız belki izlemek için:)
sen de sakin sakin güzel güzel konus kapat konuyu :)
Ben daha çok kıskancımbaya kıskançama eşin de gizli kıskanç açık açık söylemiyo sinsi sinsi ilerliyo:)
sen de kıskanç mısın peki:)
Yaa cok guldummm bende denemek istiyormmm uygun bi vakitteAhhahahahahahahajaja
Bugün buz gibi soda şişesini sırtından bir saldım ohhhh misss gbi hahahahahaahha
Adamın ateşini o şekilde mi alıyorsunAhhahahahahahahajaja
Bugün buz gibi soda şişesini sırtından bir saldım ohhhh misss gbi hahahahahaahha
Neyse fırsatı bulmuşken uğraş uğraştığın kadarAhahahhahaha
Şuan bana biseu yapamiyor hamileyim diye azcik ben ona cektireyim
Nasılsa doğumdan sonra beni lime lime dograyacak
Kolay gelsn canim bende ctesi supurdum yarin gene supurecegm insallah ev isi nankor ... bugun tum koltuk ortusu hali ortusu kirlent ve nevresimleri yikadim .. toz alcam simdi bide yarina da supurme kalsin cnm isterse de silerim belkiEve geldim her yer dağılmış vaziyetteydi,
Okul kıyafetlerinin hepsi saçılmış etrafa,
Ortalığı topladım, çorba ve pilav koyup mutfağı topladım,
Evi süpürdüm, güya hafta sonu iki gün süpürmüstüm bugün süpürmeyecektim,
Sofrayı kurdum eşimi ve çocukları bekliyorum, oğlumu biorezonans için götürmüştü kızım da gitmiş,
Allah başka dert vermesin diyeceğim de laf yerini bulmayacak. Allah sabır versin diyeyim en iyisi kuzum benim. Çok şükür yaşıyorsunuz , oğlan iyileşti mi bari. Ona da çok geçmiş olsun eminim geçmiştir ...Gözünden gönlünden düşenler de düşsün boşver ağırlıkları gitsin hafiflemişindir datlum benim. Ben iyiyim ablam...nolsun çalışıp duruyoruz işte...Cevabın için öperim seni ...sağ ol bitanemm. Hep iyi ol inşallah.
Amaan dun aksam soyledim zaten ayip ettin diye dha da kendi acmazsa acmam cnm ya
Ne guzel yarin guzel gecsin gununuz insallah , rllerine saglikk afiyetle yiyin cnm
Ben daha çok kıskancım
Ama benimki açık kıskançlık,
Ara ara sosyal medyasini telefonunu kontrol ederim
Bunu niye beğendin şunu niye beğendin
Tatilde o tarafa bakma,şuraya niye baktın vs
Eşimin isyerinde kadın çalışan yokta rahatım
Sağol canım, gün aşırı supuruyorum, hafta sonu süpürüp siliyorum aslında,yarına süpürme işi olmasin dedim,Kolay gelsn canim bende ctesi supurdum yarin gene supurecegm insallah ev isi nankor ... bugun tum koltuk ortusu hali ortusu kirlent ve nevresimleri yikadim .. toz alcam simdi bide yarina da supurme kalsin cnm isterse de silerim belki
Vallahi güzel bir kadın göreyim hemen eşime bakıyorum bakıyor mu diyetam Boğa kadinisin yaniolsun kıskançlık iyidir be mehlikam:) ben kiskanmiyorum da noluyo
ama yani tatilde de adama oraya bakma buraya bakma deyince kizmiyo mu sana
Uyku kelimesnden nefret ettiriyorlar bizi yaaaşimdiden içine ediyo ya. yemeği yedik uyudu. uyandi içindeki öküzü de çıkarıp gelmişyok yani benimki adam olmayacak
konustuysan boşver o zaman dediğin gibi:) normal dev et hayatina :)
Bende bakarm dikkat cekici bi tip gorursemVallahi güzel bir kadın göreyim hemen eşime bakıyorum bakıyor mu diye
Bakarsa vay haline,
Tatil bazen bize kabusa dönebiliyor
Amin samdanım bilmiyorum hiç iyi değilim anormalim karşı taraftan ses Seda yok neler olacak kestiremiyorum annem buradan çekip gidelim diyo kafam almak bullak bugun o kadar yürümüşüm kiyani kuzum herşey çok yeni bir anda çıkıp gelmissin annene. normal hislerin. kendini eve kapatmaman da iyi olmuş. açık hava iyi gelir ama git eve artık hasta olursun zepram
biraz zaman geçsin kafan da biraz rahatlasin sonra karar verirsin herşeye. Allah sana hayırlı kapılar açsınbugünlerini de çarçabuk atlat inşallah
Aklimiz sende dualarimiz seninleee cnm hakknda hayirlisi olsun insallahAmin samdanım bilmiyorum hiç iyi değilim anormalim karşı taraftan ses Seda yok neler olacak kestiremiyorum annem buradan çekip gidelim diyo kafam almak bullak bugun o kadar yürümüşüm kifarkında bile değilim yorulmamışım bile...
AhhahahahaYaa cok guldummm bende denemek istiyormmm uygun bi vakitteessek saatine denk gelmez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?