- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.641
Diğer türlü alamıyorum napayımAdamın ateşini o şekilde mi alıyorsun
Ohhhh misss gbi kokiyordur smdi :)
Evet en iyi anda yapmak lazimAhhahahaha
Keyifli zamanında yap cnku diğer türlü çok pis tepki veriyorlar
Aynen esim yatmadan yastgmi kenara cekerim bu geceDiğer türlü alamıyorum napayım
Ohhhh misss gbi kokiyordur smdi :)
Kötüyüm saatlerdir yürüyorum dolanıyorum bilmiyorum bomboşum hiçbişey hissetmiyorum
Duaya çok ihtiyacım var kendimde değilimAklimiz sende dualarimiz seninleee cnm hakknda hayirlisi olsun insallah
O da bana buz gbi elleriyle dokunuyor napimEvet en iyi anda yapmak lazim
Kaldırabilecek miyim bilmiyorum bilmiyorum
En kısa zamanda atlatacaksin ins cnm biz hep burdayım unutma
Harikaaa yaa icimdeki seytanin oyle bi yapasi geldiki ama uygun mekan ve zaman deeelO da bana buz gbi elleriyle dokunuyor napim
Bende şişeyi saldım
:dHarikaaa yaa icimdeki seytanin oyle bi yapasi geldiki ama uygun mekan ve zaman deeel
Şuan başka bir yere gitme yani tamamen gitme gibi bi imkanın var mı kutsalım. Öyle olsa güzel olur aslında senin için.Kaldırabilecek miyim bilmiyorum bilmiyorum
Evimizi satıp gitmemiz lazım kuzum bilmiyorum bakalım zaman herseyi gösterecekŞuan başka bir yere gitme yani tamamen gitme gibi bi imkanın var mı kutsalım. Öyle olsa güzel olur aslında senin için.
Kolay bi süreç değil ama inan geçecek,dua edelim bol bol
Anladım kutsalım. Evet biraz zaman hem kendini hem kafanı toparlaman için.Evimizi satıp gitmemiz lazım kuzum bilmiyorum bakalım zaman herseyi gösterecek
Anladım kutsalım. Evet biraz zaman hem kendini hem kafanı toparlaman için.
Ohaa sen nerde olacanAllah cızırtını vermeye azgın gacım benim
Ben 12 de nerde olacağım biliyor musun peki
Zepram aklimizdasin tabiki bugün bulasik yıkarken dua ettim sana hep,allahim şu kızı feraha çıkar tez vakitte diye diye hemde,eşimin bile dikkatini çekti kime noldu ki diyo,yok bişey bı arkadaşın sıkıntısı varsa o geliyo aklıma dedim.... bana bolca dua..
Uyku kelimesnden nefret ettiriyorlar bizi yaaa
Su yazıları okuyunca o kadar cok mutlu oluyorum ki.. kilometlerce insanlara kalbimi hissettirebilmişim de yatağımda yatan adama hissettirememişim... ahhh ahhhh ben ne yaparım bilmiyorum iyi ki varsınız iyiki...Zepram aklimizdasin tabiki bugün bulasik yıkarken dua ettim sana hep,allahim şu kızı feraha çıkar tez vakitte diye diye hemde,eşimin bile dikkatini çekti kime noldu ki diyo,yok bişey bı arkadaşın sıkıntısı varsa o geliyo aklıma dedim.
yazışmalarını düşündüm,sen sakrakligini düşündüm ve daha bı sürü şey inanama dualarimizdasin bunu bil gülüm
Canım herşey biz insanlar için nelere şaşırmıyoruz ki hayatta,yada nelere alismiyoruz ki dimi? Senin ailen kapı gibi arkandaya o kadar şanslısın ki.Su yazıları okuyunca o kadar cok mutlu oluyorum ki.. kilometlerce insanlara kalbimi hissettirebilmişim de yatağımda yatan adama hissettirememişim... ahhh ahhhh ben ne yaparım bilmiyorum iyi ki varsınız iyiki...
Amin samdanım bilmiyorum hiç iyi değilim anormalim karşı taraftan ses Seda yok neler olacak kestiremiyorum annem buradan çekip gidelim diyo kafam almak bullak bugun o kadar yürümüşüm kifarkında bile değilim yorulmamışım bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?