Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaldırabilecek miyim bilmiyorum bilmiyorum
Şuan başka bir yere gitme yani tamamen gitme gibi bi imkanın var mı kutsalım. Öyle olsa güzel olur aslında senin için.

Kolay bi süreç değil ama inan geçecek, dua edelim bol bol

Şuan başka bir yere gitme yani tamamen gitme gibi bi imkanın var mı kutsalım. Öyle olsa güzel olur aslında senin için.

Kolay bi süreç değil ama inan geçecek, dua edelim bol bol
Evimizi satıp gitmemiz lazım kuzum bilmiyorum bakalım zaman herseyi gösterecek

... bana bolca dua..
Zepram aklimizdasin tabiki bugün bulasik yıkarken dua ettim sana hep,allahim şu kızı feraha çıkar tez vakitte diye diye hemde,eşimin bile dikkatini çekti kime noldu ki diyo,yok bişey bı arkadaşın sıkıntısı varsa o geliyo aklıma dedim.
yazışmalarını düşündüm,sen sakrakligini düşündüm ve daha bı sürü şey inanama dualarimizdasin bunu bil gülüm

Su yazıları okuyunca o kadar cok mutlu oluyorum ki.. kilometlerce insanlara kalbimi hissettirebilmişim de yatağımda yatan adama hissettirememişim... ahhh ahhhh ben ne yaparım bilmiyorum iyi ki varsınız iyiki...

Su yazıları okuyunca o kadar cok mutlu oluyorum ki.. kilometlerce insanlara kalbimi hissettirebilmişim de yatağımda yatan adama hissettirememişim... ahhh ahhhh ben ne yaparım bilmiyorum iyi ki varsınız iyiki...
Canım herşey biz insanlar için nelere şaşırmıyoruz ki hayatta,yada nelere alismiyoruz ki dimi? Senin ailen kapı gibi arkandaya o kadar şanslısın ki.
Bekle bakalım mevlam neylerse güzel eyler,hakkında eminim hayırlısı olacaktır her iki durumda da canım yeter ki yipratma kendini

bak dağ gibi annen varmış arkanda daha da düşünme belki de eşin kasıtlı hir çıkardı sen evi birak git yuvayi sen yikmis ol diye. biliyosun yani neler neler yapıyolar. o yüzden hiç kafana takma Allah hayırlısını versin. anneni dinle derim bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…