- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.881
Neee yazdın çayım. Ben yeni bişey mi oldu kii dedim başka. Eski konunu biliyorum,
Canım çok üzüldüm.cok yanlış zamanda yanlış şeyler olmuş.Dün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
@poncikvegece
@BUSR4
Kıyamam kuzum üzülmeCanım önemsiz aslında ya boşver daha çok canım sıkılmasın
Ne oldu sana tatlım.anlat hadi zamanım yokKalbim kırıldımodum düştü ya kuzum. Yılbaşı eğlencelerini artık hiç sevmiyorumm
Sen kuzucuk?
Limonsuzum birisi gece geç saatlere kadar dışarılarda gezdi de. Ona canım sıkıldı.Ne oldu sana tatlım.anlat hadi zamanım yok
Canım çok üzüldüm mm gerçekten eşin çok ayip etmiş .Zaten hamilesin düşük tehliken var bide ustune stres falan hic iyi degilDün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
@poncikvegece
@BUSR4
Kız sevgili mi yaptın ay kacirmisimLimonsuzum birisi gece geç saatlere kadar dışarılarda gezdi de. Ona canım sıkıldı.
aynı valla..Kalbim kırıldımodum düştü ya kuzum. Yılbaşı eğlencelerini artık hiç sevmiyorumm
Sen kuzucuk?
Yok yazmadım zaten öyle burda da. Ben de anlamıyorum bu işleri yaa neyiz biz bilmiyorum. Öyle işte.Kız sevgili mi yaptın ay kacirmisim
Sana ne oldu kiaynı valla..
Sana belirsizlik yaşatıp üzen insanları hayatından kov diyip kaçıyorum tatlım.sana hakettigin değeri veren biz neyiz diye sordurtmaz bile.Yok yazmadım zaten öyle burda da. Ben de anlamıyorum bu işleri yaa neyiz biz bilmiyorum. Öyle işte.
Tamam limonsuzumSana belirsizlik yaşatıp üzen insanları hayatından kov diyip kaçıyorum tatlım.sana hakettigin değeri veren biz neyiz diye sordurtmaz bile.
sinav stresi, ikili iliskiler bi yandan pismanliklar falan ay bilemedim modum asagilardaSana ne oldu ki
sinav stresi, ikili iliskiler bi yandan pismanliklar falan ay bilemedim modum asagilarda
Yok ya hala hata etmedgni savunuyor ben normalr donmedikce o hic donmuyor suan o durumda ... bosa bas agritiyor iste iki kelam etse bitcek gtcekNeee yazdın çayım. Ben yeni bişey mi oldu kii dedim başka. Eski konunu biliyorum,
Yaa keşkem sarılıp barışsaydınız gece. Eşin de biraz inatçı galiba. Sen napıyosun normal konuşuyor musun.Yok ya hala hata etmedgni savunuyor ben normalr donmedikce o hic donmuyor suan o durumda ... bosa bas agritiyor iste iki kelam etse bitcek gtcek
Bugün herkes dertli baykuşsinav stresi, ikili iliskiler bi yandan pismanliklar falan ay bilemedim modum asagilarda
Biz ikimzde aslan burcuyuz inat katir inadi ikimzde de iyiyken cok iyiyiz kotuyken kmse alttan almiyo pek hatta esim bazi zamanlar alir ben ona gore dha uzatirim ... boyle boyle de uzuyo iste can skntisi bos yereYaa keşkem sarılıp barışsaydınız gece. Eşin de biraz inatçı galiba. Sen napıyosun normal konuşuyor musun.
İyiyim çok şükür canm
Ben de üzüldüm ya. Siz konuştunuz mu rosum napıyor.İyiyim çok şükür canm
Ciciye çok üzgünüm sabahtir ona modum düşük
Geri kalan herşey aynı bende
Sen konuş ya çayım olmaz öyle artık küslükBiz ikimzde aslan burcuyuz inat katir inadi ikimzde de iyiyken cok iyiyiz kotuyken kmse alttan almiyo pek hatta esim bazi zamanlar alir ben ona gore dha uzatirim ... boyle boyle de uzuyo iste can skntisi bos yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?