Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok üzüldüm.cok yanlış zamanda yanlış şeyler olmuş.
Ben geyşanın dolduruşa geldiğini düşünüyorum.soyledikleri bunu gösteriyor.buyuk ihtimalle kısa süreliğine de olsa ailesiyle olanların sebebini sen olarak gördü.evet bu yanlış ama erkekler böyle.
Mesela eşim beni çok savunur ,hatta ailesinin deeikodusunu bile yaptığımız olur,ama başka zamanda ben bişey söylersem hemen savunmaya geçer ve ailesi kıymetli olur.
Hatasını anlayacaktır biraz zaman ver ve sadece çocuğunu düşün.
Bu arada eşin dahil hiç kimsenin seni anneliginle vurmasına ve anneligini elestirmesine izin verme.bu benim kırmızı cizgimdir.kimsenin haddi değil.kendi doğurduğumu kimse düşünmüyorsun diyemez.
Sn sadece sakin ol kıyamam gözyaşlarına.
Canım önemsiz aslında ya boşver daha çok canım sıkılmasın
Kıyamam kuzum üzülme

Canım çok üzüldüm mm gerçekten eşin çok ayip etmiş .Zaten hamilesin düşük tehliken var bide ustune stres falan hic iyi degil
Uzme o tatli canini bebisin icin

Yok yazmadım zaten öyle burda da. Ben de anlamıyorum bu işleri yaa neyiz biz bilmiyorum. Öyle işte.
Sana belirsizlik yaşatıp üzen insanları hayatından kov diyip kaçıyorum tatlım.sana hakettigin değeri veren biz neyiz diye sordurtmaz bile.

Yaa keşkem sarılıp barışsaydınız gece. Eşin de biraz inatçı galiba. Sen napıyosun normal konuşuyor musun.
Biz ikimzde aslan burcuyuz inat katir inadi ikimzde de iyiyken cok iyiyiz kotuyken kmse alttan almiyo pek hatta esim bazi zamanlar alir ben ona gore dha uzatirim ... boyle boyle de uzuyo iste can skntisi bos yere

Biz ikimzde aslan burcuyuz inat katir inadi ikimzde de iyiyken cok iyiyiz kotuyken kmse alttan almiyo pek hatta esim bazi zamanlar alir ben ona gore dha uzatirim ... boyle boyle de uzuyo iste can skntisi bos yere
Sen konuş ya çayım olmaz öyle artık küslük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…